Hvordan velge tights

 Den moderne kvinne kan klare seg uten mange ting, og en av dem - tights. De fleste kvinner ofte lojale til en av produsenten av strømpebukse, men noen ganger gjør unntak for deg selv å velge noe nytt.
 For å kunne velge tights Det er noen enkle tips:

 - Velge riktig størrelse og tetthet av tights.
 Selv tights og gjøre den "trevlet" materiale, men deres valg bør fortsatt basert på deres størrelse. Overdrevent stram strømpebukse raskt miste form og kan bryte selv den minste anelse. Hvis størrelsen er for stor, vil tights sitte trygt og enkelt kan skomkatsya eller skjevt. Velge tights bør også ta hensyn til tettheten av vev. Hva gjør det tettere, jo tykkere vil strømpebukser.
 - Hvor kvalitet og utseende.
 Farge tights er veldig viktig, så du bør kjøpe bare de tights som ikke vil endre hans sokker under eller etter vask. På grunn av den store konkurransen er sjelden å finne lav kvalitet tights, men hvis du er i tvil, er produktet bedre å ikke ta. Mønsteret på tights bruker sofistikert veving mekanisme, og takket være den rike fantasien til designere valg av mønstrene er ganske mangfoldig. Men å velge et mønster, unngå utstående løkker og knuter, som er de viktigste indikatorene på dårlig binding.
 - Se på materiale og fem bolle.
 I god tights stoff og fem bolle litt tettere enn i andre deler av tights. Sømmer bør være flat og være på feil side.
 - Er viktig og kile.
 I gode tights bør være bred er i stand til pålitelig holde sin kropp og podkroennaya kile til strømpebukse sitter godt på hoftene. Denne regelen er særlig viktig for overvektige kvinner tights uten lastovitsy bedre ikke å kjøpe dem.
 Det bør bemerkes at de fleste butikker kjøper kun selger til skade for sitt utvalg. Men nettbutikker kan du finne og bestille en strømpebukse for enhver smak.

 Hvordan velge strømpebukse video


Hvordan visuelt gjøre øynene mer?
 Alle liker store øyne - og vet du hvorfor? De ubevisst oppfattet som et tegn på ungdom og helse, og dermed skjønnhet. Husk hvordan ser bedårende dukker og tegneseriefigurer, og Barbie og Bambi øyne okkupere nesten halve ansiktet. Selvfølgelig er dette overdrivelse i realiteten dette ikke skjer, men i øynene til barna faktisk forholdsmessig høyere enn hos voksne. Med økende alder, alle funksjoner bortsett fra øynene, kutt som forblir uforandret. Det er derfor unge jenter øynene åpne og synes bunnløs. Men i voksen alder kan lett øke øyet. Den rimeligste måten - visuelt gjøre øynene mer med makeup. Men å kalle det rett og slett ikke kan. Men hvis du vil kan du raskt lære de riktige "øker" sminke for øynene. Og vi er glade for å hjelpe deg med dette. Hvordan visuelt forstørre øynene uten sminke
 Ansiktet til hver person vi ser i komplekset som en kombinasjon av funksjoner på en gang, uten singling øynene eller nesen separat. Imidlertid kan en god makeup artist korrigere aksenter og understreke verdighet utseende, samtidig maske ufullkommenhet. Men du kan øke dine øyne uten sminke? Andre, ikke dekorative midler? Det viser seg at du kan. Her er en liste over de mest effektive metodene for å øke den visuelle øye uten sminke:
 •  Bli kvitt hevelsen. Hovne øyelokk etter søvn reduserer selv svært store øyne, så de øker nok til å utvise overflødig vann fra kroppen. Hvis du har en tendens til væskeretensjon, prøver ikke å drikke eller spise for et par timer før sengetid, unngå sukker og salt mat, juice erstatte med rent vann og gi opp brus og saft med fargestoffer. Og husk å sjekke nyrene.
   Nok søvn. Øynene synes mindre fordi søvnig mann ikke kan åpne dem på riktig måte, for alltid alltid "holde sammen". Gå til sengs senest 23 timer i stedet for over natten moro på en fest. Forresten, alkohol økning på grunn av situasjonen beskrevet i forrige avsnitt. En sigarett røyk, selv om du ikke røyker, og med deg, desiccate og irritere slimhinnene i øyne og gjøre dem rødmet og soschurennыmy.
  Hvordan visuelt gjøre øynene mer?

   Finn riktig krem huden rundt øynene. Stoffer i dette området mer subtile og følsomme enn ansiktet som en helhet, og kremer tette provosere deres hevelse. Derfor, ansiktskrem, spesielt nærende natt og fet, absolutt ikke egnet for alltid. Bruk bare mild og lys gel eller serum. Og noen mennesker gjør kontraindisert kremer i dette området, og de kan ikke brukes nærmere øyet enn konturene av beinet under kinnben og panne.
   Slitasje Objektiver ikke å myse og dermed visuelt redusere øyet. Permanent prymruzhuvannya med sikte på å lese liten tekst på skiltet eller buss nummer vurdere ikke bare gjør øynene dine som spaltene, men også hastigheter opp dannelsen av rynker rundt øynene, som er populært kjent som "kråketær". Til tross for denne søte kallenavn resultat i ekkel ansikts rynker: de påvirker alle lagene i huden og gjøre personen visuelt eldre og øyne - mindre. I tillegg bør linsen bli foretrukket dyoptrycheskym punkter for myopi, som i betydelig grad reduserer den visuelle øyet.
   Falske øyevipper og påløpte okkupere en mellomstilling mellom doser sminke og kosmetiske behandlinger. De trenger en meget delikat tilnærming basert på funksjonene i øye form og struktur av øyelokkene. En velvalgt lengde og tetthet av øyevipper påløpt i stand til å visuelt forstørre øynene og gjøre dem mer levende og uttrykksfulle. Men hvis du gjør feil uerfaren mester umiddel spesifikk forlengelse eller gå på hennes stasjon og stokk uforholdsmessig store øyevipper, øynene synes mindre under sin vekt. Hengende øyelokk - en av de kontraindikasjoner for øyevipper. Men asiatisk, makeup artister kalt "flat" øyne, bare visuelt "åpne" med hjelp av kunstige øyevipper.
   Hvordan gjøre øynene mer visuelt ved hjelp av sminke
   Regelmessig vedlikehold er nødvendig, men sminke var og er fortsatt den rimeligste måten å raskt gjøre øynene mer visuelt. Imidlertid kan denne metoden ikke kalles veldig veldig enkelt, men i tilfelle av svikt feil makeup er lett å fjerne, men du kan alltid eksperimentere og lære å male øyne. Små øyne og øynene med en uvanlig kutt etterspørsel makeup som inneholder flere konkrete teknikker. Her er de mest effektive og enkle måter å øke øyesminke:
 •  Små øyne uønsket malt i mørke toner - du huske at svart slim, dvs. redusere. Velge lyse nyanser av fargen på øynene og kolorotyp utseende, foretrakk kaldt podtonu. En dag for naturlig øyesminke, prøv å erstatte all skygge pulver, som noen rom mørkere pudder til ansiktet ditt. Markere mørkt pulver banen århundre og forsiktig blande det.
   Matt tekstur "absorbere" lyset, slik at de ikke bruker, hvis du møter målet å øke øyet. Men ærlig skinnende perle er heller ikke nødvendig. Bruk sateng og litt tonet reflekterende partikler produkter. De er spesielt merkbar økning dyptliggende øyne. Men i alle fall nøye og unngå skygge skygge farge av klare grenser - er en nødvendig betingelse.
  Hvordan visuelt gjøre øynene mer?

   Rene linjer alltid redusere plassen - og øyesminke, gjelder denne regelen for fullt optikk. Derfor, de som ønsker å visuelt forstørre øynene, må du først lære to teknikker av makeup. Først - Smokey is. Røykfylt øyne virker mer på grunn av fravær av eksplisitte grenser, og sammen med denne teknikken, som ingen andre, for å simulere formen av øyet. Den andre metoden - fasjonable teknikk Ombre. Å visuelt forstørre øynene, bør gradient begynne lys farge på øyelokkene og bevege seg i mørket så langt som avstanden fra dem.
   Piler og eyeliner ikke forstyrre forstørre øynene, men de bør brukes på en spesiell måte. Trenger du en myk kontur blyant som ikke irriterer huden skarp kant. Det bør imidlertid male ordentlig, og deretter søke på linje vekst av øyevipper på øvre øyelokk. Svikter nedre øyelokk hvis du ønsker å visuelt forstørre øynene. Summere ikke bare flytte skyggene etter den på øvre øyelokket press - er grensen, etter som pilen øker øyet og forbedrer sine mangler.
   Eiere av små, trange og / eller rundt øynene bør plantes en gang og glemme kayyale inne århundret. Blendings slimete "tar" plass og reduserer den åpne delen av øyet. Blyant, skygge og annen sminke, og gjelder kun utenfor linjen for vekst av øyevipper.
   I stedet kontur blyant, bruk hvit eller lys beige perle eyeliner på slimhinnen i nedre øyelokk. Det vil utvide begge øynene, og fremhevet det. Men merk at før du bruker denne teknikken bør sørge for at proteinene i perfekt stand. Ellers, rødhet, yellow og / eller briste kapillærer blir mer synlig i bakgrunnen høydepunkt.
   De små og close-sett øyne kan visuelt forstørre de hvite skyggene forårsaket av de innvendige hjørner. Blande dem til side av nesen og det øvre øyelokket således dannede merkbar, men ikke påtrengende Blick. I stedet kan du bruke lyse nyanser concealer hvit blyant eller noen haylayter.
  Hvordan visuelt gjøre øynene mer?

   Husk at øyenbrynene ikke bare påvirker uttrykket, men også for å gi en 50% suksess øyesminke. Å visuelt forstørre øynene, først opprette riktig form øyenbrynene, Tweeze deres kun tillatt nedenfra, og det høyeste punktet løfte bør flyttes litt til templet på den vertikale av eleven. Subtile, men ikke for tynne bryn visuelt øke øyne, men fasjonable pelskledde øyenbrynene har å gi. Bruk et øyenbryn blyant som hovedvirkemiddel gjengi og deretter voks hår gir naturlig trend oppover og sidelengs.
   Enten du er økende øyevipper eller male sine egne, må de bli buet. Rett til å ha rett vippene bare eier av store naturlige øyne, bør alle andre bli venner med pinsett og stram regelmessig vipper ut.
   Å øke den nødvendige øye mascara, men ikke heller. Mascara volumøkning - en dårlig idé, så vel som hvilken som helst farge (blå, lilla, grønn) blekk. Det beste alternativet - mascara børste med silikon for separasjon og fiber for å forlenge vippene. Enda bedre, den har en effekt pidkruchuvannya.
   Teknologi øyesminke for å forstørre
   Å konsolidere kunnskap la oss gjøre opp med fokus på øynene som visuelt øke deres. Først bruke en lys basen under skyggen og jevner hudfargen concealer, da - den tonale foundation over hele ansiktet, ikke utelukke århundre. Øyenbryn blyant bygge form og fest den med voks. Hvit sette skygger refleksjoner i det innerste hjørnet av øyet og bland dem i to retninger: til nesen og øvre øyelokk. Separat understreke podbrovnoe plass langs løftelem av bryn. Contour blyant grafitt farge, tegne en linje på utsiden av veksten av øyevipper fra det høyeste punktet på den øvre øyelokk til det ytre hjørnet av øyet. Forsiktig blande det på nådestolen. Hvit blyant, tegner den nedre øyelokk til slimhinnen, på linje vekst av øyevipper. Forlengelse mascara prokraste øvre og nedre vippene. Som en siste finishen for å lette utstående kinnben av haylayterom. Så bare noen få minutter kan du understreke øyesminke og gjøre dem visuelt mer.  
 • Яндекс.Метрика