Hvordan styrke byggingen yastya

 Forvridning av håndleddet leverer ikke bare ubehagelig smerte, men de begrenser visse bevegelser. Etter slike skader blir problematiske elementære handlinger. Men mange mennesker uten noen skade har svake håndledd, som for nesten ikke laste deres trening.
 Fanger styrke håndleddet Vi må huske på at det er en felles, og dermed pumpe det er ikke mulig. Derfor brukt i dette tilfellet å tvinge øvelser bør jobbe alle de omkringliggende muskler. Hands utføre mange forskjellige bevegelser, på grunn av hvilke det er et stort antall treningsanlegg for deres styrke. For større effektivitet må forholde seg til hver dag og bruke ulike typer øvelser for å involvere alle de små musklene i håndleddet.
 Til håndleddet ble effektiv fleksibel, god praksis hoppe tau. Denne øvelsen har lenge vært brukt som obligatorisk i de idretter hvor mye avhenger av våpenmakt. Dette er tennis, volleyball, badminton og andre. Gjør hoppe raskt nok tempo Aktiver ingen hånd, men den hånden. Rotasjonen bør utføres både forover og bakover. Du kan prøve å gjøre to ganger pr hopp.
Hvordan styrke byggingen yastya
 Ta stramt tau lengde på ca en meter, og fest den til enhver last. Binde tauet til halsen i midten vekter. Ta nakken med begge hender og trekk endene av armene frem foran ham. Ved å rotere nakken børster, prøve å vikle tauet på ham med lasten. Når tauet er såret, omvendt bevegelse det skal spinne.
 For neste øvelse sitte ned ved bordet og sette den på den ene siden flaten opp slik at børsten hengende. Plasser håndtaket og senk den under bordet. Under vekten av dumbbell flaten skal åpne litt opp. Deretter sakte film, muligens høy, løfter dumbbell. Øvelse følge venstre og høyre hånd svinger, i posisjonen med hendene opp og ned. Bør være involvert i musklene i håndledd og underarm.
 Med dette arrangementet hånden på bordet hals heis dumbbells vertikalt. Det skal legges i hånden som en hammer. Skyv hånden inn, og da - ut.
 Til styrke håndleddet Man kan bruke pannekake med en kant av stangen. Stående, er det nødvendig å ringe fingrene på hendene og holde så lenge som mulig.
 Fullt detaljert papir lå på bordet. Sitter ved bordet, legger hånden på midten av avisen. Fungerende bare fingrene, knuse hele arket i en stram ball.

 Hvordan styrke håndleddet Video


Hvordan bli kvitt tyngde i magen

 Alle vet at den dagen bør spise minst tre ganger, men noen som holder et slikt regime, som for moderne livet noen ganger så vanskelig å fange opp. Ofte folk bare administrere en matbit, og på grunn av dette problemet med overvekt og tyngde i magen.
 Oftest oppstår problemet i løpet av ferien når styret mye god mat og sult gjør deg så mye som mulig.
 Det er nødvendig å innse selv at tolerere disse ubehagelige opplevelser i magen ikke er nødvendig, er det nødvendig å løse problemet så snart som mulig etter sin forekomst. Hvis dette ikke er gjort på alvorlighetsgraden kan utvikle seg til oppkast og kvalme. Den beste fix alvorlighetsgraden ved hjelp av tabletter, som er en del av fordøyelsesenzymer. Disse pillene kan kjøpes på apotek uten en spesiell oppskrift.
 Årsaken tyngde i magen - Er bruken av tunge og fet mat og overspising. Derfor, før du setter deg ned for å spise må du kontrollere deg selv og kroppen din, spise så mye sunn mat. Ulike korn, meieriprodukter og grønnsaker bør være til stede i sin helhet i kostholdet ditt. Og gi opp hele eller deler av behovet smør, majones, Mladost og fett kjøtt. Selvfølgelig kan du bruke disse produktene, men ikke mye.
Hvordan bli kvitt tyngde i magen
 For å bli kvitt problemene vekt i magen du trenger å spise i en del, at hver tredje time, små porsjoner. På grunn av dette, vil magesekken være mindre stress. Alkoholholdige drikker bør fjerne fra kostholdet ditt, og bedre slutte å røyke, fordi dårlige vaner er i stand til å irritere slimhinnene i magesekken.
 For de blant utøverne bedre tolerert tyngde, fordi disse menneskene aktiv fordøyelse. Men få som har nok tid til å stadig deltar i fysiske aktiviteter, men bare ta en spasertur i parken etter et måltid ikke vil ta mye tid.
 Den psykologiske tilstanden til mannen - er en viktig prosess som berører alle menneskelige organer, dette gjelder også for fordøyelsessystemet. Tross alt, hvis en person har et godt humør, han spiser med velbehag.

 Hvordan bli kvitt av tyngde i magen video


Hvordan ikke å sovne om kvelden?
 Drøm - en integrert del av våre liv som er fôring kroppen med energi, fylt med makt, tilbrakte dagen. Vant til å gå til sengs på samme tid, er det vanskelig å bemanne hele natten uten søvn. Under åket av omstendigheter kunne tvinge meg til å sove en stund, men kroppen vil fortsatt kreve resten. Kan jeg jukse meg hele natten mens i en tilstand av munter?
 Hva du skal gjøre for å holde seg våken hele natten?
 Skiftende sykluser fra naturen: skiftende dag natt aktivitet i ro. Trene kroppen til å våkne om natten kan du ikke, kan du alltids bare kjøre bort søvn, distansere ham neste dag, og tvinger kroppen til å bruke sine reservestyrker for å løse presserende oppgaver som tar selv natt.
 Diett
 Kjenne fremtiden Vigil, begynne å forberede i morgen, vekselvis spise noe karbohydrater, og deretter tre timer senere, proteinrik mat. Så du hjelpe kroppen å opprettholde blodsukkeret på et nivå som i sin tur gjør hjernen makt fôring. Drikke drikker med tilsatt sukker, enten grønn te eller sterk kaffe. Men i denne saken det viktigste - ikke overdriv det, som en ekstra kopp energidrikk kan føre til svimmelhet, hyppigere puls og pust, skjelvinger kommer lemmer. Forresten, koffein solgt i tabletter, to stykker på natten for å hjelpe søvn forsinkelse på flere timer. Hormonet oxytocin produseres glede raskt hvis det stimulere spist sjokolade, det bidrar også til utvikling av serotonin og endorfiner noen som ikke gir folk en lang tid å sovne.
 Aromaterypyya
 Det er kjent at lukt er så spennende, spesielt de som inneholder essensielle oljer av peppermynte, furu, eukalyptus. Når du trekker en drøm, kan du muntre deg sal ammoniakk lukt, noe som fører til følelser umiddelbart.
 Massasje og kald dusj
 Det stimulerer våkenhet akupressur hodet, øreflipper, occipital regionen, skuldre og nakke, kinn og panne. Rubbing hjelper blodet flytte raskere. Kanskje dette er den sikreste måten å holde seg våken om natten. Det er mulig å legge til kule snyltende, kald dusj, rom ventilasjon for å sikre tilgangen av oksygen til hjernecellene.
 Trening
 Hjertet vil slå raskere når din kostnad. Konvensjonelle knebøy, stigning og nedturer føtter og hender til å hjelpe deg å fortsette aktiv våkenhet. Når søvn igjen ønsker å ta deg til fange - ikke vær lat og 10-15 ganger mager!
 Alkohol
 Svak alkohol slappe av nervesystemet kjapt, mens 40o kan gjøre deg holde 2-3 timer avhengig av dosen. Men hvis du trenger en klar tanke, er det bedre å ikke ta alkohol for å takle søvn, så det er ikke et antidepressivum og når som helst du kan "skru av".
 Hvis du kjører
Hvordan ikke å sovne om kvelden?
 Det skjer ofte at sjåføren, lei av dagen, ikke utstede baranku natt. For å få til det angitte punkt uten problemer, slå på radiokanalen, hvor bor og ikke monoton musikk, der det er nye nyheter fra diskusjonen slik at føreren var interessant å lytte til. Når du arbeider om "en kanal for kommunikasjon" med omverdenen, kan ikke sove.
 Tar sikte på å stoppe hver 100 miles, varme opp, puste luft, tørke ansiktet med et fuktig håndkle og drikke varm søt drikke. Hvis ingen ledsager ved siden av, kjøpe godteri med en sur smak, erte smaksløkene, øker de under aktiv våkenhet. Det beste middel for søvn - en kort hvile. Holde 15 minutter, spre setet og lukket øynene, prøver å distrahere fra eksterne lyder.
 Hvordan å tilbringe dagen etter en søvnløs natt?
Hvordan ikke å sovne om kvelden?
 Hvis morgen for arbeid, deretter en kald dusj - det beste virkemidlet for din evne til å jobbe i morgen. Planlegg viktige avtaler umiddelbart, ellers vil du se hvor raskt krefter la folk uten søvn. Spiste du ikke klarer å lukke øynene, ville energien visne av ettermiddagen, så ikke glem om karbohydrater som støtter hjernens funksjon, og om en kopp kaffe.
 I andre halvdel av effektiviteten synker betraktelig, til tross for alle forsøk på å røre seg igjen, så tillat deg selv å ta en lur på 30-40 minutter for å bidra til å utvikle søvnhormonet melatonin under lunsj, eller når det er en kritisk mangel på din egen kropp kan melde deg ut til feil tid.  
Яндекс.Метрика