Hvordan vurdere tilstanden til håret ditt

 Hva du skal gjøre med håret?
 Look-nei i håret. Ikke imponerende? Til tross for utseende, er dette et mirakel av ingeniørkunst. Vi har totalt ca 100 000 hår på hodet, og hver av dem - en blanding av protein, fett og vann. Den øverste beskyttende lag dannet hårstråene - de gir glans når alt er i orden, og sharuyutsya når skadet hår eller kropp er ikke sunt i det hele tatt.
 Levende del håret - en rot (hårsekken med det, nytt hår). De hår som vi ser de døde, og selv om du kan forbedre sitt utseende ved hjelp av spesielle kosmetikk, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot hårsekkene. Gjennomgå status på håret ditt.

 Hvordan vurdere tilstanden til håret ditt


 Prøv å strekke vått hår.
 Sunt hår trekke ca 1/3 av lengden før pauser. Hvis det bryter med en gang, så håret er skadet - har du ikke nok næringsstoffer (resultatet av underernæring).
 Se på tipsene. Flisete tupper betyr ikke at du trenger å klippe håret. Håret ditt mangler fuktighet og protein. Er du stadig lider av en bakrus? Da forstår hvorfor du har slike hår. Håper du drikke åtte glass vann om dagen? Du beskytter håret mot solen for å oppnå et positivt resultat? Dette er et must.
 Hva vi har på gulvet? Å miste håret er normal, kan en dag falle til 100 hår (eller mer for visse typer hår), men hvis du faller hver gang du bruker på dem hånden, er noe galt med helsen din. Hvis gulvet ikke liggende hår målMen bare en del av dem, så håret er alvorlig skadet.
 Hva du har hår, avslappet og flytende eller luksuriøse og skinnende? Svekket og flytende hår er ikke en distinkt helse. Uansett hva slags hår du har, bør noe hår være losnyaschymysya og behagelig å ta på; De trenger for å holde seg i form på minst en time. Vær oppmerksom på hvordan du harchuyeshsya og hvordan du ser etter håret.  
Hårfarging. Rette håret og lys

 Stadier av hårfarging


 Nå er nesten alle jenter hårfarger - uansett til hvilket formål det er gjort mye godt det bringer ikke noe hår eller til hodebunnen. Men hvis du bestemmer deg for å farge håret, her er noen hemmeligheter.
 Før omtale : Omtrent 48 timer før maling bør sjekke om du er allergisk å male, og uansett hva du likte denne malingen tusen ganger. Nok en gang du sikkert ikke kan skade.
 Følg nøye instruksjonene Hvis pakken sier at du trenger å holde malingen på håret i 20 minutter, ikke friste skjebnen og holde henne 35 - er lite sannsynlig at du vil oppnå fantastiske resultater, men huden blir veldig sint. Hvis du ikke er sikker på om du velger opprinnelse farge poradsya med en frisør.
 Se reaksjonen: reaksjon på maleriet kan være umiddelbar - en brennende følelse på huden over tid (i løpet av dagen) etter påføring av maling. Kløe - er ikke den eneste mulige negative reaksjon. Du kan føle svakhet, kan en person rozpuhnuty også kan føle kvalme og astmycheskye ulike symptomer. Ved den minste mistanke om en lignende respons umiddelbart vaske av maling og ba om medisinsk hjelp.
 Bruk maling basert på naturlige fargestoffer: Dette er den sikreste alternativet hvis du frykter en mulig allergisk reaksjon. I sin tur Du spesiell salong eller butikk, som arbeider med slike produkter. Der kan du få utmerket instruksjon. Men selv en slik maling er 100% ufarlig.
 Rynke
 Hvis du mislykkes malt hårDa må du ikke prøve å fikse det selv. Det er best å kontakte en profesjonell.

 Kjemiske prosesser av hår, hår retting, hår lys


 Du trenger ikke et geni for å gjette at håret rette og curling skadelig enn noen maleri. Tross alt, når du kjemisk endre ditt hår tekstur, ødelegge deg sin naturlige struktur. Dette svekker alvorlig håret, noe som gjør dem sprø og tørr.
? Hvis du har besluttet å ta dette skrittet, Stol på en profesjonell.
? Hvis du bruker så alvorlige eksperimenter hjemme, gjør ingenting, hvis du nylig malt hår - ellers risikerer du å forbli helt skallet.
? Forsiktig belysning. Belysning hår - bleking - dreper melanin som finnes i håret.
? Lytt til frisøren sin, bør han stole på når viktige beslutninger om håret ditt.
 Myten om skjønnheten i håret
 Hvis du vil gre håret 100 ganger om dagen, vil det gjøre dem skinnende og silkeaktig. Ikke i det hele tatt. Når du raschesыvaesh hår, stimulerer du blodsirkulasjonen i hodebunnen. Gjør dette to eller tre ganger om dagen er nok til å gjøre håret ditt ser flott ut.  
Hvordan ta vare på håret ditt for å få nydelig hår

 Hva trenger jeg å gjøre, som ble chic hår
 Det er ingen spesiell hemmelighet - akkurat som alle andre deler av kroppen, håret reagerer på generell helse. Vinn maten riktig, ikke nekte deg sunn søvn, spise nok fuktighet farten i øvelsen. Vel, hvis du er veldig lat i verden, det er noe du legger merke til.
? Vil gjøre i kosten mat rik på fettsyrer. Mangel på fett sett i hår tap, flisete tupper og hår uten naturlig glans. Husk at fett er nødvendig for kroppen å balansere aktiviteten av hormoner og isolere nerver. Perfekt fet fisk (for eksempel tunfisk, laks og makrell). Er nyttige grønne grønnsaker, nøtter og frø.
? Vitamin B. Det er nødvendig å opprettholde proteinet i håret. Spis grovt brød, brun ris, havre og egg.
? Vitamin A og sink Grønne grønnsaker (bønner og muslinger) er nødvendig for sunn hårvekst.
? Vitamin C og betakaroten - gulrøtter og sitrus. Disse elementene beskytte håret og bidra til deres vekst.
? Vitamin E - avocado og peanøttsmør - legge gnisten til håret ditt.

 Beskytte håret mot de skadelige effektene av miljøet


 UV-stråler fra solen ødelegge protein som finnes i håret.
? Håret ser fortsatt bra, du trenger for å beskytte dem mot de skadelige effektene av solen. Eksperter råder som bruker beskyttelse naturlige elementer - sink oksid, titan, som de frastøte skadelige stråler. For de mest pålitelige beskyttelse neser hat!
? For å ikke miste håret våt når du svømmer - vanlig resultat av sjøvann eller klorerte basseng vann - Bruk klimaanlegget før svømming (han gjorde ikke gå glipp av vann i håret). Bruk produkter som inneholder glyserin, vil de ta vare på håret ditt i slike situasjoner.
 Myten om skjønnhet
 Bruk balsam beskytter mot de skadelige effektene av solen. Dette er ikke sant. Hvis du Påfør balsam en gang kom ut av vannet, den blokkerer salt og klor inne i håret som ikke har en positiv effekt.

 Hvordan å vaske håret


 Er du sikker på at du vet hvordan du skal vaske håret ditt? Frisører sier at de viktigste feil folk at de overstiger den nødvendige andel av sjampo. Alle sjampoer som sentrale elementer som inneholder vann, parfyme og vaskemiddel som bryter ned fett og gjør håret rent. Noen merker tilbyr sjampo karoten å legge glans til håret, mens andre - spesiell sjampo for å legge til volum og tetthet. For å gjøre det riktige valget vyznachsya med fargen på håret og problemer som plager deg.
? Gjør hodebunnsmassasje. Det stimulerer ikke bare hårsekkene hår og glede, men også fremmer blodsirkulasjonen, hjelper bli kvitt flass. Masserer du bryr deg om porene og stimulerer hårvekst.
? Ikke overdriv med mengden av sjampo. Ellers dårlig effekt på håret ditt.
? Hvordan bør skylle håret etter shampoo - ikke så lenge huden av hodet ikke slezet. Godt vasket håret bør knirker.

 Hvordan bruke balsam


 Air - noe nyttig for alle hårtyper, spesielt skadet.
? Hvis håret ditt er svært tørt, prøv en spesiell balsam for hvordan du vanligvis bruker etter vask håret.
? Annenhver uke gjør spesiell maske for håret, hvis håret krever ekstra omsorg. Egnet maske med vitamin B5.
? Klimaanlegg, som sjampo, bør du nøye vypoliskuvaty.

 Hvordan å tørke håret


 Mye avhenger av hvordan du sushysh håret.
 Før du bruker en hårføner, vente til håret tørke litt ut. Du merker at dette kommer barberere? I dette tilfellet, nanesesh man mindre skade på håret.
? Mopp hodet med et håndkle bør forsiktig og nøye for å unngå skade på hårets struktur,
? Enhver blahorazumna bruker hårføner. Tenk deg at du erstatte ansiktet med en varm luft - ikke veldig hyggelig! Hvis du gjør det ofte, blir håret tørt og sprøtt, vil det samme skje med hodebunnen.
? Bruk balsam før tørking. Håret mens tørking miste ca 1/3 av sin fuktighet. Men hvis du først bruke balsam, vil luften varmes fuktighet å trenge inn i håret.  
Årsaker til flass

 Flass har mange forskjellige grunner - stresset, været forandrer seg og hormonelle endringer i kroppen. Stort sett flass vises på grunn av stress, noe som påvirker driften av din hud kjertler. Det er mulig at årsaken var en infeksjon eller en sopp.
 Noen ganger flass tar eksem, psoriasis. Første trinn din - sjekk med legen din, og ikke kjøpe shampoo for flass. Inkludere i kostholdet matvarer som inneholder fettsyrer - som fet fisk - som hindrer flass og eksem.  
Hvordan forberede vare på håret med kamille

 Hjem hårpleie med kamille.
 Fordelene med kamille
 Daisy - en av de mest vanlige kosmetiske produkter i hjemmet. Likevel, som ved hjelp av din favoritt blomst Valentine kan ikke bare kvitte seg med mange hudproblemer, men også for å oppnå fantastisk vakre hår nødsituasjon honning farge. Etter kamille - Naturlig klare, kjent for våre forfedre. Basert kamille sjampo og balsam er forberedt, noe som gir håret en sunn glans og elastisitet, erstatter den kjemiske maling og tonic. Alt dette er tilgjengelig for alle, og når som helst på året, fordi i kurset er tørre og friske kamille blomster. Forresten, skaffe råstoff for kosmetikk kan hvert hjem. For i sommer, under blomstring tusenfryd, bør plukke knopper og tørk dem, spre et tynt lag på en plate eller bakepapir.
? Ved å ta kamille te på tom mage, kan du bli kvitt overdreven appetitt og dermed løse problemet med fedme.

 Shampoo med Kamille


 Ved å bruke dette shampoo kan bli kvitt problemer som flisete tupper, gir håret glans og elastisitet. Til 2 ss. l. tørket kamille blomster helle litt vann til blomstene var fullstendig dekket, sette retter i et vannbad og oppvarmet i 15 minutter. Deretter insisterer 20 - 30 minutter blir den resulterende ekstrakt filtreres og blandes med en oppløsning av gelatin. For å gjøre det 1 ss. l. gelatin bør helle 2 ss. l. varmt vann, la stå i en time, varmet i et vannbad til det er helt oppløst gelatin. Geléaktig løsning mix godt med kamille, som brukes til å vaske håret som vanlig sjampo. Hver gang er det anbefalt å fremstille frisk porsjon av sjampo.

 Balsam med Kamille


 Skyll hår infusjon av kamille gir dem en vakker gyllen glans, letter å gre, gir håret glatt, unntatt når slik ikke trenger å skylle styling, som hår er utrolig lydig. Hjelper mykner å løse problemet med flass.
 For å forberede 2 ss. l. kamille blomster helte et glass god kokt vann i 20 minutter, deretter press og tilsett noen dråper sitronsaft.

 Remedy Dandruff


 Bli kvitt denne ekle problemet vil herlig urteblanding for utarbeidelse av som må tas i like proporsjoner tørket kamille blomster, calendula og lavendel. All mix, 2 ss. l. blanding hell 2 kopper kokende vann i en halv time, deretter press. Den resulterende infusjon benyttes for skylling hår, i tillegg, kan de fukte hodebunnen i mellom vaske hodet.

 Verktøy for hårvekst


 For å gjøre dette verktøyet bør forberede urte blanding av like mengder kamille, brennesle og salvie. 2 ss. l. blanding å helle litt vann, hold vannbad i 15 minutter, deretter kjølig, belastning og tilsett 1 ss. l. pepper skjær. Den resulterende infusjon bør daglig gnidd inn i hårrøttene, er vask nødvendig.

 Naturlig hårfarge kamille


 Med kamille bedre maling eller lysebrunt hår, kan mørk som effekten ikke være for opplagt. Å forberede naturlig maling bør ta 3 ss. l. tørkede blomster helle tre kopper varmt vann og holde i et vannbad i 15 minutter. Så gi litt kjøttkraft til kjølig, avløp og bland med sitronsaft. Sammensetning gjelde i håndkletørt hår vasket, det er ikke nødvendig å skylle. Denne prosedyren skal utføres jevnlig til ønsket nyanse.  
Яндекс.Метрика