Hvorfor bølge negler på hendene?Selv de dyreste og utsøkte manikyr negler ser fryktelig syk. Spesielt hvis spikeren plate dekket med "bølger" og "kam". Hvorfor bølge negler på hendene? Er det mulig å løse dette problemet?
Bølgete negler: Årsaker
Ren "kammer" kan bli plassert langs eller på tvers av negleplaten. De kan være stor eller liten. Men det punkt forblir den samme. Negler pasienter. Dessverre, dette er ikke bare en kosmetisk feil. La oss forstå hvorfor bølgestifter på hendene.
1) sopp.
Mest "bølge" dukker opp fra mycosis infeksjon. Denne soppen kan plukke opp i bad og badstuer, svømmebassenger og treningssentre, med et håndtrykk og gjennom hverdagslige gjenstander. Bare for noen, "han prychepytsya" og andre vil ikke.
Hovedårsaken til dette selektivitet - vårt immunsystem. Svekket kroppen ikke klarer å motstå infeksjoner utenfor. Og i våte omgivelser bad og treningssentre skadelige mikroorganismer føler stor.
En annen grunn for mottakelighet for sopp - traumer til negler og rundt negleplaten. I de fleste tilfeller trenger vi skade hendene. Feil skjellaget fjernet, strippet AGNAIL røtter, skade huden og skadet neglene neglesaks. Skader og sprekker - det viker for sopp. Han får lett under huden din og starter sin aktivitet.
Hvis du har mistanke om en soppinfeksjon, ta kontakt med en hudlege. Bare i laboratoriet kan bestemme hvilken type sopp. Først etter at legen kan foreskrive medisiner for å behandle. Takle vanskelige soppinfeksjon på egenhånd. Skadelige bakterier er resistente overfor visse typer aktive stoffer i ett medikament, men følsomme for andre midler.
2) Problemer i kroppen.
Svekket immunforsvar, kan sykdommer i mage-tarmkanalen, lever og nyrer forvrenge våre negler, noe som gjør dem stygge. Det er også lagt merke til at negler, hår og hud reagerer på stress og nervøs spenning. Vi kan ikke forstå den interne tilstanden, og håret begynner å falle ut, huden mister sin naturlige skygge, sharuyutsya negler og deformert.
Finne ut problemet vil fullføre undersøkelsen av kroppen. Sykdommer i neglene, samt med spørsmål som "hva om jeg Shawarma" bedre gå til legen.
Bølgete negler, behandling
Behandlingen starter innenfra.
1) Riktig ernæring og festningsverk.
Hver dag i kosten bør være grønnsaker, frukt, urter og meieriprodukter. For helsen til negler viktige næringsstoffer som:
Vitaminene A, C, E, B (de styrke neglene og bidra til sin raske vekst);
jod og kalsium (som er nødvendig for vekst og styrken av spiker);
silisium og svovel (plate gi elastisitet, beskytter mot betennelse).
2) Få nok hvile og ingen dårlige vaner.
En av de faktorer som bestemmer helse - en god natts søvn. Og du trenger å sove hver natt. Du kan ikke "dobraty" mangler timers søvn en natt for helgen, for eksempel.
Dårlige vaner svekke vårt immunsystem. På grunn av dette blir vi utsatt for virus, bakterier og sopp. Hver sunn kropp - en kropp koordinert arbeid og sterk sikkerhetssystem. Hvis et sted krasjer, forstyrret hele systemet.
Healing kroppen fra innsiden, ikke glem om den skikkelig vare på hender og negler. Her er noen enkle regler:
Gjøre alle leksene gummihansker (slik at du minimere skadevirkningene av husholdningenes kjemikalier på negler og ikke mindre farlig for hands høy luftfuktighet);
manikyr tillit bare fagfolk (hjemme kan gjøre Vankantete manikyr, gjør at du ikke skader neglene);
aldri trekke ut uten vanskelighet othrыzayte, neglebånd og forsiktig flytte razmyahchayte stokk;
tidvis hengi negler bad og masker (god havsalt, kamille, essensielle og vegetabilske oljer);
regelmessig massere neglene med en myk tannbørste;
før du påfører neglelakk beskytte basen belegg.
Under sykdommen ikke kan vokse negler og polere dem. Forsvarlig omsorg, vitaminer og spise sunt for å takle problemet. Men det tar tid å vidris ny spiker. Ujevn tykkelse trimmet. Fikse det umulig.  
Hvordan lære hjemme for å øke neglene?

 Innhold:
 •  Hvordan lære å vokse neglene hjemme

 •  Falske negler

 •  Får økning

 •  Gel negler

 •  Akryl

 •  Video Tutorials

 • Utsøkt stil, sunn hud, nydelig hår, god holdning - uten disse komponentene kvinne kan ikke være en kvinne. De bør alltid overvåke deres utseende og oppførsel. Mye oppmerksomhet er betalt for å prøve hendene som de gjenspeiler deres alder eller lat til å håndtere dem.
  En manikyr - det handler om smykker for kvinner. Og for å gjøre det ser flott ut, jentene ty til triks og man kan også si, spille med naturlovene. Nå kan de ha en stilig manikyr med en rask måte å spikre. I denne artikkelen vil du lære hvordan du kan lære hjemme vokse negler.
  Hvordan lære å stå på hendene, lære å synge når ingen stemme eller hvordan å lære å synge godt og vakkert

   Video Tutorials


  Kunstige negler hjemme: eksperttips og råd
   I dag spiker blir stadig mer populært, fordi en slik prosedyre letter neglepleie. Dette er en virkelig finne for de jentene som ikke kan skilte med sunne og sterke naturlige negler. Kunstig gir den perfekte manikyr, et flott utseende og gir aroma til stilen på den moderne kvinnen.
   Hvis du ikke har midler eller mulighet til å systematisk gå gjennom veiviseren for å bygge, hva du skal gjøre for å holde neglene i god stand? Bare én vei ut - å lære å bygge sine egne negler. Det ville synes at spikeren hjemme heller vanskelig klasse, som de fleste vet hvordan du skal starte saken. Vi må bruke mye tid og krefter, se haug av magasiner og deltar workshops. Du åpner en rekke fordeler: du sparer penger, og vil ikke være basert på master. Men før du begynner å bygge neglene, bør du gjøre deg kjent med det grunnleggende i denne prosedyren.
   Akryl Nails
   Akryl - en forbindelse med flytende pulver. I begynnelsen av akryl brukes i odontologi, og har nå blitt uunnværlig i kosmetikk. Det finnes to metoder: negler på tips og former. Sistnevnte består av en spiker polymermateriale.
   Positive poeng: utmerket beskytte sine negler fra dårlige miljøpåvirkninger, slitesterkt materiale, lang levetid (ca 4 måneder).
   Negative punkter: dårlig lukt, toksisitet.
   Materialer: børste, akryl væske for kunstige negler økning grep med en naturlig, avfettingsmidler, malingstynner, neglefiler. Disse verktøyene kan kjøpes på spesialforretninger. Hele sett trekke ca $ 100. Som om et stort beløp, men nok materiale for en lang tid fordi de pengene som brukes vil lønne seg raskt.
   Gel negler
   Kunstige gel negler - den mest populære metoden. Sin essens er brukt halvsyntetiske og naturlige elementer. Vanligvis brukes nåletre harpiks.
   Positive sider: materialer er trygt for menneskelig helse, antibakterielle gel negler med naturlig utseende. En ny funksjon i kapasitet er under planting tips silke stoff å styrke og akselerere neglebehandlinger. Dagens negler dekorert med perler, paljetter, strass, farget folie. Drømmer og du vil være stolt for å ha bygget opp sine egne negler hjemme.
   Negative punkter: den relativt høye priser og re-bygge den med neglen brekker. Husk at kapasiteten kan ikke være helt sikker. Det kan være mikroskopisk neglegjennomtrengning og infeksjon. Soppsykdommer behandles i lang tid og forårsake betydelig skade på neglene, ødelegge dem. Hvis lang tur med påløpte negler, kan det føre til spiker dystrofi.
   Hvis du bestemmer deg for å bygge sine egne gel negler, så bør du kjøpe følgende materialer: børster, neglefiler, tips, primer, desinfeksjons, Bonder gel, UV lampe, akryl maling og pensler for maling.
   Bryr påløpte negler
   Lær hvordan du kan dyrke dine negler - det er ikke alt. Det er viktig å kjenne til reglene for omsorg. Til negler så stor, og til unne dem. Smør dem spiker oljer eller vanlig olivenolje. Å maksimere de gunstige effektene av olje anbefales å varme litt og gni massasje bevegelser. På slutten av prosedyren polsk semsket polyrovschykom.  
  Teknologi neglerRiktig og vakker spiker gel, må du kjenne teknologien og forretningsorden av boten. Ettersom feilaktig spiker er en avdeling av gel, som er grunnen til at det mellom neglen og skapte rom, og dette er en plage på grunn av dårlig spiker polering.
  Tips for spiker gel teknologi
  Før du begynner å gel negler, bør du bruke noen råd uten noe ytelsesøkning ikke kan komme ut.
  Tips №1: Velge for dem å spikre gele, trenger du ikke å bruke disse 24 timer fuktighetsgivende eller nærende kremen av kremen er ønskelig å glemme helt, ettersom ikke alle stoffene er Nemei absorbert inn i hudceller. De som ikke er kledd etter en stund begynner å presse ut, og derfor mellom gel og spiker bare vil lufte eller plass.

  Tips №2:
   Før du begynner spikeren gel, er det nødvendig å bli kvitt skjellaget og rengjør området rundt det.

  Tips №3:
   Helyevoe spiker er gjort i løpet av menstruasjonssyklusen og noen dager før det begynte, da huden i disse dager spesielt følsomme

  Porada№4:
  Helyevoe spiker er ikke utført, hvis du tar antibiotika, hormoner og graviditet. Disse faktorene kan indusere peeling gel, men det er individuelt.
  Spiker Technology trening for å bygge opp
  Før spiker utvidelser må være nøye forberedt, er at polert slik at neglene venstre flotte steder, spesielt i nærheten av skjellaget. Hele prosedyren skal være mild og myk å negleplaten sterkt travmuvalasya, så pollen under sliping ikke trenger å trykke på. Spiker hårstråene lett deformert, slik det er i denne svært sensitive området. Hvis du etter polering neglene begynte å skrelle bort, bør de være pent kuttet.
  Etter polering neglene til hendene eller andre gjenstander i tillegg til en spesialbørste for å fjerne støv touch er ikke anbefalt. Husk at du ikke kan neglelakk i en sirkulær bevegelse.
  Husk, de lange negler, jo raskere de kan bryte og spiker forlengelse lengde bør ikke overstige lengden på neglesengen.
  Ikke hver jente og kvinne natur skjenket lange og sterke negler, men hver kvinne ønsker, så unge mennesker nesten umiddelbart trekke oppmerksomhet til hendene, det vil si tilstanden på hendene likt jenter. Så jenter problemløsning ved hjelp av gel kapasitet.
  Legg ut på en spesialisert skjønnhetssalong faglige råd om gel negler. Den vil fortelle deg hvordan du kan gjøre neglene lang og sterk.
  Teknologi negler
  Gel negler - er økende og endre form negler ved å bruke dem til syntetiske materialer. De er holdbare, naturlig utseende, og gir en vakker form av spiker plate. Helyevoe forlengelse gjøres på flere måter: skjemaene og tips.
  Hvis neglene er minst en liten plass, der kan du sette inn formen, da disse negler kan gjøres for å bygge skjema. Dermed vil denne formen fortsetter full tallerken, og da er det dekket med gel.
  Tipsy kalt enorme kunstige negler som er limt på de fleste av din naturlige negl. Deretter, så vel som for å danne en spesiell gel påføres på toppen.
  Den første spikeren bør ikke overstige 0, 5 centimeter. Over tid vil neglene vokse, så trenger du to ganger i måneden gjør sitt korreksjon.
  Kunstig gel
  I utgangspunktet gel forlengelsen anses ikke en komplisert prosedyre, som spesialist manikyr og helyevomu neglebørste er tynn, kommer den inn i gel og deretter sakte setter på spiker. Deretter trenger du en spesiell ultrafiolett lampe, som bare trenger et par minutter å sette hendene. Denne lyskilden er konstruert for hurtig størkning av gelen, og også for å hindre soppsykdommer av negler. For større styrke og selvtillit, er denne prosedyren gjentas flere ganger. Etter herding det siste laget av gel dannelse kan begynne å spikre at det er på tide å gi lengde og form. Denne prosessen kan ta mer enn to timer av gangen.
  Gel negler vakre og holdbare, men de har flere ulemper. Frosne gel kan bare fjernes etter en lang saging, som skader negleplaten. Også, hvis neglen briste eller ødelagt, da den reparert eller ikke bestått, det vil måtte kutte bort og deretter re-bygge helt nytt.
  Riktig håndtering av gel negler
  Gel negler uten korreksjon kan holde ca to måneder. Derfor må folk med påløpte negler følge visse regler: Unngå vdaryatysya negler på harde overflater, for eksempel når du trykker negler kan bare fly bort. Når du lukker bildøra, holde det stengt uten neglene. Med helium negler, åpne hermetikkbokser.
  I øyeblikket har du økt neglene bør du ta: kalsium og forskjellige vitaminer som bidrar til å styrke naturlige negler, som de var under gelen er vanligvis tynnere og mykere.
  Velge en mester i spiker, ikke skimp, fordi besparelser i fremtiden kan påvirke helsen til neglene.  
  Яндекс.Метрика