Hva gjør en attraktiv og vakker kvinne? Det er riktig, veps midje! Men hva hvis kroppen er mangelfull? Hvordan visuelt tynnere midje og feminine? For du noen effektive metoder.

 Går dramatisk


 Redusere midjen bare visuelt ikke fungerer, så du må handle på andre måter. La oss se på de viktigste punktene.
Hvordan visuelt redusere midjen din?

 Hvordan bør jeg spise?


 Først av alt, evaluere og endre kostholdet. Her er de viktigste prinsipper:
 •  Spis små. Dette betyr at måltider per dag bør være minst 4-6 porsjoner, men på samme tid bør være liten. Intervallet mellom måltidene bør ikke overstige 3-4 timer. Kjøpe for en liten plate og bruke den til å kontrollere antall porsjoner, noe som bør ideelt sett være 200-250 gram.

 •  Maksimal redusere forbruket av fett, søt, mel og stekt. Dette ødelegger ikke bare hele midjen og formen som en helhet, men også usunn.

 •  Spis mer grønnsaker, frukt og grønnsaker, melk og melkeprodukter, belgfrukter, korn og korn, magert kjøtt og fisk.

 •  Cook alle matvarer er beste og sunne kosten betyr. Akseptabelt matlaging, ulme, baking og dampende. Om steke glemme!

 •  Sørg for å spise mat som forbedrer fordøyelsen, frukt og grønnsaker som er rike på fiber (dette inkluderer rødbeter, reddiker, squash, tomater, squash, fersken, epler, etc.) og meieriprodukter (yoghurt, yoghurt, yoghurt , ryazhenka).

 •  Ikke spise om natten! Det siste måltid bør ta 2-3 timer før sengetid.

 •  Sport


   Du kan gjøre øvelser som vil bidra til å gjøre tynnere midje og høydepunkt. Her er de mest effektive:
 •  Bratt bøyle. Bedre kjøpe rokkeringer med massasjekuler. Engasjere hver dag i 15-30 minutter, og i en måned vil du se resultater.

 •  Hjelp til bakkene. Bend i forskjellige retninger, forover og bakover.

 •  Sitt på gulvet, armene spredt fra hverandre, og spre bena så langt som mulig. Sakte vri kroppen mot venstre så langt som mulig. Hold den endelige posisjon, tilbake til utgangsposisjonen. Gå tilbake til den andre siden. Total utføre 20-40 repetisjoner.

 •  Hvordan visuelt gjøre midjen tynnere: triks


   Så hvordan visuelt redusere midjen? Det er flere måter å gjøre det, forteller mer om dem.

   Velg størrelsen klær


   Hvis du tror at ved å kjøpe en størrelse mindre ting, vil se miniatyr, er mye feil! Faktisk det motsatte er. Liggende den måte, tvert imot, blir synlig og manifestere alle feilene.
  Hvordan visuelt redusere midjen din?

   Så midjen din vil se latterlig, understreker du alt som ikke trenger å fordele. Så velg riktig størrelse. Klær bør ikke være for stroppen. Sette ting, gå i den. Du må være fritt og lett. Hvis du føler deg begrenset, til pomiryayte ting være større enn.

   Riktig stoff


   Vær spesielt oppmerksom på valg av stoffer, som gjorde klær. Ikke velg syntetiske stoffer strekningen. Ikke kjøp produkter fra strikkevarer, spesielt tynn, fordi mange av dem er egnet bare jenter med en perfekt figur.
  Hvordan visuelt redusere midjen din?

   Også, må du gi opp overløp og skinnende materialer som glitter vil tilføre volum og forverre situasjonen. Glem de tredimensjonale teksturerte materialer. Det er best å velge tett vev. De hjelper skjule feil og med den rette stilen for å understreke verdighet.

   Farger og utskrifter


   Høydepunkter Komplett, og i de fleste tilfeller er dette sant (det finnes unntak, men mer om det senere). Så du bør nok velge klær dype, mørke og edle farger: blå, smaragdgrønne, burgunder, sjokolade, sort, lilla.
  Hvordan visuelt redusere midjen din?

   Som for bildene, må de være små og ikke veldig merkbar. Men de store lyse bilder du har å gi, vil de trekke oppmerksomhet til midjen og visuelt forstørre det. På bånd og erter glemme, dette er ikke de beste alternativene.

   Velge de riktige ting stiler


   Riktig stil kan gjøre underverker og forme endring til det ugjenkjennelige. Her er noen alternativer for en veps midje:
 •  Hvis du har en slank figur, men livet er ikke uttrykt, så for all del en kjole tilfelle av Basques kjøpe. Du vil se feminin og midjen blir feminin og delikat.

 •  Kjoler og skjørt stil nytt utseende laget bare for deg! Surround blusset bunnen konsis og stram topp - dette er hva gunstig understreke midjen din og gjøre bildet en romantisk og feminin.

 •  Note skjørt og kjoler med en lukt, de også passer for deg.

 •  Montert jakke vil gjøre deg til en ekte dame med en veps midje.

 •  Velg en modell med åpen bunn, form sittende topp og en tydelig midje.

 •  Du kan nærme ting Omgi topp, for eksempel, med volanger eller volanger på brystet.

 •  Det er riktig å være skjørt med høy midje.

 •  Vær oppmerksom på bukser og jeans med høyt liv.

 •  Blyant skjørt også bidra til å gjøre midjen smalere.

 •  Velge de riktige klærne


   Riktig valgt undertøy også bidra til å redusere midjen. Du kan kjøpe høy midje bukser eller belte, som vil fjerne all overflødig. En bra kopper med boks lage mer alvorlige bryst som visuelt redusere midjen.
  Hvordan visuelt redusere midjen din?

   Noen flere triks og hemmeligheter


   Little Secrets og triks:
 •  Bruk stroppen! Understreke midjebeltet hjelper kontrastfarge. Men hvis livet er svært omfangsrik, nekter tynne stropper. Forresten, i dette tilfellet, kan du velge en lys kjole og sette av hans svart belte (dette er bare ett unntak fra regelen om at en lysende full).

 •  Det ideelle ville være en kombinasjon av mørk bunn og lys toppen. Thalia vil definitivt tynnere!

 •  Sørg for å ha korsetter!

 •  Kontrastfarge inserts på sidene gjøre midjen utrolig tynn, så ta hensyn til dette detalj.

 •  Punktet resten av kroppen. For eksempel åpne ben og erobre alle dyp utringning. Deretter midje vil se tynnere.

 •  Ser ekstremt og erobre det motsatte kjønn!  
   I form av vår svært vanskelig å forestille seg en ung fashionista garderobe med interessant uten denim kjoler, det kan sikkert finne et par favoritt jeans, og kanskje til og med der shorts eller skjørt såpe.
   Dongeri stoff - allsidig på grunn av hennes sy nesten hva du vil, noen klær, og hun raskt økende popularitet nivå, enten det er jeans eller kjole.
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   Snakker av denim kjoler - en interessant og universell ting eventuelle kvinners garderobe, fordi slike ting kan lett sette på noen kommende arrangement, det være seg en romantisk date, forretningsmøte eller til og med et bryllup!
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   Ikke bli overrasket, det er ivrige fans denim løst i en så desperat skritt - brudekjole med jeans og, mest interessant, ofte resultatet er virkelig imponerende. Hva skal man si, denim kjoler virkelig vunnet kjærlighet og popularitet blant damene, erobre de sin skjønnhet, praktiske og lettere.
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   En annen viktig fordel med slike klær som dårlig effekt på populariteten er dens evne til å gjøre noen form bedre enn det egentlig er, i jeans kle mye lettere å se sexy og forførende.
   Til tross for at den første av denim sydd hovedsakelig uniform og arbeidstøy, i dag det skaper virkelig interessante og noen ganger unike elementer som forårsaker en storm av positive følelser i dagens moteinteresserte.
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   Trekke oppmerksomhet til denne økte populariteten til denim klær designere over hele verden med særlig iver tilby verden nye og nye samlinger av denim og denim mote kjoler de opptar en spesiell plass. Men hva du skal ha så interessant, men samtidig, ganske kontroversielle ting, fordi de sannsynligvis kreve en viss kunnskap om visse regler?
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   Faktisk, de mest behagelige løgner her - komfortable og rimelige, denim kjoler kombinerer perfekt med nesten alle klær, sko og tilbehør nesten hvert bilde av deres hjelp leveres komplett, komfortable, interessant og luksuriøse. Det viktigste - er å velge den rette stilen, fordi egentlig velge hva er.

   De mest populære stiler av denim kjoler. Hva skal jeg velge?


   Valget av modeller i den naturlige orden, må avhenge av den konkrete situasjonen, fordi dette vil i stor grad avhenge av utseendet ditt. For eksempel denim kjole - et flott alternativ for en romantisk date, fordi disse klærne hun alltid ser veldig feminin og vakker.
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   De mest ideelle modellene vil kle med utbuet skjørt som tie et tynt belte for å fremheve midjen bra. Et annet godt alternativ - en modell med høy midje, de er vanligvis festet på halsen, kan suppleres så populær denne sesongen krage, ofte dekorert med metall pigger, steiner eller paljetter. Disse modellene er ideelle for høye Wedge-heeled sko som vektlegger lange og slanke ben ung dame.
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   Hvis du er redd for at grov denim ikke kan spille mykt og elegant bilde, så ta hensyn til modellen, dekorert med alle slags volanger og blonder - ser veldig romantisk og feminin.
   Det er en harmonisk kombinasjon - blå jeans og hvit (beige) blonder. Lett denim kjole med volanger kombinert godt med sko å gå lavt, for eksempel ballett leiligheter eller sandaler. Et annet alternativ er å lage en romantisk bilde - en lang kjole, supplert med en lys skjerf og en liten mengde tilbehør. Husk, lang denim kjole - dette er en sterk vekt på bildet som bekker ingen konkurranse, slik at du kan utfylle det litt.
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   Og hver dag?


   Hvis du ønsker å gjenskape bildet hver dag, er det best å velge en kort og praktiske modeller som vil blande med ditt daglige tempoet i livet.
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   Ser gode ungdoms kjoler, denim skjorte som passer best skinny jenter. Best dress-skjorte kombinert med lave sko gå - ballett leiligheter, sandaler eller joggesko, kan et bilde være lett suppleres par interessante tilbehør som belte i midjen for eiere av praktfulle former.
   I tilfelle en kul kveld sett kan suppleres skinnjakke skinnjakker eller lys cardigan, bland brun hud og lys denim har blitt en klassiker, så ikke vær redd for å spille i sitt bilde noe sånt.
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   Det eneste jeg ønsker å advare om risiko er en kombinasjon av lys denim og svart skinn, enten det skjer i den ytre klær eller sko, noen ganger det ser ut som noe uhøflig.
   Noen designere anbefaler å unngå helt sånn, etter deres mening, bør bena bare være lyse eller veldig mørke sko, så lenge ikke svart. Selv om, for å være sikker, er et århundre med eksperimenter og ulike kreative funn, så hvis du ønsker å prøve noe nytt, ikke frata deg av gleden.
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   Det er en annen vanlig misforståelse: mange tror at vil se stilig hvis de kombinerer denim kjole og brune cowboystøvler, fordi det er faktisk det samme klassiker! Dette, selvfølgelig, ja, men det er en liten påminnelse: som ensemble er perfekt for country-partier, men ikke til å marsjere til butikkene eller gå i parken.
   For daglig bilde stylister anbefaler å bruke en lys hvit skjorte, som kaster over kjennetegn uten å kneppe, og dermed skape en harmonisk uaktsomhet og vektløshet. Det vil se elegant kombinasjon av direkte eller utstyrt stil med lyse sko skyttel over middels hæler og veske å matche.
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   Jenter med store dimensjoner kan prøve Denim kjole med korsett som vil trekke alle de ekstra folder særlig på offentlige steder. Også for eiere kilo eller gi ut en stilling perfekt kjole A-stil, som helt skjule sonsy magen.
   Hvis du velger en kjole for sommerturer og turer langs strandpromenaden, er det best å stoppe livkjoler jeans - lys og utrolig vakker løsning.

   På jobb, både på ferie!


   Hvis kontoret ikke har en streng kleskode på fredager eller du har lov jean dag, hastverk med å kjøpe til dette formålet denim kjole som best fremheve figuren din, men på samme tid, kan du fylle følelse av komfort. Det vil være interessant å se kort kjole fall lagt en lys skjorte eller golf på halsen.
  Hva jenter slitasje fasjonable denim kjole? (13 bilder)

   Bustier kjole - også et meget godt alternativ som vil gi bildet mer seksualitet. Men hvordan du velger den beste måten for disse modellene? Hva smykker og tilbehør for å velge den beste? Ideelt ville se armbånd og halskjeder med en matt lys hud, dekorasjoner laget av tre eller metall smykker.  
  Яндекс.Метрика