Hvordan velge riktig tilbehør?

 Mange vet ikke at riktig valg av tilbehør kan med fordel fremheve sterke sider og skjule feilene i ansiktet vårt. Disse tilbehør som solbriller og øredobber takle dette problemet best. Det hele avhenger av din ansiktsform. Finn ut hvilken form det er i deg, med hjelp av noen regler kan lett finne riktig tilbehør.

 Tilbehør til ovale ansikter


 Ovalt ansikt blant kosmetologer og makeup artister anses ideelt. Dette er ganske riktig - andelen av denne typen møter harmonisk, så eierne det lettere enn resten, plukke smykker.
 Det hele avhenger av begjær. Det ser helt rund form solbriller i en tykk-rimmed briller i forskjellige farger. Også denne type modell passer ansiktet massiv, med skarpe vinkler.
 Også valg av øredobber til jenter med ovalt ansikt er ganske bred. Bedre, selvfølgelig, også velge øredobber oval, med ovale inserts som vil fremheve verdien av den enkelte. En annen flotte øredobber i form av dråper.

 Tilbehør for runde ansikter


Hvordan velge riktig tilbehør?

 En runde ansikt er vanligvis den samme lengde og bredde, avrundet han hake, kinn lyse uttrykt avrundede kinnben. Denne personen er vanligvis betraktet som følge av barnas fulle kinnene, og hans eier ofte ønsker å legge til litt klarhet og kan si stervoznosti.
 I utvelgelsen av punktene bør unngås massive og mørke rammer, slik at de ikke gir den ønskede personen definisjon, men heller legger ekstra vekt. Bedre ta hensyn til rektangulære rammer som gjør visuelle uttrykket litt mer alvorlig. Fargevalg er rolig, ikke aggressiv. Noen innstillinger kan komme i form av katt øye retro - de trakk ansiktet.
 Øre bedre valg langstrakt, tynn, oval eller dråper. Disse modellene vil bringe visuelt forhold til den ideelle personen.

 Tilbehør til firkantet ansikt


Hvordan velge riktig tilbehør?

 Eiere firkantet ansikt bør unngå rammer med skarpe vinkler nær rektangulær. Velg briller runde, som mykner ansiktet. Briller bør ikke gå utover kjeven, og ikke mindre - og da, og deretter legge vekt awkwardness.
 Den samme regelen gjelder når du velger øredobber - de bør være runde, avlange mulige, ideelle øredobber ring.

 Tilbehør til trekantet ansikt


 Trekantet ansikt anses problematisk, men lett løses riktig utvalg av tilbehør.
 Trekantet ansikt er delt inn i to typer - den første i en hjerteform (bredere panne og hake), den andre - rombovydnoe (kinnben massiv panne).
Hvordan velge riktig tilbehør?

 Første typen ansikt kontra briller i form av kattens øyne som bare fremheve formen på en person. Mest egnet rektangulær form, muligens litt avrundet.
 Øreringer av denne type passer langstrakt ansikt, i form av dråper, med innstikk i bunnen av øreringer. Ideal - lysekrone øredobber.
 Andre type egnet vektløs rammer som økt fokus på den øvre del av ansiktet. Som er, kan de øvre innstillinger del selv være lyse, og bunnen skal ikke bli omringet. Også egnet avlange øredobber med myke kurver.

 Hvordan velge riktig tilbehør video


Sensitiv hudNylig stadig hørt en definisjon av hvor følsom hud. Med andre ord trenger huden spesiell beskyttelse og pleie. Og antall personer som har sensitiv hud, så det er stadig økende. Dette bidrar til en rekke faktorer, inkludert miljøødeleggelser, og det økende antall stress, allergi og masse befolkning.
Omsorg for sensitiv hud bør være spesielt ikke å føre til ytterligere irritasjon.Men først, la oss kalle de viktigste funksjonene til sensitiv hud.
Hovedtrekkene i sensitiv hud
Når sensitiv hud vanligvis bety hud utsatt for irritasjon, allergi, peeling, tørrhet, kløe og andre svært hyggelige manifestasjoner som ofte vises på ansiktet, armer og ben.
Beskyttelse mot skadelig ytre faktorer som ugunstige klimatiske forhold, så vel som alle slags skadelige virus, bakterier og toksiner er en av de viktigste egenskapene til huden. Og en stor rolle i hennes opptreden spiller epidermal barriere.Personer med sensitiv hud ansiktet og kroppen integriteten til oppdemming er brutt, noe som resulterer i negative faktorer irritere huden.
Hovedtrekkene i sensitiv hud er tørr, rødhet og grovere på grunn av direkte sollys eller høy temperatur, reaksjonen som røde flekker og irritasjon etter barbering og hårfjerning og hud som følge av eksponering for visse kosmetikk, spesielt de som inneholder alkohol.
I tillegg er tegn på sensitiv hud mesh er tilstedeværelsen av røde blodårer og kapillærer i kinnene og nesen og utslett, kløe og hudirritasjon ved bruk av visse produkter, og selv påvirke smaker.
Sensitiv hud reagerer meget sterkt til noen endring i været, vinden, og kaldt, og plutselige endringer i temperatur kan føre til at eieren av denne hud, svie, kløe og spotting.
Selvfølgelig er graden av sensitivitet for hver person forskjellig.Den mest sensitive hud i barndommen. Men i alle fall slik hud krever spesiell oppmerksomhet og omsorg.
Årsaker til Sensitive Skin
Faktisk, er den økte følsomheten til huden passende respons på forskjellige interne og eksterne negative effekter.Således kan årsakene til utseendet av økt følsomhet i huden være både eksterne og interne faktorer. Derfor, for åeksterne faktorer, primært knyttet ugunstige klimatiske forhold, inkludert sterkt sollys, sterk vind og endringer i temperatur og fuktighet kondisjonert luft. Også på ytre stimuli inkluderer hyppig barbering, voksing, bruk av aggressive kosmetisk hudpleie inneholdende alkohol og andre harde bestanddeler såsom salisylsyre, dimetylsulfoksyd, benzoylperoksyd, dyэtylamynopropylamyn, propylenglykol, og andre. Kan gi økt følsomhet og aggressive metoder for estetisk medisin, som inkluderer peeling, laser og mekanisk dermabrazyyu.
De interne årsakerForårsaker økt følsomhet i huden inkluderer: angst, stress og depresjon; endringer i hormonnivåer, inkludert under graviditet, overgangsalder, p-piller eller annen hormonell preparater; redusere den totale immunitet, inkludert med kroniske sykdommer, spesielt sykdommer i mage-tarmkanalen, og hudsykdommer som seboreisk, perioral dermatitt atopisk og.
Omsorg for sensitiv hud
For ikke å provosere sensitiv hud, er det nødvendig å beskytte dens mulige innvirkning på de nevnte negative faktorer. Selvfølgelighvis økt følsomhet i huden forårsaket av problemer med indre organer, spesielt bør ta vare på helsen din på forhånd i samråd med en spesialist.
Men resten av dere blir nødt til å forsvare seg selv, noe som betyr:
- Bruk kun naturlige myke hypoallergenic kosmetikk for sensitiv hud, inneholder ikke parfyme, fargestoffer og alkohol;
- For å beskytte huden mot ugunstige klimatiske forhold ved hjelp av spesielt verneutstyr, som må brukes daglig.

Du trenger også å gjøre systematiske vitaminer og beroligende maske for huden; Unngå langvarig kontakt med vann fra springen; Vask hender bare ren, ideelt sett - termisk eller mineralvann.
Prøv ikke å eksperimentere med masse hudpleie, samt makeup. Hvis du har besluttet å kjøpe et nytt verktøy - prøver å starte den på et lite område av huden, for eksempel håndleddet. Hvis du føler den minste ubehag ved hjelp av en ny kosmetisk produkt - nekter å kjøpe.
Ikke unødig provosere huden, og skaper en stressende situasjon, for eksempel badstue eller banya.Takye test kan være farlig for sensitiv hud. Siden du ikke kan leve uten denne morsomme, prøv å i det minste redusere oppholdstiden i damprom og oppvarmet luft temperatur.
Og selvfølgelig, ikke umiddelbart etter dampende gå ut - denne forskjellen vil være en annen ekstra stress for huden din.
Ernæring og sensitiv hud

Eiere sensitiv hud, husk at det er svært lydhør overfor alle krydret, også krydret og salt. Så vi vil måtte forholde seg til riktig kosthold.
Det er viktig at spiselige produkter bidratt til økt immunitet og inneholdt alle nødvendige stoffer for å støtte bygging av nye hudceller. Det bør også forlate slike matvarer provokatører som kaffe, alkohol og kullsyreholdige drikker.  
Tsbpky på hånden, behandling, pleie og omsorg maske
 Mange tror at fenomenet tsыpky, karakteristisk bare for barn. Deres hud er tynn og er ute av stand til å hindre aggressive miljøer som kaldt vann og kulde. Men tsыpky på hånden, slik som på bildet kan vises i voksne.

 Årsaker


 1. Den mest utsatt for kulde, tørr hud. Det er svært tynn, med sine små talgkjertler som kan fukte og nærer hender.
 2. Mangel på vitaminer og næringsstoffer kan også påvirke utseendet av kviser på ben og armer. Hormonelle endringer, spesielt hos eldre er ofte ledsaget av utseendet på akne.
 3. Arbeid med vaskemidler fører til tørr hud. Derfor sykdommen rammer ofte hender og føtter husmødre.
 Vanligvis tsыpky i hendene vises oftere enn i bena. Siden hender er mer sannsynlig at temperaturen, virkningen av kaldt vann og vaskemiddel. Men tsыpky føtter de kan ha langvarig kontakt med våte og fuktige gulv.

 Hvordan å forhindre akne


 Det er viktig å følge noen enkle tips for å unngå kviser og tær:
 •  vaske hendene, bruke babysåpe som normal tørr hud og trekker ut fuktighet fra det;

 •  ved hjelp av elektrisk tørking er viktig ikke å tørke hendene helt til slutten, og om mulig tørke hånd kluter eller håndklær;

 •  oppvasken og gulv, bruk hansker;

 •  sørg for å bruke hansker, går utenfor.

 •  Behandling


   Kampen mot tsыpkamy bør begynne ved første tegn. Lære å se tsыpky bildet, vil du være i stand til å gjenkjenne når sykdommen og begynne behandlingen. Håndpleie er å bruke kremer eller olje, samt bruk av folk rettsmidler.
  Tsbpky på hånden, behandling, pleie og omsorg maske

   Baths


   1. For å bekjempe tsыpkamy i barn og voksen er nyttig å ta denne bad. I varmt vann blanding av urter (calendula, Banan, burdock, kamille), blir deretter lagt en skje med glyserin og sjampo (to spiseskjeer).
   2. For å forberede den neste bad bør være en blanding av urter (to spiseskjeer) Hell vann (L) og holde lysene på i tjue minutter. Fjern fra varmen, vente til kjøle ned litt og dip hender i 15 minutter. Etter inngrepet, kan du smøre hendene på oliven, fersken eller andre oljer.

   Masker


   Etter skuffene er anbefalt å smøre hendene med rik krem ​​og påfør en fuktighetsgivende maske.
   1. Bland en eggeplomme med en skje av honning, frisk aloe juice (15 ml) og havremel (en teskje). Satt ved hjelp av de pre-dampende hender og holdt i en halv time. Deretter vaske av med varmt vann. Hands smurt med olivenolje. Eventuelt kan de bruke hansker med bomull.
   2. eggeplomme fortynnet krem ​​(omtrent ett hundre gram) tilsettes til blandingen vodka (50 g), og saften av en halv frisk sitron. Denne masken er brukt etter bad og varer omtrent en halv time. På slutten av prosedyren innebærer vasking og håndkrem påføres.
   3. Vel tsыpkamy takle gås fett. Litt varme den opp, sette på huden din og bruke bomullshansker.
   Forfatter: Lily Romanov  
  Яндекс.Метрика