Hvordan å ta vitamin E kapsler, råd, advarsler, dosering
 Vitamin E er ikke bare nødvendig, men viktig for kroppen vår. Uten et tilstrekkelig antall dens mulig utvikling av ulike sykdommer, generell svekkelse av helsen. La oss starte fra begynnelsen, adressering ulike problemstillinger, blant annet hvordan du ta vitamin E, i hvilke mengder og til hva. Fortrolighet med vitamin E


 Grunnlaget er tokoferol vitamin E - virkestoffet, som først og fremst tjener til å fjerne kroppen fra våre ulike kreftfremkallende, kjemikalier og giftstoffer, som så mange moderne matvarer. I tillegg hindrer det utviklingen av hjertesykdom, styrker blod vegg og har en tydelig effekt, gjenopprette og prosessene som er involvert i cellulær ernæring. På grunn av nylige egenskaper vitamin E funnet aktiv bruk i kosmetiske produkter, spesielt de som forbedre og live opp huden.
 I et nøtteskall, tokoferol - er vår beskytter som på cellenivå og for alle organer. Særlig viktig blir det til utvikling av næringsmiddelindustrien og miljøforurensning.
Hvordan å ta vitamin E kapsler, råd, advarsler, dosering

 Hvilke matvarer gir vitamin E?


 Det er et bredt spekter av grønnsaker, frukt, korn og kjøtt og produkter laget, og deres bakgrunn, som inneholder en tilstrekkelig mengde av tokoferol og tocotrienol. Fem ledere er:
 •  Soyaolje;

 •  Solsikkeolje og andre vegetabilske oljer;

 •  Valnøtt;

 •  Soyabønner i enhver form, naturlig;

 •  Pasta, bønner, mais, havregryn, bokhvete, banan, appelsin, pære og ost - alle har samme mengde vitamin E.

 •  Hvordan ta vitamin E kapsler, advarsler og tips


   Selvfølgelig, er det ønskelig å spise, lage din diett mat som inneholder næringsstoffer. Imidlertid er tokoferol og tocotrienol funksjon som sine tilstrekkelige innholdet, for det meste skryte bare høy-kalori mat som ikke passer for alle. Vitamin E kapsler, til tross for sin syntetisk opprinnelse, med egenskaper forskjellige fra naturlig, og dessuten er det lettere å fordøye.
  Hvordan å ta vitamin E kapsler, råd, advarsler, dosering

   Det er visse funksjoner som bør vurderes før du begynner å ta vitamin E i kapselform:
 •  Vitamin E er kompatibel med C, D og jern. Tenk på dette hvis du drikker multivitamin komplekser parallelt;

 •  Hvis du lider av epilepsi eller hjertesvikt før du begynner å ta deg selv tokoferol, konsultere legen din;

 •  Det er ønskelig å gi blod for det formål nødvendige mengden av vitaminer i kroppen før man begynner å motta;

 •  Bare systematisk adopsjon av vitamin E kapsler vil oppnå resultater.

 •  Normer for inntak av vitamin E kapsler for barn, voksne, menn, kvinner, og gravid


   Her er det daglige behovet for vitamin E kapsler for ulike aldersgrupper. Det er en spesiell internasjonal enhet forbruk produsert av forskere. Forkortet hun kalte MOD og er 067 mg. For å gjøre det enklere å navigere, vil tabellen bli overført fra IE per mg kjent.
  Hvordan å ta vitamin E kapsler, råd, advarsler, dosering

   Overdose tokoferol er ikke så ille og ofte, vil resultatet ikke være - det overskytende utskilles i gallen. Det anbefales før du tar kontakt med din lege.  
  Tanning: skade og nytte

   Evnen til å slikke sol og finne en sjarmerende bronse tan er ikke alt, og alltid ønsker å se bra ut. Hvordan du skal gjøre hvis det tid for hvile sårt mangler? For å hjelpe i denne situasjonen kan spray eller krem ​​for solbrenthet automatisk, som i dag produserer kjente produsenter av kosmetikk. Om soling er skadelig for huden eller ikke - les mer i denne artikkelen.


   Som representerer en brunfarge?


   Dette er et kosmetisk produkt som skaper en midlertidig effekt brunfarge uten soling og fottur i solarium. Dens virkning er basert på farging av det øvre stratum corneum av hudceller.
   Det tan for ansikt og kropp. Verktøy for en svak person.
   Slike kosmetikk oftest gjort i form av spray og kremer. Den første påføres ved sprøyting. Annet - forsiktig gnidd inn i huden i en sirkulær bevegelse. Effekten av deres anvendelse er vanligvis holdt i en uke.


   Fordelene med tanning


   Blant fordelene med denne type tanning bør være følgende:

 •  hastighet. Det ønskede resultat er merkbar nesten umiddelbart;


 •  relativ sikkerhet. Organismen utsettes til den negative virkningen av ultrafiolett stråling. I tillegg er sammensetningen av kosmetiske produkter for automatiske tanning komponenter å ta vare på huden din.


 •  I dag, mange damer nekter å bruke kremer for soling. Hans maskeringsevne er meget høyere enn vanlig tonemidlet. Så det kan være perfekt forkledning og under øynene sirkler og alder flekker.
  Tanning: skade og nytte


   Hvor skadelig soling?


   Skadene fra tanning kan motta følgende grunner:

 •  kosmetikk for rask soling kan forårsake en allergisk reaksjon. Derfor, før du begynner å bruke den, pass på å utføre en spesiell test. Påfør et lite verktøy for å bøye albuen og vente dag. Hvis du har noen rødhet og utslett, er bruken ikke anbefalt;


 •  viktig å huske at avtobronzaty helt beskytte huden mot de negative virkningene av ultrafiolett stråling. Bruk derfor spesielle beskyttende kremer med SPF faktor;


 •  Ikke bruk midler som har utløpt, velger makeup kjente produsenter;


 •  bestående av tanning er alkohol, som er kjent for å tørke huden. Av denne grunn, programmet avtobronzatov, ikke glem om spesielle fuktighetsgivende kremer og lotions. Jenter er ofte interessert i kosmetikk, er satt tanning dårlig for sensitiv og sart hud. I dette tilfellet, eksperter anbefaler å bruke verktøyet hvor innholdet dyhidroksyatsetonu (fargestoff) ikke overstiger 5%.


 •  Sett det må være veldig nøye tynt lag, fordi i motsatt tilfelle vil være ujevn brunfarge. Ikke glem å bruke hansker for ikke zabarvylysya hånd.
   Husk om farene ved tanning piller. De inneholder pigment (kantaksatyn) til slutt akkumuleres i vev i kroppen, blant annet i netthinnen og kan provosere synstap.
  Tanning: skade og nytte


   Tanning: vurderinger skade og nytte


   Anmeldelser av makeup for en rask brunfarge svært mangfoldig. De fleste kvinner foretrekker masse av bedrifter Estee Lauder, Garnier, Dior, Eveline, Loreal, Johnson. De er lett å påføre, har en behagelig lukt, har god hud tone.
   Men noen jenter si at etter bruk av tanning hud flekker, flekker, peeling og rødhet. Derfor, før du påfører best å konsultere en kosmetolog, vil han velge den mest hensiktsmessige midler, gitt den type huden din.
   Følg våre råd og være bra!
  Tanning: skade og nytte

  Frisyrer for kort hår
   I dag, frisyrer for kort hår for kvinner er tilbake til et normalt liv, selv om noen få tiår siden det ble ansett som absurd. En sjelden kvinne kan ikke løses minst én gang i sitt liv beskjæres hår, og noen, etter stil pidstryhayutsya hele tiden, ofte bare endre formen frisyrer.
   Faktisk, kvinners frisyrer for kort hår har mange varianter. Dette frisyre til kjeven, og i stil med "Bob" og cutting "en gutt"
   Hvis du har et ønske om å endre sitt image og kutte ljåen, bør du først vurdere at frisyrer kort hår veldig mye understreke funksjoner og formen på ansiktet. Spesielt påfallende er øynene. Derfor ty til en slik endring av verdi bare hvis du har regelmessige funksjoner og vakker hud.
   Hvis ansiktet ditt er ikke helt perfekt, er det en snarvei bør gjøres veldig nøye, alle detaljene produmavshy, det som vil inneholde mer uttrykksfull i enhver form, og som vil være skjult.

   Frisyrer for kort hår, som passer?


   Nå fokusere på reglene, hvordan å velge en snarvei. Noen frisyrer for kort hår er ikke egnet shyrokokostnыm og full av kvinner, i dette tilfellet vil bli understreket klossethet og massiv kroppsbygning. Heller ikke anbefalt bob radmager og høye jenter, denne andelen visuelt øke.
   Ikke egnet kort hår og de kvinnene som har hull i kjeven (servering eller bred). Ikke bob og de med en kort hals eller brede skuldre, da disse områdene vil bli vektlagt.
   Vakre frisyrer for kort hår er svært godt egnet grasiøs, slanke kvinner og jenter. Med disse påkjenninger miniatyr bilde, uttrykksfulle øyne, meislet skuldre
   Men ikke bry deg om at utseende er mindre. Noen korte hårklipp i stand til å fikse det. For eksempel, hvis du er eier av et rundt ansikt, frisyre med tykke og godt profilerte toppside låser gjøre utseendet ditt mer perfekt.
   Kvinner med avlangt ansikt bør rådes haircut "en gutt" litt volum på sidene, med skrå eller rett, men alltid lange smell. Dette gjelder selv når laget ferie frisyrer for kort hår. "Riktig" pære person i stand haircut "Bob" volum på toppen og litt forlengede tråder foran dekke kinn.
   Dermed form av hårklipp vi forstår, er å forstå hvordan du skal gå inn i det. Dette gjelder ikke bare for de som har gjort svært kort hår.

  Frisyrer for kort hår
   Frisyrer for kort hår, styling for daglig


   Enten gjort daglig styling eller kveld frisyrer for kort hår, vil du trenge en (eller flere) av styling verktøy. Mousse, voks, gel, neglelakk, krem ​​eller noe annet, valget bør gjøres basert på egenskapene til håret.
   For eksempel, tynt hår er det best å gå inn i en mettet midler, noe som betyr at etter hvert sjampo balsam bør brukes. Ved avslutningen bør bruke mousse, siden de er mer skjerpende hår enn andre former for styling og ikke gi dem razlohmachyvatsya.
   Å skape frisyrer for krøllete hår eller tunge til å kunne brukes modellering voks eller krem. Det viktigste er å vite når du skal stoppe og markere en eller to tråder. For kort hår styling er en universell måte å lakk. Den lar deg raskt lage det ønskede bildet. For eksempel, for å skape myke bølger det kan ikke være noe arbeid.
   Vurdere frisyre "Bob" og vurdere alternativene nærmere sin konklusjon. Forslag til eksempler også egnet for å skape frisyrer for andre hårklipp. Du trenger bare å vise litt fantasi og dyktighet. Så starter.
   Det er gunstig for denne frisyre for hver dag. Håret falle side (lav) avskjed og krøll i krølltenger. Klar krøller deretter utført av hårføner og hår lakk fast.
   En raskere versjon konklusjon er denne: håret er satt en liten mengde voks modellering, da de er et lite løft ved røttene og deretter deres lille (eller vil) trenger dishevel. Etter legging hender knapt merkbart påvirker midten avskjed.
   Ganske fort gjort promenadekonsert frisyrer for kort hår etter en treningsøkt vil ikke engang trenger å gå til frisøren, tro meg. Først krølle vi håret på curlers eller curling tynn. Klar tråder tilfeldig delt inn i tråder og separate krøller litt stress ved hjelp av modellvoks.
   Det er et valg: hårgelé og smurt zachesыvayutsya til baksiden. Nachisuyutsya ender på baksiden (du bestemmer hvor mye) og ved hjelp av tips av hårføneren pidhynayutsya ut. Et annet eksempel: side avskjed håret falle. På en bredere front del av curling tråder som danner en lås fast og lakk. På hver side av hårgelé og smurt zachesыvayutsya siden og endelig tilnærmingene er justert sirkulær kam og pidsushuyutsya hårføner.

  Frisyrer for kort hår
   Bryllup frisyrer for kort hår


   Enig ukladok alternativer er ganske enkel. Hvis du ønsker å legge til dine egne justeringer i noen tilfeller med gode ferdigheter kan også lage sine egne bryllup frisyrer for kort hår. Ganske gunstig alternativ når det gjelder pris og tid, og i økonomiske termer.
   Du har kanskje lagt merke til at nylig, er korte hårklipp stadig økende popularitet blant den kvinnelige befolkningen. Dette skyldes det faktum at kort hår er veldig lett å gå inn i egne hender, har de ikke krever spesiell forsiktighet for ikke å forårsake unødvendige problemer. Ingen trenger hver kveld (og noen ganger på morgenen) stå foran speilet og tenke, hva er konklusjonen i arbeidet med å gjøre i morgen. Med kort hår, vil disse problemene forsvinne av seg selv, når mestret flere alternativer for styling.

   Frisyrer for kort hår - Cascade


   Det fremhever cascade frisyre for kort hår. Det er kanskje den mest populære av korte hårklipp. Hvorfor? Svaret er enkelt: selv på så kort hår frisyre legger femininitet, ser fantastisk og det er mange alternativer for sin konklusjon. Du kan bare krølle håret i curlers eller curling hår og dishevel, Bay deretter lakkert. Du kan lage styling hårtørker, heve hårrøttene og zahnuvshy innsiden (eller utenfor) slutter. Noen selv som en liten blowzy visning denne frisyre. Men velger man til din smak.
   Vi prøvde så mye som mulig for å vurdere flere alternativer for sine hårklipp og styling. I tillegg gitt bilder frisyrer for kort hår, håper å kunne hjelpe deg mye raskere å velge.
   Om, sier tvil, bo på en bestemt versjon, vil du alltid hjelpe i denne profesjonelle inne. Det bør bare advare våre skjønn at slike spørsmål skal rettes kun til de påviste mestere eller de som liker et godt omdømme.
   Ikke vær redd for å eksperimentere og være vakker!  
  Яндекс.Метрика