Hvorfor brystsmerter før menstruasjon?Gynekolog kvinner ofte spørre: hvorfor brystsmerter før menstruasjon? Interessant, dette skjer hver kvinne annerledes. For eksempel, i noen brystet gjør vondt en uke før mensen, andre - i to uker. Og noen enda såre bryster etter menstruasjon.
Under månens syklus kvinnelige bryst gjennomgår noen konjunkturendringer. En av dem er smerte forbundet med menstruasjon. Disse symptomene er kalt mastodynyey. Ikke bland det med mastopati, som er mye mer farlig og patologi.
Hvorfor brystsmerter før menstruasjon?
Dermed brystsmerter som følge av endringene som skjer i melkekjertlene av kvinner i løpet av menstruasjonssyklusen. Spesielt ømme bryster øker like før eggløsning, dvs. i andre halvdel av syklusen.

1. En grunn er at på dette tidspunktet i et økende antall av epitel kjertler. Her er de viktigste symptomene på dette fenomenet:

- Bryst dønning av den store blodstrøm;
- Hovne bryster før menstruasjon;
- Er flatet;
- Er smertefull følsomhet;
- Er uhøflig;
- Noen ganger kan en sår brystet helt.

I de fleste tilfeller, friske kvinner disse symptomene er svært mild, går nesten alt greit.
2. Den andre grunnen av smerte som bryster før menstruasjon forberede for fremtidig amming i tilfelle av graviditet. Bryst øker sveller. Det bør bemerkes at i tidlig graviditet brystene av kvinner noe økt. Og hvis graviditeten ikke har skjedd, og begynte månedlig, økt kjertelvevet bare atrofier. Denne smerten pass.
3. Progesteron i andre halvdel av syklusen provoserer spredning av kjertelvev. På feil balanse mellom østrogen og progesteron hos kvinner kan oppleve smerte.
4. Årsaken til smerter før menstruasjon kan være et brudd på eggstokkene.
5. Hormonell ubalanse i kroppen fører også til brystsmerter før menstruasjon.
6. Årsaken kan også være en hvilken som helst gynekologiske sykdommer hos kvinner.
Som tilsynelatende smerte?
- Vanligvis smertene begynne å trakassere kvinner om en uke før menstruasjon, noen føler ubehag og hevelse i to uker.
- Noen ganger kan et bryst hevelse, men smertene ikke er filt.
- I denne perioden brystet endrer ofte sin struktur: forholdet mellom fettstoffer, kjertel og fiber vevsforandringer.
- Med smerter i brystet hans vises magesmerter.
Hvis ømme bryster og ingen måneds?
Det er tider når bryst vondt ikke bare før menstruasjon. Dette kan være en alvorlig symptom.Hvis brystsmerter, og ingen månedlig, kan være følgende grunner:
- Eggløsning smerte under installasjonen av månens syklus;
- Forekomst av svangerskapet;
- Svangerskap utenfor livmoren;
- Bryst sykdom (godartet brystsvulster som oppstår på grunn av hormonelle forstyrrelser);
- Ulike typer infeksjon eller betennelse i brystet;
- Årsaken kan være, og helvetesild;
- Noen strukturelle endringer i brystet;
- Brystkreft;
- Crick;
- Kanskje månen fortsatt begynne først senere.

Hva om brystsmerter?
- Oppsøk lege: gynekolog, mammologist, endokrinolog.
- Testet: hormonene i onkologi.
- Komplett ultralyd av bekkenet.
- Walk bryst ultralyd.
- Ta smertestillende (i ekstreme tilfeller).
- Ta p-piller (ikke noen).
- Ta magnesium tilskudd to uker før menstruasjon.
- Gi opp kaffe og røyking.

Å liksom takle smerter før menstruasjon kan ta smertestillende. Dette kan være paracetamol (Paracet eller), ibuprofen, naproxen. Sjelden leger foreskrive medisiner som danazol, bromokriptin og tamoxifen. De har en rekke bivirkninger.
Mange kvinner begynner å ta noen av de varianter av p-piller, helt glemme smerten i brystet før menstruasjon. Men noen typer prevensjons imidlertid forårsake brystsmerter. Sørg for å rådføre seg med legen din før du velger prevensjon.
Men ty til slike metoder sjelden bedre i vonde situasjoner. Etter utbruddet av menstruasjonssmerter forsvinne.  
Hvordan øke hastigheten på månen? Hint og tips

 Delay "kritiske dager" kvinner oppfattet annerledes. For noen er det et tegn på bekymring og angst, men for andre er det håp om lykke av morskap. På en forsinkelse menstruasjon må først finne ut årsaken og eliminere muligheten for graviditet eller tilstedeværelse av kroniske sykdommer.
 Testing hjemme og besøke en gynekolog vil få svar på spørsmål som interesserer deg, som hvordan å øke hastigheten på månedlig ved en forsinkelse. Gynekologen vil bidra til å forstå årsakene til problemet og, om nødvendig, foreskrive medisiner eller oppsøke en annen lege, avhengig av tilstedeværelsen av en sykdom forårsaket forsinkelsen.
 Vanligvis hver kvinne kjenner henne sykluslengden. Men i noen tilfeller kroppen er ikke behagelig regularitet, og gå av sykluser, kan menstruasjon komme som et før og etter. Psykologiske aspekter har også en sterk innvirkning på regulariteten av flyten perioden. Jenter med en sterk nervesystemet krasjer sjelden klage, men tvert imot opphøyde natur sannsynlig at lider av stress og som et resultat har mer grunn til bekymring.
 Hvordan å øke hastigheten på den kommende måneden?
 Forsinkelse for en eller to dager, selvfølgelig, ingen grunn til bekymring. Kanskje begynnelsen av menstruasjonen er forsinket fordi dagen før perenervuvaly eller utsatt for legemet uvanlig stor for en fysisk aktivitet. Hvis du ikke ønsker å vente på det naturlige menstruasjonen, kan du ta et varmt bad. Merk: Vann bør ikke være kritisk temperatur, følger rimelig temperatur. Typisk er små glitches denne prosedyren mest effektive som varmt vann øker temperaturen i hele kroppen, og således stimulerer aktive uterine kontraksjoner, slik at begynnelsen av en periode.
 Inkludere i kosten din mer mat som inneholder vitamin C, som paprika, persille, sitron, solbær, rose. Også tilgjengelig over disk og ta en liten dose av askorbinsyre. Disse produktene ikke bare hjelpe fremskynde månedlig, men store bekjempe infeksjoner, styrke immunsystemet.
 Tradisjonelle oppskrifter
 Utbruddet av menstruasjon kan bli fremskyndet med råd av tradisjonell medisin og velge den mest hensiktsmessige for deg og kroppen din oppskrift.
 Medisiner som forårsaker utbruddet av menstruasjon, folkemedisin tror sorrel hest. En spiseskje av tørt gress fylt med 250g. kokende vann, fylt i to til tre timer. Bør ta på 50hramm buljong før du spiser om morgenen, ettermiddagen og kvelden.
 Fjerne skallet av to små pærer, fyll den med kokende vann (500hramm). Den resulterende blanding ble kokt i tyve minutter etter at kjøretøyet er blitt avkjølt, det blir tatt om morgenen før spising 400 gram av gangen.
 Stor innflytelse på hele kroppen og idrett. Gjør det til en regel å gjøre morgen trening, få turgåing, jogging, svømming, tennis. Enhver fysisk aktivitet vil tune deg og kroppen din til fast arbeid.
 Riktig ernæring og mosjon dosering kan være en god assistent i kampen for regulariteten av menstruasjon og som profylakse feil. Men hvis du har et negativt resultat på graviditetstest, betyr menstruasjon ikke forekomme på tid eller forsinkelsen varer mer enn tre uker, i dette tilfellet er det på tide å slå til en spesialist.  
Hva gjør du når forsinkelsen menstruasjonDen normale månedlige menstruasjonssyklus innebærer hver 20-35 dager, ofte er det tjueåtte dager, varigheten av tre dager til en uke. Månedlig - en indikator på helse. De generelt ikke påvirke stemningen og følelsen, og i strid med indikerer tilstedeværelse av sykdom. Egenkontroll kan oppdage det og straks oppsøke kvalifisert hjelp. Det er derfor viktig å feire dagene av menstruasjon kalenderen.
Jenter i tenårene månen kan komme til forskjellige tider og være uansett lengde. Ingenting bør ikke gjøre: det er en fysiologisk prosess, ble etter hvert vanlig.
Menstruasjonsforstyrrelser under graviditeten
Det første som kan snakke savnet periode - graviditet. Hormoner endres, festet til livmorveggen embryo ufødte barn, som trenger alle vilkårene for full utvikling. Hvis månen er også kommer, og du mistenker graviditet, må spesialist.
Etter fødselen normal syklus umiddelbart. Hvis ammingen ikke fungerer, kan det skje på den sjette uke. I ammende mødre alle individuelt, avhengig av den tiden som kreves for kroppen å komme seg. I slike tilfeller er det svært vanskelig å forutsi eggløsningsdagen. Så hvis du planlegger en ny graviditet, bruker prevensjon. På en forsinkelse menstruasjon på grunn av graviditet, det eneste å gjøre - gå til legen.
Forsinket menstruasjon i idrett
Svært ofte begynne å danse, aerobics, andre idretter, trening, jenter merker at de forsinket menstruasjon. Grunnen til dette fenomenet - dramatisk økt arbeidsmengde, som fører til økt forbruk av kalorier som kreves for normal menstruasjonssyklus. Hva gjør jeg? Begrense stress på kroppen, gradvis øke intensiteten på trening til kroppen kan tilpasse seg endringer.
Menstruasjonsforstyrrelser i bruk av narkotika
Dersom nærmere månen du er syk og ta narkotika, kan menstruasjon starter senere. Dette er fordi noen medisiner påvirke produksjonen av kvinnelige hormoner. Hvis månedlig forsinket i mer enn syv dager, sørg for å gå til gynekolog og endokrinolog. Sykdommen tar all kraften i kroppen, og han trenger mer tid til å komme seg, inkludert den kommende perioden. Hvis det er abdominal smerte og andre ubehag, feber, bør være umiddelbar medisinsk intervensjon.
Forsinket menstruasjon på ferie
Hvis du er på ferie, og månen skal ikke komme i tide. Klimaendringer - utfordringer for kroppen, og han trenger å venne seg til det nye miljøet. Alt du kan gjøre - mye hvile, søvn, på den første dagen ikke sole seg og bade ikke, avviser ukjent mat og alkohol. Støtte din favoritt kroppsprodukter og vitaminer - drikk sitrus juice, spise epler. Prøv å ikke være nervøs, tune på en positiv måte.
Menstruasjonsforstyrrelser under belastning
Stress kan være et resultat av forskjellige situasjoner, men alltid det påvirker cortex og hypotalamus i hjernen. De gir den normale driften av kvinners kropper. Før du sier at årsaken er stress lidelser, for å utelukke andre sykdommer som kan gjøres bare av en ekspert.
Å stresse deg plaget, spise riktig, til en god natts søvn, drikke, vitaminer, se blodtrykk. Og viktigst av alt - hvile og en positiv holdning.
Forsinkelse i å ta prevensjon
Prevensjon er ikke bare effektiv prevensjonsmetode. De anvendes ofte for å behandle sykdommer slik som ved behandling av endometriose. Langvarig bruk av prevensjon eller kansellering kan føre til fravær av menstruasjon i flere sykluser. Men vanligvis etter to eller tre måneder den er restaurert uavhengig.
Hva gjør du når forsinkelsen menstruasjon
Hvis månen innenfor den angitte perioden ikke kom, ta en graviditetstest. Forsinket i minst fem dager, er ikke en grunn til å bekymre seg. Raskt prøven gjennomføres bare hvis du ønsker å ta abort.
I fravær av et positivt resultat kan vente noen dager før ankomst av uavhengige månedlig. Hvis graviditet blir bekreftet, bli registrert til en gynekolog.
Når fraværende menstruasjon uke eller mer, vis dere til legen. Dette vil bidra til å identifisere helseproblemer og for å løse dem. Ikke prøv å indusere menstruasjon selv eller til selvmedisinering. Konsekvensene av slike handlinger kan være svært vanskelig.  
Яндекс.Метрика