Hvordan styrke immunforsvaret i hjemmet folk rettsmidler

 Bare du zachyhaly eller zakashlyala, må du bli fortalt at et svekket immunforsvar. Det faktum at hver sykdom er forbundet med brudd på immunitet, har lenge vært ansett som et aksiom i medisin. Derfor vil denne artikkelen snakke om hvordan man kan styrke immunforsvaret.
 Immunitet - en sann keeperen til kroppen. Han alltid sørger for at på genetisk nivå i kroppen er ikke prynykaly utenlandske stoffer, bakterier eller giftstoffer. Med slike fremmedlegemer kjemper immunglobuliner (antistoffer) og såkalte killer celler.
 I tillegg er den immunsystemet spesielle stoffer som er bestandige mot alle typer virus, slik som influensa, meslinger, kopper, meslinger og andre. Således interferon produsert ved forhøyet kroppstemperatur. Legemet av et sterkt immunsystem begynner umiddelbart å frembringe den nødvendige mengden av interferon, og i løpet av 2-4 dager etter kald og hoste, vil det ikke være noen spor.
 Hyppige forkjølelser, tretthet, irritabilitet, kroniske sykdommer - et svakt immun symptomer. Det er imidlertid en sterk immunrespons og ikke en hyggelig opplevelse. Dermed vil immunsystemet angripe din egen kropp, forårsaker ulike allergier.
 Hvorfor immunitet går ned?
 Hovedårsaken ligger i oss selv - er kjøring livsstil. Røyking, alkohol, mangel på søvn, konstant, kontinuerlig belastning - alt dette vil sikkert føre til svikt i immunsystemet, kroppens slippe utallige mengder av virus og bakterier.
 Påvirkning av miljøet er også en årsak til redusert immunitet. Ikke alle kan si at de drikker rent vann, puste ren luft og spise mat uten kjemikalier. Elektromagnetiske bølger forurenset atmosfære, konstant byens støy - disse faktorene også medføre svikt i immunsystemet.
 Immunitet og ernæring
 Å bruke immunsystemet celler trenger proteiner, mineraler og vitaminene A, B, C, E. Proteiner finnes i kjøtt, fisk og frukt av legume familien. Kjøtt eller fisk er anbefalt å spise hver dag, og bønner eller erter, linser - 1-2 ganger i uken.
 De fleste av alle vitamin A som et ferdig produkt som finnes i leveren, egg og olje. Vitamin B - frø, bokhvete brød med grove, nøtter, korn. Som en del av nøtter, frø og korn er også rik på vitamin E, som beskytter cellene mot skader. Mange vitamin C i solbær, vill rose, sitrusfrukter, rhamnoides, persille.
 For stabil drift av immunsystemet ikke kan gjøre uten mineraler som sink, kobber, magnesium og jern. De fleste av dem er konsentrert i biprodukter, så vel som nøtter, belgfrukter, frø, korn, kakao, mørk sjokolade.
 Kolesterol er en av de viktigste fiender av mannen, men faktisk er det veldig viktig for syntesen av immun organer. Derfor er en liten mengde smør hver dag være på bordet.
 En god hjelper for immunitet og er meieriprodukter, spesielt hvis de inneholder levende bakterier.
 Hvordan styrke immun folk rettsmidler
 Infusjon av blader valnøtt. Legg en halvliter kokende vann 2 ss. skjeer valnøtt blader. Insister blandingen i en termos over natten. Drikk 1/4 kopp for hver dag.
 Drikk med barnåler. Skyll i kaldt vann 2 ss. spoon åler, benyttet i en dyp skål, hell en kopp kokende vann der, cover, og la det småkoke i 20 minutter. Tillate kjøttkraft å sette mot i 30 minutter, deretter press. Før bruk, tilsett sukker, honning eller kål pickle. Drikk daglig 1 glass om dagen for 2-3.
 En blanding av tyttebær, epler og nøtter. Bland 05 kg mos tyttebær, 1 kopp valnøtter 2-3 epler med skall, skåret i små terninger. Legg en halv kopp vann og en halvkilo sukker. Stek over middels varme til koking. Bruk en blanding av 1 ss. spoon to ganger daglig med sin te.  
Tamponger for jomfruer.

 Tamponger for jomfru


 Kan jomfruer bruke tamponger?
 Jomfruer kan ikke bruke tamponger. Det er ikke. Jomfruhinnen i puberteten er spesielt smidig. Videre har den en naturlig åpningsdiameter på omkring 15 cm, gjennom hvilken passerer utflod og menstruasjonsblod. I "disse" dager under påvirkning av østrogen blir mer strekk membran, og et hull i den kan vokse til 25 cm, slik at tamponger liten størrelse, for eksempel ob mini, kan ikke skade den. I tillegg, ifølge studier, 90% av jenter jomfruhinnen struktur i seg selv kan ikke hindre plugging. Hvis du plutselig flere forsøk ikke klarer å bruke verktøyet intim hygiene for jenter, så det er fornuftig å oppsøke gynekolog.

 Kan jeg bruke tamponger jenter


 Tamponger for jenter:
 Når riktig plassering, og dette midt tredjedel av skjeden, er ikke det den tampong, ikke forstyrrer gå eller sitte. Det faktum at dette er minst midten av nerveender og beholdt tampong i hennes bekkenbunnsmusklene, i tillegg er det nok plass til hevelse pinne. Til tampong var på rett sted, introduserer ham til brukeren, det er inne i hver pakke. Så hvis du alltid miste alt, ikke bekymre deg, takket være tau du alltid finne og ta en vattpinne. Tamponger blokk med blødning. Tampong Ø.B. er ikke så overbelastet, så vel som en svamp. Når den er fullstendig impregnert med væske begynner å strømme gjennom dem eller vikle seg rundt utsiden. Riktig plassert tampong ikke hindrer menstruasjon.
 Skade fra tamponger for jenter:
 Tamponger krenke vaginal mikroflora. Som kan skade livmorhalsen. Tallrike studier har vist at tamponger på mikroflora sammensetning og pH-verdien av vagina ikke påvirkes. Livmorhalsen også sikkerhets milliarder eksempler på kvinner rundt om i verden er sikkert bekrefte. Men hvis det er noen brudd eller genital infeksjon, de trenger å helbrede først, og deretter bruke tamponger.
 Nå vet du svaret på spørsmålet om jomfruer bruke tamponger.  
Blod fra nesen, årsaker og måter å stoppe blod
 Blod fra nesen kan gå for forskjellige grunner. De kan deles i to typer: ekstern og intern. Selv om årsaken til blødning fra nesen, er metoder for å håndtere den svært lik i begge tilfeller.
 Årsaker til blod fra nesen
 Ekstern:
 - Skade (krenkelse av integriteten av blodkar);
 - Overoppheting eller avkjøling;
 - Tilstedeværelsen av fremmedlegemer i nesen;
 - Enhver mekanisk skade og stimuli som har en effekt på neseslimhinnen;
 - Veldig tørr luft.

 Internt:
 - Høyt blodtrykk (hypertensjon);
 - Svulst;
 - Medisinering for blodfortynnende (vanligste er blødninger med økende trykk);
 - Tilstedeværelsen av kroniske sykdommer (rhinitt, sykdommer i sirkulasjons eller kardiovaskulære system);
 - Akutte luftveisinfeksjoner;
 - Tretthet, tretthet, stress, nervøs spenning.
 Liste grunnene kunne gå på i lang tid, til det viktigste vet at den sikreste blødning fra nesen blør i traumer. Deretter umiddelbart forstått grunnen, ødelagte blodkar raskt regenereres og gjenopprette sin integritet.
 Mest blod fra nesen begynner å gå i barn. Ikke bare barn, ungdom neseblod heller ikke uvanlig. Dette har sine grunner, ikke få panikk. Barn, spesielt i dag, veldig tynn og svak blodkar. Den skarpe, raske visning av følelser kan utløse blødning.
 Ungdommer som gjennomgår puberteten, kan blodet karsystemet ikke takle belastningen. Og jenter blødning assosiert med hormonelle endringer som kommer før menstruasjon. Blant unge i frekvens av blødninger fra nese "lead" jente.
 Hvordan å stoppe blod fra nesen?
 Stoppe blod fra nesen - er obligatorisk for all kunnskap. Selv små barn kan lære flere teknikker stoppe blodet.
 Først må du finne et lommetørkle eller klut og forsiktig vysyakatysya. Trenger du å blåse nesen slik at nesen var ren, og blodet forble på en serviett eller skjerf. Hvis blodet forblir i nesen, vil det forlenge tiden den stopper.
 Dernest må du finne vann, is eller kald mat som kan pakkes inn i et lommetørkle og sette nesen din, ikke klikk på nesen. Hvis det er mulig, kan du bruke kaldt til baksiden. Da strømmen av blod gjennom blodårene blir litt tregere. Du kan suge opp lommetørkle pinne eller brettet stykke vatt og settes inn i nesen. Ikke prøv å stappe vattpinne bort, vil det ikke bidra til å stoppe rask blod.
 Det er viktig å huske én regel: ikke kaste hodet bakover slik at blodet ikke vil stoppe, og kan komme inn i lungene, og i så fall kan du choke.
 Hvis blødningen er gjentatt flere ganger, ikke frata gå til legen.  
Hvordan å stoppe blodet med kutt?
 Sannsynligvis i alles liv var det små irritasjonsmomenter i form av skader, blåmerker, kutt, skrubbsår og skrammer. Spesielt i barndommen, da frykt ikke, evnen til å forutsi fare der, men det ukuelig energi og ønsker fysisk aktivitet. I små skader husholdnings seg mye fare der, men en helt annen ting når såret fikk flakes eller skitt. Derfor må hver enkelt person å vite hva de skal gjøre med såret og hvordan de skal håndtere det. Hvordan å stoppe blodet med kutt?
 1.  Inspisere nøye såret og fjerne eventuelle rester, hvis de er der. Hvis et lite kutt, vil blodet stopper rett og slett senke det skadede området under kaldt vann, så vil vasokonstriksjon. Hvis dype kutt slike tiltak vil føre til mer blødning, men fortsatt trenger å vaske såret grundig, fjern all skitt. Det er bedre å bruke kokt vann vasking, hvis du har på hånden.
   I et lite kutt kan sette frisk ren blad plantain. Hvis kuttet er dypt, så beliggenheten er flyttet slik at det dukket opp over hjertet. Klem kanten kuttet hender, vil det bidra til å stoppe blødningen. Selve såret skal behandles 3% hydrogenperoksyd. Du kan ta en bomullsdott og fukt med en peroxide og peroxide kan helle en tynn stråle direkte på såret.
   Land snitt som skal behandles grønn maling eller en svak oppløsning av kaliumpermanganat. Merk: i alle fall ikke unne deg kutte grønn maling eller kaliumpermanganat, men sårkantene! Å behandle og ikke bruke jod, det brenner sår, og dermed vil det være lenger tid å helbrede.
   Sett såret sterilt gasbind pinne (ikke ull, så det er vanskelig vidlipyty fra såret). Neste zabyntuyte sår og tillater ikke våt eller skitten bandasje. Dersom medisinsk bandasje på hånden var ikke, så passer den delen av ekte ren hvit klut, proprasovanoyu jern. Dersom det etter ileggelse av bandasjer blod fortsatt oser, må du legge til et par lag med bandasjer.
   Du kan sette på en bandasjert kutt på 10 minutter ispose for å stoppe blødningen, redusere smerte og forhindre hevelse. Når blodet stoppet, bare i tilfelle, re-fett dette stedet med hydrogenperoksid. For å fjerne bandasjen etter at blødningen stopper, bør du alltid vikle hvert lag av våt hydrogenperoksid. Dette vil bidra til vidlipyty bandasje på såret, men det vil ikke re-blødning. Deretter kuttet kant Fetch bakteriedrepende gips.
   Forhindre besvimelse
   Hvis du arbeider med et kutt barn eller en person som er redd for blod, da en mulig besvimelse eller tap av bevissthet. Hvis kuttet er dypt, er det bedre å sette offeret eller sette. Åpne vinduet, sikre tilgangen på oksygen, knepper sine klær kle ham i brystet. Spør offeret å puste dypt og høylytt. Massasje det øreflippene og overleppen, kinn gni eller be ham om å gjøre det selv.
   Når du trenger å se en lege?
   Hvis såret er noe fremmedlegeme som du ikke kan få deg;
   hvis kuttet dypt 05 cm eller mer enn 2 cm;
   hvis såret fikk noen skitt eller kjemisk betyr at du ikke kan vaske;
   hvis synlig bein, fett eller muskler på stedet av kutt;
   hvis stedet ble hoven kutt som betyr infeksjon;
   Hvis blodet er lang (over 10 minutter) og stopper;
   Hvis sårkantene revet eller fusjonere.
   Oppmerksom på at korte kutt blødning selv nyttig: det vasker bort smuss fra såret og alle bakterier. Så ikke vær redd og bare kaste på et førstehjelpsskrin. Hvis blod dryppende dråper, kapillær blødning og snart stopper. Hvis kuttet er dyp, mørk og blod, deretter venøs blødning. For å stoppe det, må du klikke på et sår som krevde stram bandasje. Hvis blodet har derfor arteriell blødning, det vil stoppe tourniquet pålagt ovenfor kuttet. Når venøse og arterielle blødninger ringe ambulansen samt alvorlige blødninger og krever nøye medisinsk undersøkelse og kompetent overlegg sele og bandasjer.  
Яндекс.Метрика