Hvorfor crunches nakken?
 Hvis du er bekymret knase i nakken som følte når du slår eller vippe hodet, er dette ofte et tegn på livmorhals degenerative plate sykdom. Hvordan virker denne sykdommen? Styrken i direkte innvirkning på leddene enn stasjonen for å kjempe musklene som svekker uten å få riktig belastning. Vertebrale leddene i fravær av støtte muskel gni hverandre og slitasje. Sykdommen er ledsaget av smerter i nakke og rygg, nummenhet, svimmelhet, kvalme.
 Hvordan forebygge ryggsmerter?
 1.  Overvåker konstant tilstand av musklene. Hvis du ser den smertefull spenning, endre posisjon, utføre snur hodet, holder det til ytterpunktene.

   Husk å klippe muskelen, gitt at langvarig statisk arbeid, de mister evnen til å slappe av uten hjelp av gymnastikk. Kjennetegn muskler fade sammen med reduksjon av vekten, og det kan ikke påvirke ryggvirvlene. Mangel på muskuløse innsats fører til økt mobilitet av ryggvirvlene, og det er derfor øke sin ustabilitet. Det er derfor crunches nakken når du snur hodet, følte en skarp skyting smerte og andre symptomer.

   Når fysisk tretthet ikke skal bli overbelastet ryggen lang og monoton handling. Unngå skarpe snur hodet.
   Hvis motivet for forebyggende handling symptomene vedvarer, bør du kontakte din podiatrist eller vertebrologist. Du vil korrigering av nakkemusklene med manuell terapi eller ved å påvirke spesifikke ortopedisk produkt (f.eks krage grøfter).
  Hvorfor crunches nakken?
   Behandlingen tar sikte på å redusere smerte med spesielle medisiner, fysioterapi, massasje, manuell terapi. Stoffer som glukosamin og chondroitin er utformet for å stoppe disse endringene.
   Sykdommen Artrose pleier å folk hvis arbeid er knyttet til opphold i samme stilling eller overanstrengelse og skader. Når genetisk predisposisjon for sykdommen det vises tidlig i livet. Hvis du gjør crunches og sår hals, er det på tide å endre livsstil. Alternativene for å diversifisere sin fysiske aktivitet er nok, avhengig av alder og muligheter: fotturer, jogging, svømming, fitness, hjelp tog svakere tilbake muskler og nakke.
   Andre årsaker til smerter i nakken
  1.  Ved begynnelsen av nakkevirvler under hodebevegelser det er smerte, ledsaget av trekke følelse i halsen. Gjentatte traumer forverrer tilstanden.

    Smerter i occipital regionen, tvunget begrensning av bevegelse - tegn på traumatisk spondylolisthesis av halsvirvelen, hvor overlegen vertebra forskyves i alle retninger i forhold til hovednivå av ryggraden. Sykdommen kan være den plutselige utvidelsen cervicalcolumna.

    Forvrengning av arteria vertebralis kan være ledsaget av talevansker, nummenhet i kroppen, øresus, splitte det visuelle bildet.

    Nakke og skuldersmerter, isjias preget i nakke, skulder, skulder interkostalrom, verre når du snur hodet, hoste, mosjon hånd. Noen ganger kanskje nummenhet og tap av følelse i huden.

    Occipital nerve nervesmerter mulig gjennom halsvirvler sykdom, hypotermi og kulde, og er ledsaget av smerte, smellkyss i nakke og rygg og andre kroppsdeler. Smerten intensiveres og bli paroksysmal når du beveger hodet, hoste og nysing.  
Hvordan få ned temperaturen i eddik?
 Høye temperaturer observert hos mennesker, fører til hjerte og blodkar arbeide i nødmodus, svekke og dehydrerer kroppen. I nærvær av virus og infeksjoner i å endre nivået av termoregulering, som fører til sin vekst. I babyer kan begynne feberkramper. Ifølge eksperter, merket på termometeret 384 ° C, immunsystemet alene å takle infeksjoner og ved høyere verdier av varmen som kreves for å skyte ned alle tilgjengelige midler. Høye temperaturer ofte ledsaget av feber - en beskyttende reaksjon på tilstedeværelsen av patogene faktorer. Høy og langvarig feber truer farlige konsekvenser.
 Barns kropper er mye svakere voksen og forsinkelse kan ende tragisk. Blant leger er det ingen enighet om fordelene ved å gni en pasient med vann og eddik, men i praksis denne metoden er svært effektiv. Noen fagfolk sier at eddik farlig for barns helse og sine motstandere mener at den beste slitasje og mild febernedsettende betyr at et barn tar rolig. I motsetning til piller, vil resultatet vises umiddelbart. I alle fall, før å få ned temperaturen eddik barn, bør du rådføre deg med din barnelege.
 Eddik rubdown på
 1.  I tilfelle av 9% eddik bør fortynnes med kokt og kaldt vann i tanken i et forhold på 1: 2. Ved 6% eddiksyre festning betyr nok til å ta forholdet 1: 1. Mange healere har en tendens til å tro at barn bør bruke eple cider eddik.

   Fukt en bomullsdott i løsningen og fjerne overflødig væske fra det, bør begynne å avkjøle seg på kroppen til barnet, behandling igjen panne, ører, templer og nakke.

   Så gå til torso, armer og ben, prøver å fullføre prosessen så snart som mulig, så raskt fordamper fuktighet fra svett hud. Spesiell forsiktighet bør tørkes fot ben, underarmer, albuer og bøyer knærne nettsteder.

   Klærne bør være helt tørr, lys og laget av naturlige stoffer. På tidspunktet for barnets bleie, lukker 30% av huden bør fjernes.

   Noen ganger barnet nok til å bære ullsokker dynket i vann og eddik løsning for sykdommen begynte å trekke seg tilbake. Redusere temperaturen til 15 ° C letter helsen til barnet.

   I rommet der det syke barnet, må du gi frisk luft, men en frisk bekk bør ikke rettes til pasienten.

   Kroppstemperatur bør overvåkes hver halve time.

   Barnet må gi til sengs regelmessig drikker den varm te, juice, søt kompott.
   Førstehjelp som eddiksyre slitasje brukes i følgende tilfeller:
   - I nærvær av termisk oppførsel hos spedbarn som overstiger 38 ° C;
   - Ved forverring av barnet;
   - Utseendet av langsomme reaksjoner, blek hud, utseende av marmor farge, kalde ekstremiteter, overdreven passivitet og døsighet;
   - Feberdempende midler sårt trengte for barn med hjerte, nerve, eller lungesykdom eller lidelse feberkramper.  
Verkende lungene under inspirasjon
 Hvis en person har tilbakevendende smerter i lungene ved innånding, kan det skremme ham dårlig. Men faktisk undersøkt fenomenet er ikke alltid et symptom på en alvorlig sykdom handlinger og krever medisinering. Det alene kan ikke være lett å bli syk - de er ingen nerveender. Så, hvis du føler du puster ubehagelig følelse, kan årsaken ligge som endringer i muskelvev, noe som er svært nær overflaten av lungene og betennelse i pleura, diafragma eller et annet organ. Og selvfølgelig, som løser problemet i hver av sakene, være annerledes, og hvordan du gjør det, bør du fortelle legen.
 Trygge årsaker smerte
 Som nevnt ovenfor, kan smerten i lungene som oppstår på døren, ikke behov for medisinsk behandling. Dette gjelder i den grad at det er forårsaket av:
 - Interkostalrom nevralgi (smerte skarpe, som et nålestikk);
 - Aktiv økning i størrelsen av lungene (ansett som et fenomen som ofte observeres hos ungdom);
 - Peretrenirovannostyu (hvis for mange mennesker involvert i idrett, og nå vondt han alt muskler).
 Slike smerter ikke krever profesjonell behandling - bare slappe av, slappe av i badstuen eller besøke massasjesalongen. Men dette gjelder bare hvis du ikke har sett andre symptomer.
 Farlige årsaker smerte
 Det hender også at en mann som har vondt i lungene under inspirasjon, uten å vite det, lider av en alvorlig sykdom. Det ubehagelig følelse i brystet kan skje i følgende tilfeller:
 1.  Når tørr pleuritt. Dette er betennelse av membranen som dekker lungene. Tørr pleuritt ofte utvikle lungebetennelse, og dens symptomer foruten smerter i lungene er: feber, slapphet, feber, eller intens svetting. Og for å sjekke om du lider av denne sykdommen, ligge på den andre siden som sårer deg mest, og lytte til deres følelser - smerte bør prytupytsya.

   I strid med funksjonaliteten til thorax ryggraden og rib ramme. Disse forstyrrelsene kan være svært forskjellige - er det for eksempel forekomsten av maligne eller benigne tumorer i perikarditt, etc. Men i alle tilfelle fører de til begrenset mobilitet i lungene, noe som resulterer i en økning av deres størrelse, som vist i inngangen, er årsaken til smerten.

   Når tørre perikarditt (betennelse i akutte perikardiale poser). Hvis pasienten lider av denne sykdommen, har han, i tillegg til brystsmerter er observert: kortpustethet, svakhet og andre symptomer på hjertesykdom.

   Influensa. Smerter i lungene, kan resultere i inngangs også være et resultat av betennelse forårsaket av influensa, i hvilket tilfelle de vil bli ledsaget av de klassiske symptomer på sykdommen.

   Når tuberkulose. Hvis du har lenge plaget av obsessive hoste, føler du svakhet, periodevis stiger og faller syk under inspirasjon lys kroppstemperatur, bør du umiddelbart ta røntgen.

   Hjerteinfarkt.

   Når revmatisme. I dette tilfellet er de tilknyttede symptomer er tretthet, svakhet, leddsmerter.
   Således grunnene den grunn kan det være smerte i lungene under inspirasjon, det er mange. Og du sette riktig diagnose bare kan spesialist, som må gå umiddelbart.  
Hva hvis neglen vokser føler?
 Hovedårsaken til inngrodde negler - det er arvelighet, og fremfor alt, hjelper det galt pedikyr og ubehagelig, klemmer foten og fottøy. En annen årsak inngrodd tånegl er traumer finger. Symptomer på inngrodde negler, rødhet, smerte, betennelse i de omkringliggende områdene av fingeren. Behandle inngrodde negler på fot og muligens selv, men legen kan anbefale et enkelt kirurgisk prosedyre ved hjelp av lokalbedøvelse tiltak for å hindre re-vokser. Hvis du ignorere problemet, risiko for infeksjon, og deretter ikke gjøre uten antibiotika. I den innledende fasen av inngrodde negler kan indikere knapt merkbar smerter i tærne, som til slutt blir til akutt. Oftest lider thumb: det blir blålig, øker mengden av det oser pus.
 Måter infeksjon
 1.  Narosshyy lag av vev skadet spiker, noe som er grunnen til at det er en infeksjon.

   Inngrodde negler sår dypere lag av huden og kan føre til infeksjon i beinet.
   Hva en hjelp hvis neglen vokser føler? Bruk komfortable og kvalitet sko med sokker romslige, trimme negler regelmessig, ikke kutte dem nedenfor toppen av tommelen, bruke saks med myke kanter.
   Behandling av inngrodd tånegl hjemme
  1.  I den innledende fasen av sykdommen, hvis det ikke er noen infeksjon, er det nok til å fukte bomull tynn flagellum i olje og legg den i den hule under neglene for å plukke den opp. Deretter prybyntuvaty flagellum. Kun iført gratis sko. Også hjelpe å bruke voks tråd på linje spiker til å feste lappen som du kan bruke. Noen ganger par prosedyrer tilstrekkelig til å overvinne en irriterende plage.

    For å eliminere ubehag i fingrene kan ta et varmt bad med såpe, soda eller saltoppløsning eller kaliumpermanganat furatsillina flere ganger om dagen, etterfulgt av innføring av operasjonen. Om nødvendig del av neglen bør prøve pent kuttet. Også hjelpe smertestillende, Ibuprofen, Paracetamol. Prosedyrer for utvinning.

    Å fjerne gjødsel egnet salve Vishnevsky Yhtyolka, trekke gjødsel som vil stoppe utviklingen av infeksjon. For dette formålet, suge bandasje i flere lag salve tie finger og påfør en topp polyetylen. Den beste tiden av ileggelse av bandasjer - om natten, når foten er sikret resten. Dersom husdyrgjødsel ikke forsvinner, men walking er det mer ønskelig å bruke den til kirurgen.

    Å fjerne inngrodde tånegler hjelpe tradisjonelle medisiner, aloe blad ren, gjelder problemområder og perebyntuvaty. Vel å foreta en kompress for natten. I morgen, kan smertene avta, og så kan du prøve å trimme kanten av neglen, som forsvant i vevet.
    Kirurgi
   Hva hvis neglen vokser føler?
    Kirurgen vil gjennomføre kirurgi for å fjerne hele eller deler av neglen, rens såret av puss, foreskrive en smertestillende. Etter operasjonen, vil du trenger å gjøre daglig dressing, i en ny spiker. Juster selv å utføre dressing prosedyrer innen en måned.
    Den mest skånsomme metode - laserkirurgi, var blitt sprøytet bare en del av negleplaten, men noen ganger rostkova berørte området for å nøytralisere betennelse. Etter operasjonen, den indre kanten av neglen, vanligvis ikke vokser, så hyppigheten av sin voksende betydelig redusert. Hvis det første problemet var sopp-, alt podnohtevaya plate gjenstand for sterilisering laser, og deretter brukes antimykotika.
    En annen vei ut av denne situasjonen kan bli gradvis deformert spiker forlengelse, som er laget av korrigerende verktøy, klipp og fjærer. Slike detaljer er subtile, de beleilig knyttet til negleplaten og ikke blande seg inn i skoene, kan de skjule lakken. Som et resultat av disse komponentene kan redusere trykket på skaftet av spikeren enn eliminere smerte og korrigere retningen av vekst. Legen vil vurdere tilstanden av neglen vil avklare omstendighetene rundt problemet, sette virkningen av legemidler og mulige allergier. Eksamen kan omfatte røntgen av foten, måle hjertefrekvens, blodtrykk, kroppstemperatur. Deretter ble den mest egnede type operasjon.
    Care Tips: Under behandling nekter stramme sokker og høye hæler, bør du bruke sko som maksimalt; Vask to ganger om dagen med såpe foten helt i løpet av dagen sørg for å tørke føttene; gjøre pedikyr riktig.  
Яндекс.Метрика