Hvordan å stoppe blod fra en finger?
 Kutt vil alltid dukke opp plutselig, og til og med et lite sår kan føre til alvorlige konsekvenser - et stort blodtap eller infeksjon i det hele tatt til henne. Det er derfor viktig å ta affære og stoppe blod fra en finger når kutt ennå ikke hadde gjort noe galt. Hvis du er redd for synet av blod, få noen til å hjelpe med de andre, men hvis ingen er rundt - puste dypt, slappe av og starte rehabilitering fingerskade. Hva kan jeg gjøre hvis blodet ikke stopper?
 1.  Behandlet såret. Første trinn er å grundig behandle morgen slik at innsiden ikke får en infeksjon. Hvis du er hjemme - kuttet i flukt med kaldt vann og såpe, men hvis du er borte fra hjemmet - prøve å finne en våtserviett. De gir god baktericid virkning, og i en nødsituasjon kan også erstatte vann og såpe. Etter vask av kutt behandles med hydrogen peroxide eller grønn maling på en bomulls plate, mens dype kutt bare helle en tilstrekkelig mengde for den morgenen.
  Stopper blodet. Noen kutt blod bør ikke stoppe en gang - det vasker bort bakterier som kom inn i såret over et objekt som du porizalysya, og hvis kroppen er OK, vil det snart stoppe seg selv. Hvis blodet ikke stopper for en lang tid, indikerer dette enten litt mer alvorlige kutt enn du trodde, eller et problem med immunforsvaret, slik at når du klarer å stoppe blod fra en finger på deg likevel trenger å se en lege for din egen sjelefred.
  Så, er det første du bør gjøre hvis blodet stopper - heve fingeren opp. Så igjen er det nødvendig å behandle hydrogenperoksyd om morgenen og deretter bandasje. Den beste bruk for dette formål en steril bandasje, men i fravær av en hvilken som helst egnet plaster. Hvis dressing raskt blir våt, dyppe fingeren i en svak løsning av kaliumpermanganat i flere minutter.
  Setter en finger tourniquet. Ved bruk av kaliumpermanganat og førte ikke til det ønskede resultat - anvende en tilstrammende på fingeren. Dette bør gjøres på følgende måte: tourniquet fem inches over såret, pre-sår dette stedet en myk klut eller bandasje ikke å felle huden din. I de varmere månedene tourniquet kan være på fingeren for ikke lenger enn to timer, og i vinter - ikke lenger timer. Selv fokuserer på en tid bør være periodisk løsne tourniquet for å eliminere risikoen for å dø lemmer.
  Legevakten. Men hva hvis alle jobbet manipulasjon ikke har den ønskede effekt? Stoppe blod fra en finger med et dypt kutt er noen ganger ikke mulig hjemme. Hvis kuttet for dypt, må du vaske og prosess peroxide såret tett binde bandasjen og gjelder for traumesenter - hvor du kan sy din kutt. Det er også en medisinsk lim som kan hjelpe deg å gjenopprette land sår for rask helbredelse. Du kan også bruke stoffet "Yodynol" - sette en bandasje på fingeren og sjal. Et viktig punkt: med dype kutt kan ikke endre bandasje, selv om det lekket blod.
  Og til slutt,
  For behandling av kutt er ikke anbefalt jod: det brenner veldig hud, så helbredelsesprosessen kan bli forsinket.
  Å ha peremotannomu tommel kan brukes is - kald sammentrekning fremmer helbredelse og reduserer smerte.
  I alle fall, den skadde hånden bedre sikre fred og nok en gang be om hjelp - slik at du kan beskytte deg mot utvinning blødning.
  Hvis du ønsker å stoppe blodet svært raskt for ikke å forurense det noe på jobben som ikke kan utsettes, i påvente av naturlig stopp blødning, kan du bruke gummifingertuppene, som selges i apotek. I tillegg vil det gi blod for å komme dit, uansett hvor du trenger for hånden også bidra til å stoppe blod fra finger av en gummi ring komprimering komprimering og redusert blodtilførsel på grunn av dette.  
Myter og sannhet om tamponger
 Hver jente skal se fint og ryddig og nøye overvåke deres hygiene, inkludert underlivet. Dette gjelder spesielt for de dager da hun begynner de kritiske dagene. For i disse dager, i det siste flere og flere jenter foretrekker å bruke tamponger. Men ikke alle vet at tamponger og pads er anbefalt av eksperter og er der helserisiko ved bruk av tamponger.

 Du må bruke tamponger?


 Bruke tamponger eller pads i løpet av menstruasjonssyklusen, avhenger av viljen til jenta. Alle har forskjellig form, størrelse og omfanget av absorpsjon. Pakninger er utformet for natten, ser generelt mer tungvint enn en dag. Men valget mellom første og andrelinjeforsvar mot strømmen avhenger av fysiologiske egenskaper som alvorlighetsgraden av kritiske dagene.
 Tamponger er vanligvis laget av myk absorberende materiale og settes inn i skjedeåpningen, bor der inntil fylt. Endre dem ofte nødvendig for å unngå forekomsten av toksisk sjokksyndrom, bør man huske på at bruken av tamponger har ingen effekt på jomfruelige, og de kan brukes på en sikker måte i dette tilfelle.

 Hvordan bruke tamponger?


 For å bruke en tampong det bør ta svært nøye, prøver ikke å skade applikatoren og skriv det veldig forsiktig inn i skjeden, kjønnsleppene holde fingrene. I dette tilfellet, kan du prøve å slappe av eller ta den mest komfortable posisjonen. Pekefinger, trykk stempelet slik at trekk applikator, som deretter skal kastes i en bøtte.
 Og hvis du plutselig føler ubehag, svie, eller annet ubehag, bør du umiddelbart trekke ut og kast pinnen, og fra den dagen for å bruke avstandsstykker. Også ta hensyn til følgende symptomer: diaré, oppkast, kraftig svimmelhet, utslett, besvimelse. Disse symptomene kan indikere potensialet du har toksisk sjokksyndrom. Ikke glem å vaske hendene før du skifter tamponger.

 Myter om tamponger


 Ikke sant faktum at forskere har vist at tamponger er skadelige for helse og forårsake livmorhalskreft. Selv om risikoen forbundet med bruk av disse hygiene er der fortsatt. Derfor bør du nøye velge hygieniske tamponger.
 Men hva er mye tryggere pads tamponger - det er sant. Dette skyldes det faktum at de ikke har direkte kontakt med vagina. Bruke tamponger bør i tilfelle at de er laget av 100% ubleket bomull.
 Aldri vil forlate en tampong i mer enn 8 timer, og noen ganger enda mindre. Det er viktig å vaske hendene med såpe og vann hver 3-4 time til millioner av bakterier ikke får til der de ikke kan gjøre.
 Det er sant at bruk av tamponger kan trygt ta vannbehandling og svømmebasseng. Du kan bruke tamponger og douche. Vannet blir ikke sluppet til vagina, og derfor ikke DAB pinne.  
Behandling av gastritt folk metoderOfte vi ikke ta hensyn til hva og når vi spiser, så lenge ikke møtt med alvorlig dysfunksjon av vårt fordøyelsessystem. En av de mest følsomme organer som hører til fordøyelseskanalen er absolutt magen. Derfor gastritt er en av de vanligste sykdommer i fordøyelsessystemet. For det meste blir det fort kronisk, noe som betyr at i fravær av rettidig behandling av personer som har satt en slik diagnose kan føles ubehagelig for en betydelig periode.
Hva kalles gastritt
Når gastritt forstå den inflammatoriske prosess, som er lokalisert i den gastriske slimhinne, og fører til en forstyrrelse i dens drift. Hvis du ikke avtale med behandling av gastritt, mat som kommer inn i kroppen, er det dårlig absorbert, derav utvikling av andre beslektede sykdommer og en betydelig svekkelse av helsen. Denne sykdommen er ikke bare akutt eller kronisk, men også delt inn i gastritt med normal, høy eller lav surhet. Ved behandling av hver av disse former brukes noen populære verktøy for å gjenopprette full drift av magen.
Hvorfor er det gastritt
Faktorer som bidrar til fremkomsten av gastritt, det er så mange, slik at hvert tilfelle må velges omhyggelig diett for å maksimere eliminere årsaken til sykdommen. De fleste pasienter foretrekker populært middel som du kan lett bli kvitt gastritt av diverse etiologi. Denne sykdommen forekommer vanligvis i følgende tilfeller:
• Hvis du spiser riktig, med de første tegn på gastritt du kjøre fort nok. Sykdommen kan utvikle seg hvis du ikke tygge maten inn i din daglige menyen ikke inkluderer varm mat, trenger du ikke bruke svært høy kvalitet eller bortskjemt mat. I tillegg vil behandling av gastritt i de fleste tilfeller må være elskere av varme krydder og marinader.
• Nesten alltid gastritt vises i de som ikke har fulgt regulariteten av måltider. Hvis mellom frokost og lunsj eller lunsj og middag er svært tidkrevende, og dermed har du alltid overspise etter en lang sultestreik, behandling av gastritt, mest sannsynlig vil være uunngåelig.
• For å unngå symptomer på gastritt, bør ikke bli misbrukt veldig kaldt eller veldig varmt mat.
• Ofte behandling av denne sykdommen må ta folk som ikke er en del med sigarett liker eller slappe av med en flaske med alkohol. En veldig vanlig i gastritt og de ofte i stressende situasjoner.
De viktigste symptomene på gastritt
Du kan anta at du har gastritt med følgende funksjoner.
• Føler du tyngde i magen og veldig sterke smerter i øvre del av magen. Fordi disse manifestasjoner kan være karakteristisk for mange sykdommer, bør gastritt behandling igangsettes bare etter et besøk til en lege som kan gjøre en nøyaktig diagnose.
• Du raping, ledsaget av lukten av harsk egg.
• Tungen er dekket med en solid grå patina.
• Du har mistanke om at du har akutt gastritt hvis du ofte føler deg syk i morgen eller en skarp nedgang appetitt.
Vanligvis symptomer på gastritt virker ganske plutselig og forsvinner like plutselig på den andre eller tredje dag. Hvis behandlingen av sykdommen ikke hadde blitt utført, blir raskt kronisk gastritt.
Svært ofte, folk diagnostisert gastritt med høy eller normal surhetsgrad, må forholde seg til behandling av forstoppelse, halsbrann, raping. Økt surhet farlig, for da sykdommen kan føre til erosjon av slimhinnene i magen og senere føre til magesår.
Dietter for gastritt
Å behandle gastritt bar frukter, må pasienten også gjøre visse anstrengelser, inkludert diett. Først av alt bør all mat og væske som kommer inn i kroppen ikke være varmt eller kaldt, og moderat varme. Også, hvis du har funnet gastritt, må alle tygge lenge og nøye, kan all hast svelget store biter alvorlig skade slimhinnen i magesekken. Mat bør inntas i små porsjoner, så det er ikke tilrådelig å spise minst fem eller seks ganger om dagen.
I en tid når du gjør behandling av gastritt i menyen din må være til stede supper, forbereder bygg, havre eller ris melk. Helt av fra kostholdet alle krydret, salt og fet mat og alkohol. Pasienter som har observert hyppige eksaserbasjoner gastritt anbefales ikke å misbruke søtsaker, men disse folk rettsmidler som kokte rødbeter og surkål, vil være svært nyttig.
Under behandlingen av gastritt bør være spesielt oppmerksom på tarmer. Hvis flytende avføring, må du drikke mer solbær, pære, blåbær og Cornelian juice. Med hyppig forstoppelse kan hjelpe regelmessig inntak av bete, aprikos og gulrot juice, disse folk rettsmidler gir en mild avførende effekt. Veldig god effekt på mageslimhinnen yoghurt, kefir og grønn te å være å drikke på tom mage eller etter en viss tid etter å ha spist, for ikke å fortynne gastric juice. Det fremmer riktig absorpsjon som finnes i mat næringsstoffer.
Hvordan kurere gastritt bruker alternativ medisin
I praksis, ved behandling av gastritt medisiner vist ikke alle, fordi de har en rekke bivirkninger. Derfor testet folk rettsmidler - er det beste alternativet som passer nesten alle pasienter. Bekjempe sykdom på følgende måter:
• Grønne epler vaske, skrelle og finhakk eller slipe revet. De kan brukes i en hvilken som helst mengde. Men det er ganske komplisert behandling av gastritt som fem timer før og etter spise epler er forbudt å drikke og spise. I løpet av den første måneden for å spise epler hver dag, den andre - tre ganger i uken, og deretter for forebygging av ganger i uken er nok.
• Svært raskt bli kvitt gastritt kan hjelpe på følgende måte: ta 5 liter melk og legg dem på et varmt sted surt. Deretter bringe surmelk til en byll og umiddelbart fjerne fra varme. Atskilt fra whey ost, der du koke vasket og pre-screenet havre. Verdi havre og whey er 1: 5. Disse ingrediensene er plassert i en emaljert kjele og stek over middels varme i tre timer. Blandingen ble deretter avkjølt og filtrert, havre bort. I serum ble lagt 125 ml vodka eller alkohol og 300 gram honning. Dette er en av de mest effektive folk rettsmidler som brukes i behandlingen av gastritt, men slik at den hadde en virkning, det må tas regelmessig. Blandingen blir holdt kun i kjøleskap. Før bruk, riste det på tom mage og tar femten minutter å spise 30 gram tre ganger om dagen.
• De mest allsidige folk rettsmidler inkluderer sitron, som brukes til å behandle ikke bare gastritt, men også andre sykdommer. Å takle betennelse i mageslimhinnen, ta en frisk sitronsaft, legge til det tre spiseskjeer honning og bland alt godt. Hell så i blandingen av calendula tinktur, som er utarbeidet på forhånd. For å gjøre dette, ta 200 gram tørkede blader av denne planten og hell en liter alkohol, som har 25% styrke. Skjær la for to uker på et mørkt sted, og deretter filtrert. Den resulterende sammensetning tatt en halv time før måltider for et par ss tre ganger om dagen.
• Utmerket hjelp i behandlingen av gastritt havremel. Ta et glass av dette produktet og fylle en halv kopper vann bare for å koke. Sett blandingen i brann og kok i 5 minutter, deretter helle to kopper melk og kok ytterligere fem minutter. Litt kjølig grøt, og som det blir varmt, tilsett en halv kopp i hennes ferskpresset sitronsaft. Alle bland godt og ta hver morgen i stedet for frokost i 10-14 dager.
• Utmerket effekt på kroppen gastritt gi multi-gress. Under behandling, sykdommen kan du prøve følgende oppskrift: Ta en spiseskje med ryllik, calendula og kamille blomster, plantain blader, brennesle, johannesurt, Senna og vendelrot røtter teskje. Alle bland godt og hell en liter kokt vann bare. Den resulterende blanding ble kokt i ett til to minutter. Kjølig og sil suppen. Det bør ta en halv time før måltider 50-100 ml tre ganger daglig.
• Hvis symptomer på gastritt ikke vil, og du muchytesya av alvorlig halsbrann, prøv å bruke infusjon for behandling av never. Plukk det er vanligvis på våren, når bjørka begynner å utstråler juice. To spiseskjeer knust og forsiktig helle en liter varmt vann godt med temperaturer over 60 grader. La blandingen til å sette mot i 2-3 timer og deretter press. Drikk infusjon tre ganger daglig på tom mage en halv kopp. Etter en fjerdedel av en time etter sin bruk, spise en spiseskje smeltet margarin eller pre smør. Deretter vente ytterligere 15 minutter og du kan begynne å spise. Behandlinger må være minst 20 dager.
• magesmerter og alvorlig raping bruker ofte en av de mest effektive folk rettsmidler for gastritt - celandine gress, noe som vanligvis tar te i stedet.
• redusere symptomene av gastritt gjør japansk akasie skjær, eller Sophora. Frisk frukt av treet knust og plassert i en glasskrukke, og hell alkohol eller vodka i forholdet 1: 2. Blandingen ble tillatt å sette mot i 10-12 dager, deretter press infusjonen og settes i kjøleskapet. Ta det fire ganger om dagen for en halv time før du spiser 25-30 dråper. Behandlinger infusjon vanligvis holdes innen 21 dager. Om nødvendig, ta en pause i ti dager og deretter gjenta det.
• En av de mest effektive folk rettsmidler tradisjonelt omfatter burdock rot. For behandling av enhver form for gastritt, mest komplekse, er det utarbeidet som følger: ta en teskje hakket burdock rot og helle en halvliter kokt vann hundre. Det er bedre å gjøre det om natten, fordi blandingen bør sette mot i minst 12 timer. Drikk infusjon fire ganger om dagen for en halv kopp.
• Gode resultater i denne sykdommen gjør potet juice. I morgen på tom mage bør drikke et glass presset potet juice, og da fortrinnsvis en halv time å hvile. En time etter at du drikker juice, kan du spise litt. Denne prosedyren må utføres innen 10 dager, så ta en ti-break. Totalt har du tre av kurset (pause etter hvert obligatorisk).
• Hvis du har gjennom årene kan ikke kurere gastritt, prøve følgende oppskrift: Ta 600 ml olivenolje og 250 gram honning, presse saften inn i blandingen, klemt to sitroner og alle miks godt. Blandingen bør lagres i en glasskrukke på et mørkt sted, ikke glem å bruke den riste. Drikk en halv time før måltider tre ganger om dagen på en spiseskje.
• De enkleste folk rettsmidler som er lett å takle gastritt, inkluderer tindved juice, som tar en time før måltider tre ganger om dagen for en kopp.
• Drikk to ganger om dagen et par teskjeer av aloe juice i en halv time før måltider for en eller to måneder.
• Bland 100 gram honning med en halv kopp aloe juice. All mix og ta 20 minutter før du spiser en teskje i tre uker.
• Det har lenge vært brukt til å behandle gastritt mumie, som er i en mengde på 0, 2-0, 3 gram og blandet med honning og melk. Drikk den to ganger om dagen, morgen og kveld i 25 dager. Gjøre en pause i ti dager og deretter gjenta kurset.
• 30% -ing propolis skjær fortynnet i en halv kopp varmt vann og forsiktig ta det en time før måltider 20 dråper i tre uker.
• Å glemme om diagnosen "gastritt" Lag en blanding av tindved olje og 10% propolis skjær, som er i forholdet 1:10. Blandingen er tatt en time før måltider tre ganger om dagen i 20-30 dråper fortynnet i varm melk eller vann.
• Siden ananas inneholder et spesielt enzym - bromelain, som i betydelig grad forbedrer fordøyelsen, anbefales pasienter med gastritt to ganger om dagen i en halv time før et måltid drikke et glass ananasjuice.
• Hvis du kjører din helse, og betennelse i magen har gått i vanskelige kronisk form, kan du prøve denne ganske komplisert, men en meget god måte å håndtere denne sykdommen: Ta tre spiseskjeer centaury med en spiseskje naturlig olivenolje. Alle ingrediensene blandes godt og legg i et vannbad i en time en liten brann. Deretter infusjon av belastning og presse gjennom det tynne stoffet. Etter å ha fått denne sammensetningen vente 20 minutter og drikke en liten kopp urte avkok, som er utarbeidet som følger: ta likt blader og blomster av basilikum, salvie, ryllik, kjerringrokk, johannesurt, peppermynte, Vann pepper og groblader. Opptil 2 ss av blandingen legge til to spiseskjeer med linfrø litt ristet og en teskje anis frø. Dette halvliter hell kokt vann bare. Blandingen ble kokt i 10 minutter over middels varme, deretter press og drikke inne.
• fjerner Perfectly tunge kramper i magen og tarmene (som ikke er uvanlig for gastritt) Leonurus juice. Det må være fersk. Hans tar en halvtime å spise en teskje tre ganger om dagen med vann. Dette juice kan bevare for vinteren, blander det med alkohol i like proporsjoner.
• Å kronisk gastritt bodd i fortiden, ta en infusjon av tørket plantain blader. For å gjøre det 3 ts av rå helle et glass vann bare for å koke og la stå i 6-8 timer. Ta tre ganger om dagen i en halv time før måltider tredje cup.
Bruken av urtemedisin i surhet
På grunn av at surheten i magesekken kan føre ikke bare til gastritt, men også til mer alvorlige følger, slik som magesår, er det nødvendig å behandle. Vi bruker disse urte:
• Det bør være et likt antall nøye knuste blomster av kamille, ryllik og linfrø. To spiseskjeer av blandingen, sted i en termos og tilsett en halv liter vann bare for å koke. La sammensetning Infuse over natten. Infusjon ta en halvtime før måltider tredje kopp fire ganger om dagen i 6-8 uker.
• Bland johannesurt, ryllik, kamille blomster og celandine i forholdet 2: 2: 2: 1. To spiseskjeer av denne samlingen sovner i en termos og hell en halv liter nybrygget varmt vann. Dette venstre over natten, deretter press og drikke fem ganger om dagen i en halv time før måltider en tredje cup i 6 uker.
• Ta like mengder koriander, dill, mynte, nesle blader og ringblomster. Med blandingen bare ta to spiseskjeer, fyll dem en halv liter vann bare for å koke og la i en termos over natten. Deretter filtrert og tar medisiner for en halv time før måltider tredje kopp fire ganger om dagen i to måneder.
Coping med lav surhet
Typisk er gastritt med lav surhet også svært farlig for helsen, slik at den kan håndteres med følgende metoder:
• Ta like mengder av appelsinskall, søt flagg rot, centaury og malurt. Denne grind, bland godt, Velg to spiseskjeer og hell det i en termos, som også helle en halvliter kokt vann bare. Blandingen skal sette over natten. Så en halv kopp med en halv time før måltider fire ganger om dagen. Behandlet på denne måte må være minst 8 uker.
• Lag en blanding av kamille blomster, knotweed, mynteblader, Hypericum, centaury, Helichrysum blader, ryllik og blåbær blader i forholdet 1: 4: 1: 4: 2: 2: 2: 4. To spiseskjeer av den resulterende samling satt i en termos og hell en halv liter vann svezhezakypyachennoy. Denne blandingen skal stå i tolv timer, så det må tappe og drikke en halv time før måltider tredje kopp fem ganger om dagen i seks uker.  
Яндекс.Метрика