Det er flere måter å vokse hår lang chic. La oss diskutere dem i detalj og vurdere dem.

Hvordan å vokse langt hår


 Hårpleie bruke kosmetikk
 Den første og mest vanlige måten - dette håret ved hjelp av profesjonelle kosmetikk. Spesialister i dette området anbefales å bruke en spesiell lotion for hår vekst, gjelder masker, balsamer - skyll, og spesielle sjampoer som akselerere hårvekst. Vokse langt hår med litt innsats, du kan og ta forskjellige vitaminer og mineraler som er riktig for kroppen din. Spesielt vanlige hårbehandling ved hjelp medikamenter ampulle gruppe B.
 Hårbehandling i kosmetolog
 Langt hår vil hjelpe deg å vokse en spesialist innen kosmetikk. Veldig nyttig for hårvekst anses fysioterapi. De stimulerer hårvekst, forbedrer blodsirkulasjonen. Også prøve skjønnhetseksperter anbefaler ozon - og mesotherapy, som mette skalp ulike næringsstoffer. Også nyttig massasje hode og nakke, noe som også påvirker blodstrømmen, og dermed veksten av hår. Denne massasjen bør gjøres ca 10-15 minutter om dagen.
 Hårpleie folk rettsmidler
 Tradisjonelle metoder for hårpleie ofte ha en effektiv innvirkning på hårveksten. Så kvinner ganske vanlig sennep hår maske, bestående sennep pulver, Burdock olje, honning, aloe juice, eggeplomme. Denne masken styrker håret, gir næring til hårrøttene, gjør håret lenger. En annen nyttig maske maske er ansett som en slurry av løk for å bli gnidd inn i hårrøttene og la 40 minutter senere populært blant kvinner og er masken av gjær og pepper vodka, som skal være på håret i minst 20 minutter etter påføring.
Hvordan å vokse langt hår

 Anbefaler separat brukes til håret burdock olje, som effektivt gir næring til røttene. Også skyll etter sjamponering håret infusjoner av urter (kamille, salvie, brennesle og andre). I tillegg effektiv gni hodebunnen såing reddik juice.
 Tradisjonelt innebærer bedre bruk av systemet. Fra enkel bruk disse midlene du kan føle effekten.
 Mat som en måte vidroschuvannya hår
 En viktig rolle spilles for hårvekst og ernæring av kvinner. Forskere har funnet ut at riktig kosthold har en stor innvirkning på veksten av hår. Grunnlaget for en riktig diett er protein som hår halvdel består av proteiner - keratin. Proteinet finnes i kjøtt, fisk, korn, melk, egg. Derfor bør disse produktene være nødvendig i kosten av kvinner!
 Svært viktig for hårvekst er også vitamin A og E som finnes i fiskeolje, sjømat, lever, smør, meieriprodukter.
 Separat å si om saken biotin, som i betydelig grad akselererer veksten av hår. Biotin finnes i havregryn, soyabønner, valnøtter nøtter, belgfrukter, ølgjær.
 Sørg for å spise bør ta vitaminer som magnesium, sink, jern, krom, kobber, jod, forbedre hår. Det anbefales å se en spesialist, så han rådførte du hva vitaminer kroppen din trenger.
 Aromaterapi som et verktøy som fremmer hårvekst
 Aromaterapi er en meget nyttig og effektiv måte å opprettholde sunn håret, noe som øker lengden av håret. Om 35 aromomasel kan anvendes for behandling av hodebunnen og håret. Blant de essensielle oljer som direkte påvirker hårveksten kan skille søt basilikum olje, gulrot olje, sypress olje, lavendel olje, sitron olje, peppermynte olje, rosmarin olje, tea tree olje.
Hvordan å vokse langt hår

 Vann - en kilde til sunt og langt hår
 På veksten av hår har noen innvirkning og forbruk av kroppsvæsker. Vanlig bord og mineralvann er gode drinker som har en innvirkning på å øke veksten av hår. Eksperter anbefaler daglig drikke minst 6-7 glass vann.
 Spesiell forsiktighet under hårvekst
 Når du begynner å vokse hår, betaler spesiell oppmerksomhet til omsorg. Lang, men svak, sprøtt og tørt hår ser uestetisk. Derfor er det nødvendig å sikre riktig hårpleie. Etter hver sjamponering, bruker ernæringsmessige midler. Unngå bruk av "strykejern", tang, hårtørrer, eller når du bruker dem, er det bare ved normal temperatur. Selv vanlige pinner under vidroschuvannya kan skade håret. Det er bedre å ikke bruke dem på denne tiden. Et hår håndtere spesiell olje for å beskytte mot mekanisk skade.
 Delta på en frisør. Håret må trimme. Leder prøve å vaske bare kvalitet og utprøvde metoder.
 I påvirke hårvekst og generelle helse. Nok søvn, la kroppen hvile, slappe av, være engasjert i idrett, holde en aktiv livsstil, redusere mengden stress i livet ditt, gi opp dårlige vaner. Og deretter din helse vil øke betydelig, og dermed håret vil være vakker, silkeaktig, sunn og lang!
 Hver jente ønsker dem til å være hennes vakreste, godt vedlikeholdt, lang, skinnende og silkeaktig. Ja, vi snakker om hår. Hver av jentene minst en gang sett i reklame sjampo preharnu modell med utrolig vakre manke og fanget meg i å tenke hvor langt håret denne perfeksjon.

Sennep maske for håret


 I dag jentene rundt om i verden vil vite kommer opp, finne frelse og ta aktivt del i et mangfold av ulike sjampoer, masker, balsamer og hva du ønsker å ha håret se din beste. For enhver smak og farge, håret fettete eller tørr, kan du finne en måte som passer deg.

 Sennep maske


 En av de vanligste verktøyene som praktiseres er kvinner, er det mirakler sennep maske. Effekter av Hårmasker basert på egenskapene til sennep varm hud, og følgelig bidra til økt blodgjennomstrømning, noe som resulterer i økt hårvekst og styrker hårsekkene. Grunn sennep masker håret blir sterkere, og deres tap er redusert.
 Det bør ikke glemmes at huden kan være følsomme for dette produktet, og forårsake en allergisk reaksjon. Derfor, for å unngå uønskede effekter før du bruker sennep masker bør sjekke om du har en allergi mot det. Du kan bruke litt forberedt mikser albue og se om det blir en reaksjon.

 Sennep maske for hårvekst


 Styrken i denne masken er basert på den unike evnen til å varme sennep hodebunnen og forårsake de samme blodtilførselen til hårsekkene, som igjen fremmer raskere vekst og økt grunnleggende hår vekst av nye hår.
 Oppskrift maske: Bland grundig 20-60 gram (avhengig av lengde og tykkelse på håret) sennep pulver (du finner i enhver matbutikk) med to spiseskjeer varm (ikke varmt) vann, tilsett to teskjeer sukker, to spiseskjeer ss vegetabilsk olje (olivenolje, ricinusolje, etc., som hver har individuelle egenskaper) og en eggeplomme.
 Håret bør deles inn i to halvdeler og sette den endelige blandingen til hodebunnen (hår gjelde blandingen er nødvendig). Vikle hodet med polyetylen og deretter et håndkle. La masken på i 15-30 minutter. Som varmen til stede i masken sennep, føler du en svak brennende følelse. Ved første bruk av masker bør fjerne det først røyke, deretter vaske håret med sjampo. Deretter hodebunnen og kan bli vant til å bære en maske lenger - bedre om en time.
 Denne masken krever langvarig bruk. Ta det fra en til tre ganger i uken i en måned, og resultatet vil ikke gjøre deg vente.
Sennep maske for håret

 Sennep maske for å styrke hår


 Med denne masken styrker hårrøttene, og deres struktur er gjenopprettet. I tillegg stopper håret faller, split og oblamuvatysya, blir de mye mer forseggjort og tykkere, blir gyllen glans restaurert struktur flisete tupper.
 Oppskrift maske, er denne masken er nødvendig for å 20g. tørr sennep pulver, en spiseskje rømme, en spiseskje med sitronsaft (kan erstatte en spiseskje av eple cider eddik) og to eggeplommer. Alle ingrediensene er godt blandet til en jevn røre.
 Påfør i håret langs lengden, gni hodebunnen til tuppene. Drepe hår maske og hold i 15-20 minutter (for å forsterke effekten av polyetylen cap passer), og skyll med varmt vann og sjampo. Hvis du utfører denne prosedyren i en eller to dager i måneden håret merkbart styrket og vil aktivt vokse.

 Sennep maske for håret ernæring


 Denne masken trenger tørr, kjedelig og skadet hår. Sennep nærende masken er effektivt og effektivt verktøy som brukes til å forsterke og gi energi til håret. Etter disse prosedyrene, vil håret ser mer frodig og velstelt.
 Oppskrift maske: satt i form av 20g. sennep pulver hundre ml yoghurt, en eggeplomme, en spiseskje honning, en teskje av mandelolje og fire dråper rosmarin olje. Alle ingrediensene blandes godt og anvende på hodebunnen og over hele lengden av håret. Binde hodet polyetylen og håndkle. Masken bør holdes i førti minutter og vask deretter av med sjampo.
Sennep maske for håret

 Sennep maske for hårtap


 Neste maske er nyttige jenter, hårtap som er over gjennomsnittet. For å sjekke dette, flytte hånden på et hårstrå, og se om den vil forbli på håret. Hvis du faller to eller tre hår, er det normalt og ingen grunn til bekymring hvis håret faller ut mer, og dessuten røttene, er det et tegn på at det er på tide å ta affære.
 Oppskrift maske: oppløse en spiseskje med tørr sennep pulver i en halv kopp varm (ikke varmt) vann, blandingen fortynne 150 ml brandy (kan erstatte vodka) og bland godt. Masken bør pålegges rent hår, gni godt inn i hodebunnen. Drepe håret og la virke i 5-10 minutter, og skyll med varmt vann.
 Det antas at denne oppskriften er best for eiere av fett hår, fordi den inneholder stoffer som normaliserer utskillelsen av talgkjertlene.

 Sennep sjampo hver dag


 Hvis du føler at du ikke liker sjampo du bruker, og kan ikke plukke opp hva du trenger, kan du prøve forskjellige alternativer av butikken sjampo, nemlig sjampo basert på sennep.
 Oppskrift sjampo: for sin forberedelse fortynne 02:59 ss tørr sennep pulver (avhengig av lengde og tykkelse på håret) kopp varm (ikke varmt!) Vann.
 Den resulterende blanding ble hellet forsiktig på håret, hodebunnen og gni fordele hele. Husk at sennep har effekten av brennende, og være forsiktig med å blande blir i øynene dine. Det er ikke anbefalt å bruke denne shampoo i hodebunnen om det er noen sår. Etter vask håret bør skylles med vann eller vann med eple cider eddik (kan erstatte sitronsaft) for å gi en behagelig duft og glans til håret.
 Kjære jenter, og ikke glem at hvis du ønsker å ha en vakker og velstelt hår, bør de være beskyttet mot sol, vind og kaldt, ikke overdry hårføner, Curlers og maling og jevnlig ta vitaminer med kalsium.
Яндекс.Метрика