Som med hvilken som helst del av menneskekroppen, øyevipper trenger riktig pleie. Å holde dem i god stand, må du utføre behandlinger hver kveld etter fjerning makeup. Men for øynene alltid virket uttrykksfulle og vakre, må du tenke seriøst om hvordan man kan styrke vippene.
Hvordan styrke vippene? Formål - reschnychky sunn og vakker!

 Oppskrifter oljer for å forbedre øyevipper


 De mest populære og effektive måter å vare er nå befestet blanding basert på tindved, lakserolje og shypshynovoho med vitamin A eller naturlig gulrot juice. En vanlig resept på et slikt produkt er en blanding av burdock og lakserolje i like store deler.
Hvordan styrke vippene? Formål - reschnychky sunn og vakker!

 En annen populær oppskrift er en blanding av mandelolje, castor, linfrøolje og roseolje med hvetekim og druekjerne. Du kan koke blandingen av alle ingredienser eller begrenset noen av dem. Alle komponenter er tatt i like deler. Der noen av de essensielle oljer, det tar bare noen få dråper. Inneholder mandelolje aktiverer veksten av øyevipper, og roseolje vil bidra til å forsinke aldring og lindre trøtthet og irritasjon av huden rundt øynene og øyelokkene.
 Ved hjelp av ricinusolje gi en gunstig effekt på strukturen av vippene og forhindre hårtap. I tillegg bidrar det til den raske veksten og er ideell for å fjerne spor av mascara. Å vaske av sminke lakserolje, er det nødvendig å ta en liten mengde og gjelder for øyelokk og øyevipper. Fem - ti skyll med varmt vann.
 For å aktivere vekst av øyevipper og hindre deres tap anbefales å bruke fersken smør. God struktur styrker øyevippene olje tistler. Å gjenopprette og stimulere veksten av øyevipper bruker lakserolje. For sin søknad trenger en liten børste. Kom og skylle børsten fra de gamle skrotter.

 Elixir øyelokk hud og øyenvipper fra lakserolje


 Ingredienser: Castor olje ekstrakter av kamille og calendula.
 Denne blandingen bidrar til å myke opp hudceller og den raske veksten av øyevipper. Daisy gir healing, anti-allergisk og beroligende effekt og lindrer tretthet øyet muskler. Calendula i sin tur aktiverer metabolske prosesser i cellene, har en beroligende effekt på huden, lindre kløe og irritasjon og styrker hårsekkene og hår struktur.
Hvordan styrke vippene? Formål - reschnychky sunn og vakker!

 Ernæringsmessig blanding å massere huden på øyelokkene og øyevippene


 Ingredienser: en teskje av castor olje, finhakket persille og aloe juice.
 Blandingen er gnidd inn i øyelokket huden hver dag for en eller to måneder. Lyse massasje bevegelser forsterke gunstige effektene av blandingen.

 Urtete


 Veldig nyttig kamille anses øye vask eller Vasylkova buljong eller anvendelse av kaldt komprimerer kamille, shalfeynoho, Kornblå eller te infusjon.

 Firming Balm


 På å bestemme hvordan å styrke vippene kommer til unnsetning balsam oppskrift:
 Castor og Burdock olje blandet i like proporsjoner med vitamin E og aloe juice. Blandingen påføres øyevippene før sengetid som vanlig mascara for en måned.

 Næringsstoff og tonic


 Ingredienser: trinse, mandel, burdock eller olivenolje, fiskeolje, vitamin E.
 Verktøy som brukes for én måned. Unngå kontakt med øynene.  
 Spørsmålet om hvordan å stoppe spiker bite bekymrer mange mennesker. Og dette stygg vane finnes ikke bare blant barn og unge, men også blant voksne. Videre blant barn og unge bite negler ca 50%, og blant voksne er tallet mye høyere. Bare det meste av denne vanen kan nøye skjule. I tillegg hyppig hryzinnyam negler - er ikke bare stygg vane, men også veldig usunn atferd som ofte samler seg skitt under neglene og bakterier kan gi store problemer helse.
Hvordan slutte å bite neglene? Noen viktige regler!

 Neste vurdere noen grunnleggende regler som vil bidra til å svare på spørsmålet om hvordan å slutte å bite neglene?
 •  Regel №1. Du må ønske å bli kvitt denne vanen. Kanskje det høres banal, men det er den første regelen, ellers bli kvitt vaner er umulig. Faktum er at fra et psykologisk synspunkt, er denne vanen sterkere enn for eksempel avhengighet av røyking. Generelt sett kan sigaretter ikke bare kjøpe og hender er alltid i sikte og tvinge meg selv til ikke å røre dem mye vanskeligere. Så du trenger for å komme opp med et eksempel motivasjon, drøm, som kan ha sine egne vakre negler hvis de slutter å bite.

 •  Regel №2. Ingen grunn til å straffe deg selv for svikt. For eksempel, du bestemmer deg for å slutte spiker biting, men det så skjedde det på et tidspunkt en vane, men tok over. Ikke straffe deg selv og bli straffet for det, bare glemme. Bare neste gang, prøv å kontrollere deg selv bedre og unngå slike feil. Husk å straffe seg selv - det samme som straffe dumme barn, han bare ytterligere vil prøve å gjøre det den forbyr.

 •  Regel №3. Finne en ny, enklere vane. Her er prinsippet om "likt kurerer likt". Selv om vane er også knyttet til neglene, men dette er ikke skadelig, enda bedre hvis det er helt nøytral. Da hun gradvis erstatte hryzinnyam negler. Disse alternativene kan være: tyggegummi, spise gulrøtter eller epler, klipper negler med saks, pryatanye hendene i lommene, leker med perler eller liten ball, krysset armene på brystet. I alle fall må det være noe som kan gjøres på et tidspunkt når naglene seg trukket til munnen.

 •  Regel №4. Bruken av visuelle tegn. En utmerket stimulans kan bli lyse manikyr spiker eller beskjæres. Du vil alltid synes synd på de pengene som brukes i en skjønnhetssalong, en lys lakk etableres stoppskiltet, og korte negler bite bare ikke interessert. Du kan også bære en håndleddet armbånd lyst til å bli stadig minnet om målet forlate hryzinnya negler.

 •  Regel №5. Situational tilnærming. Vanligvis folk bite negler når nervøs, og de er nervøse i visse situasjoner. Vi må begynne å ta hensyn til disse øyeblikkene when'd liker å tygge negler, som for eksempel å lese bøker, se filmer, samtaler på nettet. Analysere nøye disse problemene og prøve å minimere sine tall i livet ditt. Du kan også prøve å sette på neglene en spesiell substans med en sterk lukt, distraherende ønske om å tygge.

 •  Regel №6. Analyse av følelser og tanker. I en tid da en person spiser negler det han tenker og føler. Fra analysen av disse erfaringene i stor grad kan bistå i å bli kvitt en dårlig vane. kanskje til og med følelsen av å skyve disse menneskene til å kjøpe dette stygg vane.

 •  Regel №7. Ros deg selv for suksess. Sørg for å oppmuntre deg mentalt og ros i tilfelle hvor en ny vane erstattet de gamle ekle eller på et eller annet tidspunkt, noensinne at pohryzly negler du ikke gjorde det. også sint på meg selv når små feil. Alt forandrer seg med en gang, så vane gradvis erodert, ikke ett sekund.

 •  Regel №8. Merk reell fremgang. For eksempel kan du prøve å gjøre et bilde av sine negler hver noen dager for å feire deres virkelige suksess.
   Husk at dårlige vaner av folk som bor i underbevisstheten, så det første stress eller svekkelse av interne reservene kan igjen minne meg selv og åpenbar i full kraft. Ikke la deg friste, for eksempel prøve det en gang å bite negler.

 • Hvordan slutte å bite neglene? Noen viktige regler!
   Når ødelagte negler hva de skal gjøre - de vanligste spørsmålene. Det faktum at problemet med sprø negler er svært vanlig og alvorlig. Og dette problemet annet enn grov utseende av negler bringer en rekke andre problemer, for eksempel spiker stadig klamrer seg til slitasje tights, men den gode manikyr kan ikke engang drømme om.
  Ødelagte negler hva du skal gjøre? Årsakene til sprø negler og behandlinger

   For å løse problemet med sprø negler, må du finne ut årsaken. Ofte årsaken sprø negler og deres separasjon blir banalt beriberi, da mangel på mineraler og vitaminer fører til underernæring av alle kroppens systemer. Det er en vanlig årsak til alvorlige sykdommer. Spesielt sterke er merket leversykdom og nyre, pankreatisk dysfunksjon thyroid feilfunksjon i mage-tarmkanalen, og tilstedeværelsen av noen kronisk sykdom. I dette tilfelle reflekterer tilstanden til negler ganske enkelt den generelle svake tilstand av hele organismen.
   En annen viktig faktor som påvirker dårlig forfatning av naglene er bruken av klorert vann, og bruken av sterke rengjøringsmidler. I tillegg til å underernæring eller ubalansert diett.
   For en betydelig forbedring av negler, følger du bare noen få enkle trinn.
 •  Trinn 1. Nutrition. Ofte maten vår har blitt så ubalansert at kroppen rett og slett ingen steder å hente styrke. Derfor er det nødvendig å inkludere i den daglige diett produkter som ost, yoghurt, melkeprodukter, friske urter, grønnsaker, frukt, kjøtt. Det er også ønskelig å gi opp snacking i hurtigmatrestauranter, drikking og røyking. Også på betingelse av negler dårlige for dietter.

 •  Trinn 2. Respekt til neglene. Regelen pålegge bare hansker, og før og etter må bruke ulike beskyttende og nærende kremer. Også, ofte årsaken til separasjon og spiker skjørhet blir konstant fysisk press på dem. For eksempel, ikke vokse lange negler, hvis du ofte skriver ut på datamaskinen, i dette tilfellet, er neglene utsettes daglig travmyruyuschemu handling.

 •  Trinn №3. Ta spesielle masker polsk. Du kan bruke ferdiglagde skjønnhetsprodukter eller lage masker de enkleste oppskriftene hjelp Svar på spørsmålet: "ødelagte negler som gjør" Sitronsaft + olivenolje. etter påfører masken satt på bomullshansker og la en del av negler i morgen. Bad med havsalt. Bad med medisinske urter. For deres fremstilling kan brukes Banan, kamille, salvie, eik bark, og tilsett buljong noen dråper sitronsaft.

 •  Trinn №4. Manikyr. Regelmessige manikyr vil ikke bare gi neglene velstelte utseende, men også beskytte dem mot brudd og påfølgende separasjon. I dette tilfellet er det beste stedet for den tradisjonelle manikyr manikyr dress, laget ved hjelp av cuticle remover og trepinner. Bruk neglelakkfjerner uten aceton, og satt under spesiell beskyttende lakk basis. Bruk en kvalitet manikyr verktøy og materialer, må gi neglene en pause fra lakkerer, av og til å erstatte det for nærende krem ​​polsk. Gode ​​verktøy bidra til å unngå skader negler under prosedyren og vil permanent lagre resultatet.

 • Ødelagte negler hva du skal gjøre? Årsakene til sprø negler og behandlinger
  Яндекс.Метрика