Hvordan styrke immun voksen
 I dag har nesten alle et svekket immunforsvar, særlig i akutte virussykdommer. Så hvorfor noen blir syke bare 1-2 ganger i året, og den andre et par ganger?
 De fleste infeksjoner tendens til barn og voksne som har en mangel på vitaminer eller overført til enkelte sykdommer. Det er mange måter å styrke immunitet voksen. Så, prøv å finne ut hvordan du gjør det.
 Årsaker til nedsatt immunitet
 Hovedoppgaven immunitet - å bekjempe infeksjoner uten noen piller.
 I dag fører til et svakt immunsystem er:

 Den dårlige økologi. Hvert år har antall bilister. Giftige gasser som fremhever bilen betydelig forurenser naturen.

 Dårlig kvalitet. Er en del av konserveringsmidler, smaksforsterkere og kunstige smaksstoffer ugunstig påvirker helsen. Gradvis akkumuleres i kroppen, de forverre en allerede svakt immunsystem.

 Dårlige vaner. Alle vet at røyking og alkohol er store skadedyr av helse.

 Feil måte å leve på. Det kan også være en grunn til lavt immunforsvar. Å være overvektig, usunt kosthold, mangel på mosjon - som alle påvirke helse.

Hvordan styrke immun voksne folk rettsmidler
 Det antas at å opprettholde god immunitet må stadig drikke vitaminer. Faktisk er det ikke. Drikke vitaminer kan og bør være, men det bør gjøres på riktig måte.
 For helse gunstig drikke vitamin kompleks våren og høsten, når epidemien går virusinfeksjoner. Eller legen foreskriver vitaminer etter å ha gjennomført noen sykdom som kroppen raskt gjenopprettet.
 Det er mange andre måter å styrke immun voksne tilgjengelige midler:

 Et balansert kosthold. Spiser bare sunn mat, frukt og grønnsaker, stuinger og fisk. Videre inngår i kostholdet meieriprodukter.

 Vandre i naturen. Prøv så mye som mulig hver dag for å tilbringe utendørs.

 Sport. Øvelse betydelig bedre helse, opprettholde kroppen i god form og kreve en god stemning.

 Konstant ventilasjon.

 Også styrke immunforsvaret i stand voksen produkter som løk, hvitløk, buljong hagtorn, vill rose, honning, urtete, sitrus, etc.
 Her er enkle tips om hvordan man kan styrke immun voksen enkle måter! Være sunn og ikke bli syk!  
PrevensjonsmetoderI dag er det mange forskjellige metoder for prevensjon, som har varierende grad av beskyttelse, ytelse og sikkerhet for kvinners helse. Ved valg av prevensjonsmidler ikke kan behandles lett, kan noen av dem ikke være veldig effektivt for deg, noe som ville medføre uønsket graviditet, andre kan forårsake permanent skade på helse. Så før du velger en bestemt prevensjonsmetoder, bør du konsultere legen din. Vi vil snakke om hva prevensjonsmetoder eksisterer.
"Bestemor" metoder for prevensjon.
Navnet er litt ironisk, så vanskelig å tro at i XXI århundre, noen fortsatt tror at for å beskytte seg mot uønsket graviditet kan oppnås ved å innføre en skive sitron i skjeden etter sex, rask å ta et varmt bad, og selv vanning kyslotosoderzhaschymi forskjellige stoffer. Ingen av disse metodene ikke er effektive, i tillegg kan du skade deg selv ved hjelp av slike "barbariske" metoder.
Like populære, men som ikke har en effektiv prevensjonsmetode som blir avbrutt samleie. Ikke bare er slik en seksuell handling er stressende for både kvinner og menn, er det ingen garanti for at du ikke vil bli gravid. I olje, som er utgitt under sex sperm inneholder også. Så handle avbrudd under orgasme er ikke meningsfylt.
For ikke å nevne kalenderen prevensjonsmetode. Mange kvinner synes det er effektivt og nøye merke til de "farlige" og "trygge" dager på kalenderen. Beregne trygge dager, selvfølgelig du kan, men husk at hos kvinner sperm kan være opp til 5-8 dager etter samleie, men denne perioden kan falle på eggløsningsperioden. I tillegg er kroppen vaklende, og eggløsning kan skje tidligere enn du forventet.
I moderne medisin, kan prevensjonsmetoder deles inn i tre typer: barriere, intrauterin og muntlig.
Barriere prevensjonsmetoder.
Disse inkluderer kondomer og membraner. Kondom er den mest populære metoden for prevensjon tilgjengelig, og nesten ingen kontraindikasjoner for bruk. I tillegg beskytter kondom mot uønsket graviditet, det hjelper også deg å unngå seksuelt overførbare sykdommer. Å bruke kondom ikke trenger å oppsøke lege.
Hvis du ønsker å bruke en membran, uten et besøk til legen ikke kan gjøre. Denne metoden for prevensjon brukes kun av kvinner. Diafragma, som er valgt lege individuelt satt inn i vagina, og blokkerer banen for spermier.
Intrauterine prevensjonsmetoder.
Disse inkluderer spiral og metode Levonova. Spiral lenger har en spiralform, er de T-formede figurer plastbelagt sølvtråd. Hvis spolen er plassert riktig, de syke effektene vil ikke, og dette prevensjonsmetode er effektiv. Imidlertid har bruken av spiraler noen kontraindikasjoner. For eksempel kan de ikke sette nerozhavshym kvinner og kvinner med betennelse i livmoren.
Innlegget prevensjonsmiddel basert på innføring i livmoren av beholderen progestin hormon. I dette tilfelle slutter gradvis eggløsning, noe som eliminerer graviditet. Etter å avslutte applikasjonen er re menstruasjonssyklus. Bruken av "Levonova er anbefalt i tilfelle av svikt i implantasjon spiral og er kun ment for fødende kvinner.
Oral prevensjonsmetode.
Hormonelle prevensjonsmidler kan brukes bare på resept. Tabletter trenger å drikke hele tiden avbryte mottak kan føre til uønsket graviditet. Før utnevnelsen av et stoff legen vil henvise deg til testen. Først etter testene er klar, kan du fortsette med behandlingen.  
Potens tradisjonelle metoderIfølge dagens statistikk, i dag problemer med potensen har nesten en tredjedel av våre landsmenn. Før du fortsetter å beskrive den mest effektive i dette tilfellet, folk rettsmidler, bør du forstå essensen av den beskrevne fenomen. So.

Årsaker til redusert potens

Fra begynnelsen, avklare at språket i rapporten vil være midlertidig og relativ reduksjon potensial. På grunn av mer alvorlige plager bør umiddelbart ta kontakt med en kvalifisert lege, uten å kaste bort tid på meningsløs og noen ganger farlige selv.
Potens kan avslå på grunn av en rekke omstendigheter, samt deres komplekse:
• Den økte styrken negativt påvirke psykisk og fysisk stress, alvorlig følelsesmessig kaos og tilstand av kronisk stress;
• Ikke ta i dette tilfellet fordelen av tobakk og alkohol. Når røyking og tar alkohol er vasokonstriksjon, noe som fører til dårlig blodtilførsel til de mannlige reproduktive organer og redusert potens.
• Ulike sykdommer på hvordan spesifikke ("intime") og generell (f.eks kardiovaskulære lidelser, diabetes, utmattelse eller omvendt, fedme, osv).
Hvis du har problemer med potensen grunnet stress, hjelpe deg til bare ett folk rette - slappe av, roe ned og slappe av. Og her kan hjelpe deg, slike velprøvde verktøy som yoga, massasje, aromatisk bad. Vi tilbyr deg en gammel folke oppskrift laurbær bad for å forbedre potensen. Brygge Regelmessig Lavrushka og kamille i kokende vann, legg bukten og kamilleekstrakt i et varmt bad og legge seg ned i det for tjue minutter før sengetid. Også forlater laurbær treet kan insistere i kaldt vann, men dette krever minst 12 timer.
Generelle anbefalinger for nasjonal potens
Og healere og konvensjonell medisin er den eneste oppfatning at hvis årsaken til impotens (potensforstyrrelser) har noen sykdom, er behandling bør begynne med ham. I alle andre tilfeller er det nødvendig å ta hensyn til livsstil og kosthold. Her er noen enkle og effektive tips:
1. Glem stress og prøve å mest effektivt forbedre helse.
2. Berik din diett med protein mat - det er rett og slett uvurderlig for menn. Dette er bruken av kjente produkter - en fisk, egg og kjøtt.
Den enkleste, men svært effektiv folkemedisin - de vanlige egg. Ja, et stekt egg på din favoritt olje. Hvis du ønsker å øke effekten? Tilsett løk løk parabolen. Han klart etablert seg som et folk rette for potens. Videre vil lok legeme gir en enestående økning av energi.
Husk, en mann som lider av nedsatt styrke, i alle fall ikke bli ekskludert fra sitt vanlige kosthold kjøtt. Ancient kaukasisk folk oppskrift for bedre seksuell aktivitet er som følger. Ta lamme egg og løk, stek alt i en gryte, og legger til et par egg. Åh, hvor deilig og veldig nyttig!
Liker ikke kjøtt, eller du er lei av det - gå til fisken. God i dette tilfellet er rett fra boksen, kokt makrell. Forresten, kan du prøve og kreps suppe. Som garnityr foretrekker grønnsaker, oliven, reddiker, gulrøtter, osv svekolke Slik at du ikke får bare trenger å vite hvor mye protein, men en refill kroppen så nyttig for ham vitaminer.
3. Det har lenge vært kjent at den mannlige potens positivt påvirke sjømat. Krydre med saltlake, østers eller blåskjell med en krydret saus - og nytten av denne retten bare vil ikke grenser.
Å forberede saus, vil du trenge en god stekt løk, som du legger til persille, selleri og noen dråper sitronsaft. Sett tomatene i en gryte og kok i noen tid alle ingrediensene sammen. Østers, pre-bakt i ovnen før servering helle saus beskrevet ovenfor.
4. Et par ord om tomater. Dette grønnsak er i stand til å arbeide for å styrke seksuelle kjertlene og øke styrken. Den mest nyttige når det gjelder menns helse tomater vil være hvis de legger ut eller bake i ovnen.
5. Et nyttig verktøy er også frø og nøtter. De inneholder vitamin E, en gunstig effekt på opprettholdelse av seksuelle former. Velg hva du vil flaks - sesamfrø, mandler, valnøtter!
Folk rettsmidler fra hele verden
For indisk oppskrift å spise sesamfrø, men bedre i en ristet med honning. Forresten, indianerne tilbyr også en annen folkemedisin de anbefaler å legge til noe mat koriander.
En av sannsynligvis den deilige russiske folke oppskrift er en blanding av valnøtter med honning. Matlaging betyr enkel. Like deler honning og nøtter nucleoli å blande sammen. For vedvarende effekt heller spise et par teskjeer av urter dobbelt eller tre ganger om dagen i en halv time før måltider. Gjøre det som er nødvendig for 3-4 uker.
Fiken, i henhold til unge folk bidrar også til å takle forstyrrelser av potens. Den brukes som et verktøy som kan forbedre hjertefunksjonen og styrke kroppen, samt nyre og lever.
Meieriprodukter i favør av innbyggerne i Kaukasus. For å øke styrken på menn drikke yoghurt og fjell hatyh. De viste også til sentralstimulerende slike drikker som kaffe og te. De er brygget på en spesiell måte, og legger en tekanne eller kaffe, safran, ingefær pulver og nellik.
Folkene som bebor Sentral-Asia, til å tro på den mirakuløse kraft av mannlige potenspistasjnøtter.
Franskmennene er kjent over hele verden elskere, bedre potens bruker artisjokker (absolutt frisk) og eskarho - snegler nevnt delikatesser i landet.
Greske skjønnforetrekker å forbedre mannlig makt til å bruke slike midler som olivenolje. Dette produktet er rik på fettsyrer som gir enestående kraft og energi av sex kjertler og organer.
Folk rettsmidler for brudd på potens
Når brudd anses svært nyttige potens dampbad for å besøke et par ganger i uken. Besøk dampbad to eller tre ganger i ti minutter, og ikke glem å ta en folkemedisin som bjørkekvister.
Godt å forbedre potens og kontrast bad. De er tatt i sittende stilling. Ta 2 tanker - ett for kaldt vann, den andre - hot. Alternativt kan hver av dem omtrent ett minutt. I hver container skal dykke ganger ti. Bedre bruk av dette folk rette for omtrent en time før planlagt søvn.
Planter også mye brukt til behandling av potens folk rettsmidler. Her er noen enkle oppskrifter:
• Ta pollen av blomstrende planter (det kan enkelt kjøpes på apotek) i mengden av en halv teskje og ta det to ganger om dagen for 14-21 dager. Gjenta hele behandlingsforløpet folk rette etter en måned pause.
• praktisk og ginseng rot. Grind rå helle vodka. Verdi 1 til 20. Insister populære urter for to uker i et mørkt sted. Ta infusjonen bør være tre ganger om dagen for en måned til tjue eller tjuefem dråper før måltider.
• Du kan bidra til å styrke potens og hvitveis. Svezhevskypyachennoy halvliter vann og en ss at marihuana skal stå i to timer i et lukket kar. Sil suppen og populær drikk tre ganger om dagen for et par spiseskjeer Vær oppmerksom på at denne planten i seg selv er giftig.
• St. Johns vil øke blodstrømmen til bekken organer. Samlet blomstring gress trenger å tørke i skyggen. Du trenger to spiseskjeer potions å brygge en kopp kokende vann fasettert og insisterer buljong i ca en time. Drikk det vil ta tre ganger om dagen for 50-60 ml
• Kjøp birøktere eller apotek kongelig gelé. Nok til å gjøre dette folkemedisin klype (ca 1 oz.) To eller tre ganger om dagen i 30 dager. Du kan gjøre vekslingen behandling pollen.
• bevist Vel i strid med potens, som utviklet stress, infusjon av snøklokke Voronov. For å gjøre det, ta ss blomster og blader av planter som fyller i 70% alkohol i en mengde på 300 ml infusjonsstativ i to uker i et mørkt sted. Filtrert potion tatt tre ganger om dagen i 25-30 dråper.
• Seeding pastinakk anses tonic verktøy og anlegg øker potens. For kjøttkraft trenger fire. Root pastinakk skje, gni med seks århundrer. skjeer av sukker, helle en halvliter kypyatochka. Kok alt fjerdedel av en time på svak varme og la stå i åtte timer. Ta en halvtime før måltider fire ganger om dagen på en spiseskje.
• Cilantro Persille grønt, samt bidra til bedre potens. For å gjøre dette, må du slipe urter og regelmessig legge til hovedretter, salater, supper, etc.
• fennikelfrø rist, hogge bladene og brygge en healing te. Du trenger 1 ss. l per 200 gram. kokende vann. Denne te bør insistere omtrent en time.
• Hvis du lider økt eksitabilitet av nervesystemet og tidlig utløsning eller forstørrelse av prostata, prøv en folkemedisin som motherwort skjær. 200 gr. kokende vann + 15 gram. Gresset bør insistere omtrent en time, deretter press. Drikk det skal pare ss 3 ganger om dagen. Hvis du kjøper medisiner på apoteket, bruke den som 25-30 dråper tre ganger om dagen.  
Яндекс.Метрика