Hvordan velge riktig øyenskygge?

 For noen hundre år siden, kvinner kunne velge alt av et par nyanser Øyenskygger, Nå uendelig variert palett.
 Ingen kvinne i historien var ikke uten feil assosiert med øyenskygge. Det er øyeblikket når en jente bare starte malt står overfor en rekke problemer ", og i flere år for å forstå at det passer fargen på hennes øyne, hud og hår.
 Selv noen voksne kvinner ikke alltid vet hvordan å plukke de riktige fargene for å forbedre skjønnheten i ansiktet, personlighet og gi friskhet. I stedet for å klovning kommer i alle regnbuens farger. Med øyenskygge kan gjøre underverker, og gir øynene mange skjemaer og mer.
 Den vanligste og en fin måte å velge rett farge Øyenskygger har et valg i henhold til deres øyenfarge. Det har lenge vært vist at den mest allsidige, klassisk og alle relevante farge er grått.
 Vinnerne av den vanligste øyenfarge i verden - Karim - bør foretrekke en hyggelig og trekker oppmerksomhet sjokolade nyanser. Også i denne øyenfarge er flott bronse, lilla (ikke lys), kull-svart og oliven skygge at mens det kan være sjeldne. Rosa og oransje fargenyanser med brune øyne ser ikke veldig hyggelig.
Hvordan velge riktig øyenskygge?
 Hersker av grå-blå og blå øyne kan lett males øyelokkene rike nyanser av brunt, blek rosa, perle, lys lilla og fiyalkovymy skygger. Disse jentene er ikke oppfordres til å velge selv mørke skygger og lys som de gjør øyenfarge med en hvit skygge (sjokolade-brun, jet svart og grønn). Du kan bli et offer for "ulv synspunkt."
 Hvis en jente grønne øyne, ville det passe alle nyanser av brunt, mørk lilla, kobber og plomme nyanser. Blå og blå nyanser skygger er ikke egnet zelenohlazkam.
 Det er også veldig vakre øyne valnøtt farge. Denne fargen gir skygge grå-blå nyanser av nøytral brun. Grønn skygge passer ikke.
 Det kameleon øyenfarge. Disse jentene vil passe nesten alle farger, unntatt rosa, mørk blå og gule nyanser. Også nyttig å lære å bruke sminke på øynene
 I alle tilfeller, jentene må velge farger som de liker og vektlegger øyenfarge, noe som gjør dem mer uttrykksfulle. Du trenger ikke å blande bare en masse skygger samtidig.

 Hvordan velge riktig øyenskygge video


Hvordan ta vare på Mr. yatamy hjemme?
 Det banal frase at skjønnhet er i detaljene. Jeg vil legge til dette at detaljene, noen ganger ganske subtile ved første øyekast, ikke bare skjønnhet, men også helse. For eksempel, ingen vil evaluere din visuelle appell utelukkende som en pedikyr, men er enig i at før eller senere, er denne informasjonen ikke skli oppmerksomheten rundt. Spesielt når det kommer til en kjær med hvem du tilbringe tid alene. Den enkleste måten å gjøre pedikyr på skjønnhetssalong. Det er enkelt, raskt og behagelig, og resultatet er garantert og oppleve profesjonell makeup mester. I praksis, ikke alle disiplinerte besøker fotterapeut, er ikke nok tid, går pengene beklager eller rett og slett viktig prosedyre fra hodet. Derfor er det viktig å jevnlig se etter sine egne føtter. Du tror ikke at pedikyr - det er bare vakre lakk negler ryddig skjema? Tid rasp og male dem - er halve kampen, den andre halvparten - er evnen til å ta vare på hæler hjemme. Bare så føttene er virkelig i toppform. 
 Hvordan å myke hæler og gjøre dem glatte hjemme?
 Mange kvinner vet hvordan bortskjemt og coarsens huden på hælene etter å ha gått i sommer slapping eller barbeint. Og selv tidlig på våren kan forårsake sprekker i hælene, fordi kroppen ikke får gjennom vinteren tilstrekkelige mengder vitaminer, obezvozhyvalsya i oppvarmet rom, og et incitament til å ta vare på såler mens iført lukkede sko var ikke. Som primp humør. Og nå er dette hva vi vil kjempe i første omgang, humør og ønsker å følge ham inn i en kvinne bør alltid være, uansett årstid, været utenfor og andre omstendigheter. Og at egenomsorg hæler bringe tilfredsstillelse, du må bruke de midlene som du behagelig tekstur, smak, emballasje og, selvfølgelig, et resultat av påvirkning.
 Hvis du finner kosmetikk og folk oppskrifter, hyggelige og rimelige for deg personlig, trenger du ikke å tvinge deg selv til å fokusere pedikyr - hver prosedyre vil forsinke sin etterlengtede og du bare ikke ønsker. Og alternativer, heldigvis, mye. For eksempel, billig og lett å ta vare på fem hjemme:
Hvordan ta vare på Mr. yatamy hjemme?
 1.  Varme bad - En veldig hyggelig og avslappende prosedyre som ikke bare bidrar til å begrense fem, men slappe av og varme i vinter.
   Havsalt da lagt til vannet for fotbad forbedrer mykgjørende effekt. Det kan være farget og smakstilsatt for å tilfredsstille selv estetisk sans.
   Pimpstein nødvendig å gjøre fem glatt. Velg bar for en vakker farge, kombinert med børste og polering hud at dette verktøyet var glad for å ta over og bruke så ofte som mulig.
   Soothing Cream gir mye tilfredsstillelse fra omsorg for hæler. Spesielt når du kombinerer det med påføring av fotmassasje hver kveld før sengetid. Velge fløte, ta hensyn ikke bare til sin aroma og vakker rør, men også på tilstedeværelse i de fuktighetsgivende ingredienser: glyserin og urea.
   Eteriske oljer som et middel for å gjøre aromaterapi omsorgs hæler ekte glede, spesielt lukte valget avhenger av ditt ønske. Bare noen få dråper olje av appelsin, lavendel eller jasmin - og er en flott stemning, og hæl - myk og glatt.
   Natural Products tillate hælene for å se etter huset er ikke verre enn butikk og apotek kosmetikk. I tillegg kan du ikke søke midler spesielt, og bruke det du har i kjøleskapet, matolje, meieriprodukter, eggeplommer, salt, brus og andre ingredienser uten kunstige tilsetningsstoffer.
   Men det bør ikke brukes til å ta vare på hæler hjemme - er farlige profesjonelle pedikyr verktøy, inkludert skarpe kanter og metall rivjern for føtter. Mest sannsynlig, kan du selv ikke skli ut så du skal bruke disse enhetene, men risikerer alvorlig skade huden. En feil og / eller kutte for dypt epidermis raskt coarsens igjen. Derfor, hvis huden på hælene ganske orohovela behandling og krever dyktige hender av profesjonelle, bedre å spørre om hjelp i butikken og deretter bare holde huden myk og glatt med hjem rettsmidler.
   Oppskrifter og folk rettsmidler av sprekker på hælene
   Sprekker i hæler - denne ekstreme graden av forsømmelse av huden på såler. Enkelt sagt ikke bevise føtter til staten enn å behandle disse sprekker, som, forresten, ikke bare ser fryktelig, men også levere en svært smertefull når han går. Hvis huden er tørr og tynn, kan deretter plassere den sprekker selv begynne å blø Men mye lettere å jevnlig ta vare på hæler og bare vet ikke slike problemer. Videre at omsorg for hæler hjemme så enkelt:
 2.  Velg et tidspunkt når du kan vie et par timer, har ingen distraksjoner. Fyll en liten bolle med vann hvis temperaturen er mye varmere rom, men utholdelig for føttene. Oppløses i vann 4 ss flytende såpe, en håndfull havsalt og et glass varm melk. Nedre bassenget i bare føtter og vent til vannet er avkjølt (ca 15-20 minutter). På dette tidspunktet, kan berøre føttene på bunnen av bekken, masserer såler av saltkrystaller.
   Sammensetning fotbad kan endres og / eller supplert. For eksempel erstatte havsalt eller bordsalt brus, legge til 10 dråper av noen essensielle oljen, og i stedet bruke varmt vann avkok av kamille, brennesle, storfe eller andre urter. Disse komponentene gir beroligende, rensende og antiseptisk virkning på huden føtter, og hvis du gjør karet er ikke i en normal bekkenet, og en spesiell massasje enhet for fotbad, er effekten enda mer merkbar.
  Hvordan ta vare på Mr. yatamy hjemme?

   Etter badehåndkle blot tykke såler og ta pimpstein / eller hard børste. Pimpstein er bedre å ta en finkornet og børste - Ekte kort bust. Fjern forsiktig det øverste laget av huden med en grov hæler, tommelen, fingrene stryke området før bevegelser pimpstein. Huden som krever fjerning vil være hvit og løs, så vil du se hvor dype lag av epidermis å fjerne. Fullføre prosessen med poleringsbørste.
   Å rasparyvayuschyy effekt bassenger ikke tapt forgjeves, fjerne beina fra vannet en etter en, men ikke begge samtidig. Det er ikke ferdigbehandlet pimpstein pensel og ett ben, la en venn i varmt vann. Hvis ikke alle skinn rozm'yakshylasya og gikk på en gang. Ikke gni fem til rødhet - bare gjenta hele prosedyren, fra badet for å pusse, hvis det er nødvendig.
   Når du er ferdig peeling på begge føttene, vtyrayuschymy bevegelser satt på huden fuktighetskrem. Når det er absorbert, slitasje bomull sokker eller tøfler med myke såler. De ikke i noe tilfelle bør ikke presse blodsirkulasjonen og normal fot. Hvis det er mulig, ikke gå og legge seg ned for en stund, heve føttene tilbake på sofaen eller pute, slik at de var høyere.
   Enda bedre etter behandling med pimpstein for å gjøre en natt maske tå. For å gjøre dette, i stedet for fuktighetskrem og ta næringsrik som mulig tykk og fyldig krem. Sjenerøst bruke den på huden kan behandles med et overskudd. Deretter vikle føttene med plastfolie (ikke dekker tærne), og på toppen av tykk film bruke tykke sokker. Ja, og gå til sengs uten å fjerne sokker i morgen.
   I stedet kan den ferdige kremen lage en maske for ben uavhengig av naturlige ingredienser. En av de mest effektive måtene - uraffinert olivenolje. Varme den i vannbad eller i mikrobølgeovn, og rikelig med fett såle. Ytterligere standard ordningen: en film, sokker, søt drøm. Olje kan være ikke bare en oliven, men mais, solsikke og gresskar.
   Mer intensiv maske for beina tilberedt med rå eggeplomme, 1 ss ferskpresset sitronsaft og 1 ts av potetstivelse. Alle komponenter må blandes ved romtemperatur og satt på fem over natten. Morgen huden vil ikke bare glatt, men også lys, så denne metoden er nyttig selv etter Scalzi utforske forstads bakgård.
   Fruktsyrer helt rene og myke huden på hælene. De er en del av mange kremer for en pedikyr, og frisk frukt og grønnsaker er i tilstrekkelige mengder til å bruke dem til å ta vare på hæler hjemme. For å gjøre dette, gjelder en dampende bad når huden grøt med løk, moden banan, grønt eple, aloe blad tremasse eller aprikos. Men disse pakkene er ikke nødvendig å stå på hele natten, bedre bruke dem i 2-3 timer og deretter smøre huden krem.
   Universal verktøy kroppspleie - kosmetisk leire. Å dempe hæl og eliminere / hindre sprekker gjøre wraps eller bad med leire, sette den i sin rene form, blandet med vegetabilsk olje eller varm yoghurt. For ekstra effekt kan ikke skade å legge noen dråper av flytende leire vitamin A og E. Den enkleste måten å kjøpe dem på apoteket ampuller og kraft straks før bruk masker.
   Ikke glem at en av de viktigste forutsetningene for å lykkes i omsorg for og hæler hjemme og i salongen - en regularitet. Hvis du etter noen få behandlinger vil du finne at p'yatochky blir glatt og vakker, og slutte å gjøre hjemme pedikyr, huden på føttene raskt tilbake til sin opprinnelige tilstand. Spesielt hvis arbeidet er forbundet med behovet for å bo lenge i bena eller mat er ikke balansert. Uansett, til hjemmetjenesten hæler ønskelig supplere inntaket av mineraler, B-vitaminer og fettløselige vitaminene A, E og D. Drikk mer rent vann uten kullsyre og gi opp fast food og søtsaker. Ja, ingenting kan gjøres: selvdisiplin - nøkkelen til skjønnhet. Og vi vil at du skal holde deg til det med stor glede og ønsket resultat!  
Яндекс.Метрика