Hvordan velge riktig frisyreEn kvinne som ønsker å forandre livene sine til det bedre, vanligvis begynner med det faktum at endringer hårklipp. En ny frisyre - en første fase endringen er en slags overgang fra interne til eksterne endringer. Så øyeblikket - er ekstremt viktig. Og som virkelig endringene var til det bedre, må du kutte podobyrat riktig.
Å ha ditt bilde var harmonisk og stilig nok ganske enkelt velge et alternativ fra bunken tilbudt fasjonable glossy magasiner. Shearing - en betydelig del av den ytre manifestasjon av din indre personlighet. Derfor, for å matche hennes valg bør detalj, inkludert mange individuelle faktorer som:
Vekt, høyde, kropps grunnlov, en form for enhet;
Strukturen og lengden på håret;
Dine ønsker og preferanser.
I tillegg er det nødvendig å avklare spørsmål som kvalifikasjoner og ferdigheter av master, motetrender, etc. Hvis du vurdere alle disse aspektene, til sjansene velge frisyre som du virkelig nyte maksimal økning.
Likevel, når du velger en frisyre bør primært basert på type og ansiktsform. Å velge riktig frisyre, må du bestemme hva slags du har et ovalt ansikt. Hvis du ikke kan gjøre det alene, ring for hjelp kjærester. Eller gjøre som følger: samle håret stå foran speilet, slappe ansiktsmusklene. Deretter prøve å sirkle i speilet reflekteres ved hjelp leppestift eller annen lehkostyraemoho, men merkbare, hendig verktøy. Nå, når forstått ovalt ansikt, kan du trygt gå videre til valg av en passende frisyre. Eiere av en lang oval passe enhver frisyre, men uten vыstryhanyya korte tråder på toppen av hodet. Fordeler trekantet ovale understreke hårklipp med smell, delt med en skrå, med en lys asymmetri. Den firkantede formen av ansiktet vil myke lang hårklipp, bør hår under haken ramme inn ansiktet, mykgjørende sin. Lubne jenter velge riktig multi-cut med hår under haken. Også bra for de damene krøller og bølger håret flyter over skuldrene. Den rektangulære formen på ansiktet vil pryde ethvert hår, unntatt veldig kort.  
Hårklipp for runde ansikterAnerkjent standard for skjønnhet er ansett for å være et ovalt ansikt type. Det antas at denne type person å gå alle frisyrer og hårklipp, og oppgave mester - å omtrentlige formen på ansiktet klient til dette idealet. Selv i rettferdighet, bør det bemerkes at blant de internasjonalt anerkjente skjønnheter - og mange lubne damer. I tillegg til noen kvinner med første nasjoner runde formen på ansiktet (f.eks japanske kvinner) og dermed anses å være skjønnheter. Så hvis du - eieren av et rundt ansikt - ikke fortvil og ikke kompleksuyte. Det viktigste - dyktig understreke verdighet all din herlige rundt ansikt, og du trenger å vite hvilke frisyrer og hårklipp for runde ansikter er, og hva - nei.
Men først er det nødvendig, tross alt, sørg for at du virkelig står overfor runde.
Hvordan du finner ut din ansiktsform
Runde ansikt - er, fremfor alt, høye kinnben, veldig fulle kinn, panne og vidåpne samtidig - myk hake glattet.
Bestemme formen på ansiktet ditt på flere måter. Ja, du kan bare se nøye til hans refleksjon i speilet hvis ansiktet bredde omtrent lik høyden - mest sannsynlig, er du eier av det runde ansiktet. For å unngå feil, kan man klippe rundt ansiktet i speilet, og deretter gjøre de nødvendige målinger på malte ansiktets konturer fra ett øreflippen til den andre og fra haken til kronen. Hvis målingene er praktisk talt det samme - det har en rund ansiktsform.
Hårklipp for runde ansikter

Du kan gå den andre veien og gjøre disse målingene er ikke på speilet og på dine egne bilder. Hovedvilkåret - at bildet var ganske stor og åpen front. Regelen er den samme: sammenligne bredden og høyden av en person.
Så du har bestemt deg for formen på ansiktet. Hvis det virkelig er rund, må du vite noen enkle regler for å velge riktig frisyre.
Til å begynne, la oss definere hva en hårklipp bare ikke verdt å gjøre.
Hva om ikke å gjøre hårklipp for runde ansikter
Så, hvis du er eieren av det runde ansiktet, bør du ikke velge en frisyre med glatt rett hår avskjed. Du også kontraindisert horisontale rette linjer i frisyrer som visuelt utvide en person enda mer.
Også, stylister fraråder gjør frisyre rund form som ligner en ball og legge ut jevnt kjemmet håret tilbake.
Frisører rådes til å unngå og frisyrer uten smell, og svært korte hårklipp og frisyrer tråder av samme lengde.
Skal legge unødvendige bulk og volum ansikt tunge smell og krøller med swirls rundt kinnene. Visuelt utvide ansiktet og skarp linje av kinnbena.
Hva frisyrer er best for skjønnheter med et rundt ansikt?
Tips utvalg av kvinners frisyrer for runde ansikter
Så, velge en frisyre for runde ansikter, ta hensyn til den svingete linje fra ørene til spissen hår, tynn person i kinnene. God og frisyre som består av flere lag med hår (eller trappet kaskade) som kan skape volum akkurat der du vil og skjule overflødig ansikts rundhet.
Kjøre og ulike typer asymmetri, inkludert de mest vågale.
Hårklipp for runde ansikter

Hvis du ønsker å gjøre avskjed - så gjør det bedre skrå eller lateral, og hvis smell - kort (til midten av pannen), i forbindelse med hette hår eller ører heller tynn, håret hennes, eller lang asymmetrisk, zachesannuyu til den ene siden.
Hovedoppgaven til utvalget av frisyrer for runde ansikter - er å unngå symmetri, øke mengden av hår på kronen, åpen pannen og kinnene dekslet låses.
Betrakt nå spesifikke eksempler på frisyrer for runde flater, gitt lengden av håret.
For mange kvinner hårklipp for runde ansikter
Hårklipp for runde ansikter

Lang vakker velstelt hår - det beste alternativet for kvinner med en rund ansiktsform. Tross alt, med lange bølgete tråder rundt ansikt er naturlig krymper og vakkert innrammet. Ideal - hvis det glatt hårstrå vil gradvis smalere litt til slutt. Så frisyre med rett langt hår - den perfekte løsningen for lubne skjønnheter.
Perfekt eiere runde ansikt og lang lagdelt hårklipp kaskade. Spesielt imponerende og stilig look frisyrer for langt hår rett under skuldrene når brus tråder begynner å avta på haken eller lepper (men ikke høyere!), Forsiktig rammer inn ansiktet og lubne kinn dekker. Hovedregelen når du velger slike frisyrer for langt hår - for å hindre overflødig volum i kinnene.
Som for smell, hvis øret i din valgte frisyre blir hette - da smeller kan være hvilken som helst lengde og lang og kort. Men tung rett tykk Chub best unngås i alle fall. Den mest effektive måten å visuelt smalt ansikt - brukes i mange rufsete rygger og langstrakte gradert skrå smell.
Gjennomsnittlig kvinners hårklipp for runde ansikter
Hårklipp for runde ansikter

Regler for valg av frisyrer eiere sirkulær form av ansiktet og håret av middels lengde - den samme som for eierne av langt hår, unngå overdreven volum i kinnene, ikke bruk tykk chilok lik og likeverdig avskjed, prøve så mye som mulig for å øke hårklipp på toppen og dekk langstrakt individuelle strenger på hver side.
Best takle oppgaver slike hårklipp for middels lengde hår, som utvidet skuldre kvadrat å åpne pannen, lange bob hårklipp for rett hår, hake lengde, vel hodet og lange låser foran og lagdelte hårklipp (kaskade eller stige ) med langt hår til haken eller skulder.
Og ikke glem om populære denne sesongen asymmetriske hårklipp, som som ingen andre tillatelse korrigere eventuelle ansiktsform.
Kvinner Korte frisyrer for runde ansikter
Hårklipp for runde ansikter

Til slutt, vurdere korte frisyrer for runde ansikter. Oppriktig, veldig kort hårklipp - ikke det beste alternativet for lubne skjønnheter. Men hvis du er aktiv og moderne damene foretrekker å bruke bare kort hår - kan du velge den mest passende frisyre alternativ for deg. Det viktigste å huske på at de valgte frisyre bør understreke fordelene av dine mest magiske runde ansikter, mens ikke trekke for mye oppmerksomhet til de lubne runde kinn og visuelt utvide dem.
Ja, veldig bra i kort hår vil se komplisert lagdelt hårklipp kaskade eller stige fra de avrevne ender. Ved hjelp av disse tips kan rives visuelt simulere formen av ansiktet. Forsterke effekten og gjøre håret hennes enda mer stilig og moderne låser farging og styling i en uaktsom kunstnerisk lidelse.
Hårklipp for runde ansikter

Like vellykket og relevant i denne sesongen alternativ for runde ansikter - asymmetrisk hårklipp kort hår med en lang flette smell og sideskill. Dette alternativet vil nyte stilige frisyrer uavhengig dame som ønsker å være en trend.
Hvis du ikke er klar for slike eksperimenter - kan vi tilby deg to alternativer like stilig korte hårklipp for runde ansikter - en bønne og piksler. Det viktigste - ikke glem mengden av topp og bunn langstrakte tilnærmingene. Fillete ender i dette tilfellet kan modern hår og gi hele bildet en viss piquancy.
Hårklipp for runde ansikter

Ikke vær redd for å eksperimentere og la hver tur til frisøren er en glede!  
Яндекс.Метрика