Det er tre lag av hår struktur: medula - en kjerne av hår, cortex - en nøkkel lag kork. Den siste laget - hårstråene, skjellete lag som er beskyttende mot skadelige miljøfaktorer.

Hvordan å vaske håret


 At lag av flak og avhenger av hvordan håret skal se ut. Glans, glatt hår og sin ytre skjønnhet er direkte relatert til tilstanden i skjellaget. I tillegg til den beskyttende funksjon av dette lag er viktig på grunn av dens status avhenger av styrken av hår. Ofte ganger, med alle problemene knyttet til hår, er håravfall et stort problem.
 En annen struktur er delt på volumbasis: er den fine strukturen av håret, tykk og normal. Det avhenger av det indre basislag - cortex. Den dekker 90% av totalen.

 Typer Hair


 Riktig hårpleie er nødvendig å definere hvilken type de tilhører. For å finne ut hvilken type hår ganske nøye skjelne minst en uke og se etter hans reaksjon på været og vasking.
 Det finnes fire typer: normal, tørr, fet og blandet. Disse kriteriene er definert behandle talg ekskreter i hodebunnen. Hvis du etter 2 - 3 dager etter vask håret stil utseende har ikke forandret seg mye til det verre, er disse hårene anses som normalt. Disse hårene er lengre beholde velstelt utseende. De misfarging, vil forvirring si at det er på tide å vaske.
 Med økt prosess som kalles talg ekskreter håret fettete. Denne type hår raskt forurenset. Bare en dag etter vask håret ditt kan se skitten igjen.
 Ved lav hastighet salootdelenie tørke ut håret. De raskt svekkes, tørr å ta svært raskt og forvirret. Blandet type anrop at håret er fettete på røttene og tørt i hele sin lengde.
Hvordan å vaske håret

 Et par grunnleggende regler sjampo


 Shampoo - er den viktigste prosessen for hår. Fra det avhenger av deres tilstand og utseende. Uriktig sjampo kan levere en rekke problemer med hår. Men de mest alvorlige problemer kan oppstå fra huden selv. For å unngå disse problemene, må vi huske noen regler.

 •  Regel ett. Du kan ikke vaske ustelte lokker. Når de vasker flere sputayutsya som sårer deres struktur. I tillegg vil det følgende være vanskelig å vaske håret, og noen av dem forblir skitne.

 •  Andre regel. Hodet kan vaskes med varmt vann. Vann bør være hyggelig, litt kjølig. Ellers forstyrret den naturlige balanse i hodebunnen, som fører til avbrudd av talg ekskreter.

 •  Tredje regel. Oppvask hår bør matche type hår. Den korrekte Shampoo Skyll dem ikke bryte balansen av hodebunnen.


 •  Den optimale valg av vask håret


   For vanlige passende type hjelp av milde formel sammensetning. Tross alt, er denne typen ganske enkel rengjøring av gjørme og opprettholde helsen til hodebunnen.
   Hvis håret ditt er fet knyttet til type, er det best å bruke verktøyene, som inkluderer svovel, tjære eller salisylsyre. Deretter håret lenger beholde et friskt utseende, og de trenger ikke å vaske hver dag.
   Tørt hår vil svare takknemlig til fond som støtter deres fuktighet. Strukturen av disse midlene inkluderer: glyserin, panthenol og sorbitol.
   For blanding av typen hår passer på samme måte som for normal. Så, som en blandet type - er den vanligste av alle typer, til anbefalingen vedta en rekke verktøy og anvende dem roterende basis, egnet for folk flest.
  Hvordan å vaske håret

   Sekvens riktig sjampo


   Vel kjemmet hår Fukt med vann optimal temperatur. Det antas at måten å anvende ufortynnet til håret er meget skadelig. Derfor, spe den med litt vann og deretter påføres. Ingen grunn til å stresse og sterkt gni håret og hodebunnen, kan det skade skjellaget. Ytre bevegelse må passere all hud og hår forsiktig hele.
   Hodemassasje, som er gjort i løpet av vasking, en positiv effekt på håret. Blodsirkulasjon intensiverer metabolisme i vev av huden bedres, og dermed bidra til vekst og helse av hår.
   Denne fremgangsmåten er bedre å gjøre to ganger. De første middel for å påføre håret er fjernet bare det øverste lag av smuss. For de fleste ønsket vask huden trenger re-påføre vaskemiddel produkt.
   Etter vaskemiddel skyll, hår skylling nyttig urtete eller en spesiell balsam for hår, noen få minutter mens disse midlene er ikke vasking.

   Den siste etappen sjampo


   Skyll håret bør ikke bare tørr og kam. Så det kan være skadet. Vått hår en tendens til å strekke seg godt og porer i hodebunnen ikke er lukket. Disse forholdene kan skade og svekke håret skjellaget.
   Håret bør være litt tørr med et håndkle og deretter pakket inn i en myk, varm klut for å holde dem i den tilstanden. Stoffet skal absorbere fuktighet bulk og bare hvis den kan fjernes.
   En ideell alt - er å gi håret tørke seg selv. Men vi kan ikke tillate at denne prosessen var de skarpe temperaturen synker. Ellers vil skalp lansere en forsvarsmekanisme, som fører til avbrudd av balanse. Det er best å tørke håret i rommet uten trekk og direkte varme.
   Hvis det ble nødvendig å tørke hårføner, bør den først være tørr uten kam, bare hender.
   B mennesker har en tendens til å se attraktive, lyse, skiller seg ut fra mengden. Imidlertid har ikke alle naturen begavet denne uforglemmelige skjønnhet, så mange mennesker prøver å justere sin egen noe som nedopratsyuvala Mother Nature. Og det første å være en endring - fargen på håret. I dag, de "play" er ikke bare kvinner, men også menn.

  Hårfarger fra historien til moderne tid


   De første tilfellene av hårfarging som daterer seg fra forhistorisk tid ennå. Selv neandertalerne, imitere dyr huden og farget hår, ved hjelp av en rekke praktiske verktøy. Tradisjoner forskjellige folkeslag i fargen var veldig interessant: en sand cast hodet for å se Blond, malt avkok andre planter, men den mest populære fargestoff til enhver tid anses naturlig henna. Den brukes i vår tid, men dessverre, gjør det mulig å oppnå tilstrekkelig begrenset antall farger og nyanser - en rød, brun og kobber. For å oppnå annen farge tillater profesjonell hårfargeSom kan være av forskjellige typer. Klassifisering av fargestoffer blir utført etter forskjellige kriterier, hvorav den ene er opprinnelse. Ifølge det, er alle farger delt inn i naturlige (henna, Basma, etc.) og kunstig - profesjonell hårfargeBrukes av barberere og stylister. Det er en annen klassifisering funksjon - en type maling på det alle de nyeste fargene er delt inn i kremet (kalt krem ​​maling), pulver (avlet en spesiell sammensetning) og klar til bruk mousse som er brukt som sjampo, vspenivayutsya og la stå i en tid for handling.
   Komposisjon stabile fargestoffer forskjellige avhengig av type, produsent, profesjonell og andre faktorer. I de fleste kjemiske emulsjon maling er farging og ammoniakk stoff som aktiverer pigment. At ammoniakk er et grunnstoff som gir innsikt i strukturen av pigmentet i håret og feste nytt, bare fikk en farge for en lang tid. Men ammoniakk tegner et svært negativ innvirkning på helsen til håret, ødelegge deres ytre beskyttende lag, noe som gjør den sårbar for aggressive ytre miljøfaktorer. For å minimere virkningen på helsen til hodebunnen, produsenter produsere bezamiachni Hair Dye for hjemmebruk. Disse fargestoffer er ganske stabil emulsjon Farge effekten uten betydelige skader. For å gjøre toning, enkelt sagt blekk emulsjon, holde henne tid anbefalt av produsenten, så skyll grundig med store mengder vann. Disse fargene skjønt ikke gi en langvarig virkning som kjemisk, men for å unngå tap av hår og andre ubehagelige konsekvenser av ammoniakkforgiftning.  
   Som du vet sommeren er stranden sesongen. Men mange passasjer i perioden gjort det unødvendig å skrive i de mest uønskede steder. Dessverre er noen av disse overskuddene spesielt vanskelig å bli kvitt. Først av alt vi snakker om cellulitter. For mange år, er det debatt om hvordan, hvorfor og hvem som opprettet det hatet appelsinskall.

  Bad anti-cellulitt


   Det er bare oss kvinner, er det en spesiell sak i vitenskapelige debatter. Hele denne tiden vi er bekymret for bare ett spørsmål - hvordan bli kvitt cellulitter? Det er verdt å merke seg at, til tross for vår lengsel umiddelbar mirakelkur der fortsatt. For å utstede flekker på bena virkelig gått - Systematisk hardt arbeid.

   Bad som behandling


   Bath har også vært forbundet med hvile og avslapning. I mange kulturer, folkeslag kvinne er ved hjelp av en annen bad opprettholdt sin skjønnhet. Vann har vanligvis et unikt helbredende kraft. Det er derfor så berømte spa, massasje, dampbad og mer. Så det er ikke overraskende positiv innvirkning på problemet med bad bekjempe cellulitter.
   Men før du begynner nær å håndtere denne vanskelige aktiviteter som er nødvendige for å tune resultatet klart forstår at uten en systematisk tilnærming og daglig arbeidskraft vil ikke fungere. Og selvfølgelig ikke tror at den neste dagen bena vil være egnet for opptak i reklame barbermaskiner. Du må være tålmodig og ikke gi opp.

   Generelle prinsipper


   Bad bør tas i en dag, om natten. Vannbadet bør være varm. I varmt vann i det etterfølgende refererer seg til vanntemperaturen ikke er over 40 og under 36 grader Celsius. Etter inngrepet bør ta en kald dusj (hvis ikke spesifikt nevnt), og unngå enhver aktivitet. Det ideelle er en drøm innpakket i et varmt teppe.
   Ikke drikke alkohol på dagen for inngrepet, men fluidet å drikke så mye som mulig.
   Det er verdt å merke seg at selv kortvarig tretthet og svimmelhet etter prosedyrer på et tidlig stadium er helt tilstrekkelig reaksjon - det er ikke nødvendig å være redd.
  Bad anti-cellulitt

   Anti-cellulitt bad med natron


   Slå et badekar med varmt vann. Hell 100-200 gram havsalt (helst uten tilsetningsstoffer), deretter legge til 150 gram natron og noen dråper duftende lavendelolje.
   I blandingen skal trekke i ca en halv time, og skyll alle varm kald dusj og gå til sengs, pre-pakket inn i et varmt teppe.
   Merk: noen lavendelolje prytupy bløff lukten av brus. I sin tur vil det brus mykgjøre huden og kroppen salter gir ekstra spenst. Man kan også bruke honning skrubb med natron, for å forsterke effekten av prosedyren.

   Anti-cellulitt bad med havsalt


   I varmt vann 300-400 gram avle naturlig havsalt uten andre tilsetningsstoffer. I den resulterende "saltlake" "konservyruemsya" ikke mer enn 20 minutter for å hindre irritasjon av huden.
   Merk: Denne prosedyren er perfekt for stress etter en hard dag. Med regelmessig bruk betydelig stige fasthet og elastisitet i huden. I tillegg vil badekaret legge livlighet om morgenen og en halv kilo overvekt heller stille stjålet.

   Anti-cellulitt bad med honning


   Honning for fremgangsmåten er best å ta naturlig. Du trenger ikke å pre-varme opp, ellers vil det miste en god halvparten av sine medisinske egenskaper.
   Honning bli oppløst i varmt vann i et forhold på en kopp på badet. Bath ta lenger enn 20 minutter, så ikke obmыvayas ikke tørke av seg healing sammensetning, varme bomull snu og legge seg ned under et varmt teppe i ytterligere 30 minutter. Og deretter skylle restene av blandingen og deretter legge seg ned under et varmt teppe.
   Merk: Prosedyren kombinerer ikke bare anti-cellulite effekt, men gir også generell tonic effekt på hele kroppen. Imidlertid er det noen kontraindikasjoner. Ikke bli involvert i slike prosedyrer i nærvær av allergiske reaksjoner, så vel som i tilfelle problemer med hjertet eller blodårer.
  Bad anti-cellulitt

   Anti-cellulitt bad med nåler


   I varmt vann og rør 300-400 gram salt uten tilsetningsstoffer og 5-10 dråper eterisk olje furu. Olje bruker noen nåler, men det er best å lengte.
   Legger seg ned mindre enn en halv time, deretter forsiktig vytyrayemosya og legge seg under et varmt teppe.
   Merk: Fremgangsmåten er fantastisk beroligende og toning. Også gode normaliserer sove.

   Sitrus cellulitter bad med essensielle oljer


   I varmt vann før røre en spiseskje med havsalt å oppløse oljer bedre. Tilsette 5-7 dråper olje av grapefrukt, mandarin, sitron, appelsin, etc. Sett med sitrus er ikke fundamentale - du kan velge alle elementene, men du kan stoppe bare for et par. Vannet ligger ikke mer enn 20 minutter etter å ha tatt en kald dusj og varm og rolig.
   Note. På grunn av hastigheten på absorpsjon inn i huden oljer intenst påvirker subcutaneous lag fremmer aktiv kvitt giftstoffer, giftstoffer og overflødig væske. Men vær på vakt mot allergiske reaksjoner og irritasjon.
   Med riktig overholdelse av disse enkle reglene, en måned senere kan du se konkrete resultater. For å oppnå størst effekt i den vanskelige kampen mot cellulitter, kan du kombinere disse behandlingene med fysisk aktivitet og riktig ernæring.  
  Яндекс.Метрика