Hvordan å stoppe Snorking hjemme? Hint og tips

 Noen mennesker snorker alltid og i alle posisjoner, og den andre problemet ikke eksisterer. Separasjon av kjønn og alder, er ikke problemet. Snorking menn og kvinner, unge og eldre mennesker.
 Irriterende lyder som kommer fra vibrasjon av veggene i svelget. Innsnevring veggene forårsaket av overdreven avslapning av musklene som støtter språket og myke ganen. Mest snorking er aldersrelaterte sykdommer, muskler svekkes, fordi det er umulig normal og rolig pust.
 I andre tilfeller, kan snorking forårsaker misdannelse eller smal hals, nasal krumningsvegger, polypper i nesen, fedme og så videre. Årsaken til snorking kan være veldig sliten eller alkoholforgiftning (begge forårsaker alvorlig muskelavslapning), men i disse tilfellene, er snorking entall manifestasjoner og utgjør ikke grunn til bekymring.
 I alle fall, i det problem at det er nødvendig å etablere en bestemt sak snorking, individuelt for hver pasient. Avhengig av diagnosen skal brukes, og den tilsvarende fremgangsmåte. Hvis snorking ikke vises på den generelle helse, bare en gang oppsøke lege eller en otolaryngologist somnoloha at etter spesielle studier for deg å velge effektiv behandling.
 Hvordan å stoppe Snorking hjemme?
 Årsaken til snorking kan koble ut tungen og for å avhjelpe situasjonen og stoppe snorke viduchit deg selv til å sove på ryggen. For å gjøre dette, sy klær til å sove (pyjamas, nightgowns) nær tennis ball tilbake. Resultatet vil bli nådd i ca en måned. Denne enkle oppskriften er en av de mest effektive i å løse problemet. Men de fleste fremdeles krever et sett av tiltak for å bli kvitt snorking, som det alltid er et heleid ønsket resultat. Sove på din side kan ikke helt bli kvitt snorking, så vi anbefaler bruk av sammensatte øvelser for å styrke musklene i tungen og ganen.
 Den første øvelsen. Prøv å presse tungen fremover (som om amygdala vise legen), jo mer du belastningen musklene i tungen bedre. Øvelsen bør gjentas 20-30 ganger.
 Den andre øvelsen. Prøv å vikle den mot halsen. Antall ganger intensiteten og spenning er den samme som i den første øvelsen.
 Den tredje og fjerde øvelse. 20-30 Gjør bevegelsene underkjeven frem og tilbake og det samme høyre-venstre.
 Den femte øvelsen. Ta små tenner på temaet vekt og tvinge tak for 3-5hvylyn. De foreslåtte øvelser bidra til å opprettholde muskel tone, og til slutt vil du slutte snorke.
 Vitenskapen har utviklet enheter som er plassert inne i munnen. Noen av dem som baby brystvorter, andre på boksing munn vakt, men slike enheter er effektive bare i milde tilfeller uten komplikasjoner. Et annet negativt - de er dyre, som er laget for hver enkelt pasient.
 Du kan prøve å løse problemet med folk rettsmidler. For å gjøre dette krever en god kål blader mos og bland med honning, spise om natten for en måned.
 Hvis du må bruke litt tid utenfor hjemmet (forretningsreise, i pasientbehandling) og for ikke å forstyrre søvn menneskene rundt deg, som et midlertidig tiltak kan få tabletter av snorking. I dette tilfellet lese nøye instruksjonene fra produsenten (vanligvis disse stoffene er forbudt for gravide og ammende kvinner), fordi mottaket av disse tablettene er strengt begrenset.
 Det er verdt å merke seg at selv surgeries er ikke en kur fra sykdommen. Hvis snorking er en konsekvens og forårsake en kronisk sykdom, stoppe snore vil hjelpe medisinsk og noen ganger kirurgisk løsning på de underliggende årsakene. For eksempel: du snorker gjennom forvrengt nasal septum. Ingen øvelser vil ikke bidra til å stoppe snore, bli kvitt sykdommen kan bare flatet septum kirurgi.
 På spørsmål om hvordan raskt stoppe Snorking er ett svar - den eneste sanne metoden gjør det mulig å gjenopprette fra sykdommen en gang for alle, finnes ikke. Ofte, til årsakene til snorking og flere av deres besluttsomhet ta tid.  
Kumquat: nyttige egenskaper som kumquat og spise den?
 Kumquat (kynkan) også kjent som "japansk orange", "gylden oransje", "golden mandarin", "lille Mandarin."
 Dette er en liten eksotisk frukt som tilhører slekten Fortun, familie sitrus, oransje-gul eller oransje farge, som i utseende som en liten appelsin eller mandarin langstrakt. Frukten kumquat med en lengde på omtrent 4 cm. Til dags dato er det fire typer frukt.
 Grown "golden mandarin" i Kina, Japan, Sørøst-Asia, Israel og USA.
 Hvordan spise en kumquat?
 Smaken av frisk frukt ligner kjent for alle smaker søt-sur oransje. Spise "gylden oransje" med hud, helt. Frukten er veldig myk og saftig, med opp til 80% vann, perfekt slukke tørsten og skall (zest) gir kumquat spesiell og unik smak. Noen kjennere konsumere bare en liten andel av skallet masse.
 Kumquat kan brukes som tilsetningsstoffer i utarbeidelsen av sauser, salater, snacks, samt baking kjøtt eller fisk rett til å legge en unik smak.
 Yummy "gylden oransje" og tørket, og de tørkede partikler ikke bare hans, men også fruktene helt av. Fans vil bli begeistret søte kandisert laget av kumquat.
 Nyttige egenskaper "gylden oransje"
 Nyttige egenskaper Kumquat umulig å beskrive i et nøtteskall. Frukten av denne eksotiske frukten inneholder en rekke næringsstoffer, blant dem ulike eteriske oljer som brukes av leger innånding metode for behandling av forkjølelse og kulde. Kvitte seg med nysing, kan rennende nese og hoste bare smakt "gylden oransje."
 Kumquat inneholder vitamin E og en stor mengde av pektin, som bidrar til å rense kroppen som pektiner har evnen til å akselerere utskillelse fra kroppen av radionuklider som er skadelige for menneskets helse.
 «Golden Orange" er en lav-kalori produkt. Det hjelper å etablere mage-tarmkanalen, noe som er spesielt viktig for folk som lider av forstoppelse og fedme. Frukt diett kan inkludere alle som er overvektig, med ingen restriksjoner.
 Kumquat gunstige virkninger på blod, senker kolesterol, reduserer hastigheten av koagulasjon (protrombin), for derved å redusere faren for blodpropp og alvorlige sykdommer i det kardiovaskulære systemet (myokardinfarkt, angina, aterosklerose).
 I huden "gylden oransje" er stoffer som har sterke antibakterielle, anti-sopp egenskaper og antyynfektsyonnыmy som bidrar til å hindre forekomst av sår i magesekken og tolvfingertarmen.
 Denne eksotiske frukten har en helbredende effekt på nervesystemet. På den ene siden har kumquat en beroligende effekt, og bidrar til å lindre stress og nervøse lidelser, på den andre - har stimulerende egenskaper, som eliminerer apati, depresjon og overdreven nervøsitet.
 De som ikke er fremmed "bakrus" kumquat kommer også til unnsetning. Saften fra frisk frukt perfekt nøytraliserer effekten av alkohol, returnerer god helse og godt humør.
 Dessverre er dette virkelig sunn frukt før han fant spredt i CIS, selv om han noen ganger funnet i butikkene. Pass på å prøve den "gylne oransje", nyte dem på varme sommerdager, anslår sin opprinnelige smak og store helsemessige fordeler.  
Hvorfor folk snorke under søvn?Tidligere ble det antatt at nærværet av snorking er et tegn på god helse og fysisk tilstand til mennesket. Studier av moderne forskere tilbakevise denne ideen. De hevder at det ikke bare indikerer et helseproblem, men provoserer også slutter å puste under søvn.
Hvert år om lag 3000 mennesker i USA dør av pusteforstyrrelser i løpet av natten resten. Også snorking bringer betydelig ubehag for folk som sover ved siden av en mann utsatt for denne sykdommen, og dermed framkalle uorden i familie par. La oss se hvorfor folk snorke under søvn?
Hva mennesket er snorking?
Barn og unge snorke under søvn er svært sjeldne. Ifølge statistikk, mindre enn 5% av barn under 7 år gammel lider av en sykdom i en mer voksen, stiger tallet til 10%. Snorke under søvn de fleste over 30 år mannlige overvektige.
Med alderen, vevet i den myke ganen øker mengden av fettvev, slik at de mister sin elastisitet. Som et resultat av disse endringene er innsnevret luftveislumen og passasje av luft gjennom dem verre. I normal muskel tungen og ganen holder luftveiene av ordre.
I person snorker disse musklene slappe av under søvn, til veggene i svelget og myke ganen vibrere, og dannet en særegen lyd. Mest snorking oppstår i en positur på ryggen som muskelavslapning i denne posisjonen fører munn åpning.
Snorking, grunn:
genetisk predisposisjon;
vektig;
alkoholmisbruk;
aldring;
stillesittende livsstil, mangel på mosjon;
søt og stivelsesholdige matvarer forbruk i overkant mengder;
røyke;
krumning av nasal septum;
adenoids, hypertrofisk svelget mandel;
kroniske sykdommer nasopharynx;
inntak av sovepiller;
allergiske reaksjoner som forårsaker hevelse i slimhinnene.
Virkningene av snorking
Som et resultat, er en person som snorking interrupts puste, slik at kroppen og hjernen får nok oksygen. Drømmen blir deaktivert. Personer som lider av denne vanen om natten, irritabel, ute av stand til å konsentrere seg, fungerer ikke.
Hvis et barn snorker om natten, han har dårligere ytelse og konsentrasjon. Også Snorking kan være forbundet med utviklingen av syndromet av obstruktiv søvn. Stopp puste er hundre ganger i en natt og gradvis gir enda god helse for kroppen. Endringer hjertefrekvens, økt blodtrykk.
På grunn av den økte belastningen reduserer hjertemuskelen og blod fartøy vegger. Dette syndromet er dødelig, hypertensjon, hjerteinfarkt, slag, impotens.
Snorking, som enhver annen sykdom, til slutt framdrift. Dette er på grunn av svekkelse og degenerasjon av musklene i nasopharynx. Første gang ut puste under søvn er bare noen få sekunder, men over tid disse pausene økt til to minutter.
Anses relativt sikker stopp puste i opptil ti sekunder som forekommer ikke mer enn ti ganger på en kveld. Spesielt farlig er kombinasjonen av snorking med hypertensjon.
Behandling av snorking
Universal snorking rettsmiddel som passer for alle funnet. Før behandling, må sykdommen passere en omfattende undersøkelse ved hjelp av spesielle sensorer somnoloha. Det bestemmer graden av risiko for helse og prosessen med livet. Terapi innebærer følgende hovedtrinn:
Bekjempelse av fedme, utrydde dårlige vaner, avvisning av sovetabletter.
Det er nødvendig å vekke en mann når han begynner å snorke.
Fukt rengjøring på soverommet om natten, bruk en luftfukter.
Velge riktig pute og sovestillinger (ikke sove, kaster hodet bakover).
Dersom allergi foreskrive antihistaminer.
Toning musklene svekket kanskje de tidlige stadiene av snorking (teofyllin, amitriptylin).
Det er spesielt masken til ansikts at for en kompressor pumpes luft inn i nesen. Imidlertid bør en slik anordning kan brukes gjennom hele livet.
Mekaniske enheter: bandasjer, holde kjeven, klesklype på nesen, sentralstimulerende midler nakken.
Behandling av snorking hjemme er gjort av den enkle øvelsen. Det bør være to ganger om dagen i 30 ganger for å strekke musklene i svelget. Singing samt styrker svelget muskler.
I alvorlige tilfeller, kirurgi utført, med sikte på å utvide luftveis lumen (kryoplastyku eller laser kirurgi).  
Яндекс.Метрика