Hvordan å stoppe spiker biteBitt negler er lite sannsynlig å forårsake stolthet, snarere det motsatte. Personen som har for vane, ønsker å kvitte seg med det, og mødre som har barn begynte å bite negler, prøver alle måter vi kan avvenne dem fra denne aktiviteten.
Vanligvis nervepirrende produsert i barndommen, ca 4 år etter barnets suge refleks forsvinner. Små barn bite negler når du går gjennom, nervøs, og noen ganger i kognitive formål. Imidlertid er denne vanen ofte ført dem inn i voksenlivet.
Bitt negler bringe sin eier en masse problemer. Denne estetiske ubehageligheter, og faren for smittsomme sykdommer, gastrointestinale forstyrrelser og selv parasitter. For å bli kvitt en vane å bite negler har mye å gjøre, men resultatet er verdt det.
Rozbyrayemosya grunnene
Man begynner å bite negler når er under stress eller i en tilstand av å tenke på noen ideer. Barn kan også være smittsom eksempel på sine egne foreldre, som også har en nervepirrende.
Det er også en kategori av mennesker som biter negler bare fordi de forstyrrer preparerte negler, sharuyutsya og alle klynge. Dermed kvitter de seg med og spiker, og ubehag forbundet med det.
Ofte årsaken er obkusыvanyya aggresjon, ofte rettet mot seg selv. At personen begynner å bite negler til deg selv "straffe". Så han kaster sinne, blir kvitt negative følelser.
Å kvitte seg med denne vane og slutte å bite neglene, vil gjøre vårt ytterste. Men tro meg, vil resultatet ikke bare gjøre deg lykkelig, men vil beskytte deg fra å utvikle sykdommer forbundet med obkusыvanyem, lage vakker hånd, vil øke selvtilliten din. Å være vakker, sjenert og slutte å skjule fra å snakke sine hender - det er ekte, underlagt visse regler.
Stoppe spiker bite virkelighet
Først - prøv mindre nervøs, unngå stress og frustrasjon. Det hjelper en filosofisk holdning til livet - Tenk på enhver situasjon "på den delen av" beroligende drikke te, ta et bad, for å hjelpe slappe av.
Mange er kjent med "Bestemor metode", otuchayuschym spiker biting. For å gjøre dette, før neglene smurt med noe bitter - aloe juice, sennep, gned såpe. Nå er det maling som er spesielt utviklet for å redde folk fra den vanen. Lucky har en bitter smak og er ofte brukt for å bryte spiker bite barnet.
Hvis du obkusыvaete negler i en tid da konsentrert tenke på noe, vil du substitusjonsmetoden. Prøv å tygge på en tannpirker, rå grønnsaker eller frukt. I alle fall - det ser ut som mange mennesker bedre enn du obkusыvaete negleplaten.
Hvis årsaken obkusыvanyya negler ligger i deres nedohlyanutosti og dermed deres konstant "tseplyanyy" - bare begynne å ta vare på dem. Pidpylyayete neglene, gi dem form, frakk lakk. Tross alt, vakre og velstelte hender og ser estetisk tiltalende. Hvis du føler at du ikke kan løse alene - ta kontakt med eksperter som vil behandle neglene, samt lære deg å gjøre det selv.
Mange kvinner hjelper stop spiker bite behandlingskapasitet. Kunstige negler (TIPS) er ikke så lett å bite og pennen vil alltid se velstelt og vakker.
Hvis du er sikker på at de er villige til å prøve å takle på egen hånd, og slutte å bite neglene, satt i kontroll hver tomme av neglene. Tenk på en setning for hver millimeter otkusannyy og be kolleger til å sende du registrerer når hånden når munnen din.
Hvis du prøver å stoppe spiker bite uten å lykkes - se en psykolog. Han kan være i stand til å hjelpe deg i ditt problem.  
Banana Hair Mask: oppskrifter for omsorg og gjenoppretting
 Frukt masker til håret blir stadig mer populært. Bananer i kombinasjon med andre nyttige ingredienser perfekt ernære håret, gjøre dem sterkere, gi energi og glans. Banana Hair Mask gir best effekt i komplekst program med profesjonelle omsorg fasiliteter.
 Ved hjelp av bananer som grunnlag for forskjellige masker trygge (produktet ikke forårsaker allergi) og lønnsomme. Effektiviteten av slike prosedyrer forårsaket den mest ernæringsmessige verdien av frukt, som er kilder for vitaminer og mineraler sporstoffer. Påfør kosmetiske og kan være tørt og fett hår med riktig valg av relaterte komponenter.
 Banan behandling for tørt hår
 Behandler tørt hår kan maskere banan med honning, mandelolje og hvetekim. Denne blandingen har en fuktighetsgivende og beroligende effekt for irritert og overdried hodebunnen, gir håret en sunn glans.
 Å forberede bilen vil trenge:

 to masse modne bananer;

 50-70 gram oppvarmet på et dampbad honning;

 to spiseskjeer hvetekim;

 En teskje av mandel olje.

 Påfør blandingen på håret ditt og distribuere lett gnidd inn i hodebunnen. Dermed masken forårsaket, nå zakutuyemo hodet i et håndkle og vente 40 minutter. Midler bør vaske baby shampoo eller balsam kjent.
 Maske kokte den angitte oppskriften anbefales ikke en gang i uken, må det selvfølgelig være minst en og en halv til to måneder. Etter banan terapi kan glemme tørt og livløst hår, fordi styrken og helse returneres selv hår som har opplevd perm.
 Masken av bananer for fett hår
 Med næringsrik banan masker kan returneres sjarm og fett hår. I dette tilfellet din primære produkt kommer yoghurt, rømme eller fett yoghurt kombinert med sitronsaft.

 Ved hjelp av en blender eller jeksel sliper rå banan.

 Bland det med to spiseskjeer med kulturmelk, yoghurt, rømme) og saften av en halv sitron.

 Resultatet skal bli en homogen slurry å bli umiddelbart satt på tørt hår og grundig gni inn i hodebunnen.

 Gi termisk effekt på grunn av polyetylen og håndkle, la masken på i en time. Gjøre disse prosedyrene anbefalt for fett hår til to ganger i uken i to måneder. De vil fremme hår mindre forurensning, redusere intensiteten av talgkjertlene. Resultat - lys, frodig og vakkert hår.  
Hvit leire ansikt: ansiktsmaske med hvit leire, Folkets oppskrifter

 Fra antikken til i dag hvit leire som brukes for healing kroppen og opprettholde ungdom og skjønnhet hud. Spesielt nyttig hvit leire ansikt, det hindrer de skadelige effektene av miljøet og har bleking egenskaper.
 Hvit leire renser også, tørker huden, absorberer svette kjertler tildeling og overflødig talg, glatter rynker og fjerner kviser. I tillegg absorberer hvit leire giftstoffer og skadelige stoffer ødelegger mikrober har sterylyzuyuschym og antibakteriell virkning.
 Hvit leire er spesielt god som en maske for behandling av fet og akne utsatt hinnedannelse, men på grunn av det faktum at denne leire påvirker huden skånsom måte at det er mulig å anvende en hvilken som helst type hud. Hvit leire selges i alle apotek, som du kan finne i skjønnhet butikker.
 Hvis du er interessert i hvit leire ansiktsmasker folk oppskrifter hjelpe deg i hudpleie hjemme.
 Maske for sensitiv og tørr hud mot akne
 Dette gjøres på grunnlag av kamille buljong pulver og hvit leire. Det har utmerket antiseptisk, beroliger huden.
 Forfriskende maske for kombinert hud
 Bland en spiseskje leire med to spiseskjeer revet grønnsaker eller frukt (noen unntak poteter), legge til en liten mengde melk. Blandingen bruker på ansiktet og vente 10-12 minutter, vask huden med kaldt vann.
 Maske mot mindre akne formasjoner for problem hud
 For denne masken må blandes til homogenitet hvit leire, aloe juice og vodka, alle ingrediensene en ss. skjeen. Blandingen ble satt på forsiden med et tynt lag. Etter 9-10 minutter skyll masken av med varmt vann. Søke om en måned (uke 3 ganger).
 Maske for fet og kombinert hud mot akne
 Fortynne en halv spiseskje leire to spiseskjeer vann, tilsett tea tree eterisk olje eller rosmarin -2 dråper og en teskje av sitronsaft. All mix til homogenitet. Påfør blandingen på ansiktet ditt, etter 9-12 minutter, og skyll.
 Maske for huden bleking
 Å lage en maske, må du agurk juice blandet med 1 ss. leire skje til en tykk masse, tilsett 3-4 dråper sitronsaft. Påfør lim på renset hud, vask av etter 10 minutter av kjølig vann.
 Maske fuktighetsgivende og rensing tørr hud
 For å forberede denne masken til å blande leire, ost og rømme med 1 ss. skjeen til homogenitet, og hell i 3-4 århundrer. skjeer av melk og rør igjen. Påfør blandingen til et rent ansikt og i 9-10 minutter skyll med varmt vann.
 Løfte maske for aldrende hud
 Løs opp 1 ss melk. en skje med pulverisert hvit leire og legge til en dessert skje av honning, rør dannelsen kremaktig. Påfør blandingen på ansiktet etter 10 minutter og skyll med kaldt vann.
 Hvit leire - en flott billig kosmetisk, svært enkel å bruke og har en stor effekt på huden. Tross alt, ønsker hver kvinne å være alltid vakker og attraktiv, hvit leire - en sann hjelper rekkefølge.  
Hvorfor kan ikke tygge negler og grader?Sunne negler pryder den menneskelige hånd. Men barnas nervepirrende og grader - mange vedvarer inn i voksenlivet. Noen så roe nervene, noen enkle neglefiler som ikke registreres på hånden. Men ikke vær så vredno.Pochemu spiker biting og grader? Hvordan bli kvitt uønskede vaner?
Hvorfor ikke biter negler?
Spiker biting vises i barndommen. Slik at barnet prøver å takle nervøs spenning som oppsto på grunn av vanskeligheter med å kommunisere med foreldre, jevnaldrende, på grunn av trening. I klinisk praksis denne vanen heter onyhofahyey. Dette er en psykisk lidelse, ledsaget av påtrengende obkusыvanyem negler. Barnet bør hjelpe bli kvitt vanen. Ellers vil det flytte inn i voksenlivet og bringe en masse problemer.
Hvorfor kan ikke tygge negler og grader?
Når negler kommer bakterier, skitt, helminth egg (strøk hunden, blomst transplantert, vasket gulvet). Og det blir i munnen. Resultatet kan lide mage-tarmkanalen, være sterk forgiftning.
Skadet negleplaten og den sarte huden rundt neglen. I de omkringliggende vev dannes sår, som trenge gjennom skadelige mikroorganismer. Så fans av spiker bite hyppige betennelser, pussdannelse rundt neglene. En veldig hendene ser neakkuratno.U barn nervepirrende fører til deformering av negleplaten. På grunn av dette er det alltid en hindring.
Spiker biting gjør vondt tenner. På grunn av det konstante trykket for å utvikle periodontitt inflammasjon, synker gummi. Langvarig og hyppig effekten fører til tann mobilitet.
Spiker biting stygg og uanstendig. For folk med vane å ikke engang kontrollere seg selv i offentligheten. Tenk deg: Du sitter i en restaurant med en vakker jente eller gutt perspektiv, spise, snakke ... og plutselig - deilig biter neglene på. Bite av en bit - spytte ... Som du bilde dette?
Grader på fingrene: Årsaker og behandling
Avbiterten - er små rifter på overflaten av stratum corneum av huden. De er dannet i området av spiker rullen og bringe dens eier mye ubehag.
Årsaker til graden:
gale hender omsorg;
tørr hud og neglebånd;
nervepirrende;
Bruke vaskemidler uten hansker (pulver, oppvaskmiddel, etc.);
langvarig og hyppig kontakt mellom hendene med vann, manglende vane å tørke hendene tørre;
problemer i mage- og tarmkanalen;
mangel på vitaminer (spesielt A, E).
Grader bør fjernes. Ellers ikke bare tent skjellaget, men hele fingeren.
Hvordan fjerne zaderku?
Dypp hendene i varmt vann i ti minutter.
Spesielle pinsett med trekantet spiss og skrå kanter avskåret grader uten å trekke den.
Rødlig og irritert hud godbit antibiotika lokal applikasjon (Dermozolon, Heokorton, for eksempel).
Hvis du fant eventuelle grader ut, forsegle det kuttet båndet eller smertefull hud neglesaks. Ikke shrыzayte ikke trekke seg ut, vil bare bli verre. Utvikle betennelse. Over tid vil dette stedet være nye grader.
Forebyggende tiltak:
Berike din diett med vitaminer, bær, frukt, grønnsaker;
Gjør vanlig bad for hendene med eteriske oljer eller vanlig vegetabilsk olje;
gjelder daglig nærende krem ​​for hud og negler;
Bruk flytende såpe, som ikke er så mye tørr hud;
Tørk hendene etter vask;
annenhver uke gjør manikyr;
lekser følge hansker.
Hvordan slutte å bite neglene?
Barn trenger å forklare til skade for vane. Skjelle, slå hendene ubrukelig. De forsvinner - og vil gjøre annerledes. Og mange av disse voksne sta. Du kan ta bilder av sovende mennesker? Forbudet nakrychysh. De stille gjøre jobben sin. Men fotografering - er et nyttig hobby. Du kan ikke si om neglebiting.
Derfor er første skritt for å bli kvitt en dårlig vane - bevissthet skade. Spiker biting stygg og farlig. Det er nødvendig for å forstå og akseptere. Neste er at du kan kjempe deg ubevisst atferd.
Gjør regelmessig manikyr, vakre og sunne negler ønsker ikke å ødelegge. En mann trenger tid til å trimme neglene som hadde ingenting vidhryzaty.
Vi dekker neglene bitter gjennomsiktig lakk (det finnes andre). Talen vil bli minnet om det faktum at du valgte å skille seg fra sin vane.
Mer slappe av og lære å takle stress. Mange bite negler på grunn av nerver. Finne andre måter å slappe av.
Hvis du bite negler ingenting å gjøre, finne noe å gjøre for interessen. Slitasje i hendene på ballen, perler, male på fritiden.
Skremme meg selv forferdelige problemer som du fanger på det faktum at bite negler. Det burde hjelpe.  
Яндекс.Метрика