Hvordan å vokse hår
 Det kan skje med bare å lage ny hårklipp, ser vi på gata (eller noe annet) jente med nydelig langt hår og bare et ønske om å ha det samme. Men du kan raskt vokse hår? Akselerere veksten faktisk er mulig, det er tilstrekkelig å vite noen ukompliserte teknikker, som vi beskriver nå.

 Oppsummering hår


 Å starte, fokusere på strukturen av håret på deres vekst og så videre. Hvert hår vokser ut av vår "bag" kalt en hårsekken. Det reaksjoner oppstår, etter som det ser ut og begynner å vokse hår. Hver person har om lag en million hårsekken, men er i stand til å arbeide bare 10-15%.
 Hårvekst er konstant, og dele prosessen inn i tre faser. Den første - den aktive varighet på 2-5 år, den andre - overgangen varer 100 dager, og den tredje - resten fase, når håret faller ut og i stedet en ny begynnelse for å dukke opp. Gjennom den voksende roten håret stiger over overflaten av huden som er svekket.
 I voksen månedlig hår vokser ca 15 cm. I løpet av dagen faller 100-150 hår. Ved hjelp av en rekke sentralstimulerende midler, kan disse tallene litt endring til det bedre, Månedersveksten økte til fem millimeter, som er om lengden av året vil det være mer til 24 centimeter. Det bør bemerkes at noen mennesker som pleide å vokse hår raskere slik de var for 12 måneder lenger for 40 til og med 60 centimeter.
 Nedenfor beskriver vi de metoder for hvordan å vokse hår, og hvilken som er mest effektiv avhenger av den enkelte person. Først av alt, avhengig av situasjonen på den type av hår. Tørr vanligvis ikke å være meget tykke, og det er meget skjøre, fettstoffer vice versa - tett og tykk. Det kommer an på styrken og tykkelsen også fra naturlige farge: blond vanligvis kan ikke skryte av et tykt hår, den motsatte situasjonen rыzhevolosыmy skjønnheter.
 Derfor konkluderer vi at ulike hår trenger en annen tilnærming. Alle bør han velge fra tilgjengelig informasjon den raskeste måten å vokse hår, velge riktig verktøy og beste praksis.

 Hvordan du raskt vokse hår, starter med det grunnleggende prosessen


 Vi har allerede nevnt at vi ikke er alle follikler, og derfor trenger å gjøre dem arbeid. Dette og basert metode for raskt å vokse hår.
 Hvis håret ditt mangler vitaminer, håndtere dette problemet forskjellige masker, sjampo og andre lignende midler slett latterlig. Ikke glem at den ordinære kjemiske prosesser, fra som vokser håret vårt, nødvendige saker som kommer til hårsekken fra kroppen. Dette betyr at til hensikt å vokse hår fort før du trenger å ta hensyn til hva vi spiser.
 På en mer rask vekst påvirker produkter som nøtter, ost, grønn frukt, grønnsaker og korn. Til kroppen var nok kalsium om dagen bør spise minst 100 gram ost.

Hvordan å vokse hår
 Hvordan du raskt vokse hår: Trinn to - avgang


 På spørsmål om hvordan raskt vokse langt hår, eksperter, fremfor alt, ta hensyn til omsorg for dem. Alle midler må velges i henhold til type. I tillegg er det ønskelig å velge en sjampo og balsam produsent og serie.
 Det beste valget vil være midler som i utgangspunktet naturlige og urteprodukter. Mange dyre sjampoer basert på næringsstoffer som er produsert ved hjelp av kjemiske midler. En slik "erstatning" positiv effekt på håret 50 ganger mindre enn sin virkelige motstykke.
 Hvordan å vokse hår fort, hvis ikke skal ta vare på dem? Det er bare ikke mulig. I perioden skal gi opp å farge håret, særlig hvis det er motstandsdyktig maling. Også, trenger ikke å tørke håret med en hårføner, og avslutter sine Curlers gjøre perm. Alle disse manipulasjoner ødelegge håret struktur, noe som gjør dem sløv og tørre, og derved utryddelse fase skjer ved mye raskere enn det kunne være. Og det er ikke alle konsekvenser, i verste fall kan skje blokkering hårsekken og hårvekst stopper helt.
 Vi bør ikke vaske håret med varmt eller kaldt vann, bør det være en temperatur så nær den naturlige menneske, som er 36-37 grader, kan øke til 39, men ikke mer. I det kalde være sikker på å bære en lue som dekker hodet helt. Forresten, vil det beste valget være vanlig cap her, ikke pelsen som skaper en drivhuseffekt på hodet, og dermed negativt poznachayuchys tilstanden og hårvekst.
 Noen, når de blir spurt hvor raskt vokser håret hjemme rådes til periodisk kutte av endene, og de er helt rett. Omtrent hver 3. måned, de trenger for å trimme, otstryhaya om en centimeter. Så vil klatre ender i januar, og det blir ingen ytterligere ødeleggelse av håret.
 Ta hensyn til den måten vi børste håret ditt. Kam på ingen måte forveksles eller rive dem. Velge være "verktøy" av tre eller grov bust. Ikke glem om riktig kjemming. Vi må begynne med tips, gradvis stiger opp. Når alt håret kjemmet, er hodet (røtter) som kreves for å holde en kam minst hundre ganger. Siden hårvekst stimuleres ved hjelp av massasje.

 Hvordan du raskt vokse hår, tradisjonelle metoder


 Vi valgte populære oppskrifter for hårvekst fordi moderne kjemikalier, som er fulle av hyllene i butikkene, i de fleste tilfeller, er ineffektive, spesielt når det gjelder å fremskynde hårvekst.
 Folk rettsmidler, i motsetning til de ovennevnte produkter, testet og virkelig gunstig for håret. Selv om det er disse ekstrakter som kan forlate selv uten hår.
 Raskt vokse hår folk rettsmidler veldig enkelt. Den kan brukes trinse, burdock og tindved olje, ekstrakter av ulike urter og mer. Oppskrifter er så mange at de kan telle nesten i det uendelige. De mest egnede midler er lett å finne på internett.

 Hvordan du raskt vokse hår, hodebunnsmassasje


 I tillegg til massasje, som er gjort når gre kan videre stimulere hårvekst hender. Du må tuppene nå hodebunnen og trykke litt sirkulære bevegelser å massere hodet fra pannen til kronen. Flere fingre er avledet fra håret i retning av vekst. Dette er den enkleste måten å massere hodet, og det kan ta opptil 10 minutter, to ganger om dagen.
 Med massasje forbedre vi blodtilførselen til hårrøttene, og dermed deres mat og begynner å vokse raskere. Til effekten var enda mer, kan du bruke burdock olje.
 Vi har listet opp metoder for akselerasjon av hår som er mest effektive og testet mange ganger. Som for andre metoder, da kontoen de tviler. Sjekk dem på et spor bare hvis du har sett med egne øyne resultatene, ellers kan du ikke bare tregere hårvekst, men også kvitte seg med noen av dem, så vi ikke trenger.  
Hårtap hos kvinner
 Og en vanlig dag, og ferie - alltid prøver å tenke på en jente bildedetaljer. Men feilfritt utseende er bortskjemt, til tross for nøye utvalgte klær, sko, sminke, hår stil ville se om uforsiktig. Ofte, med fokus kun på skjønnheten av jentene glemme de enkle reglene av hårpleie og hår deretter begynner å miste sin skjønnhet, hvis ikke faller.

 Hårtap hos kvinner


 Kvinner står overfor dette problemet mye sjeldnere enn menn, men opplevelsen er mye sterkere. Og ikke rart: luksuriøse hår - en ekte rikdom til enhver kvinne, prøver hun å holde i mange år fremover. Å plutselig ikke rive øyeblikket avskjed hår, trenger å vite årsakene til hårtap.

 Årsaker til hårtap hos kvinner


 Årsaker til hårtap hos kvinner kan være forskjellig, for eksempel en mangel på jern i kroppen. Med en slik begrunnelse er ikke vanskelig å kjempe - for hennes avslørende nok blodprøve, og for å ivareta behovet for å drikke bort et kurs av jern. Også vanligste årsaken til hårtap er stress, avtale med dem vanskeligere, men dette er nødvendig fordi stress, i tillegg til håravfall, blitt en kilde til sykdom og andre problemer.
 Hårtap kan oppstå på grunn av for hyppig bruk av maling og andre verktøy styling, farging hyppig og overdreven bruk av strykejern for styling eller Curlers.

 Håravfall etter fødsel


 Svært ofte hos kvinner postpartum Hårtap er også observert. Men dette er normalt fordi under svangerskapet på grunn av hormoner håret vokste raskere og var mer tykk og blank. Et par måneder etter fødsel hormoner restaurert, og er festet tilstand av tretthet og på grunn av dette tap av hår. Dette bør ikke være redd, bare ta vare på håret som vanlig, og snart vil alt bli bedre.

 Håravfall behandling


 I dag er markedet finnes en rekke medikamenter for hårtap. De er alle forskjellig fra hverandre, og pris og effektivitet. Du kan for å prøve dem alle, men skal begynne med det mest tilgjengelige.

 Folk rettsmidler for hårtap


 De mest populære folk rettsmidler for hårtap - er løk, buljong burdock, burdock olje. Løk juice anbefales å gni inn i hodebunnen, skyll avkok av burdock håret etter vask, blir lagt Burdock olje å maskere hårpleie.

 Hårtap skyldes medisiner


 Noen ganger hårtap hos kvinner er å ta narkotika. Ofte er dette med p-piller. Hvis du ser dette mønsteret i deg selv - ta kontakt med personen for å plukke opp andre medisiner.

 Naturlig rette for hårtap


 Et godt middel mot hårtap - aloe. Det har lenge vært brukt i kosmetikk og oppdatere listen, som inneholder nyttige folk rettsmidler for hårtap. For å bruke dette anlegget tetthet gjenopprette håret hjemme, ta aloe blader, skyll, plass i kjøleskapet over natten. I morgen, forble grønne blader, slipe inn grøt og søke på håret i 15-20 minutter.

 Salt mot håravfall


 Det har lenge vært anbefalt rette for hårtap - en vanlig bordsalt. Det skal gnis inn i hodebunnen under sjamponering.

 Shampoo for hårtap


 Valget av sjampo, som alle andre kosmetiske produkter, er det veldig ansvarlig. Og hvis du trenger en shampoo for hårtap, er oppgaven komplisert enda mer. Fordi håret kan begynne å falle skyldes feilaktig valgt vaskemiddel hår. Derfor velger en sjampo, først og fremst ta hensyn til sin naturlighet. Det bør være av ingen sulfater, påvirker helsen til håret. Hvordan liker sjampo er en størrelsesorden dyrere enn vanlig, men det effekt er ikke nødvendig.

 Styrking hårtap


 Riktig ernæring og styrke håret


 Disse stoffer, vitaminer, mineraler vi får fra mat påvirke staten vår helse. Dette gjelder vår emne: Håravfall er et resultat av dårlige matvaner og mangel på viktige vitaminer.

 Vitaminer for hår tap


 Det er viktig å følge dietten og inkludere den i mat som er rik på vitaminer A, E og C, såvel som sporelementer slik som sink, selen, kalsium, magnesium og jern. Grunnleggende vitaminer for hårtap finnes i nøtter, sjømat, vegetabilsk olje, sitrus. Spesiell forsiktighet bør være fall i løpet av våren, når etter vinterkulden og svekket hår beriberi og er i behov av ekstra strøm.

 Hvordan styrke hårtap


 Styrking hårtap - en kompleks hendelse, som bør inkludere et sett av prosedyrer som er best gjort under tilsyn av en spesialist.
 Hårtap hos kvinner er ofte forårsaket av dårlig brukt maleri. Å behandle hårtap mer effektivt holdes, vil denne gangen måtte forlate bruken av resistente maling. I stedet kan du bruke fargetone sjampo eller andre midler Toning.

 Forebygge hårtap på ferie


 Sommer - en vanskelig tid for håret. Tenke på hvordan å styrke hår tap, er det viktig å vite at håret trenger beskyttelse mot solen, så vel som huden, så du kan ikke lenge være i solen uten lue. Det er også nødvendig å bruke spesielle fuktighetsgivende og beskytter håret mot UV-spray.
 Masker til hårtap
 Masker til håravfall er den enkleste måten å gjenopprette hårvekst hjemme. Dette er ikke bare nyttig fremgangsmåte. Hvor fint, slappe av i badekaret, nyte den subtile duft av aromatiske oljer, klar over at det gir også en gunstig effekt på helsen. Mot håravfall effektivt arbeid macadamia olje, kokos, palm, olivenolje og jojobaolje.
 I tillegg til disse oljer for å maskere hårtap inkluderer ofte sennep eller kajennepepper. Disse komponentene påvirker skalp og stimulere hårvekst.  
Яндекс.Метрика