Hvorfor eggstokkene vondt?Smerter i eggstokkene er vanligvis Felles for mange patologier i kvinnelige reproduktive system.
Det kan dukke opp når som helst alder, være noen intensitet og av noen art. Hvorfor eggstokkene vondt, prøver vi å forstå.
Eggstokkene regelmessig verke - symptomer på?
Ikke alltid vondt i eggstokken - et tegn på sykdommen. Det kan være assosiert med endringer som forekommer hos kvinner i løpet av menstruasjonssyklusen. Etter eggløsning i eggstokkene kan føles trekke, verkende smerter. Legene kaller henne Eggløsning syndrom.
Denne smerten er forbundet med utgivelsen av egg og follikkelruptur. Denne prosess er ledsaget av en viss mengde blod. Vylyvayuchys, det påvirker nervene i bukhinnen. På grunn av dette etter eggløsning og eggstokk gjør vondt, deretter til høyre, deretter til venstre (etter egget modnes i en eggstokk, den andre).
Noen ganger såre eggstokkene før menstruasjon. Dette er på grunn av reduksjon i østrogennivåer. Gul kroppen har ennå ikke dannet, så det er ingen produksjon av progesteron. Som et resultat, peeling endometrial svakt på grunn av at, og har smerte og spotting for en dag eller to.
Smerter i eggstokken etter eggløsning og før menstruasjon er ingen grunn til bekymring. Dette fenomen skyldes det kvinnelige natur.
Det gjør vondt venstre eggstokk: Årsaker
Smerte i venstre hofte regionen ofte indikere en alvorlig sykdom, og derfor krever umiddelbar behandling til legen. Hvordan å gjenkjenne dem? De viktigste årsakene til smerter i venstre eggstokk:
1) betennelse i venstre bitestikkel eggstokkene (ooforitt).
Grunner:
mental eller fysisk utmattelse;
lavt immunforsvar;
hypotermi;
andre sykdommer i reproduktive organer.
Naturen av smerte - verkende, tidsskrift, som gir tilbake til venstre.
Assosierte symptomer:
søvnløshet;
lavere effektivitet;
irritabilitet;
svakhet og tretthet.
2) svulst eller cyste. Årsaker til utdanning knyttet til individuelle kjennetegn ved kvinner. I noen cyster dannet med misunnelsesverdig utholdenhet og regularitet. Andre - vet ikke hva det er.
Naturen av smerte - konstant eller plutselig dukker opp og forsvinner; kjedelig og undertrykkende eller sterk og skarp.
Assosierte symptomer:
tyngde eller trykk i magen eller bekkenet;
uregelmessig menstruasjon;
smertefull menstruasjon;
eller smerter ved vannlating eller med inntrykk avføring;
kan være kvalme, oppkast;
spotting;
infertilitet.
3) torsjon av venstre eggstokk.
Grunner:
dreven eggstokkreft mobilitet i bekkenområdet (vanligvis i rastløse jenter i grunnskolealder som følge av økt aktivitet);
farmakologisk stimulering av eggløsning, graviditet (voksne kvinner);
medfødte misdannelser.
Naturen av smerte - plutselig, skarp, smellkyss i rygg og lår.
Assosierte symptomer:
diaré eller forstoppelse;
kvalme, oppkast;
smerte og hevelse med følelsen;
svak feber;
takykardi.
Det gjør vondt høyre eggstokk: Årsaker
Eggstokkene - er paret organer i reproduktive system. Fordi alle disse patologi som provoserer smerter i venstre eggstokk, kan påvirke og høyre. Til denne listen kan legges følgende sykdommer:
1) apopleksi eller blødning i eggstokken. Farlig tilstand, ledsaget av blødning og ruptur av eggstokken. Mer vanlig i høyre eggstokk, i det minste - til venstre.
Naturen av smerte - skyting, veldig sterk, som dekker bekkenet (noen ganger også pasienten mister bevisstheten).
Assosierte symptomer:
økt hjertefrekvens;
redusere presset;
oppkast og kaldsvette.
2) adnexitises, eller betennelse i eggstokken. Inflammasjon kan skje på en av to eller eggstokker. Grunner:
ureaplasmosis;
klamydia;
candidiasis;
mykoplasmose og andre smittsomme sykdommer.
Naturen av smerte - periodisk, som gir tilbake igjen.
Det kliniske bildet av "uklare". Det kan klø kjønnsleppene eller vaginal Eve, observerte utvalg. Noen ganger er denne sykdommen er asymptomatiske.
Andre årsaker til smerter i høyre eggstokk kan kalles torsjon leg cyster, symptomatisk ovarialt hyper, og ulike psykogene faktorer.
Såre eggstokkene under svangerskapet: de viktigste årsakene
Hvis smertene var bare under svangerskapet, kan du ikke ligge i eggstokken. Fruktdyrking medfører en endring i status for forskjellige organer, inkludert livmoren til eggstokkene. Disse organene er hevet, og de opprettholder bånd strukket og hovne.
Uregelmessig stol gravid kan forårsake tarmsmerter, som mange forveksler med smerter i eggstokkene. De fleste eggstokkene under fosterutviklingen kan ikke være syk fordi de ikke fungerer. Hvis du fremdeles føler smerte gravid kvinne, bør du konsultere legen din. Kanskje kjertler har problemer med fruktbarheten.  
Hvorfor kløe intimt sted?Kløe i området av intim leverer mye ubehag, smerte og hindrer sosialt liv. Men utover det, kan disse symptomene være helseskadelig.
Fordi noen ganger kløe oppstår ikke bare på grunn av svikt i personlig hygiene, rotete barbering bikiniområdet, men også på grunn av påvirkning av allergener. Hvis du ønsker å finne ut selv hvorfor kløende intimt sted, vil det hjelpe deg å finne svaret på de mulige årsakene til denne tilstanden.
Grunner:
Kløe av intime ofte oppstår fra det banale grunn: denne delen av kroppen bare ikke har vasket. Ubehagelige opplevelser vises fra det faktum at kjønnshår og hudfolder akkumulert skitt.
Derfor er daglig rengjøring og skifte av undertøy en forutsetning for personlig hygiene. Denne vaskekjønnsorganer bør være grundig men forsiktig for ikke å provosere problemer med seksuell og reproduktiv helse.
Den nest vanligste årsaken til kløe som også forekommer i et intimt sted, dette barbering bikiniområdet. Når en prodepelyrovannuyu huden begynner å spire hår oppstå ubehag synes ukontrollerbar trang til å klø sine kjønnsorganer.
Dette er hovedsakelig på grunn av unøyaktig barbering som med hår utilsiktet sbryvaetsya øverste laget av huden, forårsaker hudirritasjon og kløe etterpå. For å unngå slike problemer, bruke spesielle skum eller barbergel og prøve å forsiktig holde bladet i intime steder.
Allergiske reaksjoner er mindre vanlig, men har også et sted å være. Ubehagelige følelser kan utløse matvarer, medisiner, kremer, kroppspleieprodukter og andre stoffer. Sammen med allergier genital blemmer, som begynner å klø. I dette tilfellet, ville den beste løsningen hjelpe: gynekolog, urolog, hudlege og allergolog.
Kanskje du bare trenger å bytte ut vanlig såpe for intim hygiene gel, som bryr seg for sart hud og genital slimhinne fordi det er spesielt designet for å ta vare på denne delen av kroppen. I tillegg til det var det ingen allergiske reaksjoner vaskemiddel må velges for din hudtype.
Vannet kan også forårsake kløe intim plass. På grunn av sin kvalitet i dag er meget tvilsom.
De fleste renseanlegg blir ikke filtrert vann er så god at forbrukeren ikke er nådd forurensninger av tungmetaller og en rekke ikke-metalliske elementer. Først av alt, farlig klor. For å løse dette problemet hjelp Toalettsaker og gel for hudpleie.
Tamponger og pads anses potente allergener og bruker derfor dem daglig anbefales ikke. En allergisk reaksjon kan oppstå selv ved de vanlige hjelp av intimhygiene.
Vær forsiktig når du velger et produkt, stoler bare påvist produsenter, følger holdbarheten på mindre eksperiment med lignende produkter.
Kvinners sykdom trost, som er manifestert rikelig hvit utflod uten en skarp lukt kan være ledsaget av sterk kløe, spesielt om kvelden og natten.
Hate er umulig, fordi noen ganger kløende hud og slimete kjemmet blodet. Denne saken vil bare gå til gynekolog. Han vil sende deg for tester og deres resultater vil foreskrive medisiner behandling og stearinlys.
Kløe av kjønnsleppene indikerer også mulig tilstedeværelse av en kjønns (klamydia, trichomoniasis, ureaplasmosis, mykoplasmose, gonoré) eller gynekologiske sykdommer: bakteriell vaginose, cervical betennelse (vaginitt), atrofi eller redusere størrelsen på vulva (krauoz). Spesielle studier bidra til å bekrefte din frykt.
Hvis menn kløende penis, er dette et klart tegn på kjønnssykdom. Snarere balanoposthitis - betennelse av glans og forhuden. Søke å veneriske sykdommer.
Infeksjon kjønnshår lus også ledsaget av alvorlig kløe i lysken. Disse parasitter er hovedsakelig overføres ved seksuell kontakt, men det er andre måter å infeksjon. For eksempel, badstue bad, svømmebasseng, solarium, bruke andres sengetøy, håndklær, etc.
Kløe kjønnsorganer - det første tegn på infeksjon. Infiserte mennesker stadig klødde seg intimt sted og som et resultat er det kjemmet morgen. Dette er fordi lus injiseres inn i kroppen en substans som forårsaker alvorlig kløe.
Takle dette problemet vil hjelpe grå kvikksølv, svovelsyre salve og krem ​​med benzylbenzoat, midler fra virkestoffet permetrin og andre moderne medisiner. Men, selvfølgelig, er det bedre å oppsøke lege for faglige råd.
Hovedproblemet, ikke la uten tilsyn. Tross alt, hvis du klør egg eller kjønnsleppene, kan du finne årsaken til deres egen. Men ikke alle klarer uten medisinsk hjelp eliminere kløe i intimt sted.
Så kaste bort all tvil, ikke vent til ubehag vil passere av seg selv, ikke nøl med å kaste bort all gjetting ut av hodet mitt, moralske kvaler og gå til legen. Det er bare jobben sin og ingen skam eller ubehag i dette tilfellet bør ikke være.  
Hvorfor kløende øyne?Noen ytre manifestasjon av interne problemer virkelig blande seg inn i dagliglivet. Gjorde perfekt make-up og på jobb uten noen åpenbar grunn begynte å klø veldig øyne. Ingen styrke til å holde ut. All sminke bortskjemt (viktig for kvinner).
Han satt bak rattet, veien er langt, vanskelig, crazy trafikk. Og her - kløe. Rennende øyne og kløende fryktelig. Alt i god tid på destinasjonen gjør ikke det, men likevel en ulykke ingen overraskelse rammet (sant for menn). Problemene er de samme, men det kan være annerledes. Hvorfor kløende øyne?
Øyne klø: Årsaker
Årsakene til dette fenomenet er mange. Noen er assosiert med sykdommer i øyet, noen - med ytre stimuli.
Hvis kløende øyelokk, mulige årsaker:

- Kosmetikk;
- Øyedråper;
- Linser;
- Pollen av blomstrende planter;
- Animal hår;
- Banal tretthet og press øynene.

Å fastslå den eksakte årsaken, er det nok til å legge merke til når det er kløe. Etter å nøytralisere kilde til ubehag, øye vanligvis stoppe kløe.
I noen tilfeller er det nødvendig å ta protyvoalerhenni narkotika (hvis allergisk mot noe), en god hvile og søvn (hvis kløende øyne på grunn av tretthet). Mest populære oppskrifter help: decoctions av bringebær, kløver, plantain, maismel.
Hvis kløe vedvarer, kan du se en lege. Kanskje årsaken ligger i øyesykdommer:
Bygg - En akutt betennelsesprosessen i hårsekken og talgkjertel. I den innledende fasen av sykdommen alvorlig kløende øyne. Senere begynner å skade, en rød hevelse.

Smerte
- Hornhinne på grunn av skade eller inflammatorisk sykdom. Noen ganger er det medfødt. Redusert synsskarphet, kan til og med blindhet.

Konjunktivitt
- Betennelse i overflaten av øyelokkene og øyeeplet. Utviklet av røyk eller støv i rommet, intens visuell arbeid, metabolske forstyrrelser i kroppen, forkjølelse, allergi, alkoholisme, etc. Det kan overføres ved luftbårne dråper. De viktigste symptomene - kløe, rødhet århundre, rive, hevelse, purulent utflod.
Glaukom- Kronisk patologi, ledsaget av økt intraokulært trykk. Det er et brudd på utstrømningen av væske i øyet, karsykdommer. Ledsaget av en nedgang på visning, utseendet på lyse sirkler ved å se på lys, fuktighet og ubehag i øynene, mindre smertefulle opplevelser rundt øynene.

Katarakt
- Uklarhet i øyelinsen. Det er en komplikasjon av diabetes, okulær traumer, forskjellige øyesykdommer. De viktigste symptomene - følsomhet for sterkt lys demping nattsyn og fargesans, dobbelt øye.
Trakom- Smittsomme kroniske sykdommer i hornhinnen og konjunktiva. I en alder følte et fremmedlegeme, rødhet, kløe.
Noen ganger øynene begynner å klø av sykdommer i fordøyelseskanalen, endokrine eller metabolske forstyrrelser. Fastslå den eksakte årsaken til spesialisthjelp.
Hva kløende venstre øye?
Populære folke tegn forbundet med områder av vårt ansikt og kropp. De fleste mennesker (vanligvis en slaviske folk) vet nøyaktig hva nesen klør å drikke eller god s velling, palm - for penger eller møter fots - til veien.
Disse mytiske tegn, så bli en del av hverdagen at selv ivrige skeptikere ubevisst tenker på "folk visdom" når de begynner å klø. På helseproblemer tenker bare når det er for lang kløende.
Det antas at det venstre øyet klør til tårer, krangel, lykke, penger eller uventede nyheten. For ulike tolkninger. Men alle tror på hva han foretrekker (eller hva overbevist av erfaring).
Hva kløen høyre øye?
Behandling av kløe høyre øye skiller seg ikke unikt. Høyre øye klør til tårer, til sorg, til glede, for å møte single og elsket, uventede nyheter.
Gjensidig eksklusive skilt skal være kvalifisert. For en mann, skrape øynene, begynner å gråte, og den andre - glad uventet møte med sitt livs kjærlighet. Men ofte kløende øyne på grunn av tretthet og utmattelse. Så ta vare på deg selv og dine øyne.  
Яндекс.Метрика