Hvorfor elektrifisert hår?Problemet med elektrifisering av hår vi står overfor hver dag. Tørt hår kammer trekkes til som en magnet. De pushatsya og stokk, spoiling utseendet på enhver frisyre.
La oss prøve å finne ut hvorfor elektrifisert hår? Hvordan man skal håndtere dette problemet?
Hvorfor elektrifisert hår?
Elektrifisering hår er statisk elektrisitet. Normalt alt som omgir oss, er ingen kostnad nøytral. Statisk elektrisitet oppstår når objektene belastes. Et lignende bilde vi får se om i et mørkt rom med et teppe gni katt. I dette tilfellet stedet for hans sammenstøt med katten håret ser blå gnister.
Den elektriske ladning finner sted når et atom taper eller får et antall elektroner. Gre håret til å tørke de blir belastet, som de gre plukker opp elektroner. Charge omfordeling mellom kam og hår er utløst av friksjon.
Det oppstår når to flater som vender mot hverandre og beveger seg i forhold til hverandre. Det eneste ytre overflate av kammen og håret ser ganske like. Hvis vi ser på nivået av atomer, ser vi dem samler elektroner klamre seg til bevegelsen for hverandre.
Elektronene holde seg til hår kammer, lader det negativt. Dermed hår, å miste elektroner blir positivt ladet. Som du vet, er motsatt ladede organer trukket som leder av hår stikker til mønet.
Friksjon er vanligvis noe redusert i nærvær av fuktighet, så høy luftfuktighet eller tilstedeværelse av fet film på huden hår belastet mindre som kam glir lett på overflaten.
Elektrifisert hår, hva gjør jeg?
1. Øk luftfuktigheten i leiligheten. Dette kan gjøres ved å kjøpe en jernvarehandel spesiell enhet - en luftfukter. Dens virkning er basert på det faktum at vann omdannes til damp ved oppvarming. Også fuktigheten øker, hvis du putter i leiligheten akvarium eller flere beholdere med vann. Du kan henge våte klær på radiatorer til tørk.
2. Air Ionizer - en god assistent i kampen mot statisk elektrisitet. Denne maskinen produserer negative ioner som kommer inn i håret og lade dem positivt, nøytralisere overflate elektroner. Han gjør håret glatt og ryddig.
3. Siden iført hodeplagg øker elektrifisering av hår, bør du velge hatter laget av naturlige materialer. For å redusere dette fenomenet til et minimum, kan du bruke antistatisk. Men helt forlate hatten anbefales ikke, så kald luft tørker håret, hjelpe rekyl elektroner når gre.
4. sjamponering, bruke varmt vann og skyll kult fordi varmt vann desiccate hår. Også profesjonelle frisører rådes til å skylle håret glitrende mineralvann.
5. plast kombi ytterligere forsterke elektrifisering, så bruk en kam med antistatisk belegg.
6. Du kan ikke Overtørkings hår for styling jern, krølltang, hårføner. Ved avslutningen av hår, velger en liten temperatur eller kjøpe enheten med funksjonen av ionisering. Hvis du får muligheten, prøv å tørke håret naturlig.
Å ikke elektryzuvalosya hår, ikke glem folk rettsmidler!
Eteriske oljer er naturlig antystatykov effekt. For å oppnå dette, steg et par dråper lavendel eller olje gnidd på håndflatene og brukes til håret. Dessuten kan disse stoffene legges til spray av vann og vanne håret.
Rosmarinolje påføres hodet og gnis inn i røttene i 30 minutter før vasking. Deretter vaskes den med sjampo. Ikke glem vannbalansen i kroppen ved å spise daglig 1, 5 -2 liter.
Kosmetikk med elektrifisering av hår
Hva hvis elektrifisert hår? Mest elektrifisering svært tørt hår som mangler fuktighet, så bruke spesielle sjampo og masker for tørt hår. De gir den nødvendige fuktighetsgivende effekt.
For å konkludere pick verktøyet eller olje, slik som voks eller væske. Det er spesiell serie for hårpleie i vinter, har antistatisk effekt, for eksempel firmaet L'Oréal Paris eller Avon.  
Naryvaye tå - hva gjør jeg?
 Våre føtter i løpet av dagen føler en veldig sterk belastning. Noen sko, syntetiske sokker, en lang tur eller en tilfeldig stein som traff boot, forårsake små riper og sprekker på føtter og tær. Liten hudskader av seg selv ikke bringe mye trøbbel for mennesket, men ofte inngangsporten til mer alvorlige problemer - staph infeksjon som kommer inn i såret.
 Abscess tå leverer nok ubehag. Men for de fleste ofrene lider store smerter sist risikerte gjøre purulent vevsnekrose.
 Hvorfor narыvaet tå?
 Forbryter, også kjent som purulent betennelse forårsaket av Staphylococcus, fanget i mykt vev av pasienten. Den vanligste årsaken abscess er dens hemolytiske arter, som er kjent for sin motstandsevne mot forskjellige antibiotika. Tilstedeværelsen av negleplaten tett nok av fingeren, hindrer også den raske utstrømning av puss og gjør helingsprosessen lengre.
 Symptomer abscess
 Umiddelbart etter infeksjon pasienten føler svak smerte som øker over tid, blir trukket, derhayuschyy karakter, noe som gir en falanks av en finger, og noen ganger i foten. Også gjenkjennelige av smerte Følgende symptomer kan oppstå:
 - Hevelse og rødhet pasientens finger;
 - Feber på stedet av betennelse;
 - Sterke smerter som oppstår selv fra enkel berøring av fingeren;
 - Å redusere mobiliteten av fingeren.
 Hvis betennelsen blir stående ubehandlet, vil infeksjonen stige opp bindevev, forårsaker betennelse i føtter, ben, og i alvorlige tilfeller, sepsis hele benet.
 Inngrodd tånegl
 I noen tilfeller, grunnen til at fingeren narыvaet blir panaryhyy - betennelse som rammer okolonogtevogo seng. Noen ganger er det ofte å følge en prosedyre pedikyr eller i tilfelle av inngrodd neglekanten inn i huden. Standard symptomer i dette tilfellet festet misfarging av neglen i stedet for betennelse og løstsittende negleplaten til boksen.
 Behandling abscess på tærne
 Behandlingen bør starte så snart som mulig. Den første fasen er stor hjelp varmt bad med en oppløsning av kaliumpermanganat eller vanlig natron. Vanntemperaturen for en vellykket frakopling bør være ganske varm, men ikke så for å bringe ubehag for pasienten.
 Den klassiske måten å lindre betennelser i fingrene anses wrap med grillet løk, tett prymotannыy å koke. Dette programmet ikke bare fremskynde regenerering men også berolige smerter, lider ofte har ikke noe valg styrker.
 Komprimere fra rå potet slurry brukes på fingeren og for å unngå uttørking, pakket i cellofan film - en annen bevist folkemedisin, myker stedet for betennelse og fremmer rask trekke purulent eksudat.
 Phyto narkotika er også mye brukt til å behandle pasienter tå. Pulp normal hjem aloe blandet med honning og saften av Celandine urter, avlaster noen timer hevelse og redusere smerte. Men vær forsiktig når du bruker denne type behandling til barn - myk hud er ekstremt følsomme for disse, ganske aggressiv blanding.
 Oppskrifter folkemedisinen brukt til å behandle koker, kan brukes for to, maksimalt tre dager etter betennelse. Hvis dette ikke skjer synlig forbedring, er den beste måten å besøke en praktiserende kirurg. Spesialist lindre betennelser og rense gjødsel fra omkringliggende vev.  
Hvordan å behandle obstruktiv bronkitt
 Bronkitt - betennelse i lungene i kjærlighet. Fordi betennelsen kan lufte, det er vansker med å puste, vises slim. En rekke av akutt bronkitt er obstruktiv bronkitt.

 Hvorfor er det bronkitt og dens symptomer


 Ved forskrivning terapi lege lærer den slags bronkitt hos en pasient behandlet obstruktiv bronkitt som nødvendig etter en grundig diagnostisk studie av alle symptomer.
 Obstruktiv bronkitt kan være forårsaket av nylig sykdom med luftveis lesjoner kjærlighet - bronkiene, bakterier som kommer inn i kroppen sammen trasé tredjepart forårsaket av svikt i hygiene, muligens samtidig infeksjon med virus og bakterie mikrober. Skittent miljø inhalert luft utgivelsen pollen under blomstring planter kan forårsake slimhinnene respons (i tilfelle av overfølsomhet for visse stimuli) og føre til lunge lesjoner, forårsaker blokkering av små deler av bronkiene og bronkial spasmer. Kanskje feber, noen ganger en indikator på omfanget av termometeret kan nå 39 grader.
 I alle former for bronkitt hoste er det viktigste symptomet på tørr tidlig i sykdomsforløpet. Hoste - en beskyttende tiltak kroppen ved som stammer fra respiratoriske bakterier og smitte. Hvis du endrer type hoste i fuktig, med tilgang til prosessen med sekret, behandling og har begynt prosessen med utvinning. Legen velger hensikten med ubehandlet obstruktiv bronkitt optimal sett av medisiner og fysioterapi.

 Hvordan å behandle obstruktiv bronkitt?


 Barn i alle aldre er mer utsatt akutt bronkitt, mens hos voksne det ofte vises i den fasen av kronisk sykdom. Ofte tilgang til en lege ved utbruddet og eksakte retningslinjer compliance foreslått gjør det mulig å behandle obstruktiv bronkitt raskere og med mindre sjanse for å utvikle astma enn hjemme ukontrollert behandling utelukkende ved hjelp av alternativ medisin.
 Behandle obstruktiv bronkitt som trengs på flere områder for å dekke alle symptomene og ikke forutsetningen om komplikasjoner eller eskalerende kronisk sykdom. I nærvær av tungpustethet i bronkiene klart behov for å styrke tilbaketrekking av sputum ved inhalering. Antibiotika er foreskrevet når sykdommen er forårsaket av et virus eller en bakterie for å behandle obstruktiv bronkitt, når sykdommen er forårsaket av et virus eller bakterier. Massasje hindre stagnasjon av slim i bronkiene og forenkler produksjonen. Rommet skal være ventilert, melk og vegetabilsk kosthold, ledsaget av overdreven drikking. Pasienten ble tilbudt en obligatorisk sengeleie følge, styrke kroppen ymmunopodderzhyvayuschymy narkotika og vitaminer. Legen bestemmer sammensetningen og hyppigheten av medisinske prosedyrer for å behandle obstruktiv bronkitt og forhindre tilbakefall. 
 Forfatter: Lyudmila Habdrahmanova  
Яндекс.Метрика