Hvordan å stoppe diaré hos barn?
 Barn lider ofte av svært tynn å svare på eventuelle patogener utsatt for allergiske reaksjoner. Ofte er det problemer med stolen ". Når avføringen er flytende må umiddelbart ta spesielt hensyn til barnets helse, undersøke den for å finne ut om det er andre tegn, konsultere legen din. Det er viktig å stoppe diaré hos barn, men det skader ikke kroppen babyen. Diaré kan være den viktigste funksjonen av mange sykdommer som viral og forverring av kronisk. Noen ganger diaré indikerer en allergisk reaksjon, høy mekanisk irritasjon av mage-tarmkanalen, overspising eller underernæring. Vær oppmerksom på menyen til barnet, hans oppførsel under måltider. Ofte barna bare skynde syk tygge mat. Det fører også til metabolske forstyrrelser, fordøyelsesprosesser. Du må finne ut hvordan barnet føler ingen eller han andre farlige symptomer. Vurdere begrensninger av din evne, er det sannsynlig at du blir nødt til å ringe en lege. Ikke vær redd for å utsette en samtale fordi forsinkelse kan skade barnet ditt. I noen tilfeller er det nødvendig å gjennomføre en full undersøkelse, x-stråler gjør, observere pasienten på sykehuset for å finne årsaken til løs avføring, kurere sykdom. Mange bekymret for hvordan å stoppe diaré hos barn? Det begynner ofte plutselig, og tiltak må tas umiddelbart. Husk noen retningslinjer folk rettsmidler, kan du prøve å holde huset ofte, effektiv og universell forberedelser. 
 Begynte diaré hos barn. Bla oppdage tegn
 Hvis babyen din har begynt diaré, bør du først prøve å bestemme dens årsaker og identifisere alle mulige tegn, symptomer på sykdommen. Det finnes en rekke av de vanligste årsakene løs avføring hos barn:
 dårlig tygge mat;
 mekanisk irritasjon av magesekken, intestinal inntak av uspiselige gjenstander (deler mosaikk, designere, fragmenter av leker);
 underernæring;
 overspising;
 forgiftning spesifikt produkt (bedervet retter, krydret sauser, fet kald saus);
 allergisk reaksjon;
 kaldt;
 forverring av kolitt;
 viral infeksjon;
 forverring av gastritt, kolecystitt.
 Prøv å finne ut hva årsakene kan føre til et barn diaré. Fokusere på andre symptomer egne observasjoner. Ta en titt på ungen tyder på at han kunne spise nylig.
 1.  Først av alt, nøye inspisere den samme krakk. Ikke jag dem ned i toalettet avløp. Tilstedeværelse av forurensninger av blod - et dårlig tegn. Legg merke til at blod kan være rød, i strid med integriteten til slimhinne utgang fra tarmen og mørke, nesten sort, mens den øvre intestinal blødning, mage. Hvis du finner spor av blod legen. Det er ønskelig å bevare og avføringsprøver for visuell inspeksjon og analyse.
   Vennligst ta hensyn til babyen magen. Sterkt press på bukveggen, presse magen når sett umulig. Vær veldig forsiktig med å bruke makt. Forsiktig røre fingrene til magen for å finne ut hvordan spent bukveggen. Når magen er hard, fossilt, eller overdrevet, må du oppsøke lege.
   Ta en titt på huden, slimete barn. Det er mulig at diaré forårsaket av en allergisk reaksjon. Hvis øynene var røde nese, er hudutslett, det definitivt er omtalt allergier. Det kan se ut til kumelk, egg, sjømat, noen hermetisert kylling, druer, mye mer.
   Måle temperaturen på barnet. Det er ønskelig å ha et hjem og en anordning for måling av trykk, puls. Rask puls, feber, lavt blodtrykk ofte indikere forgiftning. Det er viktig å se en spesialist innen rimelig tid, skal undersøkes.
   Finn ut hva barnet spiste om han kunne svelge et fremmedlegeme. Avgjøre om han spiste godt sin del, ikke kaste mat. Noen ganger barn spise. Da du oppdager tap produkter.
   Hvis du trenger å se en lege, er det viktig å informere profesjonell all tilleggsinformasjon som du klarte å samle inn. Deretter stoppe diaré hos et barn vil være mye enklere.
   Stoppe diaré hos et barn alene
   Du kan manuelt stoppe diaré hos barn lindre hans tilstand. Bruk en rekke verktøy, teknikker, husk nyttige anbefalinger.
   Først av alt, lage et passord for din baby. Alle produkter skal være lett fordøyd. Utelukke noen salte, krydret, fet mat, og mat som kan være allergisk. Ikke gi barnet ditt søt.
   Kostholdet bør være brøk. Del vanlige kosthold en dag for 5-6 stykker, la barnet spise omtrent like store deler.
   Hindre dehydrering. Nøye sørge for at kroppen er dehydrert babyen har ikke begynt. La ham mer vann. Du kan lage spesialløsninger, narkotika, satt på drypp, etter samråd med legen din. Tegn på dehydrering er mørkere i huden eller blek, gråter tårer av komplikasjon tildeling, mørk urin, redusere sine tall. Dersom barnet har blitt markert mindre å gå på toalettet, urin mørkere, tykkere, absolutt viktig å se en lege. Dehydrering er veldig farlig.
   Se barnet nøye for å spise godt perezhovuvav, Dyrket hennes spytt. Prøv å forklare barnet ditt som er svært dårlig raskt, og hvert produkt er viktig ikke bare male sine tenner, men god fukte den med spytt i munnen. Det er hvordan han kan zasvoyitysya.
   Følg modus. Det er viktig å definere en ny behandling for barnet. Det bør eliminere trening, for å sikre trygghet for pasienten. Det er viktig å gå til sengs tidligere, mer tid til å vie til å sove og hvile.
   Du hjelper og effektive virkemidler. Bruke spesielle medisiner, ta hensyn til folks oppskrifter.
   Effektive virkemidler for å bidra til å stoppe diaré hos barn
   Fortsett komplisert å håndtere problemet. Stoppe diaré hos et barn vil spesielle forberedelser som kan kjøpes på apoteket. Noen verktøy du enkelt kan lage mat selv.
  Hvordan å stoppe diaré hos barn?

   Rice buljong. Utmerket effekt er ris-vann. Det kan trygt gis til barn, og suppen klarer med løs avføring, raskt og sikkert festes. Følg konsistens kjøttkraft. Det bør ikke være for tykk, viskøs. God beslutning - å gi med buljong og litt myk ris velling, uten melk og sukker.
   Medisiner. Du kan bruke og profesjonelle verktøy som er tilgjengelige i et stort utvalg i butikkene. Den mest brukte bifidumbacterin, gjenoppretter normal tarmflora og smektitten, aktivt kull.
   Herbal Tea. Bra skuespill te av kamille, mynte. Det kan gi fem ganger i løpet av dagen. Legg merke til at i kroniske sykdommer i mage-tarmkanalen er et verktøy til bruk ikke er nødvendig. Det er bedre å oppsøke lege.
   Granatepler skrelle. Effektivt verktøy - trekke oppnås ved brygging granat skorper. Han har ikke noe annet å legge til, bør væsken tas 4-5 ganger om dagen, etter måltider, nok for et par spiseskjeer. Dette betyr best egnet for unge.
   Hagtorn. Buljong av hagtorn bær bidrar til å stoppe diaré hos barn, reduserer ubehag, viser kroppen av giftige forbindelser. Fem gram frukt nok til å få en kopp buljong. Han insisterte, og deretter gi tre ganger om dagen, bare en teskje.
   Vær forsiktig. Inspisere nøye barnet følge sykdomsforløpet. Iverksette tiltak for å stoppe diaré alene, men ikke glem om spesialister. Du kan trenge medisinsk tilsyn.  
 Spiker kunst blir stadig mer populær dag for dag. Med det, hver kvinne ser lys ut, utrolig rundt hans uvanlige utseende. De fleste mener at kunst malerier tilgjengelig bare for fagfolk, men det er ikke slik. Nesten hver av det smukke kjønn rimelig nail art, er tegninger og diagrammer på neglene gitt nedenfor. Prøv den og du vil være stolt av din manikyr.
Manikyr - krets tegninger på neglene

 Hvor skal du begynne? Først må du spre ut foran alle dine eksisterende belegg, jo større "reserver", jo bedre, fordi et stort spekter av farger gir bildet mer alternativer. Også du trenger regelmessig synål tynn mer egnet til å skape sofistikerte sofistikerte linjer og bredt for anvendelsen av store prikker. For eksempel, når du tegner en blomst, tynne nåler trekkes petals og peduncle, og brede blader og blomstersenter. Du kan også bruke tannpirkere i stedet for nåler, pins og noen ganger selv om du ønsker.
 Også må du god belysning, mest egnet retnings lyspære, hva ville verden faller dit du trenger. Så må du nøye undersøke sine egne hender. Ideell for manikyr spiker kunst er ikke nødvendig, men negler skal være glatt og ren, og om nødvendig pidpravte sag.
 Nå analysere teknologi for utskrift på negler nål. For det første dekker neglelakk bakgrunn, og når det tørker, fortsetter å sprøyte dråper av maling annen farge. Dråper brukes i den rekkefølgen følge ordningen tegninger på neglene, uten å vente på tørking, hold forsiktig nål til dråpe for dråpe, og skaper et bilde. Sterkt trykk bør ikke være, fordi du kan skade neglen. Etter tørking av figuren, er det ønskelig å dekke neglelakk transparent, for derved å sikre den. Alternativt kan du bruke lakk med sølv, gull eller bronse paljetter og neglene vil se enda mer imponerende glitrende og skimrende i stråler av lys.

 Vi tilbyr deg alternativer for dekormaling negler som beskriver ytelsen samt flere alternativer for bilder.


 Rekkefølgen av ytelsen
 •  Vi dekker en svart spiker.

 •  Uten å gi lakk tørke, dekorere fjær.

 •  Den øvre delen av neglen dekorere med sølv paljetter.

 •  Påfør fikse.

 •  Materialene som brukes: base, svart maling, fjær, fixer.
   Rekkefølgen av ytelsen
 •  Beztypsovoe bygge akryl.

 •  Deretter dekker neglene blek rosa basen.

 •  Dekorativ maling hjelpe deg:
   - Tegn koraller jakke, tørke dem
   - Tynn børste maling blomster blå perle, svart og hvit lakk
   - Cover fiksativ.

 •  Rekkefølgen av ytelsen
 •  Påfør foundation gylden brun.

 •  Rosa maling maling farge og hvite betegne petals, deretter mørk rosa og svart pidtinyuyemo sentre satt punkt i midten.

 •  Bruke flere nyanser av grønt, tegne blader.

 •  Brukte materialer: gull, svart, hvit, rosa, grønn lakk.
   Rekkefølgen av ytelsen
 •  Vi dekker spikeren svart base maling over rosa lakk sentrum.

 •  Kantene av mørke lakk maling grener, slik at grensen mellom svart og rosa maling var usynlig.

 •  I osnovayanyya hvite spiker maling blomster. Rosa og gull lakk pidtinyuyemo petals, mørk lakk spenningslinjer på kronbladene, og i midten av blomsten legge bulonku.

 •  Materialene som brukes: 2 nyanser av rosa, svart, brun, grå, hvit lakk, bulonky.
   Det er viktig å huske at en tynn spiker kunst viktig tiltak. Diskret og enkel fotografering kan gjentas på alle neglene, men mer slående og uvanlig, uvanlig bilde ved hjelp av krystaller, filamenter, folie ser spektakulær på en spiker.
  Manikyr - krets tegninger på neglene

  Manikyr - krets tegninger på neglene

  Manikyr - krets tegninger på neglene

  Manikyr - krets tegninger på neglene

  Manikyr - krets tegninger på neglene
  Яндекс.Метрика