Alle vet om de negative effektene av røyking på menneskekroppen. Problemer med hjerte, luftveier, fordøyelsessystemet, reproduksjonssystemet, psykiske lidelser - dette er ikke en komplett liste over "gleden" som vi får som følge av dette dårlig vane.
 Lag en person slutte å røyke kan ikke være noen forespørsler, tro, tabuer - bare han må ville det. Heldigvis, i de senere årene har antall mennesker som tenker på deres helse og bestemte seg for å slutte å vokse. Denne artikkelen - for dem.
 Så bare slutte?
 De fleste røykere ikke anerkjenne sin egen avhengighet av sigaretter og stolt si: "Jeg har en sterk vilje - hvis du vil, kaste røyk kjapt! «Men gå etter måneder, år, og røykere er ikke en del av denne vanen. Grunnen?
Hvordan å slutte å røyke?

 Først, avhengig av kropps fra røyking som vises på de aller første røykte sigaretter og øker med hver ny dose nikotin. Kroppen uten nikotin er dårlig, det krever ham igjen og igjen. Nikotinavhengighet er ligner på stoffet, er den eneste forskjellen at nikotin sakte ødelegger menneskekroppen, og ødeleggelsen av disse foreløpig ikke gå ubemerket av de røyker eller folk rundt ham.
 Sekund, i fravær av den samme viljestyrke - fordi folk lider tilvenningen er allerede svak vilje. Alt fristende røyk og uføre ​​mann som tenker på kampen mot røyking, utsatt utenlandsk innflytelse. "All røyk - og ingenting i live! "- Denne standarden" unnskyldning "svak vilje røyker som bor sammen med et øye for andre, ikke bry seg om sin egen helse.

 Psykologisk trening

 Hvordan å tvinge meg selv til ikke å tenke på sigaretter og psykisk klar for å slutte å røyke?
 Tildele den dagen du begynner å kaste røyk. Vær oppmerksom på at i dette tilfellet alltid bedre i dag enn i morgen. Utsette "senere" (en måned, et år - kanskje i neste liv), Du vil ikke legge til rette for en oppgave.
 Begynner å avvenne fra røyking, ikke gråte om det på hvert hjørne ("Jeg røyker ikke i tre dager!" Eller "Å, ikke røyker i mitt nærvær - jeg kaster") Av og store, er dette saken personlig, ikke bryr seg om andre (med mindre veldig nære venner), og forplikter ikke dem til medfølelse eller sympati, støtte eller ros. I tillegg ganske mange av disse tilfellene, når folk tilbake til røyking enda et par år etter å gi opp en dårlig vane, så ikke hold med deres kamp med nikotin viktig begivenhet for å unngå bombardement av latterliggjøring i tilfelle svikt.
Hvordan å slutte å røyke?

 Snakker av livet uten å røyke - aldri plan som sluttet å røyke for alltid (bare en tanke av det allerede kan stupe inn i depresjon), et år eller en måned. Bare hver morgen våkner opp, si til deg selv: "Jeg vil ikke røyke i dag" - og tro meg, dette er nok.
 Melodi som sluttet - er ikke lett. Ønsket om å røyke vil jager deg - og jo mer du røyker før du kaster, er den sterkere dette ønsket. Zaspokoyuytes oppfatning at det vil gradvis svekkes.
 Ikke unngå gjenstander eller omstendigheter som er direkte relatert til røyking. Hvis du kaster en sigarett vil omgå den tiende dyreste tobakksforretninger, og slutte å prate med venner røykere - (! Som er sikker på å skje før eller senere) røyke fristelsen vil bli enda sterkere hvis du møter med ham
 Ser ikke for nikotin erstatning av andre dårlige vaner som alkohol eller store doser av kaffe. Etter at du har sluttet å røyke for ikke å bli en alkoholiker? Bedre finne en ny hobby, få spennende ting - kort sagt, gjøre alt for å komme seg bort fra å tenke på en sigarett.
 Husk de kritiske perioder i kampen mot røyking: det er de to første dagene, en måned, tre og seks måneder, ett år.
 Mer nikotin!
 Jeg bestemte meg for å slutte en person bør ikke gjøre det drastisk - noe godt fra slik venture mislykkes, opprører kropp og ordne noen dager forferdelig depresjon, som er nesten alltid bare en vei - begynne å røyke igjen.
Hvordan å slutte å røyke?
 Du bør begynne med erstatning terapi - bruk av nikotin i kroppen på noen måte, annet enn standard (sigarettrøyking). Dermed utgangspunktet en kamp helt fra vane - en vane stede sigarett i munnen, inhalerer, inhalerer røyke en sigarett i prinsippet forbinder med glede. Apotek vil tilby deg forskjellige typer "vara sigaretter": nikotintyggegummi, nikotinplaster, pastiller, spray, inhalatorer - velge den metoden som er mest praktisk for deg. Det vil være en overgang mellom røyking sigaretter og fullstendig avvisning av bruk av nikotin.
 Hvis du er en erfaren røyker, starter først med å redusere antall sigaretter - røykt hver dag i minst en sigarett - og da også gå til metoden for substitusjonsbehandling.
 Ikke la deg lure til å gå til de "lette" sigaretter. Likevel kastet ingen røyker på denne måten. Tvert imot, kan det føre til større avhengighet av røyk
 Medisinsk hjelp
 Hvis du har mulighet til å slå til en terapeut - ikke frata deg av det. Nesten helt sikkert prosessen med å slutte vil ikke føre til en behagelig følelse, irritasjon, tretthet, angst. Legen din vil bidra til å finne den rette antidepressiva for å avlaste din tilstand. Ikke i noe tilfelle skal tildele disse kostnadene selv.
 Røyking - ikke en kjepphest, ikke en livsstil og ikke flykte fra problemene. Det er bare en vane som du ønsker å bli kvitt. Lykke til med det!  
 "Alle sykdommer - fra nerver" - casually kaste i så fall vi slått setning, ikke gi den spesiell betydning. Få av oss tror at dette utsagnet er mer enn sant. Men det virkelig er - mer enn 50% av ulike lidelser i kroppen vår skjer gjennom mental ubehag, sterke følelser, stress og depresjon.  Den sykdom i hjernen - Sannhet eller fiksjon?
Alle sykdommer - fra nerver?
 For eksempler avhengig av fysisk tilstand av kroppen fra den psykiske helsen til sin eier trenger ikke å se langt. Husk at følelsen du føler etter skandalen med sin mann eller krangle med hverandre. Hjertet slo vilt, blod tilstrømning til ansiktet hans, og du zadyhayetesya tryasetes fra høye doser av adrenalin som produseres. Mentale stimuli påvirker tilstanden i kroppen Selv om ikke mange av oss holde en direkte parallell mellom familie krangel ettermiddag og kveld hoppet for press eller forferdelige migrene.
 Det er en egen behandling i medisin, forklarer de mest psykiske lidelser "funksjonsfeil" - Psyko ("Psycho" - sjelen, "Somo" - kroppen). Eksperter mener dette problemet - om lag 75% av de "fysiske" sykdommer er noe relatert til psykiske lidelser. Og å behandle dem, trenger du ikke begynne å ta hauger av narkotika og et dusin prosedyrer, nemlig med et besøk til en terapeut.
 Realisere den egentlige årsaken til sykdommen ved å endre ditt syn på ting og starte et nytt liv person, ofte på tross av dystre prognoser av spesialister, "helbredet" mirakuløst. Det er mange historier - men det er ikke et mirakel, men resultatet psykosomatisk tilnærming til behandling av sykdommer.
 Men hvor en person fortsetter å lide av sykdommen ved å absorbere narkotika og gjøre operasjoner en etter en, uten å ta hensyn til psykologisk hjelp - mye mer. Videre er en stor rolle spilt av den såkalte "Memory sykdom". For eksempel, hvis en person har opplevd dyp barndom kraftige støt, og på dette grunnlaget syk (eller følte seg uvel, noen fysisk lidelse), kroppen må huske og situasjon (mental ubehag), og hans reaksjon på det (fysiologiske lidelser ). Hvis en person har hos voksne som gjennomgår lignende følelser (sinne, bitterhet, sinne), kroppen "launch" psykosomatisk sykdom.
Alle sykdommer - fra nerver?
 Disse lanseringer "vil bli gjentatt kontinuerlig helt til personen ikke er klar over den egentlige årsaken til deres fysiske lidelser (mye sjeldnere), eller trene ved hjelp av profesjonelle - spesialist i psykosomatiske sykdommer. I de fleste tilfeller, fortsetter vi å lide av sykdommen, årsaken som - ikke dårlig miljø eller dårlig kosthold, og "det tar bare" - nerver.
 Faktisk er det mye lettere å overbevise deg selv om at sykdommen oppsto på grunn av noe annet enn psykiske lidelser. For som rydde opp sin egen mening - det heller vanskelig.
 Selvfølgelig hjelpe terapeuten garanterer ikke at sykdommen permanent vike. Ved kronisk sykdom kvitt det ville være praktisk talt umulig. Jeg skal bare ta all medisin og ta nødvendige kurs prosedyrer. Men sykdommen er ikke så vanskeligOg foreskrevet behandling vil bringe forventet effekt og legge til rette for en lang tid. Og det er også veldig viktig - fordi hvor ofte vi står overfor det faktum at folk selv fra de beste og dyre medisinen er ikke litt bedre sykdommen utvikler seg og "trekker" for fremveksten av andre sykdommer. Og dette er også grunnen for psykosomatiske lidelser.
 En annen grunn er i stand til å starte mekanismen for sykdommen - udekket behov. Identifisere det mye vanskeligere enn barnas frykt. Gi en grunnleggende menneskelig behov - en vital nødvendighet for oss alle. Totalt er det 4 vitale behov - Og deres misnøye fører til ulike sykdommer:
Alle sykdommer - fra nerver?
 - ernæringsmessige behov (I alle sanser - det er mat, rikdom, sosial status) - misnøye hennes kan føre til forstyrrelser i mage-tarmkanalen;
 - behovet for sikkerhet - Ønske om å ha et personlig territorium, pålitelig bak, forsvar - det fører til misnøye Åndedretts, hjerte-system;
 - seksuelle behov - Ønsket om å elske og bli elsket - det fører til misnøye med ulike gynekologiske sykdommer, anorgasmia hos kvinner, impotens hos menn;
 - foreldrenes etterspørsel - Ønsket av noen å bry seg (barn, foreldre, venner, kjæledyr) - misnøye hennes kan føre til fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk, konstant hodepine og depresjoner.
 Imidlertid Det finnes sykdommer som egentlig ikke har noe å gjøre med psykiske lidelser er «rent kjødelig." Først av alt, arvelig sykdomPå grunn av genetisk predisposisjon. Sekund - livshendelser (Skader, forgiftninger, brannsår og andre ulykker). For det tredje usunn livsstil (Dårlige vaner, feil modus av dagen, mangel på skikkelig hvile, overdreven fysisk og mental belastning). I den fjerde - infeksjonssykdommer. Hvis ingen av de ovennevnte grunner ikke passer under sykdom - ta gjerne kontakt med en spesialist i psykosomatisk medisin.
 Realisere den egentlige årsaken til sykdommen sin, "pokopyrsavshys en svevende og orden i deres sinn, endre holdninger til seg selv, andre, å bare livet generelt, kan du bli kvitt deg torturere sykdommer. En sunn sjel - sunn kropp. Husk dette for alltid!  
Яндекс.Метрика