Hvis du har fått merke på ansiktet eller kroppen, eller brune flekker zhovtenki forskjellige størrelser, da, tilsynelatende, er det på tide du lærer hva flekker. En liten flekk - det er ikke forferdelig, noe du kan håndtere, men når huden begynner å bli dekket av dusinvis av små eller par, men ganske store svulster, er det allerede begynt å trakassere og irritere.
 Disse flekkene som du sier, ingen er innredet, og ikke føre til mye entusiasme, slik som tan, men essensen av disse to fenomenene nære. Legemet prøver å beskytte de ytre lag av epidermis, begynner å produsere melanin i cellene som beskytter huden mot skader.
Hvordan vise flekker på ansiktet og kroppen?

 Pigmentflekker kan forekomme uavhengig av alder, unge jenter - denne søte fregner, men i voksen alder - alder pigment utdanning de begge kan være forårsaket av ulike faktorer. Mange lurer på hvordan du skal bli kvitt pigmentflekker i ansiktet eller kroppen?
 Det viser seg å takle en slik ubehagelig trekk ved kroppen hans i første omgang, er det nødvendig å finne årsaken til deres utseende, fordi, ifølge henne, vil det være mye lettere å håndtere flekker dannet. Tidligere ble det antatt at den viktigste årsaken til utseendet på slike lumske flekker, er ingen ringere enn vår favoritt sol, men nyere forskning eksperter i denne bransjen har vist at dette ikke er sant.
 Årsakene til disse "små irritasjonsmomenter" kan kuttes eller banale feil utført kosmetisk prosedyre, med unntak for slike små ting kan påvirke underernæring, hyppige opphold i direkte sollys, røyking og hormonelle forstyrrelser i kroppen som kan utløses av graviditet, postpartum syndrom , aldersrelaterte endringer i kroppen.
 I tillegg er årsakene til pigmentflekker er også zashlakovanist kropp, dårlig rensing av giftstoffer og giftstoffer, og akkumulering av frie radikaler i kroppen som hoper seg opp i de øvre lag av huden, og til og med føre sin photoaging.
Hvordan vise flekker på ansiktet og kroppen?

 Noen ganger voksne og til og med barn melenky, forstyrrende hull som også minner om pigment utdanning, de sole seg og ofte funnet på rygg og armer. Det antas at årsaken til forekomsten, samt i tilfelle av mørke enheter kan være solen eller tanning i solarium.
 Som du kan se, gjøre grunnene som påvirker utseendet av flekker, mange, så ikke primært kjøre en skjønnhetssalong, som tilbyr flere prosedyrer som kan redde deg fra alders manifestasjoner.
 Den beste måten - er å begynne behandlingen innenfor, og hvis alt er gjort riktig, lys og mørke flekker forsvinner til slutt seg selv. Så, uansett, er det viktig å søke legespesialister, fordi forekomsten av slike problemer - er, først av alt, kroppens signal om alvorlige brudd i den.

 Hvordan starte behandlingen?


 Den aller første skritt du bør gjøre i denne situasjonen er å besøke hudlege som i form, vil farge og plassering av flekker fortelle deg den egentlige årsaken til chloasma (alder formasjoner).
 For eksempel fremveksten av symmetriske flekker på kinnene, på baksiden av nesen og pannen - hormonelle signalfeil, noe som betyr at det er på tide å besøke din gynekolog og endokrinolog. Ofte, chloasma vises på ansikt, kropp eller hender - mye mindre.
Hvordan vise flekker på ansiktet og kroppen?

 Dessverre finnes det situasjoner der behandling har liten innflytelse på innsiden for å fjerne skitt, mest sannsynlig årsaken som ble solbrent eller feil utført estetiske prosedyrer. Bli kvitt disse situasjonene, er problemet umulig uten innblanding av en kosmetolog, og uten bruk av en spesiell linje av hudpleieprodukter.
 Hvis du er seriøs om å vinne, så må du se hele kraftsystemet, noe som er sannsynlig å være langt fra ideell, som i de fleste moderne mennesker på planeten. Selvfølgelig, er selv de beste i verden av mat ikke er i stand til å fullstendig bleke mørkere hud, men vil fremme naturlig avgiftning som bør danne grunnlag for behandling av pigmentflekker.
 Først av alt, i kostholdet ditt bør inneholde rikelig med grønnsaker og frukt, bær og grønnsaker som er rike på essensielle vitamin C.

 Disse inkluderer: sitrusfrukter, tomater, solbær, rogn og fersk agurk juice, poteter og tomater. Også unektelig assistanse kan gi meieriprodukter, honning og andre bee produkter.
 Husk at dine måltider har å være balansert, rasjonell og moderat, som inkluderer i sitt medlemskap de ovennevnte produktene. I tillegg kan du ta medisiner med kompleks av vitaminene A, C, E, flerumettede fettsyrer og andre.

 Med prosedyrer som kan kvitte seg med pigmentering?


 Før du bruke store penger på behandlinger på salonger, kan du prøve å hjelpe seg selv gjennom gode gamle folk og utprøvde metoder som gjør at du bleke huden din med naturlig rettsmidler. Så lister vi de mest populære og effektive måter å behandle mennesker.
 •  Fersk persille finhakket nødvendig i en slik mengde at det oppnås en halv kopp velduftende grønn masse. Deretter fylle hennes kopp kokende vann eller varm melk og la det trekke i ca en time. Nå sil blandingen, tilsett litt melk resulterer væske. Du klar Serum stor for å tørke ansiktet hver kveld før sengetid.

 •  En annen god hjelper - en agurk. Male den i en blender eller gni på et lite rivjern, den resulterende massen bruker på ansiktet og falt bak på 25 minutter, på slutten av tiden Skyll med varmt vann. Denne masken av agurk kan gjøres flere ganger i løpet av dagen, hvis det er ønskelig, er det mulig å legge til andre næringsstoffer - olje, daglige krem ​​eller sitronsaft.

 •  Ikke dårlig hjelper squash med paprika - gni det på rist, ta på ansiktet i 20 minutter, og skyll med kaldt vann.

 •  Kosmetiske midler


 •  Personer med hud utsatt for hyperpigmentering, må du bruke en spesialdesignet makeup som inkorporerer inneholder hydrokinon, retina-A, sink laktat, VC-IP, som hindrer dannelsen av melanin.

 •  Fjern pigmentflekker og tilbringe i skjønnhetssalonger, ved hjelp av laser behandlinger som hud photorejuvenation, mykrotok bleking og andre funksjoner.

 •  Også mye brukt kjemisk peeling prosedyre som påvirker de ytre lag av epidermis ved hjelp av fruktsyrer.

 •  Et annet alternativ - cryodestruction når du fjerner mørke flekker på bekostning av kulden. Flytende nitrogen tilføres til den pigmenterte huden, noe som resulterer i ødeleggelse av overflatelagene av epidermis med sin høye pigmentering.
 •  Ødelegge utseendet av rynker og er marerittet for mange kvinner og jenter. Men fortvil ikke, og gi opp. Hvis du kjemper og ikke zdastesya, vil du se endringen i ansiktet. Men hvordan man skal håndtere fienden? Hvordan å motstå det?

   Hvordan bli kvitt?


   Hvorfor rynker? Fordi hva kvinner å ha disse bretter mellom øyenbrynene, rundt lepper og andre deler av ansiktet? Tingen endringer som skjer i en kvinnes kropp over tid. Først av stoffet er fuktighet som ikke lenger kan holdes der som før. Sekund, blir cellene ikke regenereres så fort. For det tredje, mengde kollagen og elastin - stoffer som er ansvarlig for hudens elastisitet. Men hva gjør du hva du skal gjøre?
  Hvordan kan jeg fjerne rynker fra ansiktet ditt?

   Umiddelbart er det verdt å merke seg at selv eksisterende rynker uten kirurgi for å fjerne vanskelig, men det er litt lite glatt ganske reell. Det finnes en rekke måter.

   Massasje


   Massasje - er en effektiv prosedyre som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og akselerere metabolisme i innflytelse. Massasje kan gjøres hjemme. Her er noen teknikker:
 •  Å forsiktig glatte ut rynker i pannen, kan fingrene plasseres på midten av pannen (like over broen) og deretter med et lite press for å lede dem i forskjellige retninger, til templer. Gjenta denne bevegelsen 15-20 ganger. Disse manipulasjoner rozhladyat vertikale rynker. Å påvirke de horisontale fortynnede fingrene vertikalt: hårfestet og panne.

 •  Hvis du ønsker å bli kvitt rynker rundt øynene? Deretter forsiktig banking med fingertuppene på den øvre øyelokk først, deretter på bunnen, under øynene. Hold gjør dette i 1-2 minutter. Deretter gjentatte ganger trykker litt på bane (øye pre-close) håndledd.

 •  Beskytt deg mot nasolabiale folder kan være når du trykker fingrene inn steder utdype lokalisert i nærheten neseborene. Gjør den er ca 20-30 ganger.

 •  Du kan også forsiktig klemme fra tid jevnlig over hele ansiktet, klapp hans slag. Og for å forsterke virkningen av massasje eller etter det første vask med varmt vann, så kult, så igjen varm og kjølig. Denne kontrasten vask også positivt påvirker blodtilførselen til vev.

 •  Øvelser


   Ja, spesielle øvelser for enkeltpersoner også vil eliminere noen mindre tegn på aldring.
   Her er noen øvelser:
 •  Fingrene forsiktig trekke templene til de ytre øyekrok. Deretter lukker øynene og begynner å slå øyeepler. Ta 15 beveger seg i en retning med klokken og så mye imot det.

 •  Plassere fingrene på grensen av nedre øyelokk (der er på kanten av benet), har liten. Nå løfter øynene opp, og deretter prøve å lukke øynene, uten å ta fingrene. Gjenta minst 10 ganger.

 •  Rynker på kinnene vil bidra til å eliminere denne øvelsen: Skriv inn din munn litt mer luft rozduvshy kinnene. Nå da å rotere i luften, ruller den fra den ene siden til den andre, og i en sirkel (først med urviseren og deretter mot urviseren).

 •  Hvis du ønsker å forhindre nasolabiale folder? Gjør følgende: gjøre leppene sammen og trekke ut slangen, hvis du ønsker noen å kysse. Hold denne posisjonen, deretter slappe av munnen. Gjenta 15-20 ganger.

 •  Du kan også lenge med å si bokstaven "O" trekke leppene fremover. Det tar ca 10-20 repetisjoner.

 •  Tradisjonelle metoder


   Folk rettsmidler er også veldig, veldig effektiv hvis brukt dem regelmessig. Her er noen av dem:
 •  Wrinkle Lotion. For å gjøre det, ta en spiseskje tørket kamille blomster og fylle dem med 200-300 ml tørr hvitvin. La blandingen stå i 13-15 dager, deretter press væsken og tørk ansiktet to ganger om dagen, ved sengetid og ved oppvåkning. Etter at søknaden er bedre å bruke nærende krem.

 •  Du kan gjøre vindyrking og melk komprimerer. For å gjøre dette, ta 100-150 ml fersk druesaft (mørk) og samme mengde melk, bland det hele tatt. Sug i den resulterende flytende stoff klaff og plassere den på ansiktet, med fokus på problemområder. Etter en halv time, fjerne duken, tørk ansiktet og påfør en nærende krem.

 •  Hjelper og banan maske, en halv banan hakket, tilsett to spiseskjeer fløte og 1 ss av havre mel (du kan male korn). Alle bland godt og søke på ansiktet, la stå i ca 20-30 minutter, og skyll med varmt vann.

 •  Kosmetiske prosedyrer


  Hvordan kan jeg fjerne rynker fra ansiktet ditt?

   Hvordan kan jeg raskt fjerne rynker fra ansiktet? Kontakt skjønnhetsklinikker og skjønnhetssalong, og tilbyr en rekke prosedyrer. Her er noen av dem:
 •  Forskjellig injeksjon. Ved hjelp av en sprøyte under huden kan bli innført, slik som Botox eller hyaluronsyre. Hvis hyaluronsyre stimulerer kollagen, er botox bare blokkerer muskler, og dermed påvirke ansiktsuttrykk (rynke effekt også observert).

 •  Peeling. De kan være svært variert: syre, laser og andre. Men essensen av slike prosedyrer er avtagbar øverste laget av huden, som består i økende grad av døde og døde celler. Denne epidermal cellene raskt gjenopprettet, og fine linjer blir glattet.

 •  Laser foryngelse innebærer bruk av spesielle laser enheter som påvirker de dypere lag av huden.

 •  Plazmoliftinh - en introduksjon til hudens egen plasma klient. Det antas at det finnes måter å aktivere blodplater skjulte reserver av vev og stimulerer deres gjenfødelse.

 •  Det finnes en rekke andre fremgangsmåter som har en effekt på aldring av huden.

   Drift


  Hvordan kan jeg fjerne rynker fra ansiktet ditt?

   Hvis du ønsker å handle radikalt, kan vi tenke på plastisk kirurgi og gjøre heisen. Men denne metoden er kostbar og traumatisk. Det bør være en lang periode med rehabilitering, og et par år ting kan gå tilbake til det normale, og trenger reoperasjon.

   Sminke


   Det finnes mange kosmetiske produkter som inneholder forskjellige komponenter som skal trenge inn i de dypere lag av huden og stimulerer kollagen og elastin, og fremmer regenerering av vev.
   Vi tilbyr en oversikt over noen av disse verktøyene:
 •  Wrinkle Cream "Vichy Lift Activ" inneholder naturlige ingredienser. Konsistens er veldig hyggelig, er fuktighetsgivende effekt bemerket at det er viktig for aldrende hud. Fine rynker blir mindre synlige virkelig forbedrer hudfarge.

 •  Cream "Dior" positive opplevelser i mange blader. Det er ikke veldig behagelig lukt, veldig feit. Men effekten er nesten ingen merke. Men mange sier at personen fuktet. Også ikke forårsaker allergi, kan dette tilskrives proffene.

 •  "Harnyer primærhelsetjenesten 35+" mange fornøyd. Huden blir frisk, glatt, strålende, så blir mindre merk fine linjer. Men du bør ikke forvente mirakler, så dype folder forbli.

 •  Anti-rynke krem ​​«Nivea» mye fornøyd. Det hjelper å jevne den såkalte "kråketær" og gjøre huden mer smidig, behagelig å ta på. En person er skikket og hydrert. Men noen betyr ikke aktuelt.

 •  Og husk, din skjønnhet avhenger ikke bare på naturen, men også til deg på din innsats. Så satte innsats for sin appell!  
  Яндекс.Метрика