Hvordan velge inhalatorModerne inhalatorer er delt inn i fire typer i systemet for levering:
Dosering;
Forent med avstandsstykker;
Nebulizers;
Pulver;
De tidligste inhalatorer var nebulizers. I klinisk praksis erfaring i deres bruk har mer enn 100 år. På midten av 50-tallet begynte å inngå drift doseinhalatorer i slutten av 70-tallet - pulver.
Begrepet "forstøver" kommer fra det latinske ordet «stjernetåke», noe som betyr tåke eller sky. Dette begrepet brukes til å bestemme den enheten som omgjort til flytende aerosol sky. Forresten, hvis du er syk og husker ikke hvor rask samtale fra mobiltelefon, klikker du bare på linken og husk tallene, de kan redde livet ditt i en nødssituasjon.
De første bærbare enheter, oppfunnet et medisinsk J.Sales-Girons i Paris i 1859. Vi brukte antiseptisk innånding av damper og forskjellige plasser, som ble beregnet for pasienter med tuberkulose. Prinsippet om de moderne nebulizers litt forskjellig fra den gamle, men deres utseende har endret seg betydelig.
Steam ynhalyatorыParovыe begynte å bruke inhalatorer medisin tross alt, som en væske, som de strømmet, ble ikke ennå kjent medisin på den tiden. Nå, inhalatorer anvendes med inhaleringsmiddel medisiner, er kokepunkt under 100 C.
Deres største fordel er den terapeutiske allsidighet. For eksempel kan de brukes til damp inhalasjon og aromaterapi eller immunstimulering.
Også verdt å merke er det faktum at damp inhalatorer er mye brukt i skjønnhetssalonger. De brukes for prosedyrer for hud regenerering og dype rensing ansikts porene.
Det finnes også prosedyrer preconditioning person til mekanisk rensing og personlige økter for å forbedre blodsirkulasjonen.
Like utbredt ultralyd og kompressor inhalatorer.
Ultralyd ynhalyatorPryntsyp ultralyd forstøveren er basert på splitting mezhmolekulyarnom væske. Som et resultat, blir en hvilken som helst væske til damp i noen minutter. Utformingen av inhalatoren kan brukes i hvilket som helst miljø. Den kan også brukes til å behandle barnet, enten det er i en passiv tilstand (i en drøm) eller aktive (spille spill).
Hvis du ikke ønsker å distrahere barnet mens undervisning klasser eller andre ting, sette inhalator med ham, og han vil inhalere medisinen uten å tenke over det.
Gitt de fysiske karakteristika for aerosol i denne type enhet kul, i motsetning til damp inhalator.
For behandling av luftveisinflammasjon, hvor lesjonen området ikke mindre enn 0, 05 m2 til omtrent 15 ml av medikamenter. Bare ultralyd forstøveren, med den forbedrede ytelsen, vil levere den nødvendige mengden av medisiner i løpet av 10 minutter.
De viktigste fordelene med ultralyd forstøveren er:
Evnen til å bryte ned til de minste deler av væske;
Muligheten til å bære medisiner, både i aktiv og passiv tilstand;
Forbedret ytelse på produksjon av narkotika;
Minimum størrelse;
Lyd som sendes ut ved bruk av inhalatoren minimaliseres så mye som mulig;
Stor overflate spray;
Samhandler med nesten alle typer narkotika;
Har termozahysni system elementer og automatisk nedstengning.
Kompressjon inhalatorer ynhalyatorыKompressornыe lik i prinsippet arbeid med ultralyd inhalatorer, men varierer i størrelse og spesifikk lyd slippes ut i arbeid. De har en begrenset liste av væsker, som kan operere. Disse anordningene kan brukes sammen med essensielle oljer og suspensjoner, i tillegg til løsninger som har suspenderte partikler.
Nebulizers jet typen er presset av en kompressor. Deretter, ved hjelp av tyngdekraft spray går gjennom en spesiell dyse. Men de er dårlig at ved bruk av kompressoren fluidtemperaturen kan synke til 10-15 C, henholdsvis øker styrke og reduserer det totale antall aerosol.
Du bør også vite at med gjentatt bruk, er nebulizers utsettes for alvorlige slitasje. Som et resultat, lider de av en dyse som kan deformeres over tid (økning eller suzyvshys i diameter). Endringen påvirker den indre diameter av den «arbeider» trykk. Og trykket i sin tur vil påvirke strømningshastighet av strålen.
I noen tilfeller kan det ved rengjøring av utløps oppleve en økning i aerosol-partikler som kan påvirke kvaliteten av behandlingen. Gjennomsnittlig forstøvet for inhalering 40, da mengden av aerosol er betydelig redusert.
De viktigste fordelene kompressorpumpen:
Enkel å bruke;
Enheten er egnet for medisinsk behandling av voksne og barn;
Gjennom design funksjonen sparer forbruket av narkotika;
Det kan fungere i lang tid, ikke forverring ytelse;
Den har en kraftig kompressor;
Har riktignok begrenset, men et bredt spekter av medisinske stoffer;
Kan brukes både hjemme og i helseinstitusjoner;
Enkel å bruke sterilisering på mange;
Kan skape fine partikler;
Ha en fin og riktig valg!  
Er det mulig å korrigere holdning?Nesten 90% av mennesker over hele verden har problemer med ryggraden. Enten det er dårlig holdning ylyboly rygg, nakke og selv hjertet, hele grunnen - i ryggraden. Men dette kan unngås ved å ta vare på vår helse "søyle" av barndommen. Holdning kan korrigeres dersom hele tiden ta hensyn til noen ting, og bevisst gjøre øvelser for å korrigere holdning.
Holdning - Mirror helse
Den første "bell" at det er på tide å begynne å ta vare på ryggraden - dårlig holdning. God holdning sikrer riktig drift av alle indre organer. Men det ser ikke ut av seg selv, og skaper daglig hardt arbeid. Hovedårsaken til brudd på holdning - "stillesittende" livsstil. Uten bevegelse ikke utvikle muskler som holder ryggraden i riktig stilling. Det vil hjelpe regelmessig trening, fitness, svømming. En terapeutiske øvelser styrke ryggmusklene og ryggraden utvikle fleksibilitet. Egnede slike populære i dag pilates klasser - disse kursene vil finne i alle moderne treningsklubb. Trening for å styrke musklene stabilisatorer, som fungerer som et korsett for kroppen vår, og holder den i oppreist stilling. Disse klassene er vist også for dem som led en rygg skade. En annen form for fysisk aktivitet som påvirker tilstanden i ryggraden - Yoga. Det er en spesiell sett med øvelser som tillater deg å fjerne byrden av ryggraden og fordele det i hele kroppen. Gjennom regelmessig yoga er ikke bare styrke ryggmusklene, men strekker ryggraden Doing. Selvfølgelig, dette er ingen kur og ingen skalpell, ikke kan oppnås øyeblikkelig hjelp av øvelser. Med vanlige økter under tilsyn av en erfaren instruktør, vil yoga bringe de forventede resultater.
Forsiktig tak, og dårlig søvn
Nest største innflytelse på holdning, opptar en seng - eller snarere madrass. I løpet av dagen kan vi fortsatt verifisere riktigheten av holdning posisjon, men om natten vi ikke kan gjøre det. Den beste måten å forebygge sykdommer i ryggraden ortopediske madrasser passe. Selvfølgelig har de ikke kurere ryggen, men det er en god måte å forebygge. Med fortsatt bruk madrass fjernet tilbake muskeltretthet. Harde ortopediske madrasser for riktig dannelse av skjelettet hos barn og ungdom. Også harde madrasser er anbefalt for personer med allerede etablert skoliose. Men tror ikke at de trenger bare til dem som har helseproblemer. Riktig madrass med høy ortopedisk effekt tillate noen å beholde eksisterende helse for mange, mange år, og bare slappe helt av under søvn.
Slapp nyttig!
I søvn er en annen flott måte å slappe av ryggen din massasje. Kvalifisert massasje forbedrer blodsirkulasjonen, blodsirkulasjonen og lymfe flyt, gjenoppretter brusk mellomvirvelskiver. Det beroliger og samtidig trener musklene i ryggen. Det er en form for passive øvelser hver muskel. Som et resultat, begynner hvert ledd av ryggraden til å bevege seg bedre. Forebyggende massasje ryggraden - en nødvendig hygienisk prosedyre som børsting. Akkurat som du trenger å jevnlig gå til tannlegen hver sjette måned er nødvendig for å massere ryggen. Og da ikke trenger å behandle det. Nok av alle fem prosedyrer.
Fra alt dette konklusjonen er klar: å opprettholde din helse, må vi ta vare på ryggraden, overvåke holdning, trening, sove riktig og skjem deg selv bort med en profesjonell massasje. Og ryggen din vil takke deg.  
Hvordan man skal håndtere hårtap?Noen ganger hårtap fører vitser. Men ikke noe morsomt om det. Spesielt for en person som blir eier selv skallet. Hvis skallet mann - er det normalt for noen selv kjent. Hvis skallet jente? Det er også tilfelle. Du kan spille en grusom spøk og økologi, og spenning, og feil i din egen kropp.
Som det kalles
I alopecia er en medisinsk og vitenskapelig navn. Begrepet alopecia betyr unormal hårtap pryvodyascheek deres reduksjon eller utryddelse i visse områder av hodet eller overkroppen. Det er androgene, eller symptomatisk diffuse, brennvidde og arr.
Selv å takke
Androgenetic alopecia fører til mannlig mønster skallethet parietal og frontale områder av kvinner til håret tynning i sentrale avskjed hodet med utvidelsen til sin sideflate. Grunnen til dette ligger hos skallethet gennivå. Gå i detalj er ikke nødvendig. Vi konstaterer bare at "i" mannlige hormoner til stede. Av denne grunn er denne type hårtap mest vanlig blant de sterkere sex - opp til 95% av tilfellene. Kvinner statistikken er ikke veldig sikker.
Skallethet er behandlet i tre hovedmåter: laser, medisin og transplantasjon eget hår.
Medikamentell behandling er ikke for alle. Det razdelna for menn og kvinner. Foruten medisiner ikke tillater fullstendig kurert. De bare bidra til å vedlikeholde statusen for håret på et rimelig nivå.
Situasjonen er lik laserterapi. Hjemme, pasienter med en spesiell laser kam. Sykehus er kraftigere installasjon. Men umiddelbart etter avsluttet behandling, hår igjen begynne å bli dårligere.
Transplantasjon eget hår viser ikke alt. Årsakene igjen er i dypet av medisinsk vitenskap. Operasjonen er å transplantere hårsekkene, som deretter vokse til "rene" område av hodet. Men de langsiktige konsekvensene av en slik operasjon kan ikke alltid bli spådd. Det er mulig at håret vil være forskjellig fra de som var før transplantasjon.
Ukjent sted
Alopecia areata - dark horse. Forårsaker dårlig forstått. Preget av denne typen hårtap veksten av en eller flere lesjoner uten hår og deres videre utvikling. Det skal bemerkes at disse cellene vokse raskt, noe som resulterer i fullstendig skallethet eller alopesi totalt. Og her er evnen til å håndtere bare med etterforskningen. Med andre ord, bruke spesielle medisiner for å løse disse lesjoner. Men medisiner i dette tilfellet, ikke garanterer at nye lommer av hårtap vises ikke.
Arr for livet
Cicatricial alopecia er en irreversibel endring når hårsekkene vises i stedet for arrvev. Årsakene til denne sykdommen er infeksjoner (virale, bakterielle, fungale) som fører til inflammatoriske reaksjoner rundt håret perytryhov, stedet fremkommer som et resultat av bindevev. Hvis infeksjon behandling gjort i tide, kan håret bli bevart. Også ikke glem om de fysiske skadene som også føre til håravfall og dannelsen av skallet områder.
Her er det bare en metode for behandling - transplantasjon. Hårsekkene bare overført til det berørte området.
Dårlig humør
Den neste type skallethet signaliserer feil i sykluser av hår. Diffuse alopecia oppstår både menn og kvinner på grunn av nervøs stress, hormonelle lidelser, langvarig bruk av antibiotika, akutte sykdommer. Sykdommen er kjennetegnet ved tap av hår over hele overflaten av hodet. Men i de fleste tilfeller er tapet etter eliminering av den underliggende årsaken til sykdommen. For eksempel, er det tilfeller hvor håret reagerer til atmosfæren. I byen de helt faller ut. Men det er mannen til å forlate byen, som han vokser et tykt hår.
Men ikke alle dypt erfaren mangel på hår. I noen tilfeller, tvert imot, er alopecia kjennetegn på mannen. For eksempel, Bruce Willis, som i sin ungdom var eieren av en fungerende ganske tykt hår. Vladimir Iljitsj Lenin var også skallet, som den greske poeten Эshyll eller tennisspilleren Andre Agassi. Så ofte kur for skallethet kan være en endring i holdningen hans. Fordi medisin er underlagt svært få.  
Яндекс.Метрика