Hvordan tegne øyenbryn (bilder, video)Naturligvis svært få øyenbrynene fikk den ideelle formen og perfekt farge, men likevel passende for den type person. Og til tross for at naturlighet er velkommen i det hele tatt, mange kvinner foretrekker hvis du ikke endrer, den riktige formen sine egne bryn for å matche moderne kanonene av skjønnhet.
Forresten, ingen steder å gå radikal i dette tilfellet er ikke nødvendig. I de fleste tilfeller nok til å velge de riktige kosmetikk som hjelper form øyenbrynene litt justere etter dine ønsker. For eksempel, for dette formålet, spesielt øyenbryn blyant.
Fordelene med denne metoden for korreksjon er at om ikke helt vellykket resultat kan du bare skylle kosmetisk og gjøre et nytt forsøk. Så du risikerer ingenting, og ingenting å tape, bortsett fra noen få minutter av gangen.
Er knyttet danner øyenbryn

Hvis du bestemmer deg for å følge nøye med på øyenbrynene for første gang, uten noen justeringer du fremdeles ikke lykkes. Formen på øyenbrynene må justert, og må ty til noen drastiske metoder, nemlig vыschypыvanyyu eller sletting. Klarert denne prosedyren er beste fagfolk, så ikke ta penger for butikken for å unngå mange problemer i fremtiden. Master vil bidra til å bestemme den riktige formen på øyenbrynene, som er ideelt for ansiktet ditt, gjør de nødvendige justeringer slik at hjemme vil du bare trenger å oppsummere øyenbryn blyant farge som for øvrig kan også anbefale hytta, forlate kolorotypu.
Hvordan tegne øyenbryn (bilder, video)

Selvfølgelig, kan du trekke ut øyenbrynene alene, men bør være svært forsiktig i denne klassen, så du trenger ikke å tegne en blyant kanten helt. Re-lese så mye litteratur om dette emnet, kan du lese nyttige tips om hvordan du velger øyenbryn form for ansiktet ditt, og bare går videre til handling.
Forberedelse øyenbrynene
Når øyenbrynene justert, kan du begynne å forberede dem. For å gjøre dette, må du gre kanten, ved hjelp av en spesiell børste øyenbrynene. Dette vil hjelpe deg å finne hverandre øyenbryn hår på den rette måten. Hvis spesiell børste øyenbryn du ikke gjør det, så dette formålet kan du bruke den gamle vasket børste mascara.
Hvordan tegne øyenbryn (bilder, video)

Plasser børsten vertikalt og feste busten til kanten av øyebrynet. Gre øyenbrynene.
Så blyant (eller en annen tynn og lang gjenstand) for å bestemme begynnelsen, midten og endekant. Gjør det ganske enkelt. Vi må legge en linje gjennom det innerste hjørnet av øyet og nesen vinge (dette vil være begynnelsen på kanten), gjennom vingen av nesen og eleven (dette vil sentrere kant), gjennom vingen av nesen og det ytre hjørnet av øyet (dette er slutten på kanten).
Stages øyenbryn blyant tegning
I prinsippet, for å tegne øyenbrynene kan du bruke spesielle skygge blyant, gel eller voks, men i de tidlige stadiene av blyanten er lettere å håndtere. Vel, hvis du vil ha en voks blyant basis.
Hvordan tegne øyenbryn (bilder, video)

Å tegne øyenbryn, starte fra den nederste delen. Ikke mye pressing, skyver en tynn linje under linjen for vekst av øyenbrynene. Ved utgangen av kanten kan lett forbedre pressen, men ikke overdriv. De øvre øyenbrynene kan gi, men du kan ikke gi det hele avhenger av egenskapene til øyenbrynene.
Velg Contour blyant, skygge som maksimalt to nyanser mørkere enn den naturlige fargen på øyenbrynene. Hvis du er blond, er det best å bo i en forskjell i tonen. Selv om arten av håret er mørkt, ikke bruk en svart blyant, eller vil se unaturlig.
Når du promalyuvaly grensene for øyenbrynene, gå til å fylle disse grensene. For å gjøre dette, må du nøye trykke sterkt trekker all øyenbryn. For å gjøre dette, se på bildene.
Hvordan tegne øyenbryn (bilder, video)

Når du har tegnet øyenbrynene kan også bli ytterligere understreket som vil gi ditt syn på åpenhet og uttrykksfullhet. For dette formålet, kan du bruke en concealer som er to nyanser lysere enn huden din og pensel. Børste med concealer under øyebrynet bør holde, deretter øvre kant for å gi et naturlig utseende.
Det er alle perfekte øyenbryn trukket i blyant, du fikk den.
Hvordan tegne øyenbryn (bilder, video)

Tips til å bruke et øyenbryn blyant
For naturlige bryn:
ikke overdriv. I dette tilfellet er det bedre å ikke dorisovat enn tegnes på nytt;
Velg riktig farge blyant. Hvis det er for mørkt, er det ingenting, men øyenbrynene malt på ansiktet ditt, vil du ikke se;
ikke vær redd for å testere i salgskonsulenter, bare så du kan velge riktig farge;
Velg kvalitetsprodukter som er forskjellig mykhet og fasthet.

Video hvordan å trekke øyenbrynene
Gul utflod hos kvinner
 Dristige kvinner - helt normal prosess. Imidlertid bør hver kvinne kunne skille hvitt fra en sunn kropp sekreter provosert patologi. Vanligvis, tanken på svikt i kroppen, utseendet på infeksjon foreslå gul utflod hos kvinner. Og utseendet av mistanke bør umiddelbart søke legehjelp.
 Sunn gul utflod
 Utflod - ikke en grunn til å få panikk. Med mindre, selvfølgelig, er ikke utvalget et tegn på sykdom. Hvordan gjenkjenne et sunt utvalg? Normal farge kan være gjennomsiktig, hvitaktig, noen ganger, er lys, mørk gul. Det vil si, den gule utvalg - er ikke alltid et tegn på svikt.
 Imidlertid, farge - ikke den eneste egenskap. Fet tekstur bør være homogene, også tillatt hvite, som er små klumper (klumper er ikke uten væske). Enhver kvinne bør kjenne kroppen din, dens funksjoner og bør observere at på forskjellige stadier av menstruasjonssyklusen, varierer mengden av utslippet.
 Normal utflod, gul, bør ikke ha lukten bør ikke være kløe vulva. Gul utflod kan også vises på slutten av menstruasjon, da gradvis gå noe blod, eller tidlig om menstruasjon begynner gradvis.
 Uansett hva det var, noen av de ovennevnte tegn til utslipp bør ikke bry - gå til legen gir ingen mening, og ingen infeksjon.
 Underlivsinfeksjoner: klamydia, gonoré
 Gul utladning i kvinner vises som et symptom på genital-infeksjoner forårsaket av mikroorganismer. Det vil si, det er ikke bare gul utflod og betennelser og andre klager. Vanligvis gul utflod ta for trichomoniasis. Det øker også antallet valg.
 Trichomoniasis kan skjelne følgende funksjoner: gul-grønn, skummende, innholdsrik utladning, irritasjon og kløe vulva. Hvis trichomoniasis er kombinert med en eller annen form for infeksjon (vanligvis gonoré, klamydia), for å farge eller lukt av utladning kan endres.
 Gul tildeling støtt med gonoré. De kan dessuten være en ytterligere og purulent, kjøp grønn nyanse. Det er hvite kan være ledsaget av svie eller smerter ved vannlating, rødhet i de ytre kjønnsorganene. Men kanskje malosimptomno sykdom. Derfor, hvis karakter av utladnings endringer, er det nødvendig å se en lege.
 Smittsomme sykdommer: adnexitis, vaginitt, salpingitt
 Bakteriene i skjeden er alltid der. Men i en sunn kropp, har de ikke føre til problemer. I motsetning til dette, bakterier opprettholde normal vaginal surhet, beskytte mot infeksjonssykdommer. I normal vaginal mikroflora kvinne føler ingenting, bare ingen klager. Men hvis antall bakterier varierer, kan det utvikle seg, slik som bakteriell vaginitis, ledsaget av rikelig gul utladning.
 Hvorfor er ødelagt mikroflora balanse? Det er flere grunner til alt fra feilernæring, dårlig hygiene ending omsorg. Forresten, er bakteriell vaginitis tegnes ikke bare av uspesifikk belyamy, men kan også være ledsaget av halsbrann, ubehag, smerte under samleie.
 Cervical erosjon kan også være ledsaget av en gul utflod. Dette skjer fordi når erosjon er ofte også betennelse forårsaket av bakterier.
 Hvit Gul mulig i betennelse i egglederne (salpingitt) eller eggstokkene (adnexitis). Selvmedisinering er ikke nok. Gynekologen oppnevner langvarig behandlingsopplegg som bør observeres nøye. Ellers kan sykdommen føre til infertilitet.
 Kort sagt, gul utflod - i seg selv er ikke et tegn på sykdom. Hvis de er individuelle trekk av kroppen, er opplevelsen ikke nødvendig. Hvis tegnet av utslipp endres, er det noen flere symptomer som bekymring, bør det bli skrevet til gynekolog. Og trekk det ikke er nødvendig - sykdommen vil ikke bare behandle det lenger så nødvendig.  
Яндекс.Метрика