Hvordan velge riktig klær?
 Klær - menneskelige ansikt. Slik det ser ut, ser det ut som avhenger mye - som vil behandle deg rundt, du fortjener din oppmerksomhet sjefen, gjør en fin kompliment utseendet ditt, vil du tjene respekt blant de ansatte.
 I dag, butikker, markeder, utsalgssteder er fulle av forskjellige typer klær, slik at alle kan finne det til din smak.
 Hvordan velge klær for deg selv?
 Når du velger klær bør vurdere følgende kriterier for valg av klær: kvalitet, bekvemmelighet, og som den faktoren som klær bør skjule feil og markere meritter.
 Om kvaliteten på en hemmelig kvinner - må velge klær med slike materialer ikke ødelegge formen i vask, ikke krølle i første avkjøring til jobb eller skole, og absolutt ikke kaste.
 Hvis du har kjøpt produktet av fløyel, være oppmerksom på at når du vasker dette stoffet "sitte", ved at det må vaskes ved en temperatur på 30-35 ° C, og den beste take til renseri.


 Produkter syntepon (erstatte ned i vinterklær) kan vaskes manuelt eller i en vaskemaskin på 30 °, kan strykes litt oppvarmet jern.
 I motsetning til syntetisk fyll for produkter laget av lo trenger spesielt forsiktig sykepleie. Det må beskyttes mot fuktighet for å unngå råte, bare vaske med et sterkt behov. Vask i vaskemaskin kan vaskemidler ved temperaturer opp til 30 ° C, tørt produkt må periodisk risting.
 For ull trenger bare forsiktig sykepleie. Vask for hånd kan ikke vri og tørr, sprer seg på alle underlag, men ikke henge ut.
 Produkter laget av silke er veldig delikat, og dette jernet dette produktet skal utføres på vrangen, litt zbryznuvshy vann.
 Velg klær i som du vil være lett og behagelige klær bør ikke klemme, klemme. Som for prisen - Kvinners hemmeligheter for å stoppe vil ikke - det bare avhenger av fullstendigheten av vesken, men hvis du dømmer gode klær, med hennes viktigste valg - en god kvalitet og komfort når du har. Lykke til shopping!  
Hvordan velge en pute til å sove
 Velg riktig pute - dette er ikke en luksus, og den nødvendige ting. For full avslapning mann trengte en god søvn, men hvis du valgte feil pute er ikke egnet i størrelse for stivhet eller filler, er det om god, sunn søvn vil bare kan drømme om. Derfor, hver svært viktig å vite hva jeg må dempe som de er, og hvordan du skal velge riktig pute for deg selv, for barnet og andre familiemedlemmer.

 Hva er puten?


 Pute - dette er ikke en hyllest til tradisjon, det er faktisk nødvendig ting. Til neste dag følelsen sunn og frisk person har en god natts søvn, og for at han skulle slappe av, ta en komfortabel stilling. På hvordan lik stilling av ryggraden under søvn avhenger slappe av ryggmuskulaturen, nakke, hals og oksygentilførselen til hjernen. Pute og tjener til å støtte hodet og nakke, rygg ligger til maksimumsnivå. Derfor valg av puter å sove - svært viktig og ansvarlig skritt.

 Hvordan velge en pute til å sove i størrelse og hardhet


 Størrelse og form av puten er forskjellig. Den vanligste formen for puter - kvadratiske eller rektangulære, selv om de er også rund, oval, og en rull, og andre. Men siden den viktigste funksjonen er å støtte puter ryggrad til riktig sted, bør du velge å sove rektangulær eller firkantet pute. Disse typer puter bedre støtte nakken og hodet, og gir en fullstendig hvile og avslapning.
 Mål puter, hovedsakelig i området fra 30 cm til 80 cm. Fans av store puter å huske på at det ikke bør overstige størrelsen på madrass bredde og høyde bør være den samme som bredden på skuldrene, bredskuldret folk trenger en høyere pute.
 På spørsmål om hvordan å velge en pute for stivhet, tenk om hvilken posisjon du liker å sove over. Hvis du sover for det meste på ryggen, puten er nødvendig for middels hardhet, best hvis du sove på din side, vil du komme godt med pute stramt, men hvis du foretrekker å sove på magen, så må du velge en myk pute.

 Hvordan velge ortopedisk pute


 Fra konvensjonelle ortopediske puter avvike med spesielle spor for hode og nakkestøtte pute for. Denne formen gjør at ryggraden til å slappe av. Noen eksperter mener at disse puter for hardt og uegnet for natten, noe som resulterer i et argument at de ikke kan endre form og solid valsen kan forårsake nakkesmerter. Men stivhet og hardhet - et relativt begrep, og er avhengig av kvaliteten på den enkelte ortopediske puter og dens filler. Så hvis du har problemer med ryggen, er det best å ta kontakt med legen din hvordan du skal velge ortopedisk pute for natten. Hvis helseproblemer der, men du elsker mens du sover stakk hånden under puten eller pidihnit kanten for å gjøre det mer praktisk, er det en ortopedisk pute vil passe deg best.

 Hvordan velge en pute for fyllmateriale


 Dagens pute fylle alternativer det er så mange. Men de er delt inn i to grupper: syntetiske og naturlige. Natural - et fuglefjær, dyr dander, ris skall og bokhvete skrelle, bomull. Disse fyllstoff økologiske og naturlige, men med en stor ulempe - de kan forårsake allergi. I tillegg er de ganske dyre, og krever spesiell omsorg.
 Moderne syntetiske fyllstoff - polyester, Hulfiber, komforel, silikon og andre. De er billigere enn naturlig, hypoallergeniske, omsorg for dem mye enklere. De er til og med vaskes. Alle, selvfølgelig, bestemmer han seg for å velge pute, fylle hver har sine fordeler og ulemper.
 Puchov og fjær puter er best for dem som elsker å sove godt: de er myk og smidig. For stuffing er ofte brukt pennen ned og vannfugler som bor i nord, i kaldt klima. Dette gjess, ender, ærfugl. Nyere gi myk og dyreste ned for stuffing puter.
 Puter med ull dyr (kameler, sauer) ha en terapeutisk effekt. De er mykere puter med syntetisk, men tøffere ned. Med god elastisitet, de forblir lenge, raskt rulle.
 Også vurdert medisinsk bag full av ris eller bokhvete skall, massere de hodebunnen lukt hjelper slappe av under søvn. Men de er ikke for lang, ikke mer enn to eller tre år.
 De fjær eller fjær allergi, lang tenker, hvordan du velger en pute til å sove, og erstatte naturlige syntetiske puter. Den vanligste syntetisk materiale - polyester. Han er også den billigste av alle disse materialene holder på varmen godt, det gjorde ikke leve mikrober, det lukter ikke. Men puter på sintepon mister raskt sin form.
 Hulfiber bedre form oppbevaring og er lengre enn polyester. Men det tøffere enn naturlige materialer.
 Det er i dag og puter med andre fyllstoffer: silikon, polyuretan skum svært elastisk (materielle med minneeffekt).

 Hvordan velge en pute for babyen


 Grublet på å kjøpe puter for et barn bør ikke glemmes at en alder av to, har hun ikke trenger ham. Ett lite barn har de strukturelle funksjoner i kroppen: størrelsen på hodet mot kroppen mye mer enn en voksen. Derfor, under hans søvn uten en pute hode og er akkurat som det skal.
 For barn eldre enn to år allerede tilgjengelige barne pute. Det bør være flat, bredden for å være noe mer enn en madrass, men ikke være for liten til barnet skochuvavsya de ikke sove. Puter bør være middels myk å opprettholde god hode baby.
 Reflektere over at pute for barnet å velge sammensetningen av filler, mange stopp til naturmaterialer. Men ikke glem at de kan forårsake allergi. Det beste alternativet ville være en pute fylt med syntetisk fyll, Hulfiber kunstig svane ned: de allergivennlige, har de ikke leve skadelige mikroorganismer, er de godt pustende, lett slettet.

 Tips for å velge en pute i butikken


 Når vi velger en pute i butikken, ofte ta hensyn bare til sin størrelse, materiale og filler. Å velge et kvalitetsprodukt som er ikke nok. Så ikke bli overflødig noen tips om hvordan du velger en pute som vil gi deg en dyp og god søvn og vil glede deg med sin kvalitet i lang tid:
 •  nøye kontrollere eventuelle sømmer eller ingen hull i dem, de er sterke; kvaliteten av sømmene avhenger av hvor lang tid produktet vil vare;

 •  gjerne famle og obnyuhaty pute, hvis ikke riktig lagret eller substandard fyllstoff de kan lukte mugg, mugg, disse putene er uegnet for bruk.

 •  Når du bestemmer hvordan du skal velge en pute, husk at en god pute:
 •  allergifremkallende,

 •  holdbar,

 •  komfortabel,

 •  ikke absorberer lukt,

 •  Vel lar luft,

 •  lett å vaske,

 •  savnete form (minst 3 år)

 •  det ikke lever mikroorganismer og mugg.
 • Hvordan kan bøye med håret?
   En av de mest stilfulle, moderne og originale kvinners frisyrer hår anses "Bow", som er enkelt å lage, hvis en liten øvelse. Dette frisyre ser innbydende ut og selvforsynt og krever ingen ekstra tilbehør og smykker.
   Interessant, har denne frisyre mange forskjellige varianter, slik at hver jente kan velge en "knute" at det skal falle til ansikt. Bånd av hår kan bli gjort på toppen eller på baksiden, kan den flyttes litt til siden, og andre. Og hvis det meste av modifikasjoner frisyre er retten til å ta del i feiringen eller for publisering, og at virksomheten alternativet - bue på baksiden og helt glatte flette smell.
   Nå for å svare på spørsmålet om hvordan å lage en bue med hår, noe som selvfølgelig, interessert i mange fashionistas. Og for å lage slike frisyrer du trenger: to gummistrikk, pins, eller usynlige krokodiller og hårspray sterk feste. I tillegg, jenta med bølgete hår helst pre rette dem ved hjelp av jern. En vinner tynn og sparsom hår for å skape volum og frodig hår, bør litt Stram dem (viktigst, unngå dannelse av for elastiske krøller).
   Som for prosessen med å skape en slik frisyre, så må man handle i flere etapper. Vi beskriver hver av dem.
  1. Hvordan kan bøye med håret?
    Først må du velge en trekant av hår i parietal området (prøve det for å være likebent og formen lignet bokstaven V). I denne trekanten må få smell og hårstrå timelige deler av hodet. Videre kan disse tilnærmingene være pre Stram litt åskam å gjøre dem ser mer omfangsrike.   Hvordan kan bøye med håret?
    Nå legger hendene på en spesiell gel eller voks til håret ikke smuldret i fingrene og hår kom ikke ut slurvete. Samle alle de gjenværende hår på hodet i den generelle hale, og deretter fikse den øvre ryggen like ovenfor den totale massen av hår ved hjelp av tannkjøtt (slik at det ikke forstyrrer deg på jobb).   Hvordan kan bøye med håret?
    Med andre feste tyggegummi håret like under halen, og alle deres masse (gum fra en til en annen) bør være delt inn i to deler, som vil bli dannet og bøye. Bow pins bør forankres bunnen og de resterende trådene godt nachesat (for å øke volumet) og nøye skjult i begge omganger bue.   Hvordan kan bøye med håret?
    Nå, for å lage en "genser" bue, trenger du en lås, som tidligere var fast ovenfra (se. Point №2). Grip den og legger på midten av baugen, etter å ha sikret to stealth. Stram godt lås bunnen og holde de rester det.    Hårstrå som ligger på hver side av hodet (i tinningområdet) bør ikke vri en tourniquet for stramt, fest den med pinner og gjemme seg under baugen.

   Hvordan kan bøye med håret?
    Siste finpuss slike frisyrer smell bør være. Det må være undertegnet, slik som å få en lett bølge, fikse håret og stealth maling. Nå vente ca 10 minutter, kjønns lakk tørker, fjerne og usynlig.
   Hvordan kan bøye med håret?
    Og nå, frisyre klar! Videre bruker de samme instruksjonene og litt eksperimentering, kan du gjøre andre alternativer frisyrer "Bow".  
  Яндекс.Метрика