Hvordan velge sko?

 Perfekt hæl
 Finn din perfekte hæl - det bør være en naturlig forlengelse av beina.
 Hvis du har god ankel elegant, slank hæl konisk form fremheve det.
 Kvinner med fulle Bena skal bruke sko med hæler bred levende.
 Vår lille hemmelighet
 Du er invitert til en fest, og du må tilbringe natten på føttene?
 Sett på et par kvelds sko myke silikonputer - de lindre lidelse.
 Crumb i støvlene
 Du ha høye støvler med jeans og et skjørt? Pick-farget støvler mørk brun eller svart med ingen dekorasjon. Stilige støvler visuelt forlenge føttene, gjøre dem elegant og slank.
 Velge kvalitet
 Din fottøy fortelle mye om en person oppmerksomme på din karakter og livsstil. Bedre å ha et par virkelig stilige sko og ett par støvler som perfekt sitter på foten enn å holde et dusin rastoptanыh gammeldags sko som kalles "znavaly beste tider." Holde skoene alltid ren, sko og støvler butikken i pappesker. Så du kan når som helst velge et matchende par og gå dit for å arbeide eller til en fest.
 Hva sko bør en kvinne
 Hver kvinne nødvendige sett av fasjonable sko av forskjellige stilarter. Klassisk svart båt når man bærer dem og fest, og verden, og de gode folk kan gå lei med deg og andre. I mellomtiden, gammeldags sko med noen antrekk ser foreldet. Slike nyanser som formen og størrelsen eller formen på tå hæler, endre hver sesong, så gjør som følger: hver sjette måned en kjøpe to nye par sko.
 Hva bedre valg bittesmå hæl kvinner?
 Petite kvinner er ikke egnet pin high - spesielt deres fysikk er mye mer i samsvar med wedge hæler, vil de øke forsiktig øke, men beina bare finne stabilitet. Slike hæler du vil føle deg mye mer komfortabel. Dette er spesielt viktig for de som må bruke mye tid på sine føtter.
 Ved for høye hæler, vil du alltid føler deg usikker. Kommer i et ukjent rom, vil du sikkert føle litt ubehag. Motsatt til stabile hæl sko gir en trygg og enkel farten, og du trenger ikke å bekymre deg for hvordan du ser hoftene når han går.
 Hva sko bør velge kvinner med små føtter størrelse?
 Hvis du har en liten størrelse, velger sko hvilken etappe vil være den maksimale gjennomsnitts (f.eks åpne sko). Bånd, blonder, rhinestones og andre dekorative tilbehør visuelt forkorte foten.
 Den gyldne middelvei
 Riktig matchet sko gjøre deg høyere og slankere, riktig holdning, understreker linje form. I sko med høye hæler er ustø gange, kollapser fot side. Ved høye hæler, vil du også føle deg usikker - i kroppen din vil ikke bli fulcrum. Velg noe: en lav hæl sko til mirakuløst endre utseende.  
Velge stilig tilbehør, skjerf, vesker

 Lange skjerf gjør underverker
 Ønsker du å skjule baggy magen? Det er ikke noe enklere - knepper jakken (knapper og løkker dermed plasseres strengt i parallell), og på toppen av lufte lange skjerf (det bør være fri til å avta sent i livet, "zavishuyuchy" det). Dette trikset vil hjelpe forkledning problemområder.
 Parisisk chic
 Elegant parisisk lærte for lenge siden udiskutabel sannhet: pløsete hals vil gi en kvinne med hodet, og til og med perfekt sminke ikke redde situasjonen. Kast i tynn silke hals skjerf - det skjuler rynker og gir deg en spesiell sjarm.
 For mørke briller
 Hele året bruke solbriller i vesken hennes. Først, kan selv den kalde vintersolen være for lyst. For det andre, hvis du var under øynene, mørke briller skjule dem fra nysgjerrige øyne.
 Ta opp midjen
 Du raffinert midje? Bredt belte forsiktig understreke verdighet. Et skiftet til hoftene, rozhladyt han folder av fett og zamaskuye baggy magen.
 Ta eksempelet med Audrey Hepburn
 Dine hender er blitt gammel? Dekk dem med lange svarte hansker - i denne kjolen du ser ut som Audrey Hepburn fra filmen «Breakfast at Tiffanys». Trekker Glove Lycra - i motsetning til bomull, har de en innstramming effekt. Til slutt, som en siste finishen for å bære kjole finger ring med en stor stein.
 Magi belte
 Beltespenne alltid vakre elegante utseende veldig imponerende. Hvis det er en i garderoben din, tenk på hvordan det er bedre å ha på seg. Plasseres i midjen, vil det visuelt forkorte kroppen, "cutting" den i to, slik at eldre damer bedre sette den på hoftene (unntak er kvinner som har en flat mage). En virkelig stilig elegant er perfekt passform og oppdatere kveld kjole - du kan sette til side lang tunge halskjeder, trenger du ikke.
 Ladies innfall
 Fullt oppgradere alle garderobe hver sesong - sysselsetting plagsom og dyrt. Hvis du vil ha litt friske opp utseende, kjøpe bare ett stilig tilbehør (slik fasjonable veske), og målet er nådd. Bli kvitt den gammeldags heavy reticule - send dem til nærmeste butikk brukte ting som veldedige donasjoner. Kanskje for noen søte bestemor de vil zvistochkoyu fortiden.
 Flere poser, gode og forskjellige!
 Din garderobe bør være en samling av håndvesker i forskjellige farger og stiler. Selv den mest sofistikerte antrekk vil ikke ha et godt inntrykk hvis du alltid dukke opp med den samme klassiske svart sekk. Etter kveld kjoler plukke opp en liten clutch av uvanlige farger og originale teksturer. Evening veske, i motsetning til heltid, skal være myk. Ikke fylle den, ellers vil det miste sin form.  
Hvordan velge en stilig dekorasjon

 Suspensjoner for Queen
 En kvinne skal ikke bære tynn halsbånd "på nakken" - ved siden av dem i utringningen rynker umiddelbart tiltrekke oppmerksomhet. Trekker dekorasjon i form av bokstaven «V» - med sin vekt på person, ikke halsen.
 Pris og kvalitet
 Mange butikker tilbyr et bredt spekter av kvalitet og rimelig smykker. De klassiske kjole gang flørtet med friske farger og kjente detaljer vil bli oppdatert utseende.
 Studie i pearl farger
 En tynn tråd av fine perler kan du plutselig slites ut, som "musling tårer" alltid gi kvinner en viss kongelig utseende osanystost og pålitelighet. Hvis du liker perler, men ønsker ikke å bli gammel for tidlig, kan du prøve å bruke den litt annerledes - både slitasje ikke ett, men flere tråder (det gjorde Coco Chanel). Det er et annet alternativ - å kjøpe flott kvalitet kunstige perler. Denne dekorasjonen er stilig og moderne, det vil oppdatere sliten hud.
 Disse søte små ting
 Billige smykker (det vi ofte kaller rangler) vil legge friske farger i klassisk stil - selvfølgelig forutsatt at det oppfyller de generelle trendene i moderne mote. Tråd store perler (hvis du riktig plukket sin størrelse, form og lengde) oppdaterings strenge bedrift dress.
 Kjede for min elskede
 Hvis du har enorme brystene ikke bære halskjeder som bare den på midten - slik at du ikke tiltrekke seg for mye oppmerksomhet til sine vakreste delene. Lange kjeder blant annet får ofte ut til siden, de har til å rette hele tiden, noe som betyr at i det offentlige vil du føle ubehag.
 Sideforholdet er viktigst
 Hvis du har valgt riktig form og størrelse på smykker, små defekter tall umiddelbart være mindre synlig. Hvis du har en kort tykk hals, bør du ikke bruke kort kjede "på nakken"; Velg moderat lang, ikke altfor tynn tråd - de står fritt til å avslå. Aldri bære et halsbånd med en kjole eller en bluse med rund hals - dekorasjon vil skissere bust linje, nådeløst utheving løs hud i nakken,
 Øredobber for ansiktsform
 Hvis du har et rundt ansikt, du går lange øredobber - de visuelt forlenge den. Husk at hvis massive smykker til å ha under sin vekt lapp strekk - for moden hud er ikke så elastisk.
 Tryahnem antikken
 Sjekk ut antikvitetsbutikker. Smykker "smaken av antikken" kan gi ditt utseende med ingenting makeløs sjarm. I moteblader, vil du finne mange nyttige tips knyttet til smykker. En beskjeden brosje, jakkeslaget jakke til prykolotaya kan mirakuløst forandre hele bildet.  
Velg klær for spesielle anledninger

 Kle vurderer sin alder
 Motehus skaper mange stilige kleskolleksjoner for sommerferien. Det er vanligvis laget for velstående kvinner. Badetøy designet for kvinner i midten alder, er av høy kvalitet - de er misunnelse av selv små kvinner kunder. Men tilhører slike klær til en verden av high fashion. Sjekk ut de siste samlingene av ledende designere - kanskje de vil gi deg noen friske ideer.
 Alltid ren og tørr
 Du forventer en rolig horror utbruddet av varme, forestille hvordan klærne igjen dekket med svette flekker? Du hjelper spesielle absorberende pads, pidpahivnyky. Klær forblir tørt og rent, selv i de varmeste dagene.
 Som badedrakt drakt komplett kvinne?
 Hvis du har full hofter, velge en badedrakt stroppeløs. Han tydelig markere kroppen din horisontalt, flytte aksenter i ansiktet og skuldrene.
 Alder, dessverre, påvirker hele kroppen. Når du plutselig finner ut at favorittbadedrakt vil ikke passe inn i det nye bildet. På slutten av sommersesongen gjennomføre en grundig revisjon av garderoben din. Kanskje det er på tide å gi opp og kjøpe en bikini virkelig stilig stykke monokini swimsuit-? Hvis du har flotte bryster, vil det fremheve det. I tillegg er en god badedrakt trekk magen.
 Øst - en delikat sak
 Skal du på ferie? Inkludere i stranden klær klær gratis cut "med duften av Øst" (saronger, tunikaer, sarier av ulike farger og stiler). Hun lykkes zamaskuye problemområder og beskytte huden mot den brennende solen.
 Ikke rom for feil
 Kjøp en virkelig høy kvalitet og stilig badedrakt er ikke så lett som det kan virke ved første øyekast, oppfylle deg rett hvis du tar en sittende flere forskjellige modeller. Hvis din byste krever sterk støtte, "se etter en badedrakt med et tettvevd høy i strekk. Volumet cup brystløft og visuelt markere det.
 Brudekjole
 I det siste, nesten alle kvinner levd opp til den gamle skikken, som leste at bruden da hun giftet seg med en gang, ikke bære en hvit kjole. I dag er dette overtro har mistet sin betydning som andre brudekjole farge og stil kan velges vilkårlig. Behersket eleganse - er den viktigste motto av alle bruder middelaldrende (tror Jackie Onassis unik, alle forskjellige drakter hennes eleganse og upåklagelig smak). Brudekjole bør ikke være for ærlig, men strenge og puritanske stil upassende i denne situasjonen - bruden du risikerer å bli en sommer fruer.
 Når bruden - ikke du
 Alle bryllup seremonier fast følger en gammel tradisjon: den farge kjoler mor til bruden og brudgommen bør ikke være samme farge sort brud. Smak og selvfølelse - er de viktigste kriteriene når du velger en ferie antrekk. Kast den gammeldagse Puritan stil - kjole bør være enkel og elegant. Unngå trassig lyse, grelle farger; Din stil - en tynn behersket eleganse.  
Яндекс.Метрика