Folk har forskjellig minne, men selv de som spiller dårlig studert barndom kan natrenuvatysya slik at husker noe informasjon som en gang feiret for deg selv.


Hvordan utvikle minne Five


 Noen klager på prosessen med å huske, pleier å si at de ikke kan huske. Dette er fordi når huske var det ingen logiske assosiasjoner med å gjenskape informasjonen. Det finnes mange metoder for mnemonics, kan du velge den mest praktiske og vanlig tog minne.
 Den mest kjente og enkel måte å huske noe er å holde foreningen. For eksempel, musikk-plass. Når du lytter til noe melodi du likte seg henvist til stedet der du først hørt eller lagt merke til. Informasjon om oppbevaring, prøve noe med henne førsteamanuensis, og tidsintervallet det er lettere å reprodusere.
 En annen måte - å bygge en logisk linjer. Du må fange noen logikk i informasjon eller tenke opp en kjede av hendelser som kan korrelerte og om nødvendig bruke den utviklet ordningen. Denne metoden brukes i treninger. Prøv å forestille seg et objekt og prøve å tenke på det så lenge som mulig, men kan ikke gjøre det med noe.
 Over tid, interesse for faget forsvinner, og ideen er rolig hoppe på sine funksjoner, deler, osv, over tid vil du innse at å tenke på noe annet. Prøv dette øyeblikk for å gå tilbake til et gitt objekt, trinn for trinn å huske hver eneste tanke.
 Metode Dominica O Brayэna: sende inn elementer eller elementer som du ønsker å huske på vei (vei hjem fra jobb) eller innendørs, bør situasjonen være kjent, og du kan reprodusere den om nødvendig, og med det husket plasserte objekter.
 Metode for å spille med kuber (terning). Tre identiske kuber blandet og jag. I tre sekunder må du huske tall droppet og posisjons blokker. Når det blir ganske lett økende antall kuber, så kan du erstatte flere blokker i terninger av forskjellig farge.
 Trene hukommelsen og hjernen din hele tiden være i en aktiv tilstand og en masse problemer på grunn av glemsel og uforsiktighet forsvinne av seg selv.
 Øyet er den mest bevegelig organ, så reduserer dens motorisk aktivitet kan føre til forstyrrelser i det visuelle systemet. Eye øvelser brukes for å hindre utbruddet av uønskede konsekvenser travle aktiviteter i kroppen. De er også kalt visuell terapi.


Eye Øvelser


 De er utviklet for å forbedre effektiviteten av øyet. For å oppnå dette skapte mange metoder som øyet vil lenge forbli sunt, slik at folk kan leve et fullverdig liv.

 Den mest enkle, kjent siden antikken øvelser inkluderer ulike bevegelser øyne (svinger, sirkulær bevegelse). De bringer unektelig fordeler som løse opp spenninger fra øynene og forbedre blodsirkulasjonen. Den generelle tilstanden i tretthet endrer munter stemning. Utført disse øvelsene lang, ca 10 minutter, som er tilstrekkelig oppnå en positiv effekt.

 Ikke snu hodet, for å se vekselvis i forskjellige retninger.

 Vidt åpne øyne, så mye zamruzhuvaty dem. For å gjøre dette trenger du 4-7 ganger, i intervaller på ca 30 sekunder.

 Rotere øynene, endrer retning. Denne øvelsen, som den første, er det nyttig å reise også, og med øynene lukket.

 Denne øvelsen er ferdig sitter. Det bør være mye lukke øynene for 2-4 sek., Deretter åpner dem for samme periode, gjentas med intervaller på 6-7 sekunder.

 Rask blinking i 1-2 minutter.

 Den fjerde og femte øvelser bidra til å styrke øyet muskler, bedrer blodsirkulasjonen øyet, slappe av øyet muskler.

 Det er også nyttig å se på et fjernt objekt, ser på et nært objekt, endre fokus rytmisk frem og tilbake mellom dem. For eksempel, ser på tavla unna raskt oversette visning av blyant, du ønsker å beholde før deres øyne ca 15 cm, deretter på en oppslagstavle, etc.

 En annen metode, som brukes for helbredelse øyet er å bruke lys. Det bør sitte ca 15 cm fra sterk lyskilde, med avslappet, øynene lukket og sakte snu hodet for å prøve å sikre maksimal tilgang til hvert øye lys. Denne metoden er bra for øynene.

 Uavhengig av metode for å styrke øynene, ikke glem hva er egentlig stabilt resultat oppnås bare gjennom regelmessig mosjon, som dannet en vane.

 Varm te med honning og sitron. Veldig nyttig svak svart eller grønn te ved å legge til 1 ts honning (honning har anti-inflammatorisk og bakteriedrepende handling, men også inneholder mange mineraler, sporstoffer og vitaminer) og sitronsaft. Sitron er viktig ikke å legge til kokende vann og litt kald te å holde vitamin C.


11 medisinske drikke for forkjølelse


 Te med fruktene av bringebær og lime blomster. Bringebær og lime blomstre preget av deres uttalte diaphoretic og anti-inflammatorisk egenskaper. Videre Malinka gir deilig te smak og uvanlig smak. Den mest nyttig å legge i te, tørket frukt, bringebær, men du kan bruke syltetøy og bringebær blad.
 Buljong hofter. Nype - en ideell kilde til vitamin C. Det har også vanndrivende og choleretic effekt.
 Infusjon: chop (du kan stampe) 3 ss tørket frukt, helle 05 liter kokende vann og la over natten i en termos. I morgen, stamme og drikke 1/2 kopp 4 ganger om dagen 30 minutter før måltider. I infusjon kan legge honning eller Cahors.
 Utarbeidelse av kjøttkraft, tørket frukt (2 spiseskjeer) Hell 2 kopper kokende vann og holde på lav varme i 10 minutter. Kjølig, press.
 Morse tranebær (tranebær). Tyttebær og tranebær viktig å behandle forkjølelse. Det er bare en unik måte for sine antibakterielle egenskaper. I tillegg har de en diuretisk og anti-inflammatorisk virkning.
 Matlaging Morse: pund av tyttebær eller tranebær bær med sukker (3: 1). 2 ss blanding helle 05 liter varmt vann. Nyttig drikke er klar!
 Varm melk med mineralvann . Dette verktøyet er spesielt nyttig når du hoster, som fremmer utslipp av slim. Mineralvann er nødvendig å bruke alkalisk (f.eks Borjomi).
 Melk med hvitløk . Hvitløk har en sterk bakteriedrepende effekt. I varm melk må legge til 10 dråper hvitløk juice og drikke bedre om natten.
 Tørket fruktkompott. Avkok av tørket frukt er tonic og beroligende effekt når det er kaldt.
 100g tørket frukt sortering og kutte frukt. Alle tørket grundig skylles i varmt vann. Først koke epler og pærer til den er myk i 30 minutter, og legger til sukker (3 ss til 1 liter vann), deretter tørkede aprikoser og svisker, og til slutt fem minutter før slutten av matlaging tilsett rosiner og aprikoser. I klar kompott kan legge sitron eller appelsin juice, honning.
 Ingefær te med sitron. Varm og kald kvitt denne drinken: 1 kopp varmt vann blandet med 1 ss honning, 1 ss sitronsaft, 05 ts hakket ingefær og en klype kanel. Du kan legge til litt te tørket hakket mynte blader.
 Gløgg. Et utmerket middel mot forkjølelse og slett deilig, sunn, drikke oppvarming!
 15 flasker tørr rødvin, oransje, fedd knopper 5, 025 ts muskat, 05 ts malt kanel, 1 ts ingefær pulver 2-3 ss sukker.
 Bland krydder, tilsett 100 ml vann, kok opp, fjern fra varmen i 10 minutter. Belastning. Skjær appelsinskiver. Rør inn vin, buljong, sukker og appelsinbåtene. Alle kok opp, men ikke koke! I gløgg kan også legge til honning, epler, rosiner. Serveres varm. Drikk bedre om natten, i sengen med en gang, og satte føttene varme hrelochku.
 Kamille te. Kamille - mild anti-inflammatorisk. I kombinasjon med lime og honning er en god måte Protivoprostudnye.
 Te: Ta 1 ts Kamille og lind blomst, brygge en kopp kokende vann i 20 minutter, avløp. Drikk 1/3 kopp 3 ganger daglig før måltider. Du kan legge til honning.
 Te med urter Echinacea. Echinacea - kjent immunostimulant, anti-virus og anti-inflammatorisk agent.
 Infusjon: 1 st.l.travы Echinacea hell 1/2 liter kokende vann og la over natten i en termos. Strain, drikke 1/3 kopp 3 ganger daglig i en halv time før måltider.  
 Mange kvinner vet hva som bør være varigheten av den normale strømning av arbeidskraft. I primiparous fødsler siste ca 8-12 timer hos gravide kvinner er ikke første gang, kan tiden være kortere.


Hva rask levering


 Det er absolutt ikke standard, kan endres når nærmere og i den nedre side. Naturligvis, de som har tatt fødsel mye tid, enda litt sjalu på de som har "en-to og alt." Men hvorfor leger er så redd for rask levering? La oss se hva som er problemet og hva er den rask levering.
 La oss starte med det faktum at rask levering, er for det første, patologi, der nedgangen i varigheten av arbeidskraft. Avhengig av varigheten av arbeidskraft er delt inn i to typer - rask og rask levering. Meningen synes å være den samme, men forskjellen er at den raske leveringstiden er okkupert av de som føder for første gang ca 4-6 timer, 2-4 timer deutipara. En bratt 2-4 og ca 2 timer henholdsvis.
 Hva er nervøs mor og barn .
 Hvor rask og rask levering er trussel for både mor og barn.
 For et barn er en stor trussel mot fødsel traumer. Dette er hva leder av fosteret med rask passasje gjennom fødselskanalen mor ikke har tid til å "stille ut". I den ordinære fødsel nyfødt skallen gradvis tilpasser seg passasjen gjennom bein i bekkenet. Med langsom bevegelse langs fødselskanalen dannet solid bekken, hodeskallen av fosteret sakte konvergerende, slik at hodet til fritt passere ut. Med den raske passasje av hodet kan ikke tilstrekkelig justere og det er fylt med alvorlige konsekvenser.
 Altfor sterke arbeid kan være ledsaget av fødselskanalen skader som brudd. Disse skadene kan være mindre, men det kan være alvorlig, slike hull cervix, perineum, farlige interne diskontinuiteter.
 En annen fare for barnet er den såkalte fosterhypoksi (oksygenmangel). Med rask, og med rask levering kan begynne for tidlig løsgjøring av placenta, noe som resulterer i forstyrret placental sirkulasjon og barnet opphører å strømme oksygen er nødvendig så lenge som barnet begynner å puste på egen hånd.
 Morkakeløsning er full av komplikasjoner ikke bare for barn, men for moren. Som følge av mulig alvorlig patologi livmorblødning, som er svært vanskelig å stoppe, selv kommer til hysterektomi.
 Forårsaker rask levering.

 Hormonell ubalanse.

 Økt nervøs oppstemthet.

 Andre gynekologiske sykdommer.

 Medfødte lesjoner muskelceller (myocytes).

 Tidligere generasjoner av samme patologi.

 Alder 18 primiparous og 30 år.

 Nyresykdom, alvorlig toxemia.

 Sykdommer i endokrine kjertler.

 Overdreven bruk av narkotika for å indusere arbeidskraft.

 Kjøring rask levering.
 Det første legene gjør - er i ferd med å Drug Administration for svekkelse av arbeidskraft. Dessuten gjøres det tiltak for forebygging av fosterhypoksi, hjerte overvåket aktivitetene til barnet. Hvis ikke gir alle tiltak resultater eller fosterets hjerte begynner å lide, leger velger å gjennomføre keisersnitt.
 FOREBYGGENDE rask levering.
 Som du vet det er lettere å forebygge enn å kurere. Spesiell oppmerksomhet er gitt til kvinner som forrige fødsel var rask. Hvis så gravide anbefales å gå til sykehuset tidligere forfallsdato.
 For gravide kvinner er svært viktig under svangerskapet for å nøye overvåke deres helse, for å forbedre mental helse kan delta på kurs for gravide kvinner, som vil fortelle i detalj om alle stadier av arbeidskraft og lærer hvordan man skal oppføre seg.
 Fra alle de ovennevnte målingene kan konkludere med at det er bedre å bruke 8-10 timer i arbeid og være stille for helse og for meg selv enn føder to timer og få komplikasjoner. Fordi hastigheten er mye bedre enn den patologi. Men hvis du plutselig støter på denne situasjonen, kan legene på sykehuset alltid gi deg tilstrekkelig hjelp.
 Lunge du føde og hyggelige minner fra fødselen mirakel!  
Яндекс.Метрика