Hvordan å ta linfrøolje?
 Linfrøolje - en uunnværlig kilde til omega-3 og omega-6 vitaminer og mineraler. Avhengig av hvor mye rengjøring produkt Fargen varierer fra lys gul til rik brun. Nyttig vurdert at olje er ikke rafynyrovaly. Så enkelt er det "kaldpresset. Bare på denne måten kan lagre alle eiendommene som er til fordel for menneskekroppen. I muntlige dem ofte utflytende riper, gjør ansiktsbehandling, hår og negler. Hva å lage smør
 Som en del linolje er umettet syre, bør for sin assimilering tas sammen med mat olje alene. For eksempel kan de bli etterfylt med frisk vegetabilske salat. Grønnsaker rike på fiber, hjelpe rask absorpsjon av vitaminer og mineraler fra olje. I tillegg kan denne oljen skiftes ut under tanking rømmegrøt eller kokte poteter. Men yngel det anbefales ikke, alle vitaminer fordampe.
 En annen god metode for å lage oljer er å legge det til fet fisk. For eksempel, kokt. Bare ikke tilsett olje når matlaging, betyr det ikke tåler varme. Tilsett noen dråper i en ferdig tilberedt fisk, så som kveite eller torsk. Siden omega-3 inneholdt i olje optimalt absorberes av kroppen.
 Linfrøolje kan tas ren godbit eller forebygge visse sykdommer eller misdannelser. For eksempel, er det tatt kurs i 2 måneder for å fjerne tørr hud, eller gnidd inn i hodebunnen for å forbedre hårvekst og struktur.
 Hvordan du lagrer linfrøolje
 Det er viktig å holde linfrø olje for å holde alle sine eiendommer. Førsteplass for lagring bør være kjøleskap. Verken Dør rack og enkel. I varmt olje blir fort harsk smak og mister sine næringsstoffer. I tillegg bør den flaske, som lagrer olje være av mørk plast eller glass. Linfrøolje tolererer ikke får lys. Tids bruk for liten, så ikke velg en beholder stort volum kjøp. Lukk alltid flasken godt at olje ikke er absorbert lukt fra kjøleskapet.
 Dosering mens du tar
 Linfrøolje kan tas på to måter: regelmessig i små mengder eller små kurs som en behandling. Ta umulige, både voksne og barn. Skiller seg bare dosering:
 voksne 1-2 spiseskjeer per dag;
 barn - en halv spiseskje en dag.
 Med vanlig olje gjør anbefalt å drikke om morgenen før frokost. Til produktet ikke forårsake raping, kan du stikke et stykke eple eller pære. Barn kan også bare legge til et rot. I linfrøolje inneholder flere ganger mer essensielle aminosyrer enn fiskeolje, noe som eliminerer den sistnevnte.
 Hvis du valgte å drikke oljepriser, kan RDA dobles. I denne delen av drikking på tom mage i ren form, og noen lagt til mat. Det skal bemerkes at etter å ha mottatt månedlig olje forsvinner problemet med tørr hud, forbedrer tilstanden til neglene, håret og tennene. Etter to måneder bør helt forlate linolje i 2-3 måneder. Etter den anbefalte gjenopprette enkel vanlig modus (1-2 ss per dag).
 Fordeler og kontraindikasjoner
 Til tross for alle de fine funksjoner det er kontraindikasjoner for å ta linfrøolje i sin rene form:
 i likvide og hyppig avføring;
 lever og nyrer;
 med stagnasjon i galleblæren;
 bukspyttkjertel sykdommer.
 Unektelig fordeler linfrøolje når det tas regelmessig bringer dem som lider av kronisk forstoppelse, gastritt, kolitt. I tillegg er de næringsstoffer som finnes i den, forbedre immunsystemet som et hele, er forebygging av brystkreft.
 Det bemerkes at regelmessig bruk av linfrøolje har gunstige effekter på hormoner hos kvinner. Dette påvirker både helsen like kritiske dager, og i løpet av svangerskapet. Fordeler med linolje for fosteret er unektelig - hjernen utvikler seg i samsvar med normen, uten avvik, immunitet hos nyfødte er flere ganger høyere. Linfrøolje gir huden elastisitet, og dermed generisk prosess er raskere og enklere.
 Uavhengig av fremgangsmåten for opptak, kurs eller regelmessig, er det viktig å lagre olje. Akkurat hva som ble møtt av alle regler og vilkår er virkelig nyttig produkt. Anbefalt nekter å godta industrielle vitaminer og mineraler ikke å forårsake en overdose i kroppen eller allergi.  
Linolje er imotDen naturlige elixir av ungdom - såkalte linolje. Det er ikke overraskende, siden etter sin biologiske verdi er vegetabilsk olje rangerer først blant de andre matoljer. Først og fremst innholdet av omega syrer, som han, enda mer enn i den oseaniske fisk!
Sammensetningen av linfrøolje
De mest verdifulle komponenter av linolje - umettede fettsyrer.
Således, alfa-linolensyre (omega-3) - den inneholder 60% linolsyre (omega-6) - og 20% ​​oljesyre (omega-9) - 10%. Gitt at disse unike syre hjelper snu og holde seg ung og vakker hud, og også helbredende effekt i skadede epidermis på grunn av brannskader, frostskader, og stråleskader, er rett og slett uerstattelig linfrø olje.
I tillegg inneholdt dette unike vegetabilsk produkt 46% av unike vitamin F, som oppmerksom på vår organisme, men ikke syntetisert i det! Mye av det og vitaminer som A, E og øst.
Så det er nyttig ikke bare for huden vår, men også for andre organer.

Nyttige egenskaper av linfrøolje

Gitt de rike struktur, er svært nyttig for kroppen vår linfrø olje. Med daglig bruk av det ved å redusere blod viskositet, og normalisering av fett i det, reduserer stress på hjerte og blodkar. Dermed linfrøolje bidrar til å hindre utviklingen av ulike hjerte- og karsykdommer, inkludert hjerteinfarkt, hjerteinfarkt og hjerneslag.
I tillegg hjelper linfrøolje redusere blodtrykket, normalisere tarmfunksjonen og mage og urinveiene, noe som reduserer risikoen for kreft, blant annet brystkreft og endetarmskreft og diabetes - redusere hyppigheten og intensiteten av diabetisk nevropati.
Spesielt viktig å inkludere i ditt daglige kosthold linolje for kvinner fordi det letter PMS og peredmenopauzy flyt, forbedrer den generelle tilstanden til hud og hår, lettelser astma, bidrar til å styrke nervesystemet, forbedre nyrefunksjonen og redusere hevelse, redusere betennelse, bedre skarphet vise og selv gå ned i vekt!
Naturligvis, alle disse gode egenskapene er bare råolje lin.
Hvordan tar det å oppnå slike positive resultater?
Bruken av linfrøolje som et forebyggende tiltak
Hvis du ikke er bekymret for ingen av de ovennevnte symptomene, men du er bekymret for helsen din - kan du ta linfrøolje for forebygging. Det er nok å drikke på tom mage en spiseskje av det. Det er best å gjøre dette, selvfølgelig, i 30-40 minutter før måltider. Hvis du synes det er vanskelig å svelge på en slik olje er - du kan dele det opp i flere doser og drikke i løpet av dagen en teskje.
Men gitt den spesifikke smak av dette produktet, kan du blande den med andre produkter, for eksempel ved hjelp av påfyll for salater.
Bare ikke gi etter for sin varmebehandling, fordi fyringsolje lin mister alle sine gode egenskaper!
Bruken av linfrø olje for medisinske formål
Naturligvis, terapeutisk dose av linfrø olje er høyere enn forebygging. Her er en spiseskje er nødvendig. Vi vil ha å drikke i løpet av dagen minst to spiseskjeer. Enda bedre - tre. Dessuten bør den første opptak av olje være nødvendig på tom mage. Og være tålmodig - du trenger å drikke det regelmessig, hver dag, minst 2-3 måneder. Men trygg - vil du være fornøyd med resultatet, og de indre organene til normal, og utenfor du vil se mye mer attraktivt! For dette unike produktet og vil gagne din hud og hår og spiker tilstand.
Merk at for behandling av ulike hjerte- og karsykdommer, som en av de ekstra midlene, hver kveld to timer etter måltider anbefales å ta to teskjeer. Dose motta olje du kan justere selv innen 2-3 spiseskjeer per dag, men merk at bare én tabell skjeen det kan redusere blodtrykket med 9 mm Hg. c.
Åreforkalkning er anbefalt å bruke linolje måltider spiseskje to ganger om dagen. I løpet av behandlingen i dette tilfellet, 1-1, 5 måneder. Hvis du føler forbedring - du kan gjenta behandlingen etter 3 uker.
Og for behandling av leddgikt av ulike årsaker, er det anbefalt å ta to ganger om dagen - morgen og om kvelden før sengetid, og bare på tom mage, en spiseskje, og du kan gjøre leddene varm massasjeolje.
Hjelper linfrøolje og hvis du ønsker å gå ned i vekt.

Bruken av linfrøolje for vekttap

Så hvis målet ditt er å miste weight-- trenger å ta linfrøolje som følger: hver dag i 30-35 minutter før måltider, på tom mage for å drikke en spiseskje, deretter frokost, lunsj etter en viss tid, og etter middagen, 15-20 minutter, drikke det igjen, og det samme dose som i morgen.
Gjennom å motta olje under ordningen, og du kan rense kroppen din og bli kvitt ekstra pounds. Selvfølgelig, hvis du ikke vil misbruke høy-kalori mat i løpet av dagen, og pass på lys kosthold.  
Metoder for eteriske oljer

 De essensielle oljer utvunnet fra ferske, delvis dehydrert (litt tørket) pulver materialer. Avhengig av typen av anlegg, og kvaliteten på de råmaterialer som benyttes og typen av slutt-aromatiske produkter bruke forskjellige metoder for fremstilling av essensielle oljer.
 Kaldpressing metode (spin)
 Metoden for utvinning av essensielle oljer utvunnet fra frukten bare sitrus - appelsin, lime, sitron, grapefrukt, mandarin og bergamot.
 Destillasjon med damp (destillasjon metode)
 Dette er den viktigste måten å få essensielle oljer, hvor en stråle av damp føres gjennom råmaterialet oppvarmes i destillasjonsanlegg kube eller kokt i vann. Kondensatet oppsamles i mottageren, der oljen separeres fra den vandige fasen.
 For noen oljer (for eksempel bitre mandler, sennep), før destillasjon er rå gjæring scenen.
 Oppnås på denne måten essensielle oljer er vanligvis sjeldne, men kan være halvfaste og faste (iris). Som et resultat, har vi to destillasjon av produktet: eterisk olje - enkel og aromatisk vann eller hidrolat - side.
 Selektiv ekstraksjon løsemidler
 Eteriske oljer, de enkelte komponentene som kan brytes ned i de tøffe forholdene i destillasjon, ofte hentet fra råvarer ekstraksjon med selektive løsningsmidler (for eksempel eteriske oljer fra blomster av rose, sjasmin, oransje, fiolett, iris root). I denne første essensielle oljen er oppløst i et løsningsmiddel (vanligvis heksan, flytende butan, karbondioksid under trykk), så han vidhanyayetsya ved lav temperatur.
 Etter stripping løsemiddel går voks - eller mazeobraznaya vekt - den spesifikke. Det er mer konsentrert og stabil enn ren eterisk olje. Den spesifikke alkohol blir behandlet (vanligvis ved koking), hvorpå løsningen ble avkjølt og filtrert fra fiberen.
 Etter fjerning av alkoholen erholdt absolutte - Høy kvalitet olje er ofte brukt i parfyme. Absolutter tykk (noen ganger halvfast eller fast) svært konsentrert væske kan inneholde, om enn i små mengder, spor av løsemidler, så bruk dem på huden din trenger du med stor forsiktighet og inntak generelt ikke anbefalt. Videre i prosessen med å få en masse nyttige komponenter bryte ned, så de helbredende egenskapene til absolutter betydelig redusert.
 Siden absolutter høykonsentrerte stoffer før du bruker dem må fortynning til en konsentrasjon på 20% (i fire deler alkohol eller vegetabilsk olje en del absolutt), så de blir brukt i samme doser som ordinære essensielle oljer.
 Enfleurage
 Den dyreste metoden for å skaffe essensielle oljen er ikke brukes til kommersielle formål. Olje ysparyayuscheesya av blomster, absorberes fett er luktfri (biff eller svinekjøtt), belagt med et tynt lag av glass. Deretter dannet aromatisk løsemiddel masse hentet eterisk olje.
 Resinoider - Ekstrakter duftende tannkjøtt og harpikser som inneholder eteriske oljer brukes vanligvis for å fikse lukt i produksjon av kosmetikk og parfyme. De består hovedsakelig av ikke-flyktige stoffer; få resinoider utvinning av tørkede naturlige duftende materialer som ikke inneholder fiber.  
Яндекс.Метрика