Hvordan styrke tannkjøttet hjemme?
 Leger tannleger gjennomført et interessant eksperiment: de tilbød seg å frivillige med ingen åpenbare sykdom i tenner og tannkjøtt for 14 dager ikke pusser tennene. Etter denne gangen i alle deltakerne i eksperimentet ble diagnostisert med tidlig stadium av gingivitt (tannkjøttbetennelse). Av de vanligste tannsykdom er gingivitt. I varierende grad, er det funnet i 70-80 prosent av alle mennesker i verden. Den viktigste grunnen for sin forekomst er mangelen på oral hygiene. Et første urovekkende symptom er blødende tannkjøtt.
 Årsakene til svekkelse av tannkjøtt
 Dreven vekst av bakterier i munnen endrer den normale mikroflora. Som et resultat, tannkjøttet begynner å hovne opp, de vises hvite flekker eller rødhet. Det blør når du pusser tennene og spise. Ofte ledsaget av betennelse av dårlig ånde. I uregelmessig helsen til tennene og tannkjøttet, kan det oppstå gingivitt og en rekke andre grunner:
 - Genetisk predisposisjon;
 - Svak immunitet;
 - Menstruasjon og graviditet;
 - Slitte proteser og kroner, fyllinger substandard;
 - Mangel på vitamin C.
 Gingivitt - en sykdom. Og av hvilke grunner førte til det vil avhenge av behandling, utpekt av en tannlege. Ignorere det ikke er nødvendig, da de svekkede Gums ikke kan holde tennene i kjeven hullet. Dette vil uunngåelig føre til løsning og tap av tenner.
 Styrking tannkjøtt folk rettsmidler
 1.  Hvis betennelse i tannkjøttet oppdages tidlig, og deretter returnere dem til helse ved hjelp av populære oppskrifter. Den mest effektive av dem - en skylle eik bark. En teskje av rå helle kokt kokt vann og filtrert. Suppen brukes morgen og kveld etter børsting.

   Den positive effekten gir suppen og tistler (dessert skjeen av tørkede blomster og 200 ml kokende vann). Otstoyannыm og filtrert kjøttkraft skylle munnen to ganger om dagen.

   Det har lenge vært praktisert styrke tannkjøttet hjemme ved hjelp av hvitløk. Daglig mat bør inntas 2-3 mellom nellik. Du kan rett og slett smøre klar hvitløk lim. Til dårlig lukt ulempe andre levert etter å ha spist hvitløk kan tygge persille eller dill.

   Helbredende effekt og johannesurt har tilført i alkohol. Podribnyvshy spiseskje av urter, hell 05 liter vodka eller alkohol. Insister på et mørkt sted i 15-20 dager. Ta morgen og kveld i 40 dråper i et halvt glass vann.

   Selv vanlig bordsalt bidrar til tannkjøttet. Ss salt oppløses i 200 ml varmt vann. Den resulterende løsningen skylle munnen om morgenen og før sengetid. Dette verktøyet kan bruke og tunge røykere å redusere dårlig ånde.
   Ernæring
   Mangel på vitaminer og mineraler påvirke tilstanden til organismen som helhet og spesielt tannkjøtt. Roter helsen til tannkjøttet og tennene ved hjelp av et balansert kosthold. Det må være til stede kalsium (finnes i meieriprodukter, egg), fosfor (det er rikt på fisk og sjømat), vitamin A, C, D (deres "leverandører" er oksekjøtt lever, frukt, grønnsaker, urter). Dietten må være nøtter, ost, sitrus. Spesielt gunstig for tannkjøttet er aubergine, tomater, bær (multe, tranebær).
   Avslag på dårlige vaner
   Røyking, alkohol misbruk, og avhengighet til kaffe bare forverre tyggegummi. Forlate disse usunne vaner kan permanent holde sunt tannkjøtt. Ikke undervurder de elementære regler for hygiene. Regelmessige tannpuss, tanntråd, fjerne steiner og tannbehandling - alt gunstig for oral helse.  
Behandling med kongler
 Folk har lagt merke til at ville dyr ikke bli syk hvis spist kongler. Nordlendingene har alltid brukt narkotika fra frukten av løvtrær i et syltetøy, honning, tinkturer, salver. For terapeutiske formål, er det bedre å ta små frukter, men, om nødvendig, vil være nyttig og modnes. Flyktig put forward furu hell takle patogener, styrke immunforsvar og har antimikrobielle egenskaper. I løpet av sommeren samler de verdifulle vitaminer, essensielle oljer og unike elementer som tannin.
 Tradisjonell medisin bruker de helbredende egenskapene til kongler for helbredelse fra en rekke fryktelige sykdommer, for eksempel:
 - Lungetuberkulose;
 - Skjørbuk;
 - Joint sykdom;
 - Nyrestein og galleblæren;
 - Problemer i luftveiene og fordøyelsessystemet;
 - Lungebetennelse;
 - Influensa;
 - Sår hals;
 - Hjerte- og karsykdommer.
 Tilstedeværelsen av frukten i rommet skaper et rent og sunt atmosfære fri for negativ energi. Esoterica si at for å bli kvitt negative påvirkninger er nok til å holde dem i hendene eller sette pasienter til områder som tidligere vasket i badekaret. Dampende kroppen absorberer medisinske stoffer raskt behandle sår. For å roe nervesystemet bedre å bruke kongler og å forbedre energi - furu.
 Oppskrift skjær for forkjølelse
 Ingredienser:
 kongler - 6 stykker;
 - Melk - 05 liter;
 - Honey.
 Metode:
 Frukten er lagt til kokende melk og slitne over svak varme i 20 minutter. Drikk forkjølelse i løpet av dagen. Kurset varer en uke. Denne tiden er tilstrekkelig til sykdommen forble et spor.
 Av spesiell bekymring er de hyppige slag som leger mener dommen til mennesker. De er nervøs eller dødelig eller helt eller delvis tap av mobilitet. 30% av pasientene som er berørt av hjerneslag, døende, og 35% er hjelpeløse invalide. Komplikasjoner ofte føre til hjerneskade og ødeleggelse av hjerneceller - apoptose. Hjerte- og karsykdommer er den andre etter kreft og ofte ender i døden.
 Behandling kongler stand til å stoppe ødeleggelse av hjerneceller ved hjelp av en spesiell substans tannin, som også er til stede i drue frø. Denne eiendommen er lagt merke til av amerikanske forskere, som anbefaler narkotika å kombinere tradisjonelle med anstrøk av kongler. Er å utvikle en tablettform effektivt verktøy som kan takle den farlige sykdommen. Eksperimenter på mus har vist at tannin reduserer celledød på 70% til 20%.
 Ingredienser:
 - Kjegler - 5-7 stykker;
 - Alkohol - 05l.
 Metode:
 Kjegler skal være grundig vasket, kutt, hell alkohol og holde dem ved en temperatur på 20-22 ° C i mørket i 10-14 dager, og til risting fartøyet inneholder. Det er nødvendig å forbedre innholdet av stoffer i skjær. Beredskap bestemmes av dens kjøpt en mørk brun farge. Drikken blir brukt i 1 time. L. sengetid te og honning i 2-3 måneder til seks måneder. Tilbakemeldinger fra pasienter etter å ha tatt dem betyr mye forbedret cerebral blodstrøm, tale og motorisk koordinasjon. Preparatet kan anvendes for behandling og for å hindre formål.
 Tincturation av leddsmerter
 I kokende vann, tilsett 3 liter kapasitet 15-20 kjegler og koke på svak varme i 20-25 minutter. Innholdet helles over i en skål, fortynnes med kaldt vann til en akseptabel temperatur og dyppes føttene, innpakket dem i et varmt teppe på toppen. Denne metoden er spesielt nyttig for barn med utseendet av disse tegnene på en kald. Like populær i folk blant furu honning laget av kjegler. Den har ingen kontraindikasjoner og brukes i forebyggende og terapeutiske formål.
 Ved innsamling av kjegler
 Den beste perioden for å samle kongler vurderes i slutten av juni, når fruktene dannes, men fortsatt grønt og smidig. Samle materialer kan bli utvidet til 15. juli mens de er små, lukkede og inneholder frø inne, og alt av verdigjenstander er hermetisert.  
Hvordan du rengjør magen hjemme?
 Giftstoffer som hoper seg opp i fordøyelseskanalen, føre til mange sykdommer. Restene ufordøyd mat får i sporene og folder i tarmen, får de selskap av ny mat og gjæringsprosessen stopper. Den indre foring av kolon et tynt lag av masse, som til slutt blir hardere og blir en fast stein. År til 30 den totale vekt kan nå 10 kg. Assimilasjon av næringsstoffer vanskelig, om ikke umulig, er legemet under påvirkning av giftstoffer, er det tretthet, døsighet, allergiske symptomer, vanlige forkjølelser, brudd avføring, vanskeligheter med vekttap, ikke frisk pust. Dette rensing av fordøyelseskanalen - det første som er nødvendig for å opprettholde kroppen.
 Klinisk rensemetode
Hvordan du rengjør magen hjemme?
 Denne hydro eller langsom vasking med vann, i hvilket tarmen renses effektivt, og samtidig opprettholde den naturlige mikroflora; det øker absorberbarheten av fibre på sine vegger, mistet noen pounds overvektig og gjenopptatt full funksjon av fordøyelsessystemet.
 Det er kjent at ødem, hypertensjon, artritt, prostatitt, revmatisme, gynekologisk inflammasjon, hudkreft og tykktarms skyldes forurensning, noe som krever periodisk rengjøring. For dette formål renhold utføres en gang i året eller seks måneder, ved hjelp av naturlige midler. Vurdere hvordan rense magen hjemme.
 Metoder for å rense fordøyelseskanal hjemme:
 1.  Entre concoctions løvetann, calendula, kamille, salvie kombinert med rengjøring klyster.

   Opptak infusjon med å samle urter tatt 100 g: johannesurt, jordbær (rot og blader), bjørk knopper. Alle urter er bakken og blandet, ta 3 spiseskjeer med innsamling og brygge 05 liter vann. Ta tredje kopp halv time før måltider.

   Bete og gulrot juice, tatt i like mengder tas på tom mage. Inntak kurs - to uker.

   Saften av en sitron, to appelsiner og to grapefrukt per liter vann. Løpet av behandlingen - en uke.

   Infusjon av glukose svisker (tørket plommer to briller et glass vann, la stå i 10 timer, svisker hovne klemme og ta snakket "juice").

   Entre saltlake surkål, gir myk rensende effekt.

   Opptak honning løsning (skje av honning i 200 ml vann) tre ganger daglig før måltider for to måneder.

   Aksept av olivenolje på tom mage.

   Aksept av aktivt kull (2-3 timer etter å ha spist, dosering - på tablett per 10 kg kroppsvekt). Selvfølgelig Entre - uke. Dette elementet absorberer skadelige samt gunstige komponenter, og derfor i ferd med rengjøring vil ta denne kraftige vitamin kompleks.

   Entre avføringsmiddel, buckthorn ekstrakt, Senna blader, narkotika "Rehulaks", "Forlax." Avføringsmiddel vel brukt som enkle tiltak for å unngå eventuelle avhengighetsskapende.

   Bruken av folk rettsmidler for behandling av innvollsorm. Du kan bruke lime aske infusjon av tranebær blader (tørr lind grener og brenne aske samlet teskje, skje blader brygge en kopp kokende vann). Mottak - en teskje av aske og en halv kopp infusjon en halv time før måltider. Opptak Course - to uker til tre ganger om dagen.
   Makt for tarmtømming
   Etter å ha tatt en avføringsmiddel for en uke kan hjelpe bli kvitt stillestående tarmen av skadelige stoffer gjennom tøff mat - fiber som finnes i rå grønnsaker, spesielt kål, gulrøtter, rødbeter, spinat. Kombinasjonen av grov fiber av meieriprodukter gir en dobbel effekt: fiber renser og forsiktig fjerner giftstoffer yoghurt uten at det går helse. Også effektiv i denne sammenheng er supper med belgfrukter, bønner, erter, soyabønner, bønner. Du kan også supplere rensing mat tørket frukt - fiken og svisker.
   Rensing kroppen bør fases inn, fra tarmen. Du kan deretter fortsette å rense leveren, bukspyttkjertelen, nyrer, ledd, sirkulasjonssystemet og andre organer.  
Яндекс.Метрика