Opplyser hår ser veldig imponerende, men dette maleriet bør bestemme, spesielt de som ikke ofte endre sin frisyre. Men det er nødvendig bare én gang for de måter som vil slippe neste, re-farging.

Hvordan å veve hjemme


 Det er ikke vanskelig å være deg selv gjøre denne prosedyren, det viktigste som ikke vil ganske fort, og du trenger å hamstre på alle de verktøy og materialer for hånden. Først må du utsette speilet, medium størrelse, og aller helst sitte overfor et lite speil.
 Med verktøy trenger:

 •  Rund kam.

 •  Et par klipp.

 •  Hårføner.

 •  Gre med en tynn nål spiss.

 •  Cape negligee eller for å unngå å få maling på klærne.

 •  Cap polyetylen (eller gamle badehette) eller folie.

 •  Kjøkkenutstyr, hvor du kan oppløse maling og pensel for å blande og bruke løsningen.

 •  Våtservietter (for å fjerne maling fra huden hvis utsatte områder).

 •  Hansker (ofte lagt til en pakke med fargestoff).


 •  "Folie"


   Begynn med å gre og gjøre det ønskelig nøye fordi krøllete hår kvaliteten vil ikke male alle tråder. Kam trenger å øke, fra røttene til tuppene. Vurdere første versjonen maleriet "folie". For enkelhets skyld av pre-cut, en viss mengde folie. Strimlene kan lengden av håret.
   Du bør begynne med baksiden av hodet, gradvis flytte på parietal, fremre og laterale deler. Kamskjell med lang og tynn spiss, separat rokk. Resten av håret plukke opp og drepe klippet, slik at de ikke blandes med utvalgte tråder. Brush bruke litt maling på hårrøttene, deretter under det Heap segment folie. Når tråden ligge akkurat du trenger å fordele jevnt og nøye male hele lengden av buen. På det siste trinnet er å bøye folien slik at tråden forble inne convolution, og litt klikker uten å falle ut av det. Beveger seg i en kaotisk måte på tvers av flyet av hodet, holde separate jobber i samme metode. Antall krøller, definerer hver individuelt.
  Hvordan å veve hjemme

   Svezhenko


   Med metoden for maleriet "folie", kan du eksperimentere mye, fordi det er mange alternativer. For avant-garde stil, presentere hovedsakelig hos ungdom er en fremgangsmåte for å belegge en krøll i flere farger. Enkelt sagt fargestoff og nøyaktig sette strimler av folie for å ikke blande farger.
   Velge maling (lyset), først bestemme hvilke resultater vi ønsker å oppnå! Hvis en profesjonell (skinnende hvit med en blå tone) ville trenge litt mer trøbbel, men resultatet er svært givende. Deretter må du kjøpe en profesjonell elektriker, og i en spesiell butikk. Ofte blir de solgt i løs form, og det er eid og oksidant.
   Og hvis du ønsker å bruke produktet kjente merkevarer i pakken, og et komplett sett med instruksjoner. Det er bare forenkle din oppgave. Vil bare velge farge, hvis krem ​​maling. Alternativt, graden av belysning, ekstra funksjoner og pris på produktet. På tidspunktet for fargestoffer ikke glemme, fordi de må være frisk, ellers ingen kvalitet maling vil ikke skje. Du i stor grad skade din kropp og utseende. Å kjøpe den samme fargestoff ukjent og tvilsom produksjon anbefales ikke, fordi par toksiner yzluchayuschyesya løsning av dette produktet kan forårsake forgiftning, og til slutt, død!

   Bære en lue!


   Nå analysere måten å male hjelp beanie. Denne metoden er effektiv, fordi det er lettere å bli separert fra de streng tråder. Ved hjelp av den lille kroken eller nåler. Malingen kan påføres i forskjellige farger, ikke bare lysere. (På denne måten jobbet ut og fargestoffer). Veldig cap solgt nesten alle butikker hvor det er hår fargestoff salg. Hvis vi ikke klarer å finne en spesiell lue, dress og gummi, for svømming. Men hvis de foreslåtte alternativene ikke vil ha noen på hånden, kan du bruke en plastpose, som vil utføre liten punktering en - hull.
   Så kom tykk veve, og mye mer. Også et stort pluss i denne søknaden - er at det er mulig å vaske håret lettere uten å fjerne hetten. Så mye mindre fargestoff skade håret fordi fargningsreaksjon varer i 8-10 timer. Og fra det som vel promyyetsya hår fra resten lightbox avhenger ytterligere tilstanden til håret, og deres lysstyrke.
  Hvordan å veve hjemme

   "Innglassing"


   Denne teknikken brukes for kort hår (maksimal lengde 15 cm). Du må først søke mousse for festing og jevnt distribuere sin kam med store tenner langs lengden. Deretter tørke hårføner, med hodet ned. Etter å ha forberedt på å sette børste å blande fingertuppene, deretter forsiktig spres over endene av trådene. Denne prosedyren må gjentas tre eller fire ganger mellom dem opprettholde en liten pause. (Avhengig av hårtype)
   Fargestoffet påføres tørre og ikke vasket hår. Etter å ha passert en løsning med maling på håret i 15 minutter., Lys hår nådd til 1 tonn. Hvis du ønsker en mer intens resultat bør utvide til 45 minutter. Men ikke flere eller tråder gjennomgå irreversibel deformasjon. I slike tilfeller er det ofte tilfelle klipping håret, selv umiddelbart etter skylling med vann.
   Etter vask, bør være grundig vaske håret med sjampo, vått håndkle og gni Recovery Balsam for farget hår eller maske.
   Gitt at hjemme, er det ikke frisøren! Selv om den første er ikke den riktige tingen skjer. Alle feil kan skjules. Det bør være tonet hår i en hvilken som helst ønsket nyanse og dermed forsvinner alle ulikheter uønsket kontrast og gult. Fordi hår, sotede tråder legge røykfylt skygge og skjul skarp overgang fra en farge til en annen.
   I alle tilfelle, etter maling, vil resultatet være negativ!
   Masker er spesielle fasiliteter for omsorg. Dette - den beste måten å effektivt fukte og berolige huden og rengjør det. De kan fungere som en ambulanse for å ta uønskede problemer. For eksempel, friskhet tilbake sliten hud irritasjon eller fjerne fra obvitryuvannya, overdreven tørrhet eller snarere fettete. Og med regelmessig bruk akkumulert effekt utvinning, utseende og helse av huden betydelig forbedret.

  Hvilken maske med bær mest nyttige for huden


   I motsetning til kremer, masker et høyt innhold av aktive stoffer. Men fagfolk motstridende holdning mot masker forberedt hjemme. Utvilsom fordeler de tilhører, selvfølgelig, til naturlighet av komponenter holde deg i et industrielt miljø intakt praktisk talt umulig. Ulemper - overfladisk effekt, uten dyp penetrasjon inn i huden, som de har ingen hjelpestoffer som brukes i kosmetiske masker som tilbys av selskaper. Men hvis en maske når forberede ditt hjem for å legge til det en dråpe eterisk olje, vil det aktive komponenter trenge dypere. Og effekten av bruk av naturlige stoffer, vil være noe dårligere enn en bit av maske produkter i industriell produksjon.

   Berry Mask - den beste måten å forbedre hud


   Blant de hjemme rettsmidler som brukes til hudpleie kan identifiseres separat bær maske. Effekten av deres bruk rett og slett fenomenal! De er egnet for alle hudtyper og har muligheten til å tone opp, oppdatere, fukte, nære og bleke huden gunstig naturlige stoffer. Viktigst, disse maskene er enkle å tilberede, og er tilgjengelig ikke bare i sommer og høst, men på andre tider av året. Siden i dag er enkel å bruke frosne bær.
   Berry Mask forvandle huden, noe som gjør det renere, friskere og yngre, med hvert program. Denne virkning skyldes den unike sammensetning av bær.

 •  En stor mengde vitaminer, som inngår i de prosesser som opptrer i cellene, å aktivere dem og forbedre hudens tilstand.

 •  Mikronæringsstoffer beskytter huden mot skadelige faktorer og hjelpe henne komme seg.

 •  Organiske syrer og flavonoider bekjempe tegn på aldring av huden og bidra til sin foryngelse.


 •  Hvert bær, i tillegg til generelle egenskaper har en unik kvalitet og påvirker huden, gir ekstra handling.

 •  Strawberry reduserer pigmentering og hudtoner.

 •  Bringebær gjør en blekende effekt og perfekt forfriskende.

 •  Solbær - en unik skattekiste av vitaminer og antioksidanter, perfekt fukter og gir næring til huden.

 •  Rips porene.

 •  Blåbær bekjemper tegn på visner alder hud.


 •  Velge bær maskere seg avhengige av funksjoner i huden din og effekten du forventer fra bruken av denne kosmetisk produkt. Å bruke effekten var mer dyptgripende Masken påføres, vanligvis etter å ha tatt et bad, for å rense huden fuktig.
  Hvilken maske med bær mest nyttige for huden

   Hvordan å forberede og bruk bær maske?


   Å forberede masken av bær, må vi først velge en passende kjøkkenutstyr. Metallic bedre ikke å bruke og foretrekker glass eller keramikk. Bland de nødvendige ingrediensene som kreves før du påfører direkte på huden, jo lenger maske stå klar til potten, jo mindre godt det kan bringe, og en time etter tilberedning søkt sammensetning ikke er anbefalt.
   Hvis masken ikke inneholder fett (rømme, yoghurt, olje), til dens anvendelse bedre nre hudkrem, i hvilket tilfelle de fruktsyrer trenge dypere og resultatet vises mer effektive fremgangsmåter. Det er ikke tilrådelig å legge mye hud på hendene, bedre bruk for denne slikkepott eller tres kjøkkenutstyr.

   Beste Oppskrifter masker med bær   Masken av stikkelsbær

   Bær stikkelsbær (2 ss. Spoons) bør vaskes med kokt vann, hogge og bland med honning i like proporsjoner. Den resulterende massen er lett bruke på ansiktet og la stå i 20 minutter slik, fjerne vask med kaldt vann. Denne masken er egnet for behandling av fet hud.

   Masken av kirsebær

   Bær bør strekke og presse gjennom cheesecloth. Å ha 2 ss. ss juice, hvordan å blande det med potetmel. Kontakt med huden ikke mer enn 20 minutter, så mye må fjernes, vask med kaldt vann. Denne oppskriften er egnet for personer med fet problem hud, gode porene og forsiktig tørker.

   Masken av jordbær

   Klassisk fuktighetsgivende maske som har blitt anerkjent og populær i mange år. Jordbær kna inn grøt. For eiere av fet hud legge noe til masken er ikke nødvendig, men for de med tørr hud bør bær vekt blandet med rømme.
   En annen metode for å lage en maske - en blanding bær med honning og nærende krem. Etter 20 minutters kontakt med huden for å fjerne en masse våt bomullsdott og tørk den kjølige melk. Denne prosedyren effektivt innvirkning på huden, nærende og fuktighetsgivende det.

   Maske av bringebær

   Veldig enkel å bruke maske. Banket inn grøt bringebær, ta på ren hud og la stå i 20 minutter. Skylle ansiktet med kaldt vann komfort. I tilfelle at huden er tørr, utsatt for irritasjon eller bringebær å legge til en eggeplomme og rømme.
  Hvilken maske med bær mest nyttige for huden


   Masken av solbær

   Rozim'yavshy bær og juice vydavyvshy av dem (50 ml) bland det med en spiseskje olivenolje og tilsett en eggeplomme. Bland alt og søke på huden. Tidspunktet for kontakt med hud maske til 30 minutter, skyll med varmt vann. Ren, skyll ansiktet med kaldt vann. Sammensetningen er utmerket og svært forfriskende gir næring til huden.

   Masken av jordbær

   Pounded bær blandet med eggehvite for fet hud. Eller krem ​​for tørr hud. Hold på ansiktet i 15 minutter, og skyll.

   Masken av tyttebær

   Tranebær er rik på vitaminer og perfekt næring til huden. For å forberede, bland tranebærjuice (1 t. Spoon) med potetmel i like proporsjoner og legge ett protein. Etter 15 minutter, skyll med varmt vann.
   Bær - det er uvurderlige gaver av naturen og bruke sitt potensial, kan du bevare skjønnhet, helse og ungdom av huden din i mange år.
  Яндекс.Метрика