Sokker - dette er viktig, uunnværlig tillegg til hver kvinne sammen. Ingen av kvinnene kjole kan ikke tenkes uten strømper. Dette er en flott dekorasjon på ankel ikke forlate likegyldige noen mann menn bare gå gale ved synet av vakre ben dekorert med strømper. I vår moderne verden, bør en kvinne til enhver tid ser elegant og dressy. I dette, kommer de til bistands strømper. Det eneste problemet i valg av strømper, er spørsmålet om hvordan å velge sokker som vil være et flott tillegg til kvinneklær og skjønnhet.
Hvordan velge strømper?

 En kort historie av strømpe


 I middelalderen, om det 16. århundre, strømper var en nødvendig og uunnværlig egenskap av klær for menn, som hadde på seg dem som ytterplagg. Etter en stund, strømper og la merke til en kvinne kan si at vunnet retten til å bruke strømper som var virkelig feminine karakter og skjønnhet. Strømper ble personlig og individuell klesplagg, som var sjalu menn i en slik grad at selv de arabiske statene kategorisk forbudt import av strømper i sine land.
 I Europa, strømper dukket opp mye senere, ca 30 årene av det 20. århundre, og umiddelbart vant sin unektelig popularitet. Så var det første, delikate, feminine nylonstrømper, som ble vellykket erstattet en grov ull eller silkestrømper. Sokker straks brøt ut i livet, vunnet popularitet og deres verdig, uunnværlig plass i enhver kvinnes kjole, men den gang kostnaden er ganske dyrt, og er ikke tilgjengelig for hver kvinne. Endringer skjedde i tidlig 50-tallet. Siden da ble strømper gjort tilgjengelig for alle kvinner.
Hvordan velge strømper?

 Hva strømper er og hva du skal velge?


 Det eneste moderne kvinner innse det - hvordan å velge strømper. Foreløpig er hyllene strømpe et stort antall forskjellige modeller fra forskjellige produsenter. Moderne strømper er laget av en spesiell tilsetning av silisiumlaget avsatt på overflaten. Dette, tettsittende strømper, ser flott ut og tillate kvinner å føle seg komfortabel og koselig.
Hvordan velge strømper?

 Classic anses strømper med ekstra Lycra. Disse strømpene er tykt og tynt, til fots, de nesten usynlig. Ullsokker er ikke så populære fordi de er behagelige å ha bare i kulden. Moderne, trendy jeans kommer i forskjellige farger. Klassiske sorte strømper, ja, regnes som den mest populære. Men, til tross for denne store suksess strømper er også hvit, beige eller rødt. Også, mindre populære strømpe grå, brun, magenta og blå farger som passer perfekt inn i noen klær.
 Moderne strømper dekorert med ulike mønstre og broderi, egnet for alle anledninger til ulike klær og gi hver kvinne unik, unikhet og eleganse. Sokker er universelle fordi de er praktisk og praktisk, og er en pryd hver kvinne.
Hvordan velge strømper?

 Hvis hun foretrekker strømper, i så fall må det bli husket at strømper - det er Snor på grunn av klærne og blonder, er det ønskelig å gjøre det usynlige. Sokker er ideelle kjoler og skjørt til middels lengde, og da de er perfekt markere skjønnhet og femininitet.
 Strømper tillate enhver kvinne til å se stilig og attraktiv. I moderne strømper du vakker og sjarmerende, og kan nesten ikke gå ubemerket hen.  
Vilkår velge din egen stil


 Uansett hva ditt bilde var attraktiv, bør du følge noen regler i valg av hans stil:
 •  Bestemme i deg selv. Se i speilet og smil. Elsk deg selv og ditt bilde.

 •  Utforske din indre verden. Plukk din karakter i stil.

 •  Plukke klær basert på egenskapene til figuren.

 •  Når du kjøper ting gi opp klær som du ikke passer i farge, størrelse og fra ting som er dårlig tilpasset på deg.

 •  Prøve ting som vil bli kombinert med hverandre. Ikke bland klær med kontrasterende stoffer.

 •  En av de viktigste reglene er riktig valg av undertøy. Det bør passe deg perfekt.

 •  Slitasje tilbehør. De vil gi ditt bilde "smaken".

 •  Jevnlig besøker frisøren. Se på som sine negler.

 •  Sko må kombineres med klær.

 •  Være feminine i alt: i gangart, gester, måte å tale.
 •  Mange av damene ofte ikke vet hvordan du skal velge en pose, ikke kjøpe dem ideelle ting, så fortvilet på grunn av meningsløs sløsing med penger. Trøstende faktum som ikke kan begrenses bare én kjøper. Verden eksisterer ikke en slik pose som ville tilfredsstille alle behovene til kvinner, som har alle de nødvendige egenskapene.
  Hvordan velge en pose? 5 viktige regler når du velger en pose

   Så hvordan du velger en pose? Husk de fem grunnleggende regler.

   Størrelse Vesker


   Når du kjøper denne tingen, vurdere sin grunnlov. Posen skal proporsjonalt passer din figur.
   Motemagasiner er fulle av bilder av stjerner og elegante kveld håndvesker. Vanligvis disse posene er stort nei. De er rett og slett innredning og legge en stilig måte. Derfor er seremonier alle nødvendige ting er stjerne ledsaget hennes folk.
   For hverdagen til å velge en funksjonell bag, som passer og lommebok, og en liten bok, og mobil kosmetolog. Alt du trenger for en dag elementer må være i posen som du bærer med deg.
   Hvis du kjøper en veske for kvelden turer, ikke glem at det må samles opp og kluter, og dokumenter og bilnøklene eller hus. Ikke kjøp en liten pose. Du ønsker ikke å "fylle lommen på en jakke eller jeans ulike fag?
   Men for å falle inn i ytterpunktene er ikke nødvendig. Bag enorme størrelse - det er ikke en indikasjon på stilen. Du vil ikke se elegant med en pose hengende på skulderen hans. Brukervennlighet store poser også forskjellig. De er veldig vanskelig å finne noe.
  Hvordan velge en pose? 5 viktige regler når du velger en pose

   Farge Vesker


   Før du kjøper en veske, må du bestemme hvilken farge det skal være. Mange jenter elsker poser fargerike farger. Noen foretrekker matt farge, men for noen svært favoritt modeller - en pose med paljetter og strass.
   De fleste designere anbefaler å velge nøytrale farger poser. Disse modellene er perfekt for alle antrekk og passer perfekt til ditt utseende. Posen skal ikke nødvendigvis matche fargen på skoene dine. Det viktigste som er perfekt kombinert med dem. Lær tilkobling mellom en farge. Dette er en vanskelig teknikk. Men for kvinner ingenting er umulig.
   De fleste posene er modeller av klassiske og nøytrale farger. Svart, brunt, beige og hvitt - fargene aldri gå ut av stilen.
  Hvordan velge en pose? 5 viktige regler når du velger en pose

   Komfort og bekvemmelighet


   Det er ingen hemmelighet at mange poser er ganske tung og ubehagelig. Tykk hud, et stort antall metall, smykker og spenner bare redusere en kvinnes ønske om å kjøpe en modell pose. Knapt noen ønsker å bære rundt på en klumpete slitasje hele dagen. Posen skal være ikke bare vakker, men komfortable. Husk dette viktig regel.

   Stilig modell sesong poser


   Ikke forelske poser som er fasjonable bare for en sesong. Fløyel produkter, fjær og andre fargerike sesongens mote grunner - ikke det beste valget. Før du bestemmer deg for å kjøpe en slik pose, tenke på om det vil trenge 3-4 måneder.
  Hvordan velge en pose? 5 viktige regler når du velger en pose

   Klassiske modeller


   Klassikere - det er alltid stilig og imponerende. Klassiske patent lær poser uten unødvendige dekorative elementer aldri forlate verden av mote. Minimalisme - den beste venn av stilen.  
   Siden hun ikke har bryst muskelvev for å gjøre det hyggelig og elastisk behov for å styrke ryggmusklene og brystmuskulaturen. Riktig vare på brystene gjør en kvinne mer attraktiv og trygg.
  Care-breasted vakre og faste bryster i årene som kommer!

   I dette tilfellet, ikke kan gjøre uten idretter som svømming, volleyball, tennis. Hvis nær et treningssenter, du trenger bare å signere den. Erfarne instruktører vil hjelpe deg å finne et sett med øvelser som vil endre og forbedre alle dine problemområder.
  Care-breasted vakre og faste bryster i årene som kommer!

   Hvis du er for opptatt til å få alvorlige i seg selv og håpe på magiske piller, brystene raskt hvorfra og øvelsen blir spektakulær utsikt, dette håpet er forgjeves. Vel, hvis etter vil bli brukt enormt med penger, får du nye helseproblemer. Derfor, når du kjøper kosmetikk for å forbedre bryst kjøpe dem på anerkjente selskaper som er i alle fall ikke skade huden, og med forbedre litt og dro. Men selv da mye effekt du fortsatt ikke kan se.

   Massasje


   Men for bryst massasje vil lette levering av god skjema. For å gjøre dette hver dag for ett eller to minutter massere brystet kald dusj, siden venstre bryst i en sirkulær bevegelse. Selvfølgelig, den første følelsen er ikke den mest behagelige. Start med en kjølig temperatur, gradvis redusere den. Etter en stund blir du vant til og være i stand til å gjøre nok kaldt vann massasje. Gjennom brystkreft omsorg, kan du bruke forskjellige masker.
   Ikke glem om gode gamle massasje. Det hjelper å opprettholde elastisiteten i brystet, med den nødvendige estetiske, fysiologisk og psykologisk synspunkt. Men vi må alltid huske at dette er et svært følsomt område og massere det bør gjøres med ekstrem forsiktighet. Den mest ideelle, selvfølgelig, er de nevnte massasje brystene henhold kalddusj unntatt brystvortene. Lær tonizuyetsya bryst, forbedrer brystvev sirkulasjonen, åpner porene, noe som fører til større absorpsjon av kremer. Denne massasjen kan utføres alene, men til vanlig bryst massasje er bedre å involvere fagfolk. Du trenger å vite hvilke nettsteder kan massere dem og sette innsats og som ikke er. Massasje kan bare Pecs og brystområdet, og de fleste bryst mynte, trykk og strekk ikke.
  Care-breasted vakre og faste bryster i årene som kommer!

   Hva gjør vondt i brystet?


   Kjemper for skjønnheten i brystet, og å huske de av våre vaner som korrupt og forvrenge det. En av dem - bøyde legger sig tilbake, som vises under vekten av store sekker, fra tid til annen må bære mange kvinner. Over tid krum ryggen blir en vane og figur av en kvinne begynner å ligne Humpbacked Horse. Vi må fortsatt ta vare på deres holdning, prøv å rette skuldre, løft haken lekent. Elsk deg selv, og deretter brukt tid og penger vil bli tilbakebetalt med renter og vil bringe etterlengtede resultater.
  Care-breasted vakre og faste bryster i årene som kommer!

   Ta hånd om de klærne som du slitasje. Selvfølgelig, er det svært lønnsomt å kjøpe på markedet, hvor prisene er nesten en størrelsesorden lavere. Men BH-stroppen som strekker seg i en uke, ikke vil støtte bryst, som gradvis føre henne til sagging og tap av form. I tøyet ikke redde. Hvis du ikke har gå boltayuschuyusya skjemmende bryster, kjøpe dyre klær, bare passe deg i størrelse, godt støttet og ikke forstyrrer blodsirkulasjonen brystet. Dette gjelder spesielt for de som har en fantastisk byste. BH bør ha brede stropper med tykke stoffer som er minst utsatt for rask stretching.
  Care-breasted vakre og faste bryster i årene som kommer!

   Mange problemer kan bringe og direkte sollys. Mote i det siste toppløs soling metode, uten toppen av badedrakt, tiltrekker tan skjønnhet så sjarmerende effekt på menn. Men ikke glem om farene ved ultrafiolett stråling, og på slike sykdommer som brystkreft, som kan føre til et overskudd.
   En annen fare for å se flotte bryster ligger en meget rask dumping av overvekt. Bryst hud som et resultat av den drastiske forskjellen blir løs og sag vises stygge strekkmerker som kan ødelegge all gleden av vekttap. Trenger du å gå ned i vekt gradvis til huden tid til å tilpasse seg nye former.  
  Яндекс.Метрика