På den frodige, vakre og lange øyevipper alt drøm kvinne. Nydelig vippene ser kan gjøre enhver dame. Som bare ikke komme opp kvinner til å styrke vippene. Hvis de plutselig begynner å tynne og faller ut, vil kvinnen kaste mye av tårer og gjøre en haug med forsøk på å fikse det. Årsakene til slike problemer kan være mye.


Hvordan styrke vippene


 Fra feil vare for kjæledyret ditt, dårlige kosmetikk, og ulike sykdommer. Når det kommer til noen sykdoms og ansikts symptomer, bør du kontakte legen din. Hvis talen til sykdommen er ikke til stede, kan du gjenopprette vippene selv hjemme.
 For å gjøre vippene mer tett og attraktiv, uten tjenester av en kosmetolog, det er mange forskjellige effektive måter. Spesielt alt du kan gjøre selv, ved hjelp av naturlige midler. Du viktigst være tålmodig og ha et ønske om, og jeg vil fortelle deg at det finnes alternativer for å styrke vippene.
 Ett alternativ er å gjenopprette komprimere. Gjort det veldig enkelt, du trenger bare å gjøre et avkok av kamille, salvie, te eller maismel. Mens det er fortsatt varmt, suge bomull pads i den og sette på øynene. På kvarter post komprimere på øynene.
 Dessuten er det ønskelig å gjøre hver dag er ikke så vanskelig nærende maske, du trenger oliven, burdock, lakser eller mandelolje. Ta det på børsten til jevnt bruke mascara og øyevipper. For best effekt av olje kan kombineres med vitamin A og E, som en løsning, og hvis du regelmessig vil gjøre denne masken, vil du hjelpe øyevippene blitt mye tykkere.
 Rum cocktail vil gjøre vippene myke, blanke og litt mørkere. Plukk og bland en teskje av rum og en teskje av castor olje. Blandingen ble forsiktig satt på øyevipper, er det viktig at hun ikke fikk i øynene eller på huden, eller det kan føre til irritasjon. En mascara Rum cocktail har mirakuløse krefter.
 Til øyevippene vokse raskere og mer tett behov for å smøre dem før sengetid balsam for vekst av øyevipper. For ham å blande en teskje av vaselin, brandy og Burdock olje.
 Disse enkle verktøy vil hjelpe deg ikke bare gjenopprette dine vipper, men gjøre dem mye tykkere og mer vakker, og vippene vil bli en standard for skjønnhet. Du vinne hjertet til ethvert menneske ett slag dem!  
 I dagens verden er det neppe mange mennesker hvis liv og arbeid er ikke relatert til datateknologi. Datamaskiner, for all deres bekvemmelighet og behov, bidra til at Øyespesialister skap fulle av pasienter med lignende symptomer: tørre og brennende øyne, klager av ghosting, redusert synsskarphet


Helse øynene dine. Hvordan du lagrer det?


 Selvfølgelig er det moderne liv utenkelig uten en datamaskin, så nei-bruk helsen til øynene dine, vil vi ikke vurdere. Men likevel prøve å identifisere noen enkle regler som vil bidra til å redusere belastningen på øynene i konstant kontakt med datamaskinen.
 Derfor Vanligvis №1. Regelmessig besøke en øyelege. Dersom se dere alle rett, nok til å sjekke det en gang i året. Men hvis du har synsproblemer som langsynthet, astigmatisme eller nærsynthet, besøke en øyelege hvert halvår skulle vise seg å bli en vane. En betimelig undersøkelse av øynene dine kan bidra til å oppdage og hindre utvikling av alvorlige sykdommer som grå stær, grønn stær, netthinneavløsning, etc.
 Regel №2. Husk at øynene dine ikke er likegyldig til hva du spiser! For å støtte dem i gode helse hjelp frukt og grønnsaker (spesielt gulrøtter, kål, spinat, sitrusfrukter), som er kilder til vitamin A, C og E. Det er også svært friske øyne fettsyrer omega-3-innhold som stor i enkelte typer fisk (laks, tunfisk, makrell).
 Regel №3. Sun - fienden for øynene dine! Ultrafiolett stråling kan forårsake retinal brenne, så ikke glem å beskytte øynene med mørke briller.
 Regel №4. Arbeider ved datamaskinen på en vanlig time og 10 minutter for å gi øynene dine en pause. Det kan være en øvelse for stress, gå eller bare sitte med øynene lukket. Pass også på at når du bruker en bordlampe av verden ikke var rettet deg i øynene og ikke skjermen. Det er mer praktisk å plassere lampen side.
 Regel №5. Du bruker kontaktlinser? Så ikke glem å følge hygiene må vaske hendene før du setter på objektivet! Hold deg objektiver som anbefales dine øyelege eller konsulent utvalg objektiver. Ikke vær lat hver gang etter bruk for å rengjøre, skylle, desinfisere hver linse! Ikke bruke linser lenger enn de burde for å få råd, fordi jo lenger på seg protein og fett opphopning i objektivet, noe som kan forårsake alvorlig skade øyet.
 Husk - noen sykdom er lettere å forebygge enn å kurere. Hjelp øynene dine forbli sunt for årene som kommer!  
 De som er kjent med tilstanden til likegyldighet til alt rundt, depresjon følelser og mangel på interesse i hendelsene kan ikke være ukjente begreper som apati. Mannen i denne psykologiske tilstand er umiddelbart merkbar blant menneskene rundt ham, fordi han er likegyldig til alt, ikke viser noen følelser, han har ingen ønsker, men å ligge "grønnsak".


Hvordan bli kvitt apati


 Apati - en tilstand der en person ikke kan gjøre meg gjøre noe. Det er ingen hvorfor kan ikke konsentrere seg eller på innenlandske saker, ikke på jobb, selv en hobby, dette brakte glede, ikke fornøyd. Han viser ingen følelser, eller de er ikke så uttalt, som ikke er synlig for andre.

 Hele tiden en person lider apati holder fortsatt, noen ganger også kommer ut av sengen. Hans handlinger livløs og blottet for følelsesmessige koblinger. Vi utvikler denne tilstanden ofte oppleves på en bakgrunn av krise, noen ganger, utvinne fra en kald eller emosjonelle nød.

 Mental sykdom kan også føre aroseclass. Derfor, hvis det er en tilstand av apati mer enn to uker, bør du søke profesjonell hjelp.

 En person med sterk karakter og sterke overbevisninger, ikke tillate seg å forbli lenge i denne tilstanden. Han vil prøve på alle måter å kvitte deg med denne ukjent situasjon. Men det kan føre til alvorlige komplikasjoner for fysisk og psykisk ubehag delta. En følelse av verdiløshet, og hvis du blir alt, til og med laste seg med arbeid, det må depresjon for hånden.

 Men dette betyr ikke at vi skal leve seg inn i en tilstand av apati og vente til det ikke vil fungere av seg selv, men belastningen seg selv over styrkene ikke kan. The Lord of the svak natur kan hjelpe seg selv takle sin egen følelse av å bruke narkotika eller alkohol. Dette bidrar ikke bare til å takle apati, men legger også til problemer for eksisterende.

 I kampen mot apati beste løsningen er å dra, hvor du kan slappe av og stresse ned. Dersom dette ikke er mulig for en eller annen grunn, la deg sove om dagen, en tur i frisk luft, se din favoritt komedie og drikke appelsinjuice. Ikke press deg selv trening. Ikke bruk antidepressiva (uten resept) eller alkohol, som bare kjøre apati dypere.

 Det er nyttig å begynne å ta vitaminer og mineraler, det hjelper kroppen med å takle innsiden "ubudne" følelse.  
 Hvis du oppdager en glemsomhet, tretthet, søvnløshet, sykle, ødem, hjerte smerte før de kritiske dagene, urolig mage - det kan være en - du tok hormonsvikt.


Hormonell svikt


 Hos friske kvinnelige hormonene østrogen og progesteron er balansert, og hvis under påvirkning av eksterne eller interne faktorer balanse blir forstyrret, det er en hormonell svikt.
 Her er noen grunner til denne forskjellen: du bruker sminke på hormoner, ble ikke bra nok til å spise eller spiser mat med kjemiske tilsetningsstoffer har svært høy fysisk aktivitet, ved hjelp av piller eller er i en konstant tilstand av stress.
 Fastslå eksistensen av en slik svikt kan snus til legen og etter å ha passert en rekke tester. Hvis hormonell bakgrunn å ignorere, kan det føre til flere alvorlige sykdommer. Ved behandling av hormonell svikt leger foreskrive medisiner som inneholder hormoner. Du kan forsterke virkningen av disse stoffene, hvis du gjør en rekke anbefalinger.
 Etter en morgen måltid jevnlig ta vitamin E for 04h, i løpet av dagen, drikke mer urte påfunn av Leonurus, vendelrot, mynte, kjerringrokk, salvie, johannesurt, spise mer frukt og grønnsaker. Cocktail av en blanding av gulrotjuice og fløte øker mengden av østrogen.
 Prøv å begrense deg til å drikke før sengetid dramatisk redusere bruken av salt. Hver måned en kurs sokoterapiyi bruker frukt rød eller oransje, appelsiner, granatepler, epler, gulrøtter, rødbeter. Mest essensielle oljer av rosmarin puste, mynte, anis, verbena. Utelukke fra din diett forskjellige chips, hermetikk, popcorn.
 Tilrettelegge staten i hormonelle forstyrrelser kan, gjør øvelsen for solar plexus. Kjører det slik. I en stående posisjon, kan du sitte, legge hendene på den øvre del av magen, ta et dypt åndedrag. På utpust, trykker hendene på magen, hodet og kroppen, ta til venstre, ta til høyre bekkenet. Går tilbake til utgangsstilling, lette trykket på hendene. Start med fem ganger, gradvis nådde 35.
 Betydningen av balansen av hormonene i den kvinnelige kroppen er enorm.
 For å hindre hormonell svikt, fremveksten av andre ubehagelige sykdommer regelmessig besøke gynekolog og følge en sunn livsstil.
 Hormonell svikt hormonell svikt hormonell svikt  
Яндекс.Метрика