Hvordan velge kjole

 Nyttige tips og triks for jenter å velge sin stil på kjolen.
 Costume
 I hele verden finnes det så mange stilerIkke overraskende tapte i dem. Imidlertid gjenstår en ting samme. Nye trender som aldri vil gå ut av stilen - en klassisk, romantisk og sporty stil. På dem vil vi snakke.
 Classic er alltid på moten
 Klassisk stil - det er ikke kjedelig form som er motbydelig.
 Noen av oss hadde en negativ holdning til klassikerne - alt fordi et barn (minst tre års grunnskole) jenter ble tvunget til å bære de samme kjedelige kjoler eller skjørt.
 Selv om skolen ikke kan gå i jeans, kan du enkelt overraske kjærester evne til å kombinere deler av klær. Tross alt, med et minimum av ting i garderoben kan du prøve et nytt bilde hver dag! Ikke tro? Og det er bortkastet
 Klassisk stil - det er ikke bare den standard svart skjørt og hvit bluse. Disse jakker og skjørt strenge kutt, rette bukser, kjoler, kne lukking eller 2 cm over det, bluser med vanlig stoff, litt trange bukser, ytterfrakk (dobbeltspent frakk med belte) og rette jakker. Generelt, klær napivprylyahayuchoho silhuett og business dresser - en klassiker. Hun går ut av mote og med tiår senere!
 Fans av denne stilen ser alltid elegant og moderne. Hvis figuren din ikke er ment for eksponering navlen eller mini-skjørt, gjerne velge en klassiker! Og hvis du ikke er innholdet i madcap og porazhaesh all stillhet og ro, klassisk stil - ditt valg. Jenter som velger det, ikke jage mote og alltid i stand til å finne sin plass i livet.
? Forresten, hvis du ikke vet hva du skal ha, du også hjelpe klassisk stil. Det klassikere hensiktsmessig i enhver situasjon!
 Romanticists
 En jente som velger romantisk stil, ser ut som om nedstammet fra sidene av romanen av Alexander Green. Flyktige kjoler, bluser laget av lette, sol-skjørt, slacks med chiffon og silke skjerf og lommetørklær - alle attributtene til denne stilen. De skaper en romantisk aura rundt deg.
 For å passe på denne måten? Først av alt, den er konstruert for milde og sjenerte jenter som ikke er vant til å kjempe for en plass under solen og raskt vike til side, foretrekker enn kampen.
 Romantiske cut kjoler ser flott i kombinasjon med langt hår uforsiktig inngått en knute eller flette i håret hennes. Om bord i vind krøller har sin sjarm.
 Mest romantisk stil som passer for en date eller hjemme. Bare ikke hastverk med å kle seg i klær i den romantiske stilen når du går til skolen. Likevel er skolen ikke et sted for flørting.
 Oh sport, er du den!
 Som er en fan av sport stil?
 Først av alt, det er sterk og aktiv jente som ikke vil kaste bort tid forgjeves. Hun er stadig på sine føtter, kan hun ikke sitte stille. Og for rekreasjon er de beste jeans, jakker og stramme skjorter - hva annet pobihayesh Stadium, eller gå en tur med venner? I sko hæler inn i skogen ikke gå, for dette formålet, egnede sko, bowling sko, sko med korrugerte såler. Selv i en slik sko bare ikke vil bryte opp, går mot eventyr!
 Fans av denne stilen mest setter pris på komfort og funksjonalitet. Jeans, lys jakke, romslig ryggsekk over skulderen og bandana - i denne kjolen noe uvøren!
 For de som liker å eksperimentere
 Hva kan jeg gjøre med stiler? Det er riktig, kan du blande!
 Hvis du ikke er sjenert og ikke redd for å sjokkere andre, du sannsynligvis allerede prøvd å gjøre det! Etter alle følger samme retning kjedelig, så hvorfor ikke kombinere klær uforenlig?
 Så, ta den klassiske jeans, chiffon bluse med volanger og blonder, høye hæler - og sport - romantisk ensemble klar!
 Hva om mote slitasje skinnbukser og en silkebluse med volanger? Ikke noe problem! Skinnjakke og jeans vil se ut som sport, og i kombinasjon med rette sorte bukser - klassiker.
 Selv om skolen bestemte seg for å bære uniformer, kan du kombinere kjolen med en bluse - og få en klassisk stil. Den samme kjolen, kombinert med jumperen er perfekt for de som liker sporty.
 Japansk skolejente likhet kan oppnås ved iført et skjørt eller kjole med rutete kombinert med bluse og slips. Et utmerket valg - cardigan, er det ikke egnet for svært varmt vær.
 Og hvis en kjole å ha genser med høy krage og hvite sokker i skoene gjør du ser sporty.
 Hvordan ser du rom for fantasi er ikke begrenset! Moderne mote tillater oss å eksperimentere, fordi i hver retning hvis du ønsker kan du finne noe spesielt, noe som passer deg. Nå ikke nødvendig å justere andre - mote bidrar til å understreke din individualitet. Fasjonable alt - mini og maxi, og kobber, og bukser, er alt som passer for deg og oppfyller din sans for stil.
 Men i mennesket, bør alt være i orden alt, ikke bare figuren og klær. Tenk deg: du går nedover gaten kledd i fancy kjole, og på hans hode du kråkereir. Vakker? Heller, latterlig og dumt.
 Så tenk på håret. Vakkert hår - dekorasjon noen jente! Og riktig type hår hjelper skjule feil i ansiktet og fremheve sine fordeler! Men for dette bør det passer din ansiktstype. Det finnes flere typer av kondisjonert enhet, som vil bli omtalt senere. I mellomtiden, la oss snakke om hvordan du kan begynne skjønnheten i håret.
 Hva ville være den "riktige" frisyren du plukket opp på preparerte og sprøtt hår ser ut som det vil ikke. Så husk: Hårpleie behov. Hvordan? Dette er hva vi skal snakke.  
Hva gjelder tilbehør

 Informasjon om mote for jenter


 Tilbehør (fr Accessoire accessorius fra latin -. "Ekstra") - et tema som utfyller utseendet. Motetrender, forresten, mest sannsynlig bare tilbehør.
 Disse detaljene - hyggelige og nødvendige ting uten noe som ingen jente ikke kan forestille sin garderobe.

 Hva gjelder for tilbehør?


 Om! Dette er et helt batteri av ting: vesker, belter, hansker, luer, skjerf, sjal, stoles, bandanas, skjerf (inkludert nasal), charms, anheng, brosjer, pins, nøkkelringer, lommebøker og andre elementer. Hvordan ikke å gå seg vill blant denne rikdommen? Jeg ønsker alt på en gang! Vanligvis tilbehøret på noen måter de mest risikable og fet feminine toalettartikler.
 Tross alt, alle først betaler oppmerksomhet til detaljer. Hvis denne detaljen er lyse, attraktive og passer inn i den generelle ideen om stil - det er aerobatics i smak. Hvis lyse tilbehør (og selv koster penger!), Men som de sier, "nei til landsbyen eller der", du kan brenne godt med "stil".
 Hovedprinsippet i å velge tilbehør i - kompatibilitet og en sans for proporsjoner. Etter bare ett lite slag for å sprite opp utseendet. Dette kan gjøres med skjerf, luer, vesker, belter, brosjer og så videre. D.
 Imitasjon smykker. En annen type tilbehør, en av de mest populære blant tenåringsjenter. Dette smykker (halskjeder, kjeder, brosjer, øredobber, anheng, etc.) med en rekke materialer - plast, keramikk, ulike metallegeringer, klart og farget glass, tre, skinn, elfenben. Vakre smykker er ikke billig, men ikke laget av edle metaller. Sted fra midten av det 20. århundre smykker var stilig "ting" som utfyller hver andre band fashionista. På din alder, delikat og skjør, uønsket slitasje massive, tunge smykker.
 Fottøy. Det gjelder ikke for tilbehør. Men dette er trolig ikke en viktig detalj utfyller bildet. Du vet, fortsatt støter sannsynligvis ikke på klær og sko på. Først bør det alltid bli vasket, stelt og polert til en skinne. Dette er et punkt i din favør. For det andre må det være moteriktig. Ingenting som skiller mennesket fra mengden som gamle sko med hæler stoptannыmy. Selv om du tenker på retro og gamle sko gå med loppemarked. Tredje, bør skoene matche den generelle design og stil okkupasjon. Og for det fjerde, skoene dine bør være komfortable og kjære!
 Det er ønskelig å ha noen par sko i en sesong, for eksempel klassiske sko og joggesko (joggesko, joggesko, loafers). Men gode sko er billig nå. Du kan kjøpe noe en universal som passer inn i din generelle stilen av klær. I ungdommen mote i dag mange alternative forslag.
 Heel. Tick-Tick-Tick! Divine høres for kvinners ører. Men du ærlig for tidlig tikkende hæler. Selv så ønsker å bruke min mors pins og selv kjøre til butikken for brød. Leger anbefaler iført jenter på din alder lav hæl eller plattform til 3-5 cm, spesielt hvis det er en flat. Flate sko uten hæler selv skadelige å danne buen av foten. Men du vokser og anklene bør gis anledning til å utvikle seg riktig. Men altfor høy hæl gjør en stor byrde ikke bare til fots, men også på ryggraden (ennå ikke dannet!). Så med "tsokalkamy" må vente litt.
 Sko Kolleksjon
 Kjente amerikanske sangeren Madonna samler sko. Sin samling inneholder flere hundre par. Iført ikke flytte. Det er imidlertid noen sjeldne og sårbare eksemplarer som holder sangeren. I hverdagen, hennes favoritt sko er joggesko.  
Behandling av brannsår fra kokende vann
 Alle kan få omsorg i hverdagen kokende vann. Kontakt med kokende vann på menneskelig hud - en husholdning skade. Voksne som får slik behandling av uforsiktighet og slurv. Verst av alt, hvis brannskader er små barn.

 Valg av behandling for brannskader


 Behandling av brannsår fra kokende vann er avhengig av graden brenne. Rapportert fire grader av brannskader:

 Den første fasen er preget av svak rødhet, hevelse og hevelse.

 Andre grad brenner preget av alvorlige blemmer, vskrыvshymysya bobler, danner en tynn skorpe.

 Tredje grads forbrenning dype lesjoner observert, konkurs bobler, brannsår når muskelvev.

 Den fjerde etappen - en dyp brannskade som påvirker benbygning.

 På 3 og grad 4 brenner Pasienten kan føle sjokk og han trengte legehjelp. Behandlingen er anordnet i brenne sentre.

 Hvordan er behandling av brannskader fra kokende vann


 Førstehjelp skal utføres umiddelbart etter traumer - nødvendige tiltak for førstehjelp. Dette vil unngå smittsomme forurensning og redusere det brente området, hindret utviklingen av burn sykdom.
 Behandling av forbrenninger fra kokende vann avkjøling begynner med bakt overflaten av vannet. Jet med kaldt vann vil forbedre blodsirkulasjonen, forhindre utvidelse og utdyping av såret.
 Etter avkjøling hudoverflaten sår bør sette "Panthenol", "SOLCOSERYL" eller "Olazol" - betyr mot brannskader og dekket med en steril bandasje på toppen.
 Foreløpig en stor etterspørsel "SOLCOSERYL" - gel for behandling av brannskader. Dens sammensetning er et spørsmål om melke kalver blod eller fett, som betyr å brenne fett film er dannet.
 Hvis medisinen brystet ingen penger å brenne, behandling av brannsår fra kokende vann bør ikke ende med ileggelse av sterile bandasjer, noen skal be om å gå på apoteket og kjøpe det riktige verktøyet.
 Burnt sted kan håndtere jod grønn maling, alkohol, stivelse pulver eller smøre olje (vegetabilsk eller krem). Heller ikke kan pierce vassen blemmer fordi infeksjon kan settes, og deretter behandling vil bli forsinket i lang tid. Hvis brannsåret ikke leges i lang tid, bør du kontakte legen din vil sannsynligvis være nødvendig narkotika og salver med antibakteriell og sårhelende effekt.  
Яндекс.Метрика