Hvorfor er føflekker på kroppen?Jeg lurer på hvorfor det er føflekker på kroppen? Eller ønsker å forstå hva det betyr å spredning av mørke flekker på huden? Legene sier én ting, folks tro - andre, og den indre tørst etter kunnskap som kreves for å finne sannheten. Mest tid til å sitte stille og se på saken. Jo mer informasjon om føflekker, enklere finne årsaken til deres dannelse.
Det vil forstyrre utseendet mol på kroppen?
Mange brune flekker på huden understreke det unike i hver person. De færreste tenker på hvorfor det er føflekker på kroppen. Medisinsk Reference tror mol medfødt eller ervervet hud godartet svulst. Er det egentlig?
Først kan du forstå de viktigste typer føflekker:
Flate føflekker (lentigo, nevi) like farger brun eller brune nyanser. Nesten ingen endring farge og størrelse hele livet, selv i direkte sollys. For å være mer presis, begrepet "lentigo" forstå flere flekker på huden som ikke er begrenset av den lille størrelsen (1-5 cm).
Convex nevi. Glatt eller kupert formasjon begynner i de dype lag av epidermis. Hvis håret vokser inni, er risikoen for ondartet degenerasjon av vev utrolig liten. Du kan ikke trekke hår fra føflekker, anbefales bare zistryhaty.
Epidermal utdanning. Representere en oppsamling av melanin-celler i de øvre lag av epidermis.
Yntradermalnaya muldvarp. Ser ut som subkutan utdanning, fordi melanin er aktivt akkumulert i de dype lag av dermis.
Hemangiomer. Vaskulære glomeruli er allokert til flå en lys farge (rosa, rød eller blå-rød).
Blå muldvarp (nevus blå). Den tette og glatte halvkule er mindre enn 2 cm i diameter, litt stiger over hudoverflaten. Vanligvis vises på ansikt, ben eller baken.
Mulige årsaker til mol på huden:
Arvelighet. Når foreldre spredning av føflekker på kroppen, bør barn forvente samme. Genetisk predisposisjon bestemmer ikke bare antall enheter i kroppen, men egenskapene til nevi (farger, størrelse, form). Selv tittelen "muldvarp" er noe fra ordet "hjem". Ofte slektninger fødselsmerker er på ett sted.
Påvirkning av sollys. Fans slikke sol ofte bemerket utseendet på føflekker, som ikke kan være uskyldig ... Ultrafiolett celler fører til økt melanin, som er grunnlaget nevus.
Splash hormoner. Hypofysen utskiller et hormon som er ansvarlig for produksjonen av melanin. Enhver liten feil hormonnivåene medfører en endring i "kart" av huden. Føflekker kan lett forsvinne eller vises som pubertet kroppen, og i månedene gravid.
Skade eller infeksjon av huden. Er uttrykket "bryter hvor tynnere." Pigmentet melanin celler gruppert best i svake områder. Det kan være et sted for stråling eller røntgen, insektbitt, penetrasjon infeksjoner, hud skade med en lang periode med healing, etc.
Demonstrasjon av aldringsprosessen i kroppen. Forskere fra Storbritannia fant at et stort antall føflekker innehaveren har en solid biologisk alder. Som et resultat er disse mennesker beskyttes mot for tidlig aldring fysiologisk.
Overspenning. Kinesisk medisin mye oppmerksomhet mot ytre tegn på interne problemer i kroppen. Således kan store mengder av mol i ett område signalisere konsentrasjonen av negativ energi. Noen ganger er dette et alvorlig signal følsomhet overfor visse problemer. I Land of the Rising Sun nøye lytte til anbefalingene fra den sakkyndige og ikke bare fjerne fødsel i et forsøk på å se vakrere.
Definisjon skjebne. Noen spåmenn, astrologer og spåmenn oppmerksom på forholdet mellom plasseringen av føflekker på visse deler av kroppen og skjebnen til mennesket. Designet har ikke alltid gått i oppfyllelse, fordi alle har en rett til å endre sine liv. Men fullstendig ignorere dette forholdet er ikke anbefalt.
De fleste føflekker i teorien kan føre til dannelse av ondartet. Derfor er det viktig å redusere sannsynligheten for nye og granske de som allerede finnes. Enhver endring i form, farge eller størrelse, og skadefødselsmerker bør være en anledning til å besøke onkolog. Bedre kontrollere at alt er i orden, enn løp begynner fryktelige sykdommen.
På grunn i dannelsen av røde mol på kroppen?
En liten prosentandel av folk bemerket utseendet på røde fødselsmerker. De synes engorged, så skiller seg ut på lys hud. Tidligere antydet at deres forekomst fører til feil i bukspyttkjertelen eller tykktarm. Moderne medisin avviser denne versjonen, siden ingen vitenskapelige bevis ble funnet.
Kanskje noen spørsmål må forbli ubesvart. Men da jeg fant ut hva synes papillomavirus, da de røde fødselsmerker sortert ut før eller senere. For tiden testet forholdet mellom lipidmetabolismen i kroppen og utseendet av slike dermatologiske abnormaliteter.
Betydning av føflekker på kroppen:
På høyre tinning signalene den fine intuisjon er mulig å spådommer, lyse personlighet. For en bedre følelse oppfordres til å skjule et fødselsmerke på stedet av hyppig synet av fremmede.
På spissen av nesen fører til hyppige feil. Likeledes bør folk vise alle sine ferdigheter for å holde seg flytende livet.
På nesen indikerer et tegn på skjebne. I livet skje uunngåelig hendelse, deltakelse i hvilket er meget viktig.
Under den nedre leppe og hake tyder viljesterk og sterk karakter.
I lobbyen nær nesen eller bare over øyenbrynene øker intelligens og innsikt. Dette merket er egnet for okkupasjon klok politiker, statsmann, diplomat. Stort lager av indre energi vil påvirke massene av mennesker.
På kinnene og under øynene er et tegn på at en kvinne - godhet og ømhet. Og at bygge familiens hjem blir glad i hans andre tilfeller.
På ørene hint om hvalkovytist og forkjærlighet for overdrivelse. Evnen til å overvinne vanskelighetene råde over momentan svakhet.
På skuldrene indikerer den tunge byrden som ikke har vært behandlet i de siste forfedre. Å kvitte seg med sin karma må lære å ta ansvar for ditt liv, holde fred og goodwill til alle andre.
På brystet medføre alvorlige kjærlighetsopplevelser. Vil de positive eller ikke - avhenger av personen. En kvinne med en føflekk på brystet opplevd en dyp følelse av mors kjærlighet  
Hvorfor er papilloma?Papillomer i ulike områder av huden - en ekte skjønnhet mareritt. Henge på stilk svulster som blomkål kan vises på ansikt og hals, armhuler og under brystene, i anus og kjønnsorganene. De har en ekkel brun farge og levere en masse problemer, frykt igjen såre, skade, skjule dem alle slags måter. Hvorfor papillomavirus? Du kan fjerne dem selv?
Hvorfor papillomavirus?
Godartet svulst er viral natur. Humant papillomavirus smitte overføres ved direkte kontakt med en bærer av en frisk person. Spesielt aktiv infeksjon prosessen foregår i miljøer med høy luftfuktighet (i bad, badstue, svømmebasseng, treningsstudio). Omtrent sytti prosent av pasientene erverve viruset gjennom seksuell kontakt. Infeksjonen smitter også garantert under fødselen fra mor til barn.
Interessant faktum! Begrepet "papilloma" er gresk-latinsk opprinnelse. Bokstavelig oversettelse: "papylla" - "brystvorte"; "Ohm" - "tumor". Human papilloma virus er forskjellig fra andre typer virus. Hvis "normale" virus å invadere kroppen valgte skadede celler, får humant papillomavirus infeksjon i friske celler og får dem til å operere under sine egne lover.
Hvem er i faresonen?
Personer med svekket immunforsvar som bor i ugunstige miljøforhold.
Kvinner og menn som er promiskuøse.
De som har en masse røyk og misbruk av alkohol.
Ofte besøker offentlige bad, svømmebassenger, badstuer, gymsaler (steder med høy luftfuktighet).
Pasienter med sykdommer i mage og tarm, som lider av inflammatoriske kjønnsorganene.
Mennesker med åpenbare metabolske forstyrrelser.
Viruset kan forbli i kroppen fra noen måneder til flere år. Utfelling av faktor for utseendet av papillomer:
overføres til kaldt;
langvarig bruk av visse legemidler;
svikt i mage-tarmkanalen;
graviditet (i kroppen er hormonelle og metabolske endringer);
skade på huden under barberingen (spesielt i bikinilinjen og armhulene, hvor huden er veldig tynn).
Humant papilloma virus hos kvinner
Manifestasjoner og konsekvenser av viruset hos kvinner og menn forskjellig. Begge kjønn er utsatt for smitte like påvirket, men på forskjellige måter. Generelle konsekvenser for menn og kvinner:
papilloma;
Genital warts;
vorter;
genital kreft.
Humant papillomavirus-infeksjon er ganske utbredt. I dag er det om lag hundre typer. Omtrent førti seksuelt overført. Høy risiko for infeksjon for kvinner, som begynner tidlig sexliv og ofte endrer partnere. Genital papyllomovyrusы kan utløse sykdommer som:
celleforandringer i ulike former;
Genital warts;
leukoplakia;
ondartet svulst i livmorhalsen;
ectopia og andre.
Mange kvinner står overfor den menneskelige papilloma virus. Spesielt farlige sekstende og attende typer. De er onkogene. Disse virusene kan ligge på lur i kroppen i mange år og ikke manifestere seg. Tid for å legge merke til endringene må regelmessig undersøkt av en gynekolog, ta vattpinner to ganger i året.
Genital warts patogener - sjette og ellevte virustyper. Deres løst bli kalt trygt. Men kjønnsvorter sikker på at du vil fjerne. De kan vokse, forårsaker ubehag og provosere kreft.
Hvordan infeksjon med humant papilloma virus?
En kvinne kan føle kløe og svie i underlivet. Noen ganger er det tredjeparts tildeling, blødning (når lesjoner vorter). Ofte følger infeksjon klamydia, herpes, syfilis, gonoré og andre sykdommer som overføres seksuelt.
Kan en kvinne beskytte deg mot HPV?
Sikre beskyttelse kan ingen lege. Imidlertid er det anbefalt å føre en sunn livsstil, styrke immunforsvaret, oppmerksomt til valg av seksualpartner.
Se også: hva synes trost?
Humant papilloma virus hos menn
Den viktigste smitteveien:
kjønn (og ganske rørende hud mot hud, ikke nødvendigvis inntrengning av penis, slik at kondomet reduserer risikoen, men ikke fullstendig beskyttelse mot virus);
gjennom hverdagslige gjenstander på offentlige steder;
fra mor til barn.
Hvilke spesielle infiserte menn manifestasjoner av viruset? Den viktigste forskjellen: den sterke sex er ikke redd for det sekstende og attende virustyper (for eksempel farlig for kvinner). Disse stammene selv hos menn behandlet. Peniskreft er så sjeldne at de fleste onkologer for alle deres praksis ikke står overfor slike tilfeller.
Vel, kan dette faktisk være stolt av. Er det ikke? Menn er ikke utsatt for det sekstende og attende typer HPV, men er bærere av denne pesten. De kan lett "belønning" hennes sjelefrende.
Hva gjør jeg? Ta vare på immunsystemet og følge reglene for moral. Herlig mann, fylt med seksuell erfaring, husk at en gang i livet ditt vil være en vakker kvinne. Forsikre den mot infeksjon med deg.
Hvorfor papillomavirus hos menn på kjønnsorganene? Grunnen er den samme: den sjette og ellevte infeksjon type virus. Godartet Utdanning lokalisert på hodet, hodelag, koronale sulcus av penis eller urinrøret. Etter bekreftelse av diagnosen bør fjernes. De viktigste måtene:
laser;
electrocoagulation;
radiobølgestråling;
cryosurgery.
Parallell utnevnt antivirale og immun.
Fjerning av papillomer hjemme
Papillomas definitivt ønsker å slette. Men! Legen må bekrefte diagnosen. Det er strengt forbudt
klippe;
rip off;
knyt en tråd;
egen kamp med genital warts og papyllomamy slimhinner (tunge, indre lepper).
Forsiktig Exophytic melanom - den farligste formen for hudkreft - er svært lik vorter på beinet. Hennes favorittsted av forvridning - føflekker. Å håndtere dem på egen hånd kan ikke!
Så hvis du papilloma bekreftet, er det et åpent område av huden kan brukes til å slette folk rettsmidler:
behandle flere ganger om dagen med saften av sure epler, ammoniakk, celandine eller klippe løvetann, eggehvite;
i løpet av uken for å lage bandasjer Kalanchoe juice;
suge løk i eddik og binde den til papillomavirus (forsiktig, mulige forbrenninger);
prosess einer olje to ganger om dagen.
Apotek verktøy for å bekjempe papyllomamy:
Ferezol;
Mountain celandine;
Verrukatsyd;
Superchystotel;
Kryofarma.
Bruk den manuelle.
Og husk: fjerne papillomavirus ikke fjerne viruset i kroppen som kan drepe like innenfor. Og det er umulig å gjøre det selv. De tillit warts behandling eksperter.  
Яндекс.Метрика