Hvordan å være slank og vakker

 Hvordan å holde seg ung og vakker


 Han sa at for å være slank og attraktiv, må du gjøre ofrene, og mye? Faktisk kan dette være en hyggelig måte. For eksempel

 Den fordeler bad behandling


 Tradisjonell slaviske og morsom måte å bli frisk - bad - virkelig virkelig har helbredende egenskaper. Det er veldig viktig å velge riktig kost: hver har sine egne særtrekk, som hver har sin styrke, brukes for ulike sykdommer. For eksempel bidrar bjørk med smerter i muskler og ledd; lønn - gode toner, eik lindrer og lindrer stress, forbedrer blodsirkulasjonen furu, lime - perfekt fjerner hodepine. Enhver kost identifiserer biologisk aktive stoffer - flyktige, og gir bakteriedrepende effekt. Svette kan minst en time eller to etter å ha spist og en time etter langvarig fysisk aktivitet. I tillegg til å være avledet fra kroppen for giftstoffer, toksiner og andre skadelige stoffer som bad prosedyre eliminerer også de ekstra pounds (forutsatt regularitet).

 Diett Madeleine gest


 Den berømte franske ernæringsfysiolog Madeleine gest som jobbet på sin kraftsystemet 30 år, mener at folk spiser for fort og for mye. . I Frankrike hvert år mer enn 500 tusen mennesker dø - direkte eller indirekte - av dårlig ernæring eller overspising. Av den berømte setningen: "Vi må spise for å leve, ikke leve for å spise" - Madeleine legger til: "Vi trenger å spise så mye som vi trenger for å ta moroa. Bare i dette tilfelle vil være nyttig mat. " Denne dietten bidrar til å miste 3 til 5 pounds i 10 dager.
 1. Det krever betydelige begrensninger og, i særdeleshet, er svært dårlig i fett og sukker, men samtidig den leverer en full body alle de essensielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Det må følges nøye, men ikke mer enn ti dager.
 2. Dietten består av to deler: helgen rengjøring og ukentlig rasjon på hastighet på 1200 kalorier om dagen. Mens kosthold kan trene, men være veldig forsiktig: lys turn, dans.

 Puster vekt


 Etter å ha opplevd nesten alle kosthold og mosjon, den amerikanske husmoren Greer Childers klarte likevel å oppnå den ideelle figuren grunn Body flex - det er forbedringsmetode. Hans erfaring hun beskriver i detalj i sin bok "Et flott stykke i 15 minutter om dagen", tilbyr å utføre 12 øvelser. De viktigste "trikset" - riktig pust. Hold pusten, samles i magen og telle til ti parallelle strai muskler. Slappe av og puste rolig. Gjenta 8-10 ganger. Denne pusteteknikk som brukes i hver øvelse. For klassene Body flex ingen begrensninger, som belastning bæres av pusten - faktisk, brenner du fett inntaket av oksygen. Det viktigste - regulariteten i trening.

 Orientalske motiver


 Magedans - er et mysterium av gammel kultur, dyp og kompleks. Mysterium av kroppen, mysteriet av musikk der svært forskjellige rytmer, toner og instrumenter fusjonere med musikken.
 Mysterium av vår energi og hvordan denne energien avsløring gjør underverker. Oriental Dance, det ser ut, er ikke bare det estetiske og åndelige komponenter, men også veldig sunt, spesielt den kvinnelige kroppen. Og også for den følelsesmessige tilstand. I tillegg utmerket brenne overflødig fett (forutsatt konstant trening), styrker musklene i rumpe, mage, lår, gjør armene ikke verre simulator du mer feminin og plast, fleksibel og grasiøs, er en utmerket forebygging av cellulitter (som i magedans En av de viktigste elementene - "risting" (vibrasjon varierende kroppen), noe som kan være helt otmassazhyrovat all sin konveksitet og rundhet).
 Og Magedans gir en stolt holdning er forebygging av åreknuter.

 Akvafitnes


 Vann aerobic - et unikt system for healing kroppen, som er egnet for nesten alle. Det er en komplisert øvelse i vannet musikk med elementer av svømming, turn, stretching og styrketrening. Som alle strålende, enkle og allsidige vannaerobic, basseng rent, kaldt vann, trener og profesjonell rytmisk musikk, dine ønsker og badedrakt - det er det lite behov for opplæring. Jeg vet ikke nødvendigvis vet hvordan å svømme! Selvfølgelig kan du tilby og spesielt utstyr (ulike vekter, vekting, Aqua Nudler - stor plast stick-lignende nudler, boards aqua skritt эrobyky, pedal), men uten det kan du gjøre det bra.
Hvordan å være slank og vakker

 Den største forskjellen fra den vanlige akvafitnesu at når engasjerende i vann gravitasjonskrefter motstridende krefter presser. Denne ryggraden og leddene er i tillegg beskyttet, reduserer risikoen for overspennings muskler og leddbånd, og dermed den totale belastningen på muskel- og skjelettsystemet reduseres betraktelig. Dette reduserer risikoen for skader, utvikling av åreknuter og gjør utøve enkel og avslappet.
 I vann er det mindre vekt på sin egen kropp, noe som er spesielt viktig for gravide kvinner og mennesker som lider av fedme. En annen hemmelighet aerobic er at denne typen fysisk aktivitet kombinert med samtidig herding av hele organismen grunn kompleks handling av flere faktorer: det kjølige vannet, aerobic trening, stimulerer respirasjon og mekaniske effekter av vann som erstatter kroppsmassasje. Det antas at energikostnadene akvafytnesom én økt er tre økter i hall. Body thermoregulation systemet fungerer slik at for å opprettholde en konstant kroppstemperatur i kjølig vann trenger å brenne kalorier. Vinne motstanden i vannet vi kaste bort mer energi - fordi disse klassene tillate deg å miste vekt raskere enn sysselsettingen på land.
 Velge veien til helbredelse og vekttap en smak og nyt!
Manikyr hjemme

 Som deg selv en manikyr hjemme


 Manikyr


 Bryr fingre og negler velstelte kalt. Dette er en komplisert prosedyre som inkluderer hygienisk, kosmetisk finish og design. Kvinner gjør manikyr minst en gang i uken, noen ganger oftere. Du kan besøke salongen eller utføre alle manipulasjoner i hjemmet, jo mer at dette var ikke vanskelig å lære på egenhånd.
 Å kreve en spesiell manikyr sett, som inkluderer:
 - Nail negler å gi noen form. De kan være god (med stor eller liten diamant belegg) og polert. Først for behandling av sunne og sterke negler, og den andre - for rasslayvayuschyhsya og tynn;
 - Blunt slikkepott for vidsunennya hårstråene (fagfolk foretrekker slikkepott med appelsintre eller buksbom);
 - Saks med buede tips som justert form av negler og neglebånd kutt;
 - Pinsett for fjerning av ujevnheter;
 - Stick å rengjøre neglene med noe ut av dem trakk skitt.
 Før du bruker apparatet må desinfiseres.
 Du må også ha neglelakkfjerner (for dette formålet bør ikke bruke aceton fordi det skader spiker), håndkrem, vanntank, en penn-korreksjon (det fjerner lakk, som kom på skjellaget) og buffer (tilpasning av fire sider med tall på dem, noe som indikerer rekkefølgen av prosedyren).
 Her er fremgangsmåten for å utføre manikyr

 Manikyr utført i flere etapper.


 1. Fjern den gamle lag med lakk. For denne spesielle væske våt bomullsdott og ta av dekselet.
 2. Pidpylyuvannya Nails (dette trinnet er utført på tørre negler). Før du gir neglene en ønsket form, forkorte dem med saks til ønsket lengde. Hvis neglene ikke er for lang, kan dette trinnet hoppes over. For å gjøre neglene på noen form (det bør bemerkes at den akutte form av negler ser ikke veldig estetisk) så fungerer enkelt uten for mye press og fjerne det fra kantene til sentrum, som beskriver en halvsirkel. Man skal ikke hastverk, og i utgangspunktet behandle sidene av neglen. Alle bevegelser skal være kort og rettet strengt til den ene siden, at du ikke kan flytte pollen vekselvis høyre og venstre (dette fører til en separasjon av neglene). Videre må vi prøve å ikke berøre huden på fingertuppene, ikke å føre det grovere.
 3. skokrem. For enkelt å håndtere det, fingre kort dyppet i varmt såpevann.
 4. Vidsunennya hårstråene. Denne loven forsiktig for ikke å skade huden, er det ønskelig å gjøre uten saks eller pinsett, aktiverer hårstråene kutt som bare vekst.
 5. Fjern skarpe kanter. Det er lett å gjøre spiker saks eller pinsett (i alle fall være avskåret dem fordi, først, gjør det vondt, og for det andre, kan det føre til infeksjon i såret), etterfulgt av en salve negler desinfisering løsning (cologne, alkohol etc.).
 6. polering negler. Dette trinnet utføres hvis den følges planlagt å sette på en spesiell gel negler.
 7. Bruk av lakk. Å male farge lå flatt lag er brukt på neglelakk-base (forresten, for å dekke sin farge maling valgfritt). Risting
 flaske flere ganger å børste få dette beløpet av lakk, noe som ville være nok for ett slag. Børste kjøretur fra cuticle til kanten av neglen, gir det en lett berøring veeroobraznuyu skjema. Dette dekket hele overflaten av spiker. Etter smøre ble gjort sentralt, dekker side området litt overlapp sentrum. Minst en spiker nivå ved slutten av den frie kant. Til maling varte lenge etter sin fullstendig tørking bør påfør et lag i samme rekkefølge.

 Typer manikyr


 Det finnes forskjellige typer manikyr. Nedenfor er de som kan utføres hjemme.
 Klassisk manikyr. Det kalles også et kutt eller våt. Når neglene ble gitt den nødvendige skjema, fingre plassert i et badekar fylt med noen løsning, for eksempel, er nødvendig urtene med tillegg av såpe, natron, havsalt, eteriske oljer, etc. Dette for å myke opp neglebåndene, og desinfiser huden gi det en avslappende effekt. De resulterende kutt cuticle saks eller pinsett, da spiker nærende krem ​​brukes jevnt distribuere det. Vanligvis innebærer klassisk manikyr massasje som lindrer stress på hendene, forbedrer hudens tone, øker turgor (elastisitet), som gir hendene velstelte og sunt utseende.
Manikyr hjemme

 Ved å fjerne skjellaget på denne måte, i prinsippet, er negative (hvis altfor dyrket, er det ikke noe alternativ), fordi det er en risiko for personskade og graddannelse. Mer hensiktsmessig er bruk av spesiell væske razmyahchayuschey hud.
 Med vanlig neglepleie ty til den klassiske manikyr er ikke nødvendig, spesielt siden det er andre typer manikyr.
 Hot våt manikyr. Fremgangsmåten for å utføre den samme som beskrevet ovenfor bortsett fra ett punkt: bruk av varmekapasiteten (telefonen støtter forhåndsinnstilt temperatur), som er fylt med en spesiell lotion. Komponentene gi healing, regenererende og fuktighetsgivende effekt, noe som er svært nyttig for svake eller skadde negler.
 Tørre planker (European) manikyr. Denne type neglepleie på det mest egnet for hyppig bruk. Å fjerne skjellaget i dette tilfellet ikke trenger noen saks med pinsett eller oppmykning bad (det brukes utelukkende for å mykne huden før massasje). På det er brukt sammensetningen av melk og fruktsyrer, som mykgjør huden slik at det er lett uttrekkbar slikkepott.
 Fransk manikyr (fransk ). Til tross for navnet, faktisk ble det oppfunnet i Hollywood. I dette tilfellet, negleplaten oval eller firkantet form favoriserer fingertuppene litt. Vekt er gjort på spissen av spiker, som er dekket med hvit maling, mens resten av spikeren er malt i rosa, beige eller kremfarge. Hvit maling påføres for hånd eller ved hjelp av en mal. I det første tilfellet er som følger:
 1) neglelakk belagt base;
 2) fordele den frie kanten av hvit maling (opprinnelig satt det ned på midten og deretter sidene);
 3) malt neglene gjennomsiktig lakk (f.eks, fargeløs, rosa, perle, etc.);
 4) påføres lakk fiksing.
 Når du bruker en mal er mye raskere og enklere:
 1) neglelakk belagt base;
 2) stick mønster, forlater åpen fri kanten av neglen;
 3) fordele den frie kanten av hvit maling;
 4) fjerne malen;
 5) neglene malt gjennomsiktig lakk;
 6) påført lakk fiksing.
 I begge tilfeller vil hver suksessive stadiet kun etter fullstendig tørking lakk påføres.
 Fransk manikyr er ganske vanskelig for en uavhengig utøvelse fordi det er svært viktig for å opprettholde optimale forholdet mellom bredden av den hvite stripe og resten av negleplaten.
 Avsluttende samtale om manikyr, kan vi ikke si dette om hans retning som nail art -. Kunsten å dekorere negler med rhinestones, paljetter, blonder, fjær, bilder, programmer og så videre N. Det er forbundet med spiker teknologi, som bruke visse teknikker, for eksempel piercing kan skade den naturlige neglen plate.  
Яндекс.Метрика