Hvordan å unngå overdreven vektøkning under svangerskapet

 Når er første trimester av svangerskapet, og med det morgenkvalme og andre manifestasjoner av toksisitet, er de fleste vordende mødre begynner vid'yidatysya. Overvåkere erfaring er ikke nødvendig, du kan spise så mye du vil, og folk bare dyttet alle slags godbiter og delikatesser. At hendelsen pounds og raskt. Men ikke glem at overflødig vekt under graviditet reglene kan resultere i noen ubehagelige konsekvenser.


 Normal vektøkning under svangerskapet


 Aktiv vekst av barnet, og med det moren starter etter 12-15 uker. Normal vektøkning under svangerskapet er 9-16 kg hvis du venter tvillinger, de 16-21 kg. Små avvik fra normen anses helt akseptabelt. Veies hver måned. Følg fremgangsmåten i morgen, ikke spiser frokost. Veiing velge de samme klærne. Resultatene registreres i en notatbok. Du kan også veies og måles på Kvinneklinikken. Set pounds er gradvis. I de tre første månedene av dette kan være bare 1-2 kg, deretter i andre trimester til ett kilo per måned, 6-9 måneder til ett kilo i uken. Brå endringer i vekt kan signalisere noen avvik i løpet av svangerskapet. I slike tilfeller trenger spesiell omsorg og følsomhet for spesialister. Men dette er bare omtrent rente skalaer, hver kvinne er unik, noe som betyr at hver graviditet fortsetter annerledes.
Hvordan å unngå overdreven vektøkning under svangerskapet


 Hva du trenger å spise vordende mødre


 I utgangspunktet problemet med fedme hos kvinner oppstå på grunn av en ubalansert diett. Dietten av forventningsfull mor bør være: frisk frukt og grønnsaker, magert kjøtt og fisk, urter, juice, helst fersk brød av hvetemel, meieriprodukter, spesielt ost og ost. Hvis du vil ha søte, foretrekker svisker, tørkede aprikoser, rosiner, Finike. Begrens deg til bruk av kaffe og te. Prøv å erstatte den med grønne og urtete bedre. Også ta hensyn til tilberedningsmetoder. Foretrekker kokt, bakt og dampet mat.
Hvordan å unngå overdreven vektøkning under svangerskapet


 Hvordan ikke å få vekt under svangerskapet


 Kvinne i "interessant stilling" er ikke syk og krever ikke sengeleie (hvis ikke utnevnt lege). Prøv å bevege seg mer og oftere utendørs. Dette er ikke bare en positiv innvirkning på barnet, men også hjelpe deg med å forberede seg til fødselen. Også, for å ikke gå opp i vekt under svangerskapet, spiser bedre ofte men små måltider hver 3-4 timer. Følg bestemt regime av dagen: full frokost, lunsj og middag. Gi opp burgere, salater med majones, smør kaker og bakverk. Dette betyr ikke at du trenger å sitte på en rigid diett. Men se opp for balanse diett fortsatt står. Snakk med legen din, hvilke kurs det er nyttig å gå. Nå blitt svært populære selv fitness, yoga for foreldre. Dette er ikke bare nyttig, men du brakte sammen med sin mann i en slik avgjørende øyeblikk. Du kan også besøke bassenget eller spesielle aerobics. Det hele avhenger av dine ønsker og evner. 
 Svangerskapet - en spesiell status for hver kvinne, så prøv å bruke denne perioden, betale mer oppmerksomhet til den fremtidige baby, ikke alltid spise foran TV. Da problemet med overvekt under svangerskap ikke er nøyaktig oppstå.
Hvordan å unngå overdreven vektøkning under svangerskapet

Mørke ringer under øynene til et barn: årsaker og løsninger
 Legene sier ofte at barn ikke er små voksne kopiere. For voksen søvn, selv kronisk, ikke en faktor som kan gjøre ditt preg på eksteriøret på kort sikt. Barnet er, signaliserer det inntrufne nesten umiddelbart. Selv to eller tre dager vond drøm, og under øynene mørke sirkler dannet baby, og blek hud. Prosydzhuvannya foran TVen bør også la på huden rundt øynene til et barn. For ikke å nevne det faktum at det vil ødelegge synet selv i ung alder.
 Hvis utseendet av mørke sirkler er ledsaget av kortpustethet, generell svakhet, kan vi snakke om en allergisk reaksjon, og med forstørrede mandler og kronisk betennelse i mandlene. Spesielt hvis barnet ofte kaldt.
 Mangel på vitaminer
 En annen grunn for blå ringer under øynene til et barn - vitaminmangel på grunn av unødvendig bruk av barnets kropps matvarer i kosthold og mangel på kritiske helseprodukter.
 Makt må være fullstendig, vitaminer, regelmessig og riktig. Et barn som stadig avviser frukt og grønnsaker, spise kjøtt er dårlig, men får godteri kan sees umiddelbart, det er tilstedeværelsen av mørke ringer under øynene.
 Mangel på frisk luft
 Den samme effekten gjør retrett. Barn bør skje hver dag i frisk luft. Og det handler ikke om korte streker til barnehage eller skole. Til barnet hadde rikelig med vitamin D og oksygen, bør frisk luft vare i minst 2 timer. Hvis denne tilstanden ikke blir respektert, vil mørke ringer under øynene til et barn bli annonsert veldig snart, og ingen vitamintilskudd vil ikke endre situasjonen til det bedre.
 Parasittiske infestation
 Hvis et barn spiser godt, sover godt og mye gåing, er det nødvendig å se etter andre årsaker. En av grunnene kan være infisert med parasitter. For å unngå dette, må barnet være vant til overholdelse av god personlig hygiene og å forklare hvor viktig dette er. Uavhengig av innvollsorm kan ikke skrive ut. Forberedelsene er mange, de er giftige og ødelegge bare enkelte parasitter. Derfor er det nødvendig å gå til sykehuset og ta avlingen, avslører "fienden".
 Tannproblemer
 Noen ganger utseendet på blå, grå og med brune ringer under øynene babyen kan tyde på dårlig forfatning av munnhulen. Mange foreldre gjør det utilgivelige feil - ikke følger helsen til baby tenner baby. Baby tenner faller ut, men multiplisert patogener som kan forbli i tannkjøttet og flytte på molar snart det begynner å vokse.
 I prinsippet noen kronisk infeksjon umiddelbart på huden rundt øynene, eller problemer med mandlene, tenner og hud. En gang i kroppen av baby krasjer, vanligvis klar mørk hud rundt øynene.
 Tips til foreldre
 Barneleger anbefaler ikke å få panikk hvis et barn under øynene var blå sirklene. Det faktum at barnets kropp så rask til å svare på negative endringer svært godt. Eventuelle problemer kan oppdages i tide. Dessuten trenger barn ikke føler at kroppen din som erfarne voksne. Småbarn ofte ikke i stand til å forstå nøyaktig hvor de vondt. Vet ikke hvor mye smerte - hos barn er mer avhengig av den følelsesmessige tilstand. Derfor bør en viktig observasjon mamma og pappa og alle nye problemer tas opp med legen din.
 Jevnlige blod- og urinprøver indikerer ikke redusert hemoglobin uten forhøyede nivåer av hvite blodlegemer i normal sukker og så videre. Du må kanskje ta kontakt med en nefrolog, nevrolog, kardiolog. Ifølge resultatene, vil legen anbefale behandling eller forebyggende tiltak. Men som ikke ville utnevne en lege, er de viktigste vilkårene for sunn utvikling foreldrenes kjærlighet, god mat, frisk luft og herding.  
Heshet av et barn: årsaker og behandling
 Det pleide å barn når de gråter og altfor anstrenge stemmebåndene, men det kan noen ganger føre til problemer osyplosti. Men grunnen kan ligge i de ulike sykdommer som ofte forårsaker osyplosti stemme. I denne artikkelen vil vi diskutere årsaker og behandlinger osyplosti barn og lære grunnleggende symptomer.
 Symptomer barnet osyplosti
 Vanligvis er disse symptomene oppstår i nærvær av viral infeksjon og betennelse i slimhinnene i strupehodet og luftrøret, samt konsekvensene hvis et barn smittet med influensa. De viktigste symptomene på barnet osyplosti vurdere tap av stemmen og tilstedeværelsen av tørrhoste.
 Heshet av et barn som vedvarer i mer enn to uker bør være av interesse for foreldre, noe som resulterer i straks oppsøke lege. Ofte individuell klang barnet kan ikke merke dette symptomet en gang, men foreldre kan ta hensyn til tilstedeværelsen av andre symptomer. For eksempel, begynte barnet å snakke mindre på grunn av trøtthet stemmer som ofte tvinger ham til å gjenta enkelte ord og uttrykk, slik at det ikke blir forstått av andre.
 Selvfølgelig er noen barn naturlig introverte og rolig kan si, men de er alltid i stand til å snakke høyt når det er nødvendig.
 Grunner osyplosti stemmen til et barn
 Vær oppmerksom på at det er mange stoffer som kan påvirke et barns stemme, vanligvis på grunn av tørking av slimhinnen i strupehodet, som smører stemmebåndene. Disse inkluderer noen legemidler som brukes til å behandle astma, allergier som antihistaminer og andre.
 Det finnes en rekke ulike sykdommer som kan forårsake osyplosti stemmen din baby, og de forekommer ofte helt symptomfri. For eksempel kan adenoids forårsake osyplosti et barn. En mer alvorlig årsak er akutt laryngitt, annen utdanning strupehode (cyste, polypper, muskelknuter, etc.), aneurismer av thorakalaorta. Den sistnevnte sykdom er den hyppigste årsaken til barn osyplosti stemme. Du må vite at i et par dager for tidlig utvikling av enkelte sykdommer hes stemme barnet er den eneste symptom, derfor, for å fastslå den egentlige årsaken til hans tidlige og bør søke medisinsk hjelp.
 Som for babyer, hvis barnet ura stemme, bør du vite at i denne alderen, barn er utsatt for dette problemet på grunn av ulike medfødte misdannelser i området av den ytre ringen av strupehodet. Under søvn, er det nesten umulig å oppdage, men rastløshet og gråt høre lyden, noen ganger intensiverer. Under normale omstendigheter, opp til 2-3 år i denne tilstand er barnet selv.
 Behandling osyplosti
 Ved definisjon av SARS som en grunn til å stemme osyplosti primært bli behandlet selve kilden, og deretter fortsette å stemme på endring barn. For et lite barn har ofte spesialspray og all slik middel osyplosti stemme. For barn eldre brukte UZYS (myneraloterapyyu), som er spesielt effektive i osyplosty, mot allergiske reaksjoner.
 Urtemedisin er egnet, i nærvær av en svak immunsystem og kombinerer en spesielt valgt område av urter. Denne metoden gjør at tarmene mette vitaminer og sporstoffer, som den lider av kvittering han purulente slim fra halsen og munnen.
 Lymfotropnaya og kapyllyaroterapyya brukes i osyplosti stemmen til barn mot hjerte- og karsykdommer og lar deg ta med tilbake til normal funksjon kapillærer som frakter blod og lymfe. Dette gjør at du kan oppnå oppvarming strupehodet, bronkiene og lungene.
 I alle fall huske at taleproblemer hos barn forekommer sjelden på grunn av én faktor, så valget av behandlingen legen må ta hensyn til alle årsaker.  
Яндекс.Метрика