Hvordan å stoppe Burr
 Burr, dvs. manglende evne til å riktig uttale lyden "p" er ikke det verste ulempe. Noen selv berører den. Men det finnes situasjoner når slike feil språk kan være et stort hinder for å fremme eller i sysselsettingen. Og selvtillit lider. Spørsmålet er: er det mulig å bli kvitt harkavosti? Vi vil prøve å finne svaret.
 Hva er en Burr
 Burr - en anerkjent medisin defekt kalt dyslalyey. Personer med dette problemet forstyrret uttale av enkeltlyder, med hørsel og tale apparat holdt normal. Dersom et barns foreldre betaler tilbørlig hensyn til barnet lede ham til en logoped og utføre øvelser med det, er det allerede Dyslalia. Ellers feilen vedvarer.
 Hvorfor er det Dyslalia
 Dyslalia som andre brudd på menneskekroppen, er det en rekke medisinske årsaker. I første omgang bør kalles en forkortet frenulum. I dette tilfelle bevegelsen av tungen spissen opp og forsiden av baksiden av tungen er strengt begrenset, noe som påvirker kvaliteten av uttalen av lyder. Årsaken kan være muskelsvakhet språk med samtidig manglende evne til å utføre sine målrettede bevegelser. Kan påvirke uttalen og ulike fødselsskader.
 Snakker av psykologiske grunner, er det ofte barnet begynner å advare når det er omgitt av mennesker med den samme feilen. Ungen bare kopiere den voksen. Den samme situasjonen oppstår når barnet vokser opp i et tospråklig familie. I hans sinn er det forvirring i språk, lydmiks.
 Kan jeg fikse Dyslalia
 Burr er ikke uforbederlig defekt. I alle aldre kan gjøre din tale klart og korrekt. Selvfølgelig må jobbe hardt. Og jo eldre personen, jo mer innsats bli brukt opp. Selvfølgelig ville det beste alternativet være å arbeide med en logoped. Den sakkyndige har satt det i en eller to måneder med intensiv trening. Men hvis du vil kan du håndtere på egenhånd. Alt du trenger å gjøre det, være tålmodig og gjøre øvelser som fremmer utviklingen av taleapparatet, musklene i tunge og lepper, og utvikle de nødvendige ferdigheter uttale.
 Hvordan å stoppe Kartavykh
 1. Exercise "Dogfight"
 Åpen munn, underleppen lagt språk. Dette uttale lyden "f", slik at utåndet luft strømmen var smal. Dette er en av de viktigste oppgaver i programmet harkavosti korrekte, slik at det må gjentas med jevne mellomrom, flere ganger om dagen.
 2. Exercise "Scoop"
 Vыsovыvaem bred tungen slapper av og sette på underleppen. Det bør ikke skjelve, tett etter det. Vi holder tungen i den posisjonen i femten sekunder.
 3. Øvelse "kopp"
 For denne øvelsen allment avsløre munnen. Top heve bred tunge. Trekker den mot den øvre tennene, men de er ikke berørt. Fiks det i denne stillingen i ti sekunder.
 4. Øvelse "Gourmand"
 Åpen munn, kjeve mens hold hendene for å hindre sin bevegelse. Det må nødvendigvis være bred. Vi prøver oblyznuty tungen overleppen, utføre trekk ned. Alle styrer kjeve. Det bør ikke ta del i prypodnymanyy språk.
 5. Øvelse "reel"
 Vpyrayemosya tuppen av tungen i de nedre fortennene, de mest presserende det mens de øvre jekslene. Språk bred. Først vyp'yachuyemo den frem, og deretter plukke tilbake inn i dypet av hans munn.
 Alle disse øvelsene kan klassifiseres som mild. Men gjennomføringen krever litt innsats. En måned eller to kan de være bra å utvikle musklene i tungen som er nødvendig, hvis en person har besluttet å korrigere sin uttale.
 Videre, ikke kaste kjerne øvelser, kompliserer søknaden. Etter å ha utført sammensatte øvelser begynner å uttale forskjellige ord som begynner med bokstaven problematisk. Et par uker koble ord hvor brevet er i midten.
 Når og det vil opphøre å være et stort problem, gå til skorohovorkam. For eksempel, alle vet: "Charles i Clara stjal koraller"
 Til å kontrollere hvordan kurset er korrigere språket godt å bruke en båndopptaker. Språket er skrevet i det, det er lettere å vurdere og forstå de tingene som bør være nøye fungerer.  
Øvelser for haken (foto)På grunn av dårlig holdning og holdning når du sitter, underernæring, fylt med skadelige fettstoffer, mangel på stress på musklene i haken er ofte et problem område. Dette området virkelig leverer en masse problemer, fordi det ikke kan skjule, det er alltid i sikte. Å kvitte seg med problemer med haken, bare noen få ganger i uken gjør øvelser større effektivitet, spesielt designet for å utvikle dette området.
Komplekset av øvelser hentet fra yoga til ansikt. De bidrar til å gjøre huden på haken og halsen strammet og gi deg et mer ungdommelig utseende. Nesten alle disse øvelsene for haken kan justeres for å passe dine behov, og dette komplekset kan suppleres med andre øvelser.
Øvelse for haken og underleppen
Øvelser for haken (foto)

Løft underleppen til det punktet hvor du kan skorchyty grimase. Hold leppene i denne posisjonen i noen sekunder. Senk din kjeve, leppe permisjon mens i samme stilling, andre ansiktsmusklene under flytting er nødvendig. Slå leppe og kjeve til startposisjon, og gjenta øvelsen for haken ti eller tolv ganger.
Dette er en øvelse for haken, kan du gjøre flere ganger om dagen.
Øvelse for haken "The Kiss"
Øvelser for haken (foto)

Sitt på en stol tilbake, prøve å rette også. Sakte snur hodet tilbake, så lenge øynene dine begynner å se på taket. Dine lepper bør lukkes, men ikke stramt. Gjør leppene som om ferd med å kysse taket. Hold positur overdrevet kyss for et par sekunder. Gjenta denne øvelsen ti eller tolv ganger.
Du kan også utføre denne øvelsen for haken flere ganger om dagen. Du må føle når du utfører som strekker musklene i nakke og kjeve muskler etter.
Øvelse for å snu hodet til haken
Øvelser for haken (foto)

Stå med hendene i fri tilstand, plasser på begge sider av kroppen. Brett deretter leppe skorchyv grimase og hold i denne posisjonen. Ta et dypt åndedrag gjennom nesen sakte snu hodet til venstre og se over venstre skulder. Hold denne posisjonen i noen sekunder. Deretter gjenta det samme, men for å ha rett.
Hvis det gjøres riktig, bør du føle spenningen i haken og på hver side av halsen.
Reprise for hver side ti eller tolv ganger to ganger om dagen.
Øvelse for haken "Chewing Gum"
Øvelser for haken (foto)

Snu hodet til høyre slik at du føler deg komfortabel. Starte simulere bevegelse som om du tygger tyggis, gjenta det tjue ganger. Deretter slår hodet den andre veien, og deretter gjenta ytelse.
Hvis du utfører øvelsen riktig, bør du føle strekningen i musklene i kjeven på sidene og foran på halsen og haken muskler.
I en variant av last kan du bære tygge bevegelse, kaster hodet bakover og ser opp i taket.
Øvelse for haken med bokstaven "C"
Øvelser for haken (foto)

Ligg på gulvet, bøy armene og hendene til skuldrene. Trykk ned slik at kroppen din har tatt stilling bøyd i motsatt retning av bokstaven "C" og trekk haken i denne posisjonen. Hold stillingen vedtatt av et par sekunder, deretter tilbake til startposisjonen og gjenta forestillingen.
Hvis du er kjent med yoga, er denne øvelsen heter utsiden ser opp hunden.
Øvelse for haken ved svelging
Øvelser for haken (foto)

Se på taket og snu hodet bakover. Brette tungen til ganen og shlotnyte. Vippe hodet til høyre og shlotnyte, deretter bøye hodet til venstre og igjen shlotnyte. Gjenta fire ganger for hver retning.
For å maksimere effektiviteten av talen din bør være godt presset mot himmelen gjennom hele øvelsen.
I begynnelsen kan det virke komplisert, så ikke glem å slappe av og gå sakte til målet, selv om den første gangen du ikke var vellykket.
Tips for en vakker hake
Til haken med deg noen problemer, se deres holdning under gange og bor i sittende stilling. Hodet skal holdes rett, ser frem. Se opp også for det faktum at var rett og ryggen. Disse enkle tips for å etterkomme kan gjøre deg vakrere.
Se din livsstil. De fleste helseproblemer og utseende oppstår på grunn av mangel på aktivitet. Så prøv å flytte så mye som mulig, gå turer, få aktiv idrett, registrere deg til bassenget.
Ofte haken region lider av overvekt. Hvis dette har skjedd i ditt tilfelle, sjekk din diett. Eliminere skadelige fet mat, sukkerholdig brus og spise fast food. Jo mer din menyen vil være frukt, grønnsaker og grove kornblandinger, den sunnere og vakrere deg.  
Яндекс.Метрика