Hvordan å være stilig og velpreparerte jente?
 Hver jente i dusjen - Princess. Det er uheldig at utsiden er ikke alltid tydelig. Og det er absolutt ikke kronen av hodet og andre edle attributtene til makten og immaterielle, men ikke mindre viktige funksjoner. Ta hensyn til dine venner. Noen mennesker bruker mye penger til å ta med utseende til den ideelle, og det er fortsatt ganske vanlig, gjennomsnittlig søte jenter. Andre klarer å se fantastisk selv uten ekstra kostnader. Du kan klage på denne evnen til å skjule irritasjonen eller til og med mistanke skjønn om hekseri, men det er faktisk mye enklere. Jenter som alltid ser godt preparerte, har funnet sin stil og fasiliteter for å støtte anken. En skikkelig vare på seg selv - det er ikke alltid dyrt, men alltid høy kvalitet og hensiktsmessig. Si at gode ting ikke kan være billig? La meg overbevise deg om dette ved å vise hvordan å være stilig og velpreparerte uavhengig eller med minimal hjelp fra profesjonelle skjønnhetsindustrien.  Hva er skjønnhet og stell?
 Beauty - er ikke bare en "forferdelig kraft," det er også veldig subjektivt begrep. Klart, det er et fenomen som erkjente skjønnhet, som for eksempel lyse farger mål anbud blomst knopp eller nåde Wildcats. Skjønnheten i naturen skyldes primært hensiktsmessighet og tar sikte på å optimalisere alle livsprosesser og funksjoner. Som en del av naturen, må vi ta vakker og stygg på de samme prinsipper som er nedfelt i genetisk oss. Og i de fleste tilfeller gjør vi det fordi vanlige funksjoner, tykt hår, høye bryster og tonet kropp som folk flest. Alle unntak - dette er problemet med smak og kulturelle kjennetegn ved ulike mennesker og tider. Men moderne mennesket har behov for å flykte fra rovdyr, varm ung leder av hår og generelt overleve og skaffe frø bare på grunn av sine fysiske kvaliteter. Så i dag medfødt skjønnhet litt viker i bakgrunnen, gir måte å grooming. 
 Virkelig, virkelig bra, jenta som gener mamma og pappa ikke er tildelt et perfekt ansikt og kropp, vi må avvise et ønske om å være vakker. Selvfølgelig ikke! Det kan være like eller enda mer forførende enn hennes venn om dette vil gjøre noen forsøk. Det er ikke lat og opptatt jage sin egen appell, jentene vi ser veldig ofte. Og noen ganger er de også avhengige av overfladiske tegn på skjønnhet, glemme sine meritter. Derfor er resultatet ikke helt det samme som vi ønsker. For å unngå skuffelse og ikke å kaste bort verken tid eller styrke, la oss definere disse komponentene på tilgjengelighet og kvalitet som er avhengig av graden av omsorg:
 1.  I ansiktet, sminke og ansiktsbehandlinger. Den vanligste feilen jenter deltar skjønnhet - er bruk av prosedyrer som ikke er nødvendig i deres alder. I tillegg kan de til og med være skadelig hvis unge hud blir vant til den sterke påvirkningen av anti-aging narkotika og slutte å oppfatte dem når de blir virkelig nødvendig. Som for sminke, er dens nummer i stand til å ødelegge selv den vakre ansikt. Men verst av alt, hvis feilaktig lyse makeup kombinert med overflødig kosmetiske endringer (forstørrede lepper, nese forkortet, etc.).
   I figuren, kroppsvekt og fysisk utvikling. Overvekt og mangel på like dårlig innflytelse, og helse, og attraktiviteten til jenta. Å observere den gyldne middelvei - det er nøkkelen til et sunt, velstelt utseende. Normalvektige kvinner hver sin egen, og det avhenger av kroppstype og alder, og den gjennomsnittlige parametere enkelt sjekke med en ernæringsfysiolog eller oppsøke den informasjonen som er nok i media. Vanligvis ikke disse alternativene krever avvisning av de fleste produkter og stiv selvterminer. Men hva gjør ikke vondt - er regelmessig mosjon. Fitness utvikler muskler hjelper brenne fett og hindrer dens deponering i fremtiden. Det er også viktig at jentene av samme høyde og vekt kan se svært forskjellig avhengig av forholdet mellom muskler og fettmasse i kroppen. Å se preparerte, må du holde det for musklene.
   I: Hårpleie og styling. Det er mange måter å ta vare på håret, fra å velge en passende type av håret ditt (ikke bare dyrt og annonseres) sjampo og intensiv rehabilitering i kosmetiske klinikker. Velg hva du trenger er: laminering, revitalisering, fuktighetsgivende masker og andre. Men mange salong tjenester har lite å gjøre med forsiktighet. For eksempel, permanentkrølling eller vice versa - retting, permanent farge, ulike veving. Dette ødelegger effekten av hår som er direkte i strid med deres velholdt stand. Hvis du elsker disse eksperimentene - gjøre en pause mellom dem og husk å gjenopprette hår. Og prøve å gi opp håret, fordi eneste sanne levende hår vil la deg se virkelig godt vedlikeholdt.
  Hvordan å være stilig og velpreparerte jente?

   På negler manikyr og pedikyr. Svikt som ben - en av de største "hull" i omsorg. I vårt klima meste av året bena skjult under klærne og varme sko, og lar det våre lands slappe av. Men ikke glem at når du er hjemme eller på en fest du rozzuvayetes, andre ble synlig din mangel på oppmerksomhet til slike detaljer. Ganske regelmessig vidluschuvaty og fukte huden på sålene, negler dekke fargeløs lakk for å se velstelte føtter. Hvis tåneglene er mer eller mindre standard, er manikyr mye mer kontroversielle ideer. Derfor, ikke krangle om smak, bare husk: de ideelle velstelte hender - en myk hud, ingen ujevnheter og middels lengde negler belagt med lakk eller ensformig. Hypertrofiske lang, påløpte, skarpe og rik dekor negler er langt fra sant grooming litt mer.
   Klærne: kvantitet og kvalitet. Kvaliteten på i dette tilfellet betyr ikke bare kvaliteten faktor på vev og ledd, men også klesstiler. En god ting - det betyr produserer et godt inntrykk på den unge mannen, og leder av avdelingen, og bestemoren din. Kvalitet klær går ut av stilen - tvert imot, understreker din sans for stil og uforanderlige elementer av skjønnhet. Når det gjelder antall klær i garderoben din, da, med riktig valg og riktig kvalitet på ting du bare trenger ikke mye. Mange ulike rags aldri la deg se velstelt, i motsetning til den rådende grunnleggende garderobe suppleres stilistisk gjennomtenkte tilbehør. Stilige klær i klassisk stil - det vil si, det er ikke verdt å spare.
   Bildet av livet: daglig rutine og vaner. Grooming er ikke begrenset bekymring om eksterne faktorer, spesielt siden mange av dem er avhengige av den interne tilstanden til kroppen. Selv den mest grundige ytre påvirkning kan lett ødelegge eller ikke å vente på ønsket effekt hvis livet ditt er ikke underlagt visse regler for skjønnhet. " De inkluderer kosthold, aktivitet og hvile tidsplan, avvisning av dårlige vaner og bildet av tanken. Kan ikke se preparerte, selv om du tilbringer hele dager til ende i skjønnhetssalonger med mirakuløse masker eller ansikts fitness klubb tredemølle, men fortsetter å røyke, spise ånder, vsuhom'yatku spise junk food og utføre andre slike forbrytelser mot skjønnhet og helse.
   Dermed konkluderer vi: vanskelig å se etter seg selv - betyr ikke å bli stelt. Men app er ikke stor, men pre-designet, balansert og relevant innsats bokstavelig gjør underverker. Og, enda viktigere, bør omsorg være en vanlig. Selv meget effektiv faktisk, men episodisk fremgangsmåten vil ikke tillate at effekten som mennesker er i stand til de enkleste oppskrifter levert regelmessig. Så ikke bare irrasjonell og redundans, men også lat - de viktigste fiender av omsorg. Heldigvis er avtale med dem om ikke så vanskelig hvis du gjør det i henhold til reglene.
   Hvordan å være vakker: reglene for livet vakker jente
  Hvordan å være stilig og velpreparerte jente?
   Det antas at visuell appell krever investeringer direkte proporsjonal seg selv - om ikke fysisk, moralsk nøyaktige. Å fullt ta vare på seg selv, trenger penger, tid, krefter og begjær. Så mange kvinner først gi denne prosessen bare en del av deres innsats, og til slutt helt glemt selv de elementære regler for skjønnhet. Men faktisk mellom stress og velstelt omtrent samme joint som mellom mote og stil, som er - svært lite. Mote kommer og går hver sesong, og stilen er alltid relevant. Kjære prosedyrer ikke garantere absolutt effekt, og vanlig omsorg støtter og styrker din sjarm gjennom hele livet. Derfor vaner lagt i ungdommen, påvirke utseendet i løpet av årene. Alle unge jenter i hans eget beste, men ikke alle forstår hvor viktig det straks legge grunnlaget for å bevare sin skjønnhet i fremtiden:
  1.  Ikke forut for sin tid! Hva synes eldre enn du er? I løpet av årene, omsorg for seg selv er vanskelig, det tar mer og mer tid og krefter. Få mest ut som gir ungdom og iboende friskt utseende og kroppens evne til å helbrede seg selv. Videre kosmetikk og klær som ikke oppfyller alder, ser bare en karikatur.
    På den annen side vil grensen 202530 på 40 år betyr at «tog ut» og ta vare på disse er for sent. Hver alder har sine egne regler for omsorg. Det er viktig ikke å gå glipp av et øyeblikk i tid og tilpasse sin rutine til de nye kravene i kroppen. For å gjøre dette, må du være forsiktig til deg selv og legge merke til alle de reaksjoner og endringer som skjer med huden din, hår og annen figur.
    Ikke rush i panisk jakten på de nyeste verktøyene, nadintensyvnymy prosedyrer og trendy ting. Først vel ikke som sterkt påvirker, og hva som er riktig for kroppen din. Du trenger ikke å sjokkere hans intense makeup, hårfjerning, instant tan, om ikke verre utfall kan oppnå en myk og skånsom måte. Dernest skarpe trender sjelden bo lenge, og det er mulig at innen en måned skoene, som du brukte to lønninger gå ut av stilen eller slippe og ytelses kosmetikk linje vil være helt nøytraliserte bivirkninger fra bruken.
    Enkelt sagt, den første og fremst regelen om skjønnhet - "ikke skade! ". Etter det, kan du velge hvilken som helst metode i stand til å gi deg den ønskede skjønnhetsideal. Det er ansett som uoppnåelig, men det er ikke slik. Det er ingen enkelt og universell utforming. Men hver har sin egen, slik at måten å legge det hele på egen hånd. Men dette betyr ikke utelukker behovet for å ta vare på ansiktet og kroppen for standarder felles for hver selvrespekt og å elske deg selv jente.
    Hvordan ta vare på ansiktet og kroppen
    Så legger du merke til en viss mangler identifisert feil i omsorg og ønsker å fikse dem. Hvor skal du begynne å se positive resultater så snart som mulig? Her på dette og begynne: med avvisningen av et travelt og forventninger umiddelbar virkning. Unn deg selv - det betyr først av alt, ta vare på seg selv konsekvent og kontinuerlig, uten å gjøre store pauser uten å overbelaste kroppen og perioder med økt aktivitet. Vi, som tilhengere ryddig tilnærming for å oppnå de målene vi har en trinnvis plan, gjennomføring av noe som vil gjøre deg godt preparert jente:
   1.  Fra i dag (vel, så bli det - fra i morgen, men i morgen!) Dag vurdere sin holdning til mat. Gjennomføre en revisjon av kjøleskapet, kast eller gi mindre pirkete naboer alle semi-Shop søtsaker, brus, røkt pølse og pølser. De fyller plassen til grønnsaker, frukt, kjøtt og fersk fisk, egg og meieriprodukter. Du kan legge igjen en liten mengde ost, kokt skinke høyeste karakter og lav-fett meieri iskrem. Og ikke glem å hamstre på modne bær, honning, kaffebønner og havregryn - de trenger for å forberede ikke bare nyttig mat, men også naturkosmetikk.
    Hvordan å være stilig og velpreparerte jente?

     Still deg selv daglig rutine. Det må være minst 6 (og bedre -. Alle 8 timers søvn, og det natts søvn begynner senest 23:00 Da Morning Glory til jobb eller skole vil ikke være veldig smertefullt for deg, og under øynene vil være blåmerker, dårlig passform med velpreparerte visning. Planlegg måltider og snacks så lett å ikke gi opp og ikke stappe frokost før du går til sengs, fordi begge straffet metabolismen og fører til dårlig hudfarge, halvmørket hår og sprø negler, som ikke burde preparerte jente . Og husk å ta deg tid til idrett trening (1-3 ganger i uken) og frisk luft (og oksygen tone trenger ikke bare musklene, men også huden).
     Begynne å bry for en hyggelig ritualer ikke krever mye tid og krefter - så blir vant til dem og gjøre dem daglig vil bli enklere. For eksempel, drikke en kopp økologisk kaffe, og resten blandet med honning og olivenolje til under kveld per pund denne lineup lår og rumpe. Dette er en av de beste måtene å gjøre huden myk og glatt. Ta på nattbord rør av krem ​​for hender og føtter før du går til sengs for å sette disse pengene og la over natten. Endre puta litt høy elastisk roller som støtter hodet ditt mens du sover, ikke danner rynker og ødem. Så, med små ting vil utvikle din vane følge prosedyrer som kreves minimum omsorg.
     Fra nå av vil neglene være telefonkort "- og ikke bare på hånden, men på føttene også. Velpreparerte jente trenger ikke å rødme av skam i garderoben idrettslag eller kjære når hun ønsker å gjøre fotmassasje. Meld deg til herre over manikyr eller pedikyr, gjør seg selv hvis de kan håndtere denne oppgaven effektivt. Men en gang i seks måneder, og med jevne mellomrom: hender omsorg hver uke, fotpleie - to ganger i måneden. I mellom, bruke en neglefil og, i slitesterk manikyr sett, få pakking gummihansker. Noe husarbeid, oppvask og klesvask nå følger bare med hansker.
     Husk at bildet er ikke, og kan ikke være ubetydelig detalj. Fra tuppen av håret til tuppen av neglene, flytter til duften av parfyme alt skal være i harmoni med hverandre og med din selvfølelse. Velholdt - det er et globalt konsept for å unngå å neglisjere noen detaljer. Ved første kan du ikke være lett å vurdere alt, og noen ganger vil unnvike din oppmerksomhet. Men til slutt en vane å se etter seg selv komme til automatisme, og eventuelle skjerm nedohlyanutosti vil føre til ubehag og ønske om å løse dette så snart som mulig et midlertidig problem.
     Når bekymring om helse, form, hud, ansikt, hår og negler vil være et normalt liv, vil du ikke bare godt preparert, en virkelig karismatisk og attraktiv jente. Disse kvalitetene brakt streng disiplin, men de er uvurderlig og viktig for hver kvinne. Og insentiver for deres utvikling bør gå på innsiden av din verden og egenkjærlighet. Men det er et annet alternativ ytre skjønnhet som ikke kan ignoreres - en påkledning.
     Hvordan finne din stil
     Det er to evige problemer fashionistas "ingenting å ha på" og "lite kabinett". Hvis de begge bryr seg om deg, så det er på tide å revurdere valget av klær og seriøs i å finne individuelle stil. Uten det, du og vil kaste ting fra en trend til en annen, men ikke en av dem vil nøle i garderoben din for en lang tid.
    1.  Regelmessig gjennomgå foto rapporter fra sosiale arrangementer og vurdere kjendis kjole. Men betale mer oppmerksomhet ikke opprørende personligheter for hvem grotesk - PR-verktøy, og de som mottar godkjenning mote kritikere. Selv om noen ganger rockstar avvike utmerket smak og evne til å kombinere ulike stiler av klær - alt avhenger av dine personlige preferanser. Under moteshow Hold styr på ikke bare podiet, men salen. De viktigste bærere av de beste eksemplene på street fashion er der. Og vær så snill å lage en vane å kjøpe eller foreskrive minst en glanset magasin, ikke for oppskrifter på baksidene, men for å holde seg à jour med de nyeste trendene
     Hvordan å være stilig og velpreparerte jente?

      Lag en enkel garderobe: noen enkle syn, men ikke ut av mote elementer av høy kvalitet. De vil være grunnlag for å bygget din stil. Ingen presist definert mengde og / eller listen over grunnleggende klær kan være litt mer eller litt mindre, men kan stole på en liste over: hvit skjorte, mørk bukse dress, blyant skjørt, kjole cover, blå jeans, beige og svart domstol sko
      
      
      
        
Яндекс.Метрика