Hvordan velge riktig stil av kjolen?

 Alle kvinner i dusjen damene, men dette vil ikke gå. Men har fancy ting, dette er ikke den suksessen, fordi de må stiliserte og lage en enkelt komposisjon som person satt seg best, ser ikke latterlig.
 En av de vanligste feilene er at å kjøpe en ny ting, hun guidet rabatter originalitet og skjønnheten i ting selv, eller til og med det faktum at hun så dette på noen, og det var veldig hyggelig selv. Men ofte ikke engang tenke på om det er spesielt hennes nye klær og andre ting ansvarlig garderobe. Dermed supplert med flere og flere slike tvilsomme elementer i skapet.
Hvordan velge riktig stil av kjolen?
 Først må du forstå at du må svare på den valgte stilen. Beskjeden og sjenert husmor hadde aldri kan rettferdig stil vamp nøyaktig samme måte som kar'yerystka ønsker å oppnå større høyder mulig, kan ikke lykkes hvis det er å kle seg som en høne fra landsbyen "Red cockerels." Vi trenger å vurdere din livsstil, behov og natur sysselsetting, først da kan plukke opp noe mest hensiktsmessig. I tillegg bør du velge en stil og i samsvar med karakteren, så vil det ikke "lukke" den enkelte og ikke ønsker å endre raskere å føle seg mer komfortabel.
 Vi har nå til å forstå hva som kan komme under de eksisterende eksterne data og alder. Meget god standard og hvis utseende lett kunne ta et bilde, men hva hvis det er problemområder som trenger å skjule og forkledning?!
Hvordan velge riktig stil av kjolen?

 Faktisk kan det rette velges i noen stil, men hvis du ønsker å være en jente, Barbie, og vekten i stor grad overstiger standard oppfatningen av det, må du forstå at andre kan være utilstrekkelig respons. Ikke gjøre så godt med noen.
 De mest vanlige stiler anses næringsliv og idrett, vil de passer nesten alle. Nylig stadig mer populært urban stil, som kan betraktes som universelle.
 Og til slutt, hvis stilen er definert, kan du begynne å kjøpe nye klær og lage en helt ny garderobe, mens man følger visse farger og utfyller hvert bilde tilsvarende tilbehør. Ikke glem om sko, hatter, klær alltid hadde noe å ha på, og eksisterende ting perfekt kombinert og skape vinnende kombinasjoner, antagelig i montering eller at ting fasjonable og vakre, og at det perfekt som eier seg selv, og passer i klesskapet!

 Hvordan finne din stil? video]  
Vare på hender og negler hjemme: A Practical Guide

 Velstelte hender og ryddig manikyr skape et godt inntrykk og presentere bildet av enhver kvinne som ser seg selv. Å ta vare på hender og negler hjemme er ikke vanskelig, men for å oppnå gode resultater og støtte hud og negler i god stand, må denne typen ritualet blitt en vane.
 Hender kan fortelle mye om og ofte de gir en ekte kvinnes alder. Lær Hånd lider av mange faktorer - temperaturendringer, kjemiske og mekaniske påvirkninger. Huden på hendene er tynnere og grovere.
 Home Care Hånd ganske enkel. Her er noen anbefalinger:
 Prøv å vaske hendene med vann ved romtemperatur. For kaldt vann gjør huden på hendene flassende og trange, varme - tørre og ru.
 Bruk såpe eller spesielle gels for håndvask. De inneholder fuktende og mykgjørende stoffer som gir en fordelaktig effekt på huden.
 Etter noen kontakt med vann forsiktig prøve å tørke hendene for å forhindre forekomsten av grader.
 Bruke forskjellige håndkremer den mest passende for din alder, årstid og type hud egenskaper. Strukturen av beskyttende håndkrem er bivoks, naturlig shea smør, tea tree, tindved. Fuktighetsgivende kremer som inneholder aloe, agurk ekstrakt. Næringsstoff - geit melk, honning.
 Hvis du har tørr hud på albuer anbefalt dette stedet å håndtere skrubbe og smøre fett krem.
 Oppvask, rengjøring, vask, rengjøring rørleggere utfører bare i spesielle hanskerSamt potente kjemikalier som utgjør vaskemidler ta knekken på huden.
 Håndpleie i hjemmet inkluderer også bruk av ulike magasiner, som inkluderer oliven, mandel og eteriske oljer, glyserin, sitronsaft, fløte. Mot liktorn anses et effektivt middel for stivelse bad.
 Skrubbe huden er effektive fra havsalt. Det anbefales å bruke dem til de viktigste behandlinger.
 Til hjemmepleie produkter inkluderer hands masker for huden. Disse kan inkludere havre og hvetekli, fløte, honning, poteter.
 De viktigste behandlinger for negler inkluderer manikyr, holdes jevnlig, minst en gang i to uker. Du kan utføre denne prosedyren i kabinen, og hjemme.
 Til å styrke negler og bruke ulike naturlige oljer. Det anbefales å dekke spiker plate spesielle emaljer inneholder diamantstøv eller akryl.
 Omsorg for hender og negler fine og vil ikke ta deg mye tid. Bruken av bad med oljer, masker og påfølgende rubbing kremer - en prosedyre ledsaget av en generell avslapping og lar deg nyte øyeblikk av velvære.

Hvorfor skal ta vare på hånden hud

 Betydningen av pleieprodukter og mer


 Tidligere utdannede mennesker på et møte med en dame kysset henne på hånden. I dag, oznamenovannoe aktiv kamp av kvinner for likestilling, er denne tradisjonen nesten oppbrukt. I dag paret da de møttes ofte håndhilse, men i enkelte land, som Polen, tradisjonen med å kysse kvinner hånd fortsatt bevart, og polyachky ikke se denne formen for hilsen er ingenting ydmykende.
 Men vår papir viet ikke til tradisjoner og regler for etikette og personlig pleie, så la oss tenke på det som er vanlig mellom disse to typer massasje. Det vanligste er at det i begge tilfeller kvinnen viser hennes hender. Tørre, grove eller svette håndflater dekket med sprekker og sår, toppet med brukne negler innrammet stikk grader produserer er ikke den mest behagelige opplevelsen for din motpart, i seg selv en form for hilsen i denne saken umiddelbart vike for 3. plass.
 Dessverre, mange kvinner innrømme feil. Betaler mye oppmerksomhet til sminke og ansiktsbehandlinger, de nesten ikke bryr seg om tilstanden i sine hender. Lignende hull "flyte" på feil tid og føre til svært tragiske konsekvenser. Om glemt manikyr og hard hud på håndflatene husker bare når den etterlengtede møtet vil skje og følges holdt ut hånden for å hilse på deg. Man kan enten kjøre bort eller låne en skam preparerte håndflaten.
 For å unngå slike embarrassments ikke glem å ta vare på hver dag med sine hender.
 UV og røyking fører til ujevn pigmentering og fortynning av huden. Lysere pigmentflekker og gjør huden strammere og hjelpe solkrem kremer med nukleinsyrer.
 Våre hender er stadig i samspill med miljøet.
 Første de blir utsatt for miljøfaktorer:. vind, snø, regn, kulde, varme, høy luftfuktighet eller tørrhet, støv og så videre d.
 Dernest de lider av kontakt med husholdningsrengjøringsprodukter. Vaskemiddel, vaskemidler, rengjøringsprodukter inneholder kjemikalier som bokstavelig talt pumpet fra huden fuktighet og næringsstoffer.
 For det tredje hvert sekund vi berører hendene til forskjellige objekter, det være seg en kopp, datamaskin tastatur, rekkverk på bussen, røyking og selv vår egen ansikt.
 I hendene bokstavelig påvirker hele verden! Samtidig er det svært delikat og beskyttet mye verre enn ansiktet eller kroppen. Det faktum at mange i huden i håndflatene svette kjertler, men nesten ingen talg, og dermed fratatt armene beskyttende lag av sebum.
 Underliggende pleieprodukter er hovedregelen: bruk håndkrem minst to ganger om dagen, morgen og kveld. Men for å si det mer riktig hver gang etter kontakt med vann. Hand Cream lar deg lage kunstige armer beskyttende fettlaget og forebygge tørr hud.
 Beskytt huden mot de kalde vinder og frost hjelp strikket hansker eller votter, og en barriere mellom det og etsende husholdningskjemikalier komponenter vil gummihansker. I tillegg, en gang i uken, bør hendene vaskes ansiktsskrubb, og 2-3 ganger i uken for å lage masker og bad.
 Sørg for å følge de grunnleggende prinsippene for spiker og hud, men vær oppmerksom på at avhengig av tid på året i program daglige pleieprodukter på første plan bør gå forskjellige oppgaver.  
Hvordan ta vare på hendene dine i sommer

 Sommeren huden av hendene som trengs spesielt intens fuktighet og beskyttelse mot UV-stråler. I tillegg, om sommeren tilbringer vi mye tid på stranden og i landet, noe som betyr hender og negler oftere i kontakt med jord og sand. Partikler av skitt tetter porene, stakk under negler, hud og negle yssushayut plate.
 Å rengjøre skikkelig hendene etter å ha jobbet i hagen eller slappe av på stranden, må du jobbe hardt. Selvfølgelig uten å bruke varmt vann, såpe og vaskekluter kan ikke gjøre. Imidlertid, varmt vann og såpe, og med det myke, fremdeles bryter syre-base-balansen i huden, reduserer beskyttelsen og dra nytte av det fuktig. Derfor, bli kvitt ett problem, tjener vi en rekke nye problemer.
 For å beskytte hendene mens du arbeider i hagen eller et hjem, sørg for å bruke hansker. Viser oppfinnsomhet, kan du ta vare på hendene selv om man jobber. Spre krem ​​hender, bruke bomullshansker eller kremer, og på toppen av dem - er gummi.
 Til skitt under neglene ikke zabyvalasya før arbeidet kan klø dem fuktig stykke såpe. Såpe spon vil bli en beskyttende "skall" og hindre forurensning negler. Etter jobb, vaske hendene grundig nok til å fjerne huden fra biter av såpe under negler.
 For å beskytte hendene mot skadelige UV-stråler, 20 minutter før du går utenfor, bruke solkrem. Det kan være lotion, krem, betyr oljebasert gel, kan du velge den mest praktiske for deg. Vær imidlertid oppmerksom på at du trenger å bruke dem siden våren, som solens aktivitet skjer i mars.
 Solkrem skiller seg fra hverandre ikke bare i struktur, men også av sammensetningen, fortrinnsvis til deres komponenter være naturlig. Etter internasjonale standarder, viser etiketten ingrediensene så langt som å redusere deres massefraksjon i produktet. Så hvis for eksempel navnet at dette verktøyet er laget av plantain ekstrakt, og på baksiden av emballasjen for denne komponent skrevet i en av de siste, så åpenbart disingenuous produsent og Banan i dette produktet er veldig, veldig liten. Selvfølgelig er det en høy kvalitet kosmetiske produkter fordi forfalskere ikke anses på noen regler.
 Eksterne faktorer utsatt ikke bare din hud, men også negler. Spesielt gjelder dette for malte negler. Ultrafiolett stråling kan ødelegge den mest utsøkte manikyr. Lac, spesielt frisk, kjapt falmer i solen. Solen er dårlig for spiker forlengelse, slik at de har spesielt belegg med farge stabilisatorer og UV synker.
 Men ikke alle miljøfaktorer såre hender. For eksempel, er det salte sjøvannet svært nyttig for negler, som en av de mest populære og anerkjente folk rettsmidler for å styrke neglene - et bad med havsalt. Imidlertid er den helbredende effekten bare mulig dersom spikrene ikke er skjult lag av lakk. Så før du går til sjøen oppfordres til å forlate negler, male dem med lakk og andre operasjoner av "dekorere" negleplaten. Negler ønskelig kort for å klippe, og deretter slutten av ferien du legge merke til at de er i bransjen raskere enn vanlig, og neglene var glatt, skinnende og sunt.
 Fortsatt misbruke "havbad bør ikke være. Regelmessig og langvarig kontakt med sjøvann fører til utvasking av kalsium fra negleplaten, så etter hver tur til stranden, bør hendene vaskes grundig med rent vann for å fjerne overflødig salt. Det bør også bruke solkrem og fuktighetsgivende oljer polsk.  
Яндекс.Метрика