Hvordan velge riktig sko?

 Sko - Er en integrert del av garderoben. Derfor bør hennes valg komme opp med stort alvor. Riktig valgt fottøy streker verdighet hans elskerinne, hennes stil og smak. Gjør det til en sjarmerende og fullføre utseende. For fottøy kan si mye om eieren, sans for stil, materiell velstand og feminin kropp.
 Velge sko - Dette er et utvalg av brennevin. De bør være fullt passe deg, med vekt på eksterne bilde og femininitet. Når du velger sko, være svært forsiktig. Du trenger ikke å kjøpe billige sko, så det blir fort uegnet for videre bruk. Ikke spare penger for seg selv og gode sko. Ikke kjøp sko fra sko ubehagelig høye hæler, som når iført en sko beina føles ubehagelig. På samme måte kan du ikke alvorlig skade beinmuskulaturen.
 I lys av svært få kvinner kan bære ti tommers hæl ordentlig distribusjon tyngdepunkt, mens ikke svingende og ikke shkutylhayuchy. Mange modeller er i stand til å gjøre det, men det er spesielt undervist. Ikke velg en stor hæl, vil dette bidra til å unngå mange uventede situasjoner og ubehagelig følelse når han går.
 I høyden av ringen bør ta hensyn til sin form. Hvis du er overvektig, bør du velge et medium tykkelse. Ikke ha nålene. I dette tilfellet, du meget godt egnet Wedge-høyhælte sko. Iført sko oppmerksom på at det var stabil, ellers kan det føre til alvorlig skade for helsen din.
Hvordan velge riktig sko?

 Høye hæler passe slanke jenter, vil dette gi dem vekst, og vil ikke føre til stor belastning på ryggraden. Vil gjøre en jente mer leggy og grasiøs. Et vanlig problem med høye hæler er "liktorn". Deformasjon sener, flatte fingre, ryggsmerter og fot.
 Prøver sko, ser nøye på seg selv i speilet. Vel, hvis du ser på denne skoen. Alt harmonisk. Ikke la selgere å skynde deg. Gå rundt i rommet etter den tid inntil sikker på at du er komfortabel.
 De fleste kvinner sko å plukke en bestemt antrekk. Men det ville ikke være dårlig å ha på hånden stengt et par kvelds sko. De trenger noen kvinne som den lille sorte kjolen i garderoben. Dette paret er egnet for alle valgt neste.
 Kjære damer, ikke spare penger på veien, gode, kvalitet sko Tro meg, det er verdt det.

 Hvordan velge riktig sko video


 Alle jentene slitasje bukser og jeans, spesielt under den kalde årstiden, når vi ønsker å føle deg varm og koselig og varm. Hva annet skulle falle eller vinter? Det er riktig, en varm genser eller jakke. Hva som vil være på moten i 2015?
Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

 Hvordan velge en genser?


 Hva du bør se etter når du kjøper gensere eller genser? Her er noen grunnleggende punkter:
 •  Fig. For eksempel, hvis slanke jenter er omfangsrik stiler og tyktflytende olje, damene med appetittvekkende former fra det er bedre å avstå.

 •  Materialer. Ull - kanskje den mest varm og helt naturlig materiale. Men i noen tilfeller kan det til og med stikk allergier. Fleecejakker vil være behagelig å ta på, og med fordel fremheve din verdighet. Like god og edel kasjmir.

 •  Hva har du tenkt å ha en genser? Dette er også viktig fordi, for eksempel, vil omfangsrik jakke ser flott ut med skinny jeans, men ikke best kombinert med lang blusset skjørt. Selv eksperimenter er velkomne og kan bryte reglene.

 •  Motetrender 2015


   Fashion - dame lunefulle og kan endres, noen ganger veldig dramatisk. Det var bokstavelig sanne siste sesong, kan være umoderne i fremtiden. Så hva kan vi forvente fra den kommende 2015? Hva du skal ha? Vi skiller flere trender.
  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

   Trendy farger


   Hvilke farger vil være relevant? Faktisk noe ikke er forbudt, kan du trygt kjøpe gensere dine favorittfarger, fordi hvis du tone går, jakken i alle fall være stilig. Men det er bedre å foretrekke nyanser behersket, rolig og milde, slik som beige, krem ​​eller elfenben. Disse fargene fremheve femininitet.
  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

   Nyere og grønt, nesten hele spekteret av blå, brun, sand. Som vanlig trend og for alle klassiske farger: hvit, svart og grå. I tillegg kan du kjøpe en fin genser burgunder, vin eller plomme farge. Nåværende og lidenskapelig rødt og nyanser.

   Spesialversjoner


   Hvis du foretrekker kjedelig monotone ting noe uvanlig og dekorert med malerier, kan du trygt kjøpe jakker med utskrifter. Dette er hva som vil være viktig i 2015:
 •  Bar. Noen områder kontrast kombinasjoner og variasjoner - alt i trenden. Legg merke til at den horisontale stripen kan povnyty, men trekker vertikal silhuett og vinnende utseende.

 •  Populær og celle. Det kan være både ordinær og klok og kreativ. Tror ikke at det er kjedelig eller meningsløst. Hvis jumperen å slå riktig og matche med de riktige tingene, er bildet komplett og stilig.

 •  Floral utskrifter. Med den kalde årstiden minne vakker varm sommer eller våren? Korrekte, lyse blomster. De kan helle nesten hele jakken, danner en blomst eng. Men senteret kan ligge og én stor blomst som sikkert vil være en lys aksent. Velkommen lysstyrke og kontrast kombinasjoner.

 •  Dyriske tall også i trenden: papegøyer, tigre, kameler og andre representanter for eksotiske fauna.

 •  Geometriske mønstre er fortsatt relevant og fascinerende utsikt over sin fantastiske og kreative enkelhet.

 •  Hvis du vil ha noe uvanlig? Velge en jakke med psykedelisk eller abstrakt mønster eller bilde.

 •  Nye fotografiske tegninger eller fotografier av kjente eller ukjente mennesker. For eksempel, hvis du har en avgud, kjøpe en jakke med hans bilde på brystet.

 •  Stiler


  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

   Mote Gensere og skjorter Future 2015 et mangfold av stiler og silhuetter. Her er de mest presserende:
 •  På høyden av moten såkalt V-hals. Det er utrolig feminin og sexy. Dette stykket stil, forlenger først visuelt nakken, for det andre, understreker brystet. I tillegg kan dette kuttet kombineres med bunnen nesten enhver stil sport og fri til det klassiske.

 •  Nyere korte ermer og 3/4 ermer. Dette er ikke bare praktisk, men også feminine, fordi kvinners hender er ganske seksuell del av kroppen.

 •  Hvis du ønsker å se feminin og sexy? Kjøp en sofistikert modell av overliggende og utstyrt silhuett, laget av angora, ull eller av fine fra en myk jersey. Hva du skal ha en genser? Nesten alt. Du kan bruke alle skjørt stil og eventuelle lengde jeans (helst med så myke og romantiske topper og beskjæres skinny fit modeller, men hvis du bære en kjæreste, vil det se frisk og litt uvanlig), klassiske bukser.

 •  Hvor fint å begrave nesen i nakken og glemme alt. I 2015 vil du bli gitt muligheten, som høy og klumpete halsen mer enn relevant. Hvis dette elementet er laget av et annet materiale, kan det bli en slags lyse aksent gensere.

 •  Nyere voluminøse gensere som, for det første, kan skjule noen av svakhetene i figuren din, og for det andre, for å understreke den skjørhet og femininitet. Slanke og små jenter kan ha råd til en stor og grov haug, og unge damer med appetittvekkende former bedre å velge en liten eller mellomstor. Klumpete gensere gå bra med jeans trange eller forkortet. Når det gjelder lengde, kan den endres. For eksempel kan du kjøpe en genser, dekker baken. Men den kommende sesongen vil være relevante og avkortede modeller som kan kalles en utfordring for samfunnet og ganske vellykket forsøk på å bryte stereotypier.

 •  Oppmuntret asymmetri: utvidet bak- eller side del, åpen skulder og så videre. Men hvis du bestemmer deg for å velge en modell, og deretter velger bunnen forsiktige for ikke å overbelaste bildet.

 •  Sørg for å kjøpe en genser kjole, er det for at neste år vil være viktig. Men ikke bære den med bukser eller jeans. Det beste alternativet - leggings eller tykke tights.

 •  Tilpassede modellen vil også være relevant, fordi de er så diskret understreke femininitet og eleganse.

 •  Gensere med elastikk nederst ikke bare beskytte mot kulde, men også gunstig å spille opp bildet.

 •  Detaljer


  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

   Noen ganger detaljene er mer viktig enn hoveddelen, så ta hensyn til dem. Noen vinn-vinn-situasjon:
 •  Strass og paljetter vil forekomme sjeldnere, men i små mengder, de ikke bare tillatt, men også relevant.

 •  Mønstret stor bunt - toppen av den kommende sesongen. Men la det være ikke alle, men bare slanke jenter.

 •  Smykker eller skinn inserts. Lær, generelt, i 2015 vil det være nesten overalt.

 •  Fans av pels også være fornøyd, da det kan være til stede og spille en rolle element av dekor eller selv være den mest merkbar aksent.

 •  Glidelås foran mannen vil opphisse fantasien og handle lyse detalj bilde.

 •  Populære er store knapper.

 •  Mange designere er så vant til å kombinere urimelig, så i mote gensere og jakker neste år kan sees i bakgrunnen av grov strikk inserts av blonder eller silke. Tandem diversifisert stoffer er velkomne.

 •  Merk at den faktiske minimalistisk jakke slik at florerer mønstre og overbelastede deler vil se latterlig.
   Nå kan du gå til butikken. Lykkelig shopping!

   Her er noen bilder:


  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)

  Fra hva du skal ha moteriktige gensere og jakker i 2015? (11 bilder)
  Яндекс.Метрика