Hvordan å trekke seg fra salt ledd?
 Vanligvis salt i kroppen blir oppløst. De er en del av de grunnleggende biologiske fluider, lymfe, blod, etc. Men i strid med nervøs og humoral regulering av saltkonsentrasjon når et kritisk verdi som utløser deres krystallisering. Denne prosessen er ledsaget av smerter av varierende grad av intensitet, bevegelseshemming og vev deformasjon ledd.
 Faktorer som bidrar til utsettelse av salter i leddene:
metabolske sykdommer;
dårlig kosthold (overflødig fet og krydret mat);
systematisk overspising;
vektig;
røyke;
alkoholmisbruk;
genetisk predisposisjon;
hjerte- og endokrine systemer;
sykdommer i urin system, etc.
 Diet - bærebjelke i behandling
Skriv ut overflødig salt fra kroppen vil hjelpe medisinsk diett. For sin forberedelse er best å konsultere med en erfaren lege. Generelle anbefalinger for korreksjon av det daglige kostholdet og kosthold er:
gi opp kjøtt. Ingen pølser, pølser og kjøttboller;
utelukke fra din diett som mel og sukker;
grønnsaker som inneholder for mye stivelse du er kontraindisert;
Prøv å spise lite men ofte (4-5 ganger om dagen). Lag en tidsplan for måltider og bare følge ham;
nyttig for din kropp ulike frokostblandinger, yoghurt, ost. Men når matlaging mat Unngå salt;
for normalisering av fordøyelsessystemet kan ta kosttilskudd som inneholder lakto - og bifidobakterier.
 Tradisjonelle oppskrifter for å fjerne salter fra ledd
 Furu buljong med søt
Ingredienser:
Barnåler (grener av ung furu) - 50 p;
løk (hakket) - 1 ss;
Lakris rot (hakket) - 1 teskje;
nype bær - 2 ss;
vann - 2 liter.
 Forberedelse
I ren ware helle åler, løk skrelle og lakris rot. Røre. Helle kaldt vann og legg på lav varme. Cook infusjon tar ca 2 timer. For fem minutter til kokt tilsett bær hofter nåler, pre-cut dem.
Hell suppen i en termos, infused i 10 timer. Klar infusjon belastning og kjølig. På den dagen du trenger å drikke ca 4-5 liter furu kjøttkraft.
 Bryllupsreise frokost
Ingredienser:
flytende honning - 1 liter;
stenfrie rosiner - 1 kg.
 Hvordan du bruker
Hver morgen på tom mage spise vekselvis 100g rosiner 100g eller honning. Varighet - 20 dager. Det er veldig enkelt, men samtidig veldig effektiv måte for mange mennesker bidratt til å lette smerter og bli kvitt saltavleiringer i leddene.
 Buljong solsikke
Ingredienser:
solsikke root (hakket) - en kopp;
vann - 3 liter.
 Forberedelse
Et glass solsikke rot hell i en ren bolle, dekk med vann og kok i ca 10 - 15 minutter. Buljong avløp og kjølig, drikke 1 til 2 liter om dagen. Varighet - 2 til 3 måneder.
 Vannmelon ekstrakt
Ingredienser:
vannmelon rinds - 200 g;
vann - 1 liter.
 Forberedelse
Hell kokende vann vannmelon skall, la (10 - 20 minutter). Drikk infusjon flere ganger om dagen. Dette betyr at, til tross for sin enkelhet, har en sterk diuretisk virkning og solehinnyy.  
Hvordan forbedre peristaltikk?
 Denne delikat problem som forstoppelse, er det et brudd i funksjon av tarmen. Derfor, for å normalisere peristaltikk, er det nødvendig å beholde vann i tarmen og fylle det med fiber. På grunn av forstyrrelser i mage-tarmkanalen til slutt skade hele kroppen. Normalt stol bør være hver dag, hvis ikke mer enn 15 dager, må du stimulere peristaltikk. Bivirkninger forstoppelse:
 døsighet;
 svimmelhet;
 ikke frisk pust;
 tyngde i magen;
 tap av appetitt;
 hodepine;
 apati;
 belagt tunge;
 irritabilitet.
 Tett tarmen fører til stagnasjon av blod, og han, i sin tur fører polypper, åreknuter, hemoroider og med kreft.
 Hvordan forbedre peristaltikk?
 1.  Når du mottar høy-kalori matvarer må gi henne nok tid til å peretravytysya. Neste måltid bør ikke skje før dette tidspunktet.
   Spis så mye "rå" mat: frukt, grønnsaker, urter og frukt.
   Fersk juice "trigger" tarmer.
   Bra for tarmen spiret korn kornforbruket.
   Spise måltider, spesielt bokhvete, havre og hirse, men ris og semulegryn bør begrenses.
   Gunstige effekter på motilitet mineralvann uten gass.
   Nøtter også forbedre peristaltikk.
   Noen matvarer føre til en lakserende effekt motstandsdyktig, svisker, aprikoser, plommer, gulrot juice, pickle kål, reddik juice, fiken, spinat, rabarbra, druer, salat med gulrøtter, rødbeter og kål.
   Drikk rikelig med væske - ca 2-25 liter. dag, spise vsuhom'yatku. Sørg for å drikke på tom mage om morgenen glass rent vann. Det er tilrådelig alltid å drikke vann i det hele tatt, i stedet for andre drikkevarer. Det er bare rent vann oppløser et giftstoffer og hjelper dem ut.
   Begrens inntaket "segl" produkter: gelé, sterk te, ost, hardkokte egg, varme retter, granateple, blåbær, solbær, pære, kakao.
   Normaliserer tarmer meieriprodukter: yoghurt og kefir. Det er også godt å ta dem før sengetid.
   Spis 5-6 ganger om dagen gradvis.
   Ikke misbruk poteter, smør, mel.
   Drikke kalde drikker.
   Øker peristaltikk krydret krydder og krydder, sjømat.
   Busting dårlige vaner: røyking, alkohol.
   Tygge nøye mat.
   Unngå raffinert mat og sukker, fargestoffer, konserveringsmidler, stabilisatorer, tilsetningsstoffer, smaker, brus, røkt, brent kaffe.
   Spise mindre fet mat. Men kjøttet må spises med grønnsaker.
   Ikke bli båret bort å ta avføringsmidler.
   Følg øvelse for å styrke mage- og bekkenbunnen, stiger kroppen, bøying, husokkupasjon, kronglete, roterende overkroppen, bena bøyd stiger til brystet, Kegel-øvelser.
   Gå i idrett fører til hjernerystelser underliv, svømming, løping, tennis, ridning, mobile spill.
   Unngå stress, påvirker det også negativt intestinal peristaltikk.
   Spiser nok magnesium. De er rike på disse matvarene: nøtter, bokhvete, sennep, tang, bygg gryn, hirse, havregryn, erter og bønner. Også nyttig som et profylaktisk tiltak for å drikke Magne-B6.
   Øve puste magen.
   Ikke undertrykke trangen til å gjøre sitt fornødne.
   Tradisjonelle metoder for normalisering av tarm
  1.  Vekslende varmt (3 minutter), og kald (ppm) for å komprimere magen.
    Klyster. Men for å bli involvert i hyppig bruk er ikke nødvendig.
    Massasje magen. Stryke det med klokken før du spiser.
   Hvordan forbedre peristaltikk?

    Stearinlys med propolis.
    20 dråper anstrøk av propolis helle et glass vann, drikke om morgenen på tom mage.
    Entre psyllium. De er tatt i pulverform en teskje tre ganger daglig før måltider.
    Kli. De aksepterte en teskje daglig og zapyvayutsya 200 g vann.
    Buckthorn bark. En spiseskje hell kokende vann og drikke hele dagen.
    Våkne opp, du får ikke ut av sengen, bruker en finger på sin navlen til det øyeblikket du føler det pulserende, og slipp.
    Brygget drikke og Senna.
    Ta en teskje før måltider knuste frø av melk tistel.
    Røde rognebær må hentes etter den første frosten, dekk med kokende vann, for å ta i løpet av dagen.
    Eikenøtter trenger å samle, kutt, tørr, grind, brygge og drikke melk.
    Ta en teskje før måltider knust psyllium.
    40 gram linfrø satt i en beholder med lokk og hell uraffinert solsikkeolje inntil kapasiteten blir 250 ml blanding. Deretter lukker lokket og insisterer 2 uker på et mørkt sted. Før bruk skal blandingen ristes eller riste, ta en spiseskje før sengetid. Du kan legge til en kopp yoghurt.
    Spis et fedd hvitløk i bacon en dag. Hvitløk gjenoppretter normal bakterie miljø, og fettet gir choleretic effekt, regulerer alt dette tarmer.
    Knust og dampede hofter ta en halv teskje før sengetid.
    God hjelp dynket tyttebær. For dette formålet det vaske, hell kokende vann og la, oppbevares i kjøleskap. Spis en skje før måltider.
    Hvis du finner deg selv fordøyelsesproblemer, bør du oppsøke lege fordi svikt kan skje på grunn av sykdommer i urin-systemet, tenner, lever og så videre.
    Husk at rutinen, tilstrekkelig søvn, spising ved vanlig time, avføring på samme tid, fysisk aktivitet, sunne tenner, riktig ernæring - alt dette er grunnlaget for den normale funksjon av tarmen. En frisk tarmen er i stand til å fjerne alle giftstoffer og nedbrytningsprodukter, og derved renser hele kroppen som helhet. Siterer orden i tarmen, samtidig bli kvitt problemer med andre indre organer (lever, galleblære, mage) og føre til hud og hår ser strålende og vakker tilstand.  
Hvordan bli kvitt forstoppelse under svangerskapet?
 Forstoppelse - et vanlig problem blant gravide kvinner. Hver fjerde jente, som er glad påvente av baby, møtt med dette ordensforstyrrelser. Forstoppelse - en sjelden eller tørr avføring (minst tre ganger i uken). Vordende mor faller i forvirring: hvordan man skal håndtere dette ordensforstyrrelser når nesten alle rusmidler, og noen produkter kan ikke bruke det? Prøv å forstå dette problemet. Årsaker til forstoppelse under svangerskapet
 Problemer med en stol kan forårsake bekymring for kvinner i hele svangerskapet. Men i hvert trimester i dette "delikate" problemer sine grunner.
 1.  Forstoppelse i første halvdel av svangerskapet. Progesteron - den viktigste årsaken til tarmproblemer tidlig i svangerskapet. Det var under påvirkning av dette hormonet er avslapning av glatte muskler. Effekter av progesteron på livmoren strekker seg primært, men faller under angrep og tarmene. Det bør bemerkes tidlig toxicosis, som en kilde til problemer med tarmer. Han fører til dehydrering av den kvinnelige kroppen, og som et resultat av hyppig forstoppelse.
   Forstoppelse i andre halvdel av svangerskapet. De fleste låser begynner å forstyrre en kvinne i andre halvdel av svangerskapet. Den viktigste årsaken til oppstår problemer er klemme tarmen voksende livmoren. Andre årsaker er lav motorisk aktivitet av kvinner. Hvis en jente før ønskede svangerskap fulgt forskjellige dietter, med utbruddet av joyous tid i livet hennes, kan hun slappe av og begynne å ta skadelige produkter som også kan føre til forstoppelse.
   Problemer med tarmen og forårsake jerntilskudd. De er ofte foreskrevet til pasienter med anemi. Men nå er det trehvalentnыm preparater av jern (jernholdige alternativ), som ikke har denne bivirkningen.
   Farene ved forstoppelse under svangerskapet
   Forstoppelse i alle fall ikke kan ignoreres, fordi de utgjør mange farer for mor.
   For det første, forstoppelse - en viktig årsak til brudd på naturtarm. Som et resultat av å multiplisere mikrober er lett å komme inn i urinveiene, infiserer kjønnsorganene og kan forårsake vaginitt - betennelse i slimhinnen i skjeden.
   Dernest kan rus forårsake hodet og muskelsmerter, og forstyrre søvnen.
   For det tredje, forstoppelse negativ effekt på huden. Vises gulaktig fargetone tapt elastisitet.
   For å unngå å forårsake uønskede effekter av forstoppelse, vet du nøyaktig hvordan du skal håndtere det. Men vordende mødre må huske at ikke alle midlene i denne avgjørende perioden av nyttig og trygt!
   Grunnleggende regler for gravide kvinner med forstoppelse
  1.  Spis så mye fiber: brød av hvetemel, bokhvete og havregryn.
    Inkludere i kosten av rødbeter, svisker, aprikoser.
    Spis mer frisk frukt, grønnsaker (300 500 g per dag).
    Salat dressing med olivenolje. Den har en choleretic effekt og forbedrer peristaltikk.
    Drikk rikelig med vann. Hvis legen anbefaler ikke du begrense væsker, prøve å drikke minst 2 liter vann. I løpet av dagen, drikke vann i små slurker.
    Det bør begrense forbruket av raffinerte produkter. Utelukke fra kosthold pasta, sukker, godterier, brød mel sliping høyere.
    Movement - nøkkelen til trivsel!
    Hvis legen ikke er begrenset til sport du så prøve å bevege seg mer. Gå i parken, melde seg til bassenget, yoga kurs. Jevnlig rozmynaytesya huset.
    Dette er viktig!
    Det viktigste - ikke gi kroppen din den ekstra arbeidsmengden. Før klasser bør du konsultere legen din.

    Når du trenger ekspertråd nødvendig
    Dessverre ikke alltid normalisering kosthold fører til garantert positive effekter. Hvor kosthold er ikke nok, er det bedre å oppsøke en spesialist. Tabletter, lys og andre former for forstoppelse bør utnevne en lege. Tradisjonelle medisiner kan være svært farlig under svangerskapet. Ikke overdra sin egen urteterapi, sørg for å konsultere en spesialist.
    Forebygging av forstoppelse under svangerskapet er nært forbundet med normalisering av kosthold, tilstrekkelig vann tidsplan daglig fysisk aktivitet. Garantert midler fra forstoppelse under graviditet, dessverre ikke. I mer alvorlige tilfeller bør behandling oppnevne sakkyndig.  
Яндекс.Метрика