Hvordan å ta medisiner under svangerskapet

 Graviditet og medisiner


 Tar medisin under svangerskapet
 Det antas at legemidler er kontraindisert under graviditet. Men det finnes situasjoner der en kvinne trenger bare å bli behandlet. Så hva gjør man?

 INNFLYTELSE legemidler på gravide kvinner


 Graviditet fullstendig endrer metabolismen av kvinner, og derfor vanskelig å forutsi hvordan det Arrangementer visse legemidler. Det er derfor under graviditet ikke er anbefalt å ta medisinen. Selv når de ikke har direkte toksiske effekter på fosteret.
 Svangerskapet kan føre en kvinnes kropp endringer som for eksempel akselerasjon eller bremse stoffskiftet, endringer i det kardiovaskulære systemet, lever og nyrer (herunder brudd på å fjerne giftige stoffer fra kroppen), ulike hormonendringer, og så videre. D. Som et resultat, når du tar noen fortsatt tolerere narkotika i kvinner kan få uventet svar, opp til totalt intoleranse, er det en risiko for legemiddelallergi.
 Noen medisiner (for eksempel antibiotika) inntak går inn i blodet til gravide kvinner mindre enn forventet, konsentrasjoner, slik at de kan brukes kun på resept, som vil rette opp riktig dose.

 Påvirket av rusmidler på barnet


 Hvordan svare på medisiner barnet er avhengig av en rekke grunner, blant annet på scenen av fosterutviklingen, er det i øyeblikket, eller tatt medisiner penetrerer morkaken og går inn i så fall, hvor fort, hvor fort; den er nøytralisert og elimineres fra kroppen, og så videre. d.
 Men viktigst av alt - et stadium av fosterutviklingen. Den farligste medisinering perioden er de første 12 ukene av svangerskapet, når fosteret er av et bokmerke. På dette tidspunktet, kan noen engang vurdert netoksycheskymy narkotika forårsake unormal fosterutvikling av ulike organer og til og med føre til hans død. Dermed det meste av medisiner påvirker de organer som på dette punktet er lagt.
 Etter 12 uker av svangerskapet, blir barnet mindre følsomme overfor virkningen av narkotika på kroppen hans. Men på denne tiden, og ganske muligens deres negative effekter: lider organer som på tidspunktet for å ta medisinen mest intensivt utvikling. For eksempel, hvis den raske utviklingen av sansene, kan barnet bli født med nedsatt syn eller hørsel, og så videre. D.
 Noen medikamenter komme inn i fosteret via morkaken, og fostervann gjennom (i dette tilfelle de trenge gjennom membranen frukt). Dette gjelder spesielt for antibiotika som brukes til å behandle en rekke intrauterin infeksjon.

 Bivirkninger mest brukte legemidler


 Ofte under svangerskapet er det et behov for antibiotika. De brukes etter 12. uke av svangerskapet for å behandle en kvinne som er identifisert i undersøkelsen infeksjon. Dette bør være nødvendig, som infeksjonen gjør mye mer skadelig virkning på fosteret enn antibiotika. Den bruker bare de stoffene som ikke har en negativ innvirkning på fosteret.
 Noen ganger utnevnt gravide og soppmidler. Til tross for at denne gruppen er den mest giftige, det inkluderer noen legemidler som ikke har slik innflytelse - som oppnevnte dem og gravide kvinner, som trost.
 Ved høye temperaturer, ofte følger forkjølelse, noen ganger er det nødvendig å akseptere antipyretika. Gjøre det uten resept i alle fall bør ikke, som noen antipyretika (f.eks aspirin) er kontraindisert under graviditet.
 Gravide kvinner har ofte allergiske reaksjoner, inkludert mat, husholdningsartikler, etc., blir normalt overført til graviditet. I dette tilfellet, kan legen forskrive antihistaminer, som hemmer virkningen av de viktigste biologisk aktive stoffet som er involvert i allergiske reaksjoner - histamin. De fleste av disse stoffene ikke utgjør en trussel mot gravide kvinner.
 En gravid kvinne bør vite klart, noen medisiner det kan bare brukes på resept.  
Skilt for gravide

 Graviditet og tegn


 I dag, graviditet og fødsel - en relativt trygg prosess, men for hundre år siden de ofte endte tragisk. Dette ga opphav til tegn som problem - muligens for å beskytte gravide kvinner fra ulike negative påvirkninger. Det er forståelig med tanke på dagens logiske tegn, men det er andre som var som psykologisk støtte.

 Folk visdom om hvordan man skal oppføre seg gravide


 Kvinner under graviditet bare trenger tillit til at det hele vil ende godt. Slik tillit ga folk tegn og ritualer som gir klare føringer gravid kvinne enhver anledning.
 Dermed ordtak sier at en kvinne i alle fall ikke kan strikke, sy og brodere, sy godt pyntegjenstander til det ufødte barnet. Dette bør gjøre de andre kvinnene i familien (fordi før familien var stor). Hvis du ikke følger denne regelen, så ansiktet til et barn kan være en muldvarp. Ikke et dårlig omen: fødselsmerke er selvsagt ikke gjelder, men arbeidet i sittende stilling gagner ikke under svangerskapet: Gravide kvinner bør bevege seg mer, som alternerer med resten bevegelse i horisontal stilling. Det er forebygging av stagnasjon i venene.
 Du kan ikke bo lenge med hendene, slik som å henge klær på virovtsi. Og med rette: lang stilling med hendene kan utløse muskelsammentrekninger, som igjen ville true spontan abort.
 Du kan ikke gå over stokker, klatre gjennom vinduet og legge bena, dvs. steg og lage skarpe bevegelser bena mens du sitter - det er også veldig riktig installasjon, er det kjent at uforsiktige bevegelser er kontraindisert under graviditet, selv alle de fysiske øvelsene utføres jevnt.
 Du kan ikke sitte på terskelen, det vil si å se ut utkast og kaldt, som kan utløses av utenomjordiske krefter - terskelen av huset er fortsatt betraktet som en grense som skiller vår virkelighet fra den andre verden.
 I badekaret kan ikke delta paret siden fødselen kan begynne tidligere tidspunkt. Samtidig, fødsel ofte tatt tidligere i badene, som varm damp fremmer avslapning og åpning av fødselskanalen. Men dette er farlig fordi blodårene utvider seg og som forbedrer blødning under fødsel. Det nå leger kan takle nesten alle slags blødning, og før det under fødselen utgjorde en reell trussel mot en kvinnes liv.
 Har langt hår tilskrives spesielle mystiske egenskaper, som ordtaket ikke anbefale dem til å skjære seg under svangerskapet. Dette skiltet er i live i vår tid, er det mange gravide kvinner ikke klippe håret sitt, til tross for at ingen rasjonell i skiltene der. Men brukes til å forbedre utseendet på håret noen kjemikalier (male dem, gjør perm og så videre. F.) Er egentlig ikke verdt det.
 Gravide kvinner kan ikke se noe som kan opprørt eller skremme ham. For eksempel, brannen - det vil føre til utseendet på ansiktet og kroppen av baby store fødselsmerker. Ikke se på katter (kjent for katt atferd er uforutsigbar, kan det plutselig jag på folk og skremme ham). Tegn korrigere, og i dag kvinner rådes til å unngå stress og ubehagelige severdigheter. I dag vet vi at katter kan være en kilde til toksoplasmose infeksjon - dette er svært farlig under svangerskapet.
 Det var forbudt å lage eller kjøpe pre senger (rør) for barnet, hvis resten av crib eldre brødre eller søstre, kan du ikke svinge. Dette var på grunn av det faktum at ikke alle fødsler endte lykkelig, og noen møbler var dyrt. I dag dette skiltet ikke blir respektert.
 En annen tilsynelatende merkelig omen: du kan ikke spise i hemmelighet. Men hvis du forstår det riktig, fordi all hemmelighet, så redd for noe, og dette er stress.

 KAN Jinx gravide


 Du kan bare overse de som tror på det onde øyet og frykter ham. Mange gravide er veldig overtroisk, så de utvikler overfølsomhet for "skrå" views, uforsiktig eller sinte ord, og så videre. D. Slike ting gravide produserer veldig imponert, og kritikere kan bruke dette til sin fordel. En rask ord eller forlatt onde utseende som tilhører kvinnens underbevissthet som over tid kan virkelig gjøre en ødeleggende effekt.
 Fra øye ordtak anbefaler ritualer og charms for å beskytte meg selv. En riktig tilnærming: det beskytter en kvinne psykologisk, og hvis de mener en slik talisman og håp for ham, ingen "onde øyet" det er ikke forferdelig. . Som en beskyttelse mot det onde øye kvinner wore annen farge tråd på håndleddet, operizuvalys dem hadde på seg talismaner (oftest vært gjenstand innviet kirken) og t E. I tillegg var det nødvendig å skjule graviditeten til sistnevnte: hvis ingen om henne vet, og det onde øyet vil ikke. Med samme formål ordtak råder kvinner til å besøke fylte steder. Blant annet er det også farlig på grunn av den stadig sirkulerende virus-infeksjoner.
 En gravid kvinne bør se opp for sjalusi - det er riktig: misunnelse (en av de syv dødssyndene) produserer svært ubehagelig effekt på andre.

 WHO jeg født - en gutt eller en jente?


 Siden oldtiden, spørsmålet alltid interessert i gravide kvinner. I dag, etter den tid barnet er født hver kvinne som er registrert i fødepoliklinikken ved 16 uker av svangerskapet allerede vet hva sex babyen er født hun - bestemmes i løpet av neste ultralydundersøkelse av fosteret. Men inntil nylig denne studien var derfor gravide måtte stole på skiltene.
 Tegn på graviditet gutt ansett som en god appetitt, normal hudfarge, lyslekkasje graviditet magen buler fremover, fremveksten av flere hår på magen til mor.
 Tegn på graviditet jente hun er lunefulle og lunefull til mat, spise godteri, stiger magen høy, ofte forårsaker kortpustethet i løpet av de siste månedene av svangerskapet.
 I dag markerer for gravide kvinner - det er bare en av grunnene til å ha det gøy. De kan følge, men du kan ikke følge - og faktisk, ellers ingenting ille vil skje.  
Яндекс.Метрика