Hvordan å trekke seg fra binge hjemme? Populære og velprøvde verktøy

 Alkoholisme - er ikke bare en vane eller moralsk fordervelse av den menneskelige konsekvens. Dette, blant annet en alvorlig sykdom som krever oppmerksomhet og sympati til de pårørende til pasienten. Og, som dere vet, er alltid ledsaget av kronisk alkoholisme binge, utgang som mennesket er ikke lett. Men alkohol forårsaker lange alkoholisk forgiftning slike farlige stoffer, slik som acetaldehyd, som er produsert i kroppen fra etanol. Vurdere hvordan å trekke seg fra binge hjemme kjær.
 Hva skjer under en binge?
 Alkohol er en konsekvens av den allerede etablerte avhengighet av humane sprit. Videre i denne perioden pasienten ofte ikke ønsker å drikke, men hans forgiftet kroppen krever regelmessige doser av alkohol. Kroniske alkoholikere si at de verke kroppen begynner mer eller mindre stabilisere helse bidrar bare alkohol.
 Men, det fører til mer alvorlig forgiftning, gift bygger seg opp i vev og organer, forårsaker hvert system av kroppen arbeid på grensene for sine evner. Dette er en meget farlig tilstand som lar folk alene ofte ikke kan. Så må han umiddelbart gi kompetent og profesjonell hjelp.
 Flere anbefalinger for tilbaketrekking fra binge
 Prosedyren for tilbaketrekning fra kronisk alkoholiker binge innebærer vanligvis rense kroppen fra forfall produkter av alkohol. Og du kan til og med bruke det hjemme viktigst, følger klart alle instruksjoner.
 1). Pasienten drikker te eller kaffe med sitron. Syrer som inneholdes i disse drikkene kan effektivt nøytralisere giften.
 2). Bland i et glass vann 3 dråper ammoniakk og gi drikker blandingen.
 3). Pasienten bør ta aktivt kull (du må drikke og narkotika hastighet på 1 tablett pr 10 kg kroppsvekt).
 4). Følg den mannen du utlede fra binge, tok en kald dusj i intervaller på én time.
 5). Oppløse et par aspirin tabletter i et glass vann og drikk pasienten bør gjøre det tre ganger om dagen, holder 4 timer mellom doser av aspirin.
 6). En god måte å fjerne giftstoffer er melk og honning.
 7). Å nøytralisere giften, dannet som et resultat av sammenbruddet av etanol prosessen, kan du også gi en person som lider av overstadig, surkål saltlake eller agurk saltlake, vann med sitronsaft, sur eplejuice.
 8). Det anbefales også å ta vitamin C og B-vitaminer, nikotinsyre og glyserol.
 9). Du kan mate pasienten sur suppe eller drikke sin rike buljong.
 10). Spør kjøttkraft hofter. Og hvis en person lider kvalme og kan ikke drikke, legge til en drink (som for øvrig gjelder for alle drikker som du vil bruke i produksjonen av binge) is.
 11). Resultater av kronisk alkoholiker binge kan hjelpe valokordin (valoserdyn). Bland 1 ts Motherwort. Og skjeen 1 t. Spoon av anstrøk av vendelrot og legge til 20 dråper valokordin.
 12). Å nøytralisere litt hodepine, satt på hodet til pasienten sennep.
 13). Vel visp ferske egg, salt det og tvinge pasienten til å drikke.
 14). Bland 1 liter vann 05 liter yoghurt. God salt blandingen, legg en skje med sukker i den, røre og la til å drikke i ett jafs.
 15). Plasser den personen du utlede fra binge søvn. Prøv å gi ham de mest komfortable forhold for rekreasjon. Husk at det tar lang yzmuchannыy kroppen og søvnkvalitet.
 Følg disse anbefalingene ved å kombinere metoder for avl binge, og innsatsen vil sikkert lykkes.

Etter en stund alkohol forlater kroppen?
 Russland - et fascinerende land. På grunn av sin geografiske posisjon og mentalitet av beboere som bor i landet vårt, er alkohol ikke forbudt matvarer, for eksempel i enkelte muslimske land. Faktisk har den moderate bruken av "grønn slange" ikke føre til alvorlige konsekvenser. Det kaukasiske hundreåringer konsumere rødvin hver dag uten mye skade på helse. Selvfølgelig, bør alt være i moderasjon. Videre bør du ikke drikke alkohol til barn, gravide og drivere kommer til å kjøre. For friske mennesker er moderat forbruk av god vin eller konjakk ikke forbudt.
 I livet er det ofte situasjoner hvor det er en umiddelbar berøvelse av alkohol fra kroppen. For eksempel, trenger du en blodprøve eller få inn på grunn av uforutsette situasjoner. Mange er interessert i spørsmålet: "På grunn av hvor mye alkohol forlater kroppen?". Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet ikke eksisterer, fordi det avhenger av mange faktorer. Først, på mengden av alkohol konsumert. Det er naturlig at jo mer alkohol ble funnet inne i kroppen, vil jo lenger den skal vises. Sekund, festningen inntatt alkohol og kroppsvekt. For eksempel, 300 g av vodka full mann som veier 70 kg, fullstendig utskilt i løpet av 24 timer. Den samme mengde øl styrke på 8% er fjernet fra kroppen i ca 4 timer.
 Tilbaketrekkingen av alkoholen fra kroppen. Hvordan virker det?
 Alkohol utskilles fra kroppen på to måter. En rekke av ren alkohol fordamper gjennom hud og lunger. Selv noen mengde alkohol skilles ut gjennom nyrene. Dette skjer relativt raskt. Mesteparten av alkoholen (minimum 70%) i leveren dekomponerer og svinger i løpet av behandlingen av en toksisk forbindelse - acetaldehyd, noe som fører til cirrhose. Her behandlingen og utgang er lang nok. Svært mye hastighet rensing kroppen av alkohol avhenger av leveren. I frisk voksen mann som veier 80 kg per time utgang 01-015 ppm av ren etanol. Frekvensen av fra leveren til å øke alkohol alene ikke kan. Men det er gode nyheter. Heller rense kroppen for skadelige stoffer hjelpe nyrene og lungene.
 Tilbaketrekking av alkohol gjennom nyrene og lungene
 For rask rensing kroppen av alkohol, bør du drikke rikelig med væske mens du går utendørs. Veldig nyttig i slike tilfeller, søt te. Først, den inneholder koffein, som vellykket kjemper med alkohol. For det andre er det te en utmerket vanndrivende. Men ikke bli involvert fordi koffein og alkohol øker blodtrykket. Kombinere høye doser av begge kan forårsake et hjerteinfarkt.
 Ikke stol på agenter "Antypolitsay" og folk metoder?
 Vi bør umiddelbart nevne narkotika av denne typen viser ikke alkohol fra kroppen. Deres sammensetning gjør det lettere bakrus. Visse dufter som finnes innenfor disse tablettene avbrutt lukt. Motgift for øyeblikkelig fjerning av alkohol fra kroppen ikke eksisterer. Enhver test viser tilstedeværelsen av alkohol i blodet. Selv medisinske metoder som er kjent i daglig tale som "tilbaketrekning fra binge", faktisk bare støtte leveren, hjertet og andre organer og akselerere nyrefunksjon. Fullstendig tilbaketrekking av alkohol fra kroppen fremdeles ikke er rett.
 Kjent populær metode for rensing av kroppen aktivert karbon hjelper ikke i tilfelle av alkohol. Etanol molekylene er så små at sorbenten kan hente dem. Det kan fremskynde tilbaketrekningen av alkohol fra kroppen normal oppkast. Rensing magen fra alkohol, som scoret å komme inn i blodet, kroppen raskt komme til deg. I alle fall ikke å ty til ulike metoder for å rense kroppen for alkohol, er det bedre å ikke misbruke.  
Hvordan fjerne giftstoffer fra kroppenDet skjer ofte at regelmessige besøk til treningsstudio, en streng diett, et balansert kosthold, nektelse av alkohol og røyking ikke gi resultater, som vi forventer å få ballen til dårlige vaner for en sunn livsstil. Ser i speilet, vi også observere grå og sykelig hudfarge, sorte øyne, og musklene i armer og ben er livløs. Vi føler ikke forbedring av helse, helsefremmende og godt humør.
Det faktum at i løpet av årene med alkoholmisbruk, røyking, feil kosthold spise store mengder av semi-fet og krydret mat i kroppen vår har samlet et stort antall av giftstoffer som giften kroppen og blokkerer normal funksjon, forårsaker et stort antall sykdommer ved hjerte, hormonelle og immunsystemet.
Hvordan komme inn i våre kroppen giftstoffer
Giftstoffer - en kjemisk eller naturlige giftstoff som i hele vårt liv er faste følgesvenner i kroppen vår. Hvis en person har god helse, er han helt i stand til å kvitte seg med sine "nærvær" på egen hånd, men er minst stresset til å bevege kroppen som giftstoffer umiddelbart begynne skladuvatysya som de viktigste organer som er ansvarlige for sin tilbaketrekning, som inkluderer leveren, lungene , tarm og hud, kan ikke lenger takle oppgaven.
Naturligvis, unngå å få disse giftstoffene i kroppen vår Ingen har noensinne, siden de viktigste årsakene til deres forekomst:
- Farlig mat;
- Alkoholholdige drikker;
- Luftforurensning;
- Røyking.

Men dette er ikke hele listen over grunner. Være nødvendig for deres fjerning fra kroppen etter at noen mat-forgiftning. Også stor skade på kroppen vår kan komme på riktig valgt diett. Blant annet er det årsak til å få dem inn i kroppen ofte bruk av visse medisiner.
Ansikt og giftstoffer
Hår og Skin Face Først ta på seg utfordringen med rus. Moderne skjønnhetsindustrien tilbyr et vell av verktøy for å bekjempe giftstoffer og havsalt for bad, som også bidrar til å fjerne giftstoffer. Den viktigste middel for avgiftning er oksygen serumer, kremer og geleer for vasking, rensing sjampo, masker og mer. Mesteparten av disse midlene har på sine flasker og pakker inskripsjonen "detox" eller "anti-stress".
Åpenbart disse assistenter er gunstig for huden, metter den med oksygen, noe som gir huden et sunt utseende, men spesielt beundre denne avgiftning er ikke nødvendig. Vår kroppen å bekjempe giftstoffer trenger ekstra næring enn vanlig rengjøring av overdreven og kunstig stimulering som alt annet kan velge ønsket stoff i hudcellene.
Fighting toksiner
Selvfølgelig, i dag er det mange stoffer som søker å bringe alle de skadelige stoffene som har samlet seg i kroppen, men før du starter chemo giften i seg selv, som vil eliminere giftstoffer fra samme art, men i stedet vil gi en hel haug med andre, er det verdt å nevne de gamle folke måter.
Selvrensing av kroppen - dette er hva som gir lymfe. Hun tar den viktigste rollen i samlingen. Sin handling er rettet mot å tiltrekke skadelig for lymfeknutene omfordeles dem til å utlede system. For å opprettholde kroppen kan gjøre sport, badstue, for å provosere svette og eliminere en del av akkumulert skadelige stoffer.

Kontakt lymfe kan, ved hjelp av følgende blanding:

- Sitronsaft (200g)
- Orange (400g)
- Grapefrukt (400g)
- Destillert vann (1 L).

Det bør ta hver morgen i 10 dager og om natten for å gjøre en rensende klyster. Også rense blodet og kroppen av disse giftstoffene vil juice fra epler og nesle i forholdet 100 g til 100 g. Drikk det bedre på tom mage en halvtime før frokost, og behandling må være minst 20 dager.
Fartøyer kan renses for giftstoffer som bruker hvitløk. Bla gjennom kjøttkvern to ganger 350 gram hvitløk, velg deretter denne massen 250g mer saftige deler og hell 200 gram alkohol. Deretter press infusjonen og sette på et kjølig sted. Sette mot blandingen bør være 10 dager. Drikke trenger denne medisinen under ordningen: Start med en dråpe og 20 ml melk hver dag å øke dosen til 25 dråper til slutten.
En god assistent er magen, dets virkning er rettet mot assimilasjon av næringsstoffer og fjerning av skadelig. Den naturlige prosessen med utgivelsen av giftstoffer i forgiftning er oppkast. Hvis det ikke er noen fjerning av giftstoffer, har personen som halsbrann, oppblåsthet og redusert appetitt. For naturlig barriere er lagret, må du spise.
Urter for å fjerne giftstoffer
Det er en meget effektiv måte å bringe skadelige stoffer fra kroppen. Det er et spesielt utvalg av planter og produksjon av disse samlingen, som består av 9. mai:
- Blomster: bokhvete frø, spisskummen sand, våren primrose;
- Leaves, brennesle, peppermynte, malurt, knotweed normal;
- Root, løvetann, sofaen.

For å forberede denne infusjonen, må du blande like deler av disse plantene er tørket, deretter helle en kopp kokende vann en spiseskje med tørr blanding i 20 minutter og drikke hele dagen i minst en halv time før måltider for et par slurker. Også urter, viser kroppen av skadelige stoffer inkluderer johannesurt, calendula, lind, barnåler, gran, storfe, plantain, kjerringrokk og musk.
Like effektivt verktøy som tillater kroppen å utvise fra alle giftstoff akkumulert gjennom årene, er selleri. Det er nødvendig å forberede saften fra stilkene og røttene av selleri, og ta det i en te-skje tre ganger om dagen. I tillegg hjelper det å gjenopprette metabolske behandler betennelse i urinveiene og bidra til å miste vekt.
Fjerne giftstoffer fra kroppen kan hjelpe gulrøtter, rødbeter, squash og linser. Å kvitte seg med skadelig bruk bare gulrøtter rå, kombinert med en lys rosiner, rødløk og kokte røde bønner. En annen god bruk gulrot salat kledd med sitronsaft og vegetabilsk olje, helst uraffinert.
Salat forberedt fra rå gresskar du gni revet og krydret med sitronsaft og appelsin - Rens kroppen etter å ha drukket alkohol og fet mat spist. Rensende effekt har bete og linser: de nøytraliserer giftstoffer som er resultatet av kritikkløs spise. Ernæringseksperter anbefaler å kombinere rødbeter med oshparennыm svisker, og linser koker suppe, som er like godt egnet for strenge dietter og spise elskere.  
Яндекс.Метрика