Hvordan slutte å røyke folk rettsmidler3-quart emalje potten for å fylle halvparten av ubehandlede havre i skall, dekk med kaldt vann opp til toppen, kok opp og la det koke i 30 minutter. Da den resulterende buljong avløp, tilsett 100 g av marigold blomster (Marigolds), pakk inn i et teppe og la stå i 10 - 12 timer (over natten). Sil og ta 200 g. 3 ganger daglig før måltider for en måned. Mistet lysten til å røyke, og sammen med drikke alkohol. Hvis litt hjelp - bli gjentatt.
Skyll godt 100 g. Av havre og fylle det med 2 liter kaldt vann. Etter 4 timer denne massen koke og putre på svak varme i en time. Så kult, belastning og tilsett sukker etter smak. Ta 100 g 3 ganger om dagen for en måned. Drikke en time før eller en time etter måltider. Dersom behandlingen ikke har produsert det forventede resultatet - fortsette prosedyren for en måned. Ikke glem at en av betingelsene for å lykkes - ønsket om å gi opp å røyke tobakk. Dette ønsket om å være bevisst.
2-3 kopper havre (med eller uten skinn) koke i 2-3 liter vann for 15 - 20 minutter på lav varme, dekk med et varmt teppe og la dagen. Deretter tappe og holde i kjøleskapet. Ta 100 D.3 ganger om dagen 30 minutter før måltider i form av varme. Drikk alle kjøttkraft og gjenta tre ganger til. Du må gjentas igjen. Oppskrift hjelp selv de som har en lidenskap for røyking anasha.
Suck, bite tuppen av grenene av kirsebær, bark i en lang tidsperiode. Over tid vil suget etter røyking redusere til den forsvinner helt. 1 lm. L. knust calamus rot helle en kopp med kaldt vann, kok opp og la det småkoke på svak varme i 10 minutter. Kjølig, press og ta små slurker på 0, 3 kopper i løpet av dagen. For å forsterke virkningen av å legge noen fersk juice av søt flagg rot. Juice forårsaker oppkast røyke.
1 ss. l. eucalyptus blader helle 0, 5 liter. kokende vann i 1 time og tilsett 1 ss. l. honning og 1 ss. l. glycerol. Ta 0, 25 kopper syv ganger per dag. Behandlinger en måned. Røyking bohorodskuyu urt (timian). Det er en aversjon mot røyking. Hans tobakksrøyk er pakket satt på en pulver dag om kobbersulfat, og deretter prøve å røyke det. Det er en sterk aversjon mot tobakk.
Ta 0, 5 kopper vann tint og satt på sin venstre hånd. Tuppene vann på høyre kanten av koppen klokken 2-3 minutter. Dette problemet spør deg selv hva du vil: slutte å røyke, drikke alkohol, gå ned i vekt, blitt roligere og vennlig. Vann er belastet så vil eie minne. Belastet med samme Biotok, koder det informasjon. Sett denne kvelden ladet vann i vinduskarmen i morgen drikke 2-3 slurker fastende før du drikker det. Så gjør for en måned. Ditt ønske vil bli innvilget.  
Klyster hjemme - hvordan å gjøre for å gå ned i vektKlyster hjemme for vekttap og kroppen rensing.
Som klyster hjemme
Klyster - en fremgangsmåte hvor en væske (vann, urte-løsninger, suspensjoner medisinske ...) blir innført i endetarmen gjennom anus. Klyster hjemme kan gjøres til:
Rengjøring av kolon, behandling av rus eller forgiftning, eliminere forstoppelse før visse typer tester eller noen kirurgi. Denne løsningen er laget for å introdusere ytterligere utbrudd.
For terapeutiske formål (medisinske microclysters). Herb, suspensjonsmidler, oppløsninger av stoffer i mengden 10-100 ml føres inn i rektum og holdes i ca. 30 minutter. Det er således absorpsjon løsning. Utviklet for å behandle dysbiose, og proktytov sihmoiditov. Hjemme, for det er egnet klyster sprøyte.
Når du skal bruke et klyster for vekttap
Klyster hjemme for å gå ned i vekt kan brukes hvis du har fast bestemt på å begynne å spise riktig, flytte til lav-kalori diett eller sulte. Prosedyren vil rense hele kroppen.
Klyster refererer til de raske måter å gå ned i vekt, men må du se gjennom kostholdet ditt til å redusere kaloriinntaket. Prosedyrer for å takle kvalme og hodepine som kan oppstå ved overgangen til et nytt kosthold. Kolon Rensing bidrar ikke bare å styrte overvekt, men også reduserer appetitten, normaliserer søvn, øker aktiviteten.
Før klyster hjemme, bør du alltid konsultere med en lege.
Husk også at du ikke kan bruke et klyster til kvinner umiddelbart etter menstruasjon, må du gi kroppen din et par dager å komme seg.
Den beste tiden å bruke klyster - i morgen 5.-7 eller kveld på 20 til 21. Prosedyren skal utføres i en rolig atmosfære, så velg et tidspunkt når du ingen vil forstyrre.
Hvordan gjøre en klyster
Vi beskriver hovedpunktene i hvordan du gjør et klyster hjemme.
Før prosedyren, må du drikke vann, toalett besøk.
Cleese gjøres best på badet på gulvet eller på en stol.
Forberede: krus Esmarch (helst med en gjennomsiktig tube), avkjølt til romtemperatur vann. I vannet kan du legge eple cider eddik, sitron eller bete juice på frekvensen av en spiseskje 1. lvodы.
Hell vann i en kopp, komme ned fra luftslangen og klem av vanntilførselen.
Sikker krus fem meter over ham.
Grease kokt på forhånd tips babyen krem, vaselin eller vegetabilsk olje.
Ta en hånd opp, ligger på din side og bøy knærne, trekke dem tettere til brystet.
Skriv inn tips inn i endetarmen og deretter unclench klipp, ta noen få åndedrag energisk. Hvis du føler smerte, løsne vannstrømmen ved å styre sin filing med klemmen.
Perezhmit slangeklemme, fjerne spissen, legge seg ned i fem minutter.
Besøke toalettet.
Slapp helt av.
Som et hjem klyster trygg
I tillegg til "Hvordan gjøre en klyster hjemme kan legge til:
Volumet av vann som er nødvendig for å velge, avhengig av innstillingene: 500 ml - abdominal omkrets på 50 cm, 750 ml på 50 -55 cm, 60-70 cm lpry 1, 1, 5 l ved 75-85 cm -2 løpet l.
Inspisere nøye spissen før bruk, fjerne alle skarpe knuter, grader.
Når du skriver inn spissen bør ikke vpertysya i tarmveggen, bør ikke være en smerte.
Gjøre en rensende klyster bag hjemme ikke er anbefalt, samt for rengjøring av kolon volum pærer utilstrekkelig.
Hyppigheten av bruk av klyster bør diskuteres med legen din.
Prosedyren bør stoppes umiddelbart hvis det er smerter i perineum (pungen), navlen, bukveggen.
Kontraindikasjon
Husk at hver kropp er unik. Klyster kan brukes dersom det bringer deg personlig forbedring. Du kan ikke misbruker prosedyren, kan det føre til variasjoner i den naturlige prosess med tømming. Tendensen til forstoppelse etablere bedre kosthold og legge til trening.
Gjør klyster hjemme som et krus Esmarch og pærer kan ikke være på blødende hemoroider, betennelse i tykktarmen og endetarmen, gastrointestinal blødning, fremfall av endetarmen, anal sprekker, ondartede svulster i endetarmen. Kontraindikasjoner for prosedyrer også er hodepine, feber, nyresvikt, magesmerter, kvalme, svakhet, nylig slag og hjerteinfarkt. Kvinner i amming under graviditet eller menstruasjon klyster også kontraindisert.
Overtro
Rensing klyster ødelegger tarmfloraen.
Oman er basert på det faktum at hele mikrofloraen er bare fecal masser. Faktisk bakterier i tarmen er for det meste på veggene. Ved hjelp av klyster uten antiseptiske tilsetningsstoffer (antibiotika, mangan, såpe ...) ble fjerner mikroflora veggen. Etter prosedyren, sammensetningen av mikroorganismer utvinnes i løpet av få dager.
Rensing klyster er vanedannende.
Hvis klyster gjør ikke mer enn to ganger i måneden, eller, i tilfelle av en intensiv selvfølgelig rense ikke mer enn to uker med daglige bruk, betyr avhengighet ikke forekomme.
Fremgangsmåten er ubehagelig og smertefull.
Med riktig formuleringen på friske mennesker ingen smerte oppstår. Denne skjevheten oppstår vanligvis i de som i barndommen prosedyren ble utført riktig og smertefull.
Klyster farlig for liv og helse
Clysterize farlig hvis du har kontraindikasjoner.
Skål!  
Hvordan bevare potensenMange faktorer kan påvirke styrken, inkludert: søvn, kosthold, alkoholforbruk og fritid. Medieval healere visste oppskrift fra enhver sykdom. Selv på den tiden ingen hadde ingen anelse om narkotika.
For å bevare styrken, er det nødvendig å følge noen regler. Grunnlaget for god helse er et sunt kosthold. Det bør være
spiser rå grønnsaker og salater er minst 2-3 ganger om dagen. Bare velfødde folk vil vise tegn på seksuell lyst, og derfor må ta mer og kjøtt- og fiskeprodukter. I oldtidens Egypt, sa at magen skal være bare halvfullt måltid. Spiser rå grønnsaker og salater er minst 2-3 ganger om dagen. Husk at bare velfødde folk vil vise tegn på seksuell lyst, og derfor må ta mer og kjøtt- og fiskeprodukter. I oldtidens Egypt, sa at magen skal være bare halvfullt måltid.
Vel påvirke potens produkter som løk, fiken, sitrusfrukter og nøtter. Forskere hadde påviste eng hormon som påvirker potensen. Frø av nepe kan brukes i stedet for Viagra, de har mye energi og lyst. En lignende effekt på styrken av å gi disse typer fisk som makrell og flyndre. Også, utelukkes fra bruk av alkohol, selv lys. Uønsket drikker kaffe og te. Alle drikker må være naturlig. En slik brygge. Med alkohol, bør det bare ta 50 gram rødvin. Vin og druesaft er et utmerket middel for spenning.
En mann skal overvåke deres helse, så han vil og friske barn. Sigaretter kjedelig naturlig tilbøyelighet og lyst. Tredje punkt er søvn. Også på nettstedet vil du finne mer informasjon om hvordan du gjør ultralyd av prostata og annen nyttig informasjon. Bør sove ni eller ti timer i døgnet. Bad utmerket kilde til seksuell makt. Godt å være utendørs og ikke glem om soling.
Fjerde, men ikke mindre viktig poeng er faste. Tre eller fire dager i året med hungersnød som vil gjøre deg godt. Siden gamle manuskripter kjent at egg, valnøtter også hjelpe deg med din problemer potens. Vitaminer. A. E meget gunstig effekt på reproduktive organer.
Knuses og blandes med tørket frukt stimulerende effekt. De bør ta to eller tre spiseskjeer hver kveld og drikke nødvendig yoghurt eller myse. Og husk, noen friske mannlige friske barn og barn er det viktigste i livene våre.  
Яндекс.Метрика