Hvordan velge øyenskygge

 Hva du bør vurdere når du velger øyenskygge


 Skyggedetaljer er ikke avgjørende SminkeMen deres smart bruk av øyne vil gi ekspressivitet, vil legge dybde, ser frisk. I tillegg kan de bli justert form og størrelse av øynene.

 Typer øyenskygge


 Velge øyenskygge bare stor, og variasjonen av farger i tillegg varierer de i tekstur og spesifikke effekter. Så kan skygger være tørr, fet, flytende og blyant.
 Tørr skygge i utseende ligner pulver, og kan også være kompakte og smuldrete. Dette er den mest populære typen på grunn av brukervennlighet og utmerket dekorativ effekt.
 Konsistens fatty skygger minner krem. Deres unektelig fordel er at de inneholder stoffer som fukter øyelokkshuden, og ulempene inkluderer kompleksiteten av søknaden.
 Fatty skygge bør ikke brukes for kvinner med aldring av huden, som om Bekah er fine linjer, kan de stresse dem, heller enn forkledning. Hvis du vil bruke kontaktlinser, du, tvert imot, er det anbefalt å bruke fet skygger fordi de ikke forvitre.
 Flytende skygger sette på øyelokkene med en børste, så jobber med dem krever en viss ferdighet. Oftest de brukes i en festlig make-up, som de er svært stabile og kan erstatte eyeliner.
 Shadows-blyanter svært enkel og lett å bruke, bare tegne en linje med blyant på kanten av århundret og blande det med applikator eller fingertuppene.
 Shadows of blyanten er matte og skimrende. Matt skygge brukes i etableringen av naturlige dag makeup. De omfatter forskjellige fargede pigmenter, slik at de kan lett falle på huden rundt øynene.
 Flimrende skygger forskjellig fra matt, mykt lys. De er vanligvis ikke brukes på alle øyelokket helt, men bare langs vekst av øyevipper. Dessuten kan disse skygger brukes kun poeng til bestemte steder.
 En viktig fordel med disse nyanser er at de ikke kommer til fine linjer på øyelokkene, så de anbefalt modne kvinner.

 Valget av fargenyanser


 Blå øyne er bedre egnet skygger gråtoner (fra mørk grå til lys grå, sort, stål, mørk blå, grå-blå, rosa, hvit, murstein, lilla og elfenben. Snakker av skygger med Nacre, den er optimale hvit, sølv-blå og rosa farger.
 Øynene grønn nyanse passer følgende farger: lys gul, gul-brun, beige, smaragd og elfenben og grønne blader. Det kan også omfatte skygge og brun, korall, appelsin, murstein, kobber og lilla. Blant de skimrende skygger av sine valg bedre stopp på gul, grønn og kobber toner.
 Karim øyne er brun skygge (fra mørk brun til veldig lys), beige, lys gul, gyllen, hvit, lilla, oransje, mørkegrønne og smaragd toner og elfenben. Pearl skygge bør være gylne, hvit, grønn og kobber farger.
Hvordan velge øyenskygge

 Til å anvende øye tilbake, vet du det grunnleggende farger og hvordan hver enkelt påvirker sammensetningen som helhet. For eksempel, gjør den hvite fargen de lyse fargene er ikke så lyse og ser gir klarhet. Imidlertid kan store mengder hvit skygge på øyelokkene spille en grusom spøk: En titt får alvorlighetsgrad og sminke virke unaturlig.
 Svart er i stand til å undertrykke alle andre synspunkt og gi spesiell uttrykksfullhet. Det reduserer også den visuelle delen av århundret, som forårsaket. Men hvis du overdrive det med svarte skygger, så sminke kan gi deg et par år.
 Grå beroligende lyse farger og gjør en fløyelsaktig utseende. Imidlertid er nyanser av grått ikke anbefalt for kvinner i alderen siden tilfører en tretthet ståsted.
 Brown er i stand til å myke opp skygger og lyse farger gir dybde og alvorlighetsgraden av visningen.
 Beige skygge er lagt for å gjøre opp lys og produsere øye med lyse farger myknet.
 Nyanser av rosa form av å gi lys.
 Den blå fargen skal ikke brukes i ren form som øyet kan kjøpe kulde. Hvis du foretrekker blå skygger, bedre å velge en nyanse med noen ekstra skygge, grønn-blå, grå-blå, fiolett-blå, og så videre. D.
 Nyanser av gule fargen gjør lysere.
 Grønn skygge og bør ikke brukes i sin rene form, er det bedre å nyanser: brun-grønn, blå-grønn, og så videre D..
Hvordan velge øyenskygge

 Det anbefales ikke å eksperimentere med lilla skygger, som de kan legge det gjelder tretthet og slites ut. Spesielt at fargen ikke er anbefalt for de som har mørke øyne sirkler.
 Gyllen nyanse vil legge gnisten til øynene dine. Men de bør behandles med forsiktighet, da det overskytende gull er i stand til å sette ut utsikten. Nyanser av gylden farge anbefales ikke for kvinner med aldrende hud - de bare tildele alle de fine linjer rundt øynene.
 Nyanser av perleeffekt er også kontraindisert hos kvinner alder. Hvis du ønsker å legge øynene skinner, er det tilstrekkelig å sette bare en liten bar på øvre øyelokk.  
Hvordan å presse svarte flekker på nesen?
 Mange kvinner lider evig kamp gjennom de såkalte komedoner. Disse stygge svarte flekker på ansiktet med fantastisk regularitet, og de fleste av dem lider av nese. Ofte jenter foretrekker å bare fortrenge ekkel fett opphopning og forurensning, men er samtidig altfor fet. Ikke tilstrekkelig følsom innstilling til huden i dette tilfelle truer dannelsen av betydelige hull, forsenkninger i huden. Sesonger kan forbli permanent dilatert. Nesen vil se stygge, vil usunn hud vises. Det er viktig at retten til å bestemme hvordan personen fikk alvorlige skader fra klemme hudormer, er det vanskelig. Nesen sveller, er det en ganske stor "pute" på steder hvor bare presset ut komedoner. Deretter, når hevelsen avtar gradvis, blir mer merkbare hull dannes. Noen kvinner har til å sette opp med dem i årevis, vydavyvshy gang uten hell svarte flekker på nesen! Styrking må skjule avrettingsmasse pulver, spesielle kremer. Prøv å forholde seg til svarte flekker på nesen rett. Husk anbefaling, handle mest nøye klemme komedoner og bare som en siste utvei. Kosmetologer si at kirurgi er akseptabelt, men anlegget kan det av og til. Det er viktig å holde huden din i god stand, for å ta forebyggende tiltak og rense porene på nesen grundig. 
 Ikke la dannelsen av nye komedoner
 Først av alt bør du bryr deg om helsen til huden. Hudormer på nesen vil bli mindre, og den nye vil vises sjeldnere hvis du tar de nødvendige tiltak for å begynne å følge anbefalingene.
 Jevnlig vask. Noen ganger du ikke vaske ansiktet to ganger om dagen, og mer. Dette er spesielt viktig på varme dager når det er forstørret porene, og nesen er raskt blitt fett.
 Mindre bruk såpe. Selv den gode dyrt såpe heller dårlig for huden. Det er best å rense ansiktet spesiell melk, toner, vask med varmt vann.
 Påfør vaselin, spesialverktøy og makeup remover wipes. Bare vaske med såpe kosmetikk umulige. Mye av det forblir i ansiktet, zakuporyt tid. Resultatet vil være mer akne.
 Velg Matir servietter. Enkle papirservietter du trenger også, men for den personen å bli våt, som forårsaket makeup er nødvendig Matir servietter.
 Ikke fett pulverisert nese. Hvis du merker at nesen din er allerede begynt å skinne, er det ikke nødvendig puff. Du tyngre lag med sminke, endelig drepe tid. Nesen skal bare forsiktig tørke tøy matter type. Så du blir kvitt ubehagelig glans, la nesen trygt.
Hvordan å presse svarte flekker på nesen?

 Vask med varmt eller kaldt vann. Huden tolererer ikke påvirket av varmt vann. Sesonger kjapt utvide, fett begynner å aktivt stå. Varmt vann, damp, egner seg bare for spesielle oppvarming, hvoretter huden er behandlet.
 Begrense nesen mot solen. Bruke kremer som beskytter huden mot de negative effektene av UV-stråler. Det vil se bedre fordeling av oljen vil være mindre intens.
 Mindre enn kosmetikk. Prøv å bruke mindre sminke, påfør et tynt lag av det. Permanent maling er ikke nødvendig, fordi så fort du mister naturlig skjønnhet, og senere vil i økende grad kosmetikk.
 Utføre alle disse anbefalingene må, ellers vil du ikke være i stand til å håndtere effektivt med komedoner på nesen. Selv vanlig ekstrudering svikter. Skal bare handle grundig. Du trenger masker, Scrubs, profesjonelle verktøy for å forbedre huden, fjerner forurensninger. Denne måten vil du være i stand til å redusere antall komedoner, redusere deres dannelse.
 Fjerner alle overflate svarte flekker på nesen
 Når du vet at forebyggende tiltak bør iverksettes for å håndtere med svarte prikker, begynner du å fjerne alle overflaten akne. For dette formålet vi bruker kremer, spesialverktøy gjør hjemme rensing prosedyre. Husk noen viktige retningslinjer.
 •  Pro tips. Bør kontakte en erfaren beautician som kan hjelpe deg ikke bare bestemte prosedyrer, men nyttige råd, gitt nyansene av huden din.
   Spesielle forhold. Vil komme i hendig og profesjonelle verktøy som er tilgjengelig i apotek. Scrubs, masker, kremer kan bidra til å håndtere svarte flekker på nesen. Husk at alle aksjer kan kjøpes bare fra offisielle utsalgssteder.
   Oppvarming. Jevnlig utvide, rense porene på nesen. Lag en kompress fuktet med varmt vann og håndklær. Det bør sitte på i 10-15 minutter og deretter grundig vask nesen.
   Scrubs. Du står fritt til å gjøre flere typer skrubb, alltid bruke dem. Godt egnet havregryn med yoghurt, honning. En effektiv blanding av natron og salt for å være myke bevegelser gni inn i huden og skyll grundig umiddelbart. Beste bruk Scrubs etter porene er forstørret. Deretter massen trenge dypere, bedre renser forurenset porene.
   Masker. Effektiv for rengjøring deretter maske med banan og honning, rå egg og yoghurt. Husk, bare vanlig rengjøring vil bidra til å redusere antall hudormer på nesen.
   Bruke babypudder etter ulike rengjøringsprosedyrer. Det vil mykgjøre huden vil begrense porene. Når du fjerner forsiktig støv fra nesen med en vev i å beholde alle fuktighet og fett.
   Klemt svarte flekker på nesen, begrense nøyaktighet - nøkkelen til suksess
  Hvordan å presse svarte flekker på nesen?
   Oppmerksom sekvensen av handlinger som klemme hudormer brakt bare fordeler. Det er viktig ikke å skade huden, bli kvitt komedoner uten konsekvens. I noe tilfelle ikke anstrenge akne inntil huden ikke er dampet! Observere hygiene. Merk: nese - meget farlig område hvor smitten sprer veldig raskt hvis du gjør det inn i huden. Vær forsiktig. Du vil trenge:
   rensing melk;
   vann;
   tonic;
   cologne;
   pulver;
   bomull;
   forstørrelsesspeil;
   servietter;
   medisinske hansker;
   mykgjørende krem;
   noen ansiktsmaske, reduserer porene.
   Store komedoner, ikke går tapt etter vask, bruk av masker og skrubber kan presse. Jevnlig utføre denne prosedyren er ikke nødvendig, fordi det er ganske farlig for huden. Følg denne sekvensen.
 •  Fjern forsiktig all makeup.
  Hvordan å presse svarte flekker på nesen?

   Ren nese tillegg bruker en spesiell lotion, tonic.
   Smør nese cologne.
   Kok opp vann. Hell den i en hvilken som helst egnet beholder til ovenfor det var praktisk å dampe huden på nesen. Følg par: det bør ikke brenne.
   Når huden er dampende, utvidede porer, kan du begynne å klemme. Nok en gang smøre nesen cologne og slitasje medisinske hansker.
   Se på forstørrelsesspeil. Belysning skal være bra. Trykk forsiktig fingrene på huden på begge sider av komedoner å presse den. Ikke trykk direkte på den svarte prikken!
   Prøv ikke å presse en finger på nesen og forsiktig holde dem fra forskjellige vinkler mot svart punkt.
   Lær å identifisere den riktige bevegelsesretning. Hvis den svarte prikken dårlig presset, betyr det at du trykker på feil side. Endre retning av bevegelse av fingrene til du definere vellykket.
   Etter å klemme hudormer bør igjen være grundig desinfisere huden på nesen.
   Påfør et tynt lag med mykgjørende krem ​​på nesen.
   Fjern kremen med en vev etter fem minutter.
   Ta en 10-15 minutters maske som begrense porene på nesen.
   Da vil du bare vaske grundig, nese pudret prosess. Omtrent en time senere pulver trenger også å forsiktig fjerne vev. Husk at altfor ofte presse svarte prikker er ikke nødvendig. Hvis du følger anbefalingene renser huden, komedoner nesten slutte å bry deg.  
 • Яндекс.Метрика