Hvordan velge riktig kondomRiktig kondom - er den som er mest praktisk mann og for en kvinne - den mest iøynefallende. For et øyeblikk av intimitet alt skjedde nøyaktig for å unngå trøbbel, skuffelse, og bare en hyggelig opplevelse, anbefaler vi deg å ta hensyn til noen tips for å velge kondomer som beskrevet nedenfor.
1. Ikke dirigere valg kun de beste kondomer. Det er ikke den mest komfortable alternativet. Tidligere, produsenter, etter uttalelse fra folket at den beste - den mest subtile, prøver å produsere så tynne og slitesterke kondomer som mulig. Nylig har imidlertid produsentene endret retning og begynte å produsere kondomer ganske tykk, men er konkrete elementer som ytterligere stimulerer aktiv sone under intimitet.
2. Begrepet penis størrelse alltid fokusere på lengden, mens for komfort under intimitet og brukervennlighet kondom viktig bare bredden av penis. Når bredden på produktet ikke stemmer overens, vil det høste kondom eller ta av i det avgjørende øyeblikket, la ingenting hele beskytte! Vi oppfordrer deg til å eksperimentere med bedrifter og typer kondomer, velge for seg selv det mest aktuelle alternativet.
3. Noen ganger lengden er viktig. De vanlige standard kondomer er 19cm lang, det er - med god margin lengde for en standard penis. Men det er menn som har en kondom være korte og smale. Bruker kondom lengre egen størrelse - er for upraktisk og uønsket. Overkant av skatannoy vil forbli i ringen, noe som kan øke blodtrykket og øke oschuschaemost. Å bestemme valg, må du bare prøve noen merker og flere produkttyper innenfor et bestemt merke til velge passende.
4. Allergiske reaksjoner på kondomer. Av og til, og denne følelsen - ikke hyggelig. Det utslett, kløe, hevelse og noen ganger også cyanose, til sterke smerter. Dette allergi manifesterer eller latex type som produktet eller fett. I dette tilfellet, kan du prøve å bruke kondom nelateksnыmy eller plukke opp kondomer produsert uten smøremiddel og plukke den fra hverandre på apoteket - det gode, er valget i dag mer enn nok.
5. Prøv å mangfold opplevelser kondomer med alle ribbeina, støt, bart, baller og så videre. Det finnes kondomer punkt med bilde og lettelse spiral Scented, selv med smaker - jordbær, vanilje, sjokolade, eksotiske smaker! Husk at selv små prikker, usynlig ved første øyekast, kan gi en hel rekke nye opplevelser, så ikke gi opp for tidlig seksuell eksperimentering med kondomer.
6. Ikke bruk produkter som reduserer følsomheten. Annonsering selskaper som produserer disse kondomer sa: "Med våre produkter vil du være i stand til å holde ut lenger." Ja, ingrediensene lagt til olje, redusere oschuschaemost kondom, men også egen medlem du neppe føle.
7. I noen tilfelle kan ikke brukes kondom, som kompromittert integriteten til pakken, veldig krøllete områder har skraper. Hvis kondomet inne den klebrige har uvanlig hvitaktig farge eller sprø - forkaste det. Disse defekter som oppstår fra feil lagring og kan føre til at beskyttelsen mot uønsket graviditet og sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer, vil bli redusert til null.  
Hvordan velge riktig frisyre for alle typer ansiktBestemme formen av ansiktet. Din perfekte frisyre
Ved å velge frisyrer som riktig podchernet deler av bildet og bestemmer en levende og minneverdig bilde må være nærmet nøye og bli veiledet av en rekke faktorer. Først legger merke til formen på ansiktet.

frisyre for lengre ansikt
Langstrakt ansikt. Vi velger hår og stil
Et karakteristisk trekk ved den langstrakte ansiktet en høy panne og hake langstrakte avrundet. I dette tilfellet, stylister anbefaler å unngå hår, klær og tilbehør til alle elementer som visuelt kan forlenge ansiktet.

Den trekantede form av ansiktet. Hvordan velge riktig frisyre
Ansiktsform "trekant" beskriver en bred panne og smal hake. Det bør være visuelt balansere disse faktorene ved hjelp av velvalgte frisyrer og sminke.

frisyre for firkantet ansikt
En firkantet ansiktsform. Hår og stil
Et karakteristisk trekk ved den firkantet ansikt - samme størrelse i lengde og bredde. Harmoni i bildet kan oppnås ved å forlenge den visuelle form av ansiktet og forsiktig avrunding av kjeven.

frisyrer for runde ansikter
En runde ansikt. Hvordan velge riktig frisyre
For en rund ansiktsform karakteristisk for den samme størrelse i lengde og bredde, og runde formen av haken. Slike kvinner bør unngå frisyrer og tilbehør som kan visuelt gjør ansiktsform er mer avrundet.

Ovalt ansikt. Skape et harmonisk bilde
Ovalt ansikt - den beste typen, skjenket av naturen. Lykkelig eier av denne type person, takket være ideelle proporsjoner, har råd til å gjennomføre noen av de dristigste fantasi og radikalt endre bildet. Men fortsatt trenger å ta hensyn til rådene fra stylister.

diamant ansiktsform
Ansikt form diamant. Passende frisyrer
Diamantformet ansikt, eller "diamant" vokser i kinn og hake og forminsker pannen. Bør velge en frisyre, bruke sminke og tilbehør som er i stand til å visuelt utvide hake og panne og smale kinnben.

pæreformet ansikt
Pæreformet ansikt. Din ideelle bildet
Kvinner med pæreformede mennesker har en bred hake og kinnbein og relativt smal panne. For å balansere disse faktorene stylister anbefaler dem gjennom ulike deler frisyrer og sminke volum for å gi øvre ansikt.

Hvordan å maskere en høy panne
Den høye panne - mer verdighet enn en ulempe. De kan være stolte av kjendiser som Kate Winslet, Sarah Jessica Parker og mange andre, som et mål på høye intellektuelle evner. Men for å balansere ansiktstrekk, er det anbefalt å rette håret.  
Hvordan velge jeans - tips for kvinnerKvinners mote jeans - Hvordan velge jeans som passer din figur jeans.
Mest i mote jeans som vanligvis satt i jeans mote klær kvinner. Bare da fasjonable stil jeans ta på menn. Morsomme, men sleng bukser for første gang på en kvinne iført også. Hvis reelle menn jeans "for real" gutta alltid minne baggy bukser, kvinners jeans, til vår glede, alltid praktisk, og ofte sy modeller selv for spesifikke kvinnelige figurer, som vi nå diskuterer.
Jeans for høye kvinner
Tall kvinne fit lys lange og ekstra lange jeans med lav midje, forlenget nedover, muligens med rette brede eller Plastikk bukser, løse jeans modell og bananer. Det er bedre å forlate den avkortede modeller samt modeller med smalere ned bukser og mote rette men smal siharetok. Når du shopper alltid se etter vekst betegnelse på etiketten, må du jeans med betegnelse for høy eller ekstra lengde. Du kan stoppe opt for modeller med grov bunn, slik at bygningen for å justere lengden på buksen på egen hånd.
Dongeribukser for kvinner lave
Det første du må gi opp jeans med fasjonable Plastikk bukser fra lyse nyanser av sittende modeller med strukket stofftype strekning av svært langstrakte modeller og modeller snevret ned, som de visuelt forkorte ben og redusere veksten. Men du vil nærme seg samme sigarett med glatte rette bukser og mørke jeans, lengden som når toppen av skoen, noe beskåret jeans og jeans lengde kommer før hælen. Endelig kan du bruke sko med hæler som ikke vil være synlig, og dermed stille legge til flere inches i vekst. Du bør heller ikke skaffe seg for gratis modell der vil du synke, så vel som svært stramt, som sistnevnte vil trekke oppmerksomhet til en liten økning. Når du velger jeans bedre husk at de bør være fashioned.
Dongeribukser for kvinner med uuttalte hofter og rumpe flate
Den beste måten for disse kvinnene er å kjøpe lengre nedadgående lys jeans med høyt eller hvis midjen er tynn, lav midje. De er, på den ene siden, trekke oppmerksomhet til bunnen av føttene, og tar den til hofter og rumpe, på den annen side, legge ekstra volum, gjør du figuren mer tydelig og feminin. Og selvfølgelig en god passform jeans bør monteres på figuren. Og gi opp foldene, det vil gjøre skjemaet mer attraktiv.
Dongeribukser for kvinner med midje uuttalte
Kvinner med en midje uuttalte som regel å kjøpe jeans i størrelse eller to større enn nødvendig, på grunn av det faktum at i hvert sitte perfekt i midje bukser under press. For å bøte på denne situasjonen, er valget å ikke stoppe gratis og på nøyaktig tilpasset form modeller med rette bukser, vanligvis de er laget smal, slik at tilsvarende midje størrelse vil gi deg semi, komfortabel tilpasset passform. Avanserte bukser ned visuelt balansere de øvre og nedre deler av kroppen, og brede, rette ben visuelt fjernet midje, slik at det er mer proporsjonal i forhold til hoftene. Alt annet du kan prøve prøve menn jeans: de vanligvis bredere i midjen, men i bena, og at blant disse modellene av jeans du kan finne akkurat det du trenger.
Dongeribukser for kvinner med brede hofter
Baklommen på jeans bør være stort og nært som mulig rumpe, som om lommer er for liten eller for stor avstand, de visuelt gjøre mer brede hofter. Som for de modellene du vil like løse jeans mørke farger, laget av tykk rough denim, vide bukser med rette, divergerende rett fra hofta og jeans med lav midje. Vi må huske på at mye sittende modeller, strekke stoff, lys og snevret ned, med smal høy midje og beskjæres visuelt fullført. Hofter vil virke bredere og lavere enn den faktisk er.
Dongeribukser for XX-størrelser
Overvektige kvinner når du kjøper jeans bør ta hensyn til stoffet. Du passer jeans med en myk tynne jeans som passer kroppen uten ridge og holder god form. Vanligvis overvektige kvinner foretrekker jeans for gratis at de er store og kommer til å kaste seg. Dette er feil, fordi altfor løse bukser lage fete kvinner har mer fylde. Det er bedre å foretrekke mørke jeans, litt smalere ned, med ikke altfor smal, mens ikke veldig bredt buksebenet, som understreker stønadsformer, ikke økende, men ikke skjule dem som et resultat av deres fravær - komplett formløs, og det er enda verre enn moderat fullstendighet. Og selvfølgelig ikke glem om jeans med en elastisk midje, er dette et godt valg, lover bekvemmelighet, komfort og estetikk.  
Яндекс.Метрика