Før du kjøper elektroniske sigaretten i nesten alle røyker i tankene oppstår spørsmålet: Vil den elektroniske sigaretten å slutte å røyke? Hovedsak kvitt neblahotvornoy vaner, ved hjelp av e-sigaretten, er mer enn nok.


Hvordan å slutte å røyke ved hjelp av elektroniske sigaretter Smoore?


 Den største fordelen med denne sigaretten, er at det ikke bare sparer den fysiologiske samt emosjonelle avhengighet. Det uttrykkes i et forsøk på å brenne for psykologisk komfort. I utseende, er den elektroniske sigaretten lignende konvensjonelle sigaretter. Følgelig rite røyking helt observert, er den eneste forskjellen at den menneskelige kroppen får mye mindre skadelig stoffer, og e-sigaretten damp etterlater ingen lukt. De mest foretrukne sigaretter for å slutte å røyke elektroniske sigaretter anses Smoore, som du kan kjøpe på dette nettstedet http://esmoker.kiev.ua/Smoore.

 Den fysiologiske avhengighet er avhengighet til nikotin menneskekroppen. Så for god helse, en person trenger daglig dose nikotin. Instant slutte å røyke kan forårsake uønskede effekter: overdreven nervøsitet, ustabil følelsesmessige tilstand.

 I tilfelle du har kjøpt den elektroniske sigaretten, anbefales det å gi opp røyking jevnt.

 Det er 4 typer patroner, de skiller seg i nivået av nikotin. Følgelig før den sluttet å røyke ved hjelp av elektroniske sigaretter, bør du definitivt gå gjennom alle disse fire etapper.

 I det første trinnet, brukte patroner toppen klasse. Den inneholder nikotin, så vel som en vanlig sigarett. Psykologisk stemning røyke på denne fantastiske tur, er det observert endringer.

 I det andre trinnet brukte patroner gjennomsnitt, de er mindre nikotin. Således er den fysiologiske behov for narkotiske stoffer reduseres.

 Tredje trinn innebærer å redusere nikotin til maksimum, med andre ord, bruken av patroner enkle. Behovet for nikotinavhengighet er lavere. Med alt dette mental holdning er fortsatt den samme. Hvis engasjementet er ikke så sterk røyking, tilbaketrekking fullført trinn 3, i et annet scenario, går en røyker til siste steg.

 Det siste trinnet omfatter røyking patroner i fravær av nikotin. Ved begynnelsen av fysiologisk nødvendighet forsvinner helt, det er en psykologisk tilbaketrekning.

 Ethvert stadium bruke viljestyrke: folk bør gradvis, men jevnt redusere antallet røykepauser. Bestemmer seg for å kjøpe e-sigarett, er en person i stand til å slutte å røyke for 2-15 uker basert på styrken av vedlegg.  
 Sammen med essensielle livet av hormoner spiller en like viktig rolle hos kvinner. Hormoner som er det som gjør en kvinne en kvinne og en mann - en mann, den eneste forskjellen i antallet er en spesiell sak.


Hormonell svikt i kvinner og dens konsekvenser


 Hormoner i stor grad bestemmer utseendet på kvinnens seksuelle behov og selv hennes humør. Det er vanskelig å tro at disse stoffer som fremkaller endokrin kjertel kan påvirke legemet ved regulering av dens viktigste egenskaper. Hvis hormonelle kvinner krenket, har dette faktum alvorlige konsekvenser, slik som fedme, overdreven hårvekst på kroppen og, selvfølgelig, problemer med å få barn.

 De viktigste symptomene på hormonell svikt

 Økningen i kroppsvekt.

 Krasjer menstruasjonssyklusen - uregelmessig menstruasjon.

 Endometriose - spredning av endometrial celler inne i livmoren.

 SKPYA - polycystisk ovariesyndrom.

 Migrene.

 Kronisk tretthet.

 Hormonell svikt kan oppstå av ulike grunner: dårlig kosthold, diett, følelsesmessig og psykologisk stress, skjoldbrusk sykdom, samt bruk av p-piller.
 Vurdere de viktigste hormonene som produserer endokrine kjertler av kvinnekroppen og effektene av å øke eller redusere.

 Østrogen - i små mengder, og det er til stede hos menn, men han er en kvinnelig kjønnshormon. Nivået kan stige på grunn av økt kroppsvekt og reduksjon ved langvarig fravær av eggløsning.

 Testosteron - det mannlige kjønnshormonet i den kvinnelige kroppen er til stede i små mengder. Men det er økende eggstokkene dysfunksjon og manglende eggløsning. Ved forhøyet testosteron lurking trussel mot graviditet har allerede begynt - kan det føre til døden av embryo eller for tidlig fødsel.

 Progesteron - med andre ord, et hormon som opprettholder graviditet. Med sin mangel på økt risiko for spontanabort i første trimester av svangerskapet. Forhøyede nivåer av dette hormonet, kan imidlertid tyde på graviditet eller ovarietumorer.

 Prolaktin - han er ansvarlig for utviklingen av melkekjertlene under amming og fødsel. Imidlertid kan forhøyede nivåer av prolaktin, sett utenfor amming og graviditet indikere nyreproblemer, levercirrhose, samt tumoren.

 Den enorme hormonelle endringer en kvinnes kropp gjennomgår ikke bare under graviditet, men når menopause oppstår. Effektene av hormonell svikt i dette tilfellet vil bli uttrykt i tidevann, svetting og tretthet.
 Å bestemme status for sine hormonelle nivåer i at kvinnen må ta blodprøve. Som behandling kan være foreskrevet kunstige hormoner.
 I noe tilfelle ikke kan settes til å regulere sine hormoner uten legens råd, og spesielt uten resultatene av blodprøver, stole bare på separate ytre tegn på en hormonelle forstyrrelser. Det er viktig å huske at ukontrollert bruk av hormoner utslett (samt phytohormones) kan føre til uopprettelig skade på det endokrine systemet, og deretter gjenoppta sin bli litt av en utfordring.
 Ved levering av analysen på hormoner bør vurdere noen viktige punkter: de må passere strenge faste noen dager tidligere ikke å drikke alkohol. Overdreven følelsesmessige spenninger og stress kan også påvirke testresultatene. Det er viktig ikke å glemme at ulike hormoner ser ut til å være på ulike dager i menstruasjonssyklusen, bør denne informasjonen sjekke med legen din.  
 En tilstand der tarmen er dannelsen av overflødig gass, kalt flatulens. I en annen, oppblåsthet. Flatulens er karakteristisk tyngde og en følelse av fylde i magen. Dette kan også være ledsaget av raping eller hikke. Pasienten kan oppleve kramper magesmerter, noen ganger så sterk at det er enda hjertesorg og tap av bevissthet.


Behandling av flatulens


 Hvor i den menneskelige tarmgasser vises? Hvilke matvarer som gir luft i magen? Hva skiller enkel matintoleranse fra en alvorlig sykdom?
 For å forstå dette, må du først finne ut hva som skjer med kroppen vår når en person bekymret hevelse.


 Årsakene oppblåsthet


 Når vi spiser, passerer det spiserøret inn i magen. Det begynner den første fordøyelsen. Deretter delvis spaltet mat kommer inn i tynntarmen, og det er allerede hun endelig fordøyes og absorberes. I tilfeller hvor maten ikke blir fordøyd i tykktarmen viser seg at det er dens forråtnelse og produserer store mengder gasser. Disse gassene er svært giftig fordi kroppen har en tendens til å bli kvitt så snart som mulig. Noen av dem er oppført kjemiske stridsmidler, inkludert metan og hydrogensulfid. Og selvfølgelig, dannelse av store mengder gass i tarmen fører til oppblåsthet, ubehag. Det forgifter livet av mannen som en bokstavelig og overført betydning.


 Kvitte seg med oppblåsthet


 Hvordan bli kvitt denne delikat problem?

 Først må du se på stolen. Normal passasje av tarminnholdet vil evakuere gasser. Og da ikke lenger trenger behandling selv.

 Behandling av flatulens kan bestå av flere trinn.

 Først en spesiell diett. Mange matvarer som vi spiser ofte bidra til økt gassproduksjon. Dette først og fremst svovel produkter. Disse produktene behandle kål, reddiker og reddik. De er ofte årsaken til flatulens. Bare for å øke dannelsen av gasser konsekvensene av å bruke belgfrukter som vegetabilsk protein de inneholder, er det vanskelig å fordøye. I tillegg, i visse sykdommer i mage og tarm bare grov fiber, dvs. rå frukt og grønnsaker kan bidra til økt gassdannelse. Noen mennesker har intoleranse mot melk og melkeprodukter, og dette kan også føre til oppblåsthet. Laktose produkter kan være på grunn av mangel av nyttige enzymer som er nødvendige for fordøyelsen. For eksempel, i fordøyelsen av meieriprodukter kreves enzymet laktase. Hvis dette enzymet ikke er nok melk ikke er splittet og er ikke absorberes. 

Behandling av flatulens


 Først må du lytte til din egen kropp. Finn ut hvordan den reagerer på visse matvarer. Prøv å eliminere tid fra sine kraft matvarer forårsake gassdannelse. Spise mindre frukt og grønnsaker bare kokt eller stuet. Hvis tilstanden bedres, betyr det at det er bare litt mat intoleranse. Hvis forskjellen er liten, bør du gå til legen. For å gjennomføre en full undersøkelse og bestemme tilstanden i mage-tarmkanalen. Jo før, jo bedre. Fordi det er nervøs med alvorlige sykdommer. Legen vil foreskrive medikamenter som bidrar til behandling av denne sykdommen.

 Oppblåsthet kan tyde på sykdommer som dysbiosis, kronisk kolitt, forstoppelse, akutt tarminfeksjon, overflødig kroppsfett.

 Av stor betydning er ikke bare hva vi spiser, men hvordan vi gjør det. Mange av oss er vant til å spise, ikke se opp fra TV eller dataskjerm. Dette sammen med maten inntatt en stor mengde luft. På grunn av hva kroppen ikke er dannet ømfintlige enzymer og maten begynner å gjære i tarmen i stedet for fordøyet. Det er også en av årsakene oppblåsthet og forstyrrelse av mage og tarm.

 Det finnes mange oppskrifter fra feltet av tradisjonell medisin, som også kan brukes. Først av alt, bruk av ulike urter: basilikum, immortelle, lavendel, persille, dill, motherwort, rabarbra, rosmarin, fennikel, spinat, estragon, sitronmelisse og andre. Avkok og infusjon med fennikel frø er også et utmerket middel for flatulens. Selv drysset med et pulver fennikel mat som et krydder, fjerner overflødig gass i magen. Ingefær gir stor nytte. Dette krydderet er veldig lenge brukt i kjøkken over hele verden. Ingefær er en kilde til vitamin E, vitamin B6 rik på jern, kalsium, mangan, magnesium og mange andre nyttige stoffer. Bruk av urter gunstig effekt på fordøyelsessystemet i kroppen.

 Som en adjuvant kan utføre gymnastikk og yoga. Men vi må huske at på dette delikat problem er ofte alvorlig sykdom som må nødvendigvis bli behandlet av en spesialist. Helse enkleste måten å bevare enn å gjenopprette.  
Яндекс.Метрика